SAPIC έγραψε:Το πιάσατε το υπονοούμενο...!!!![]()
![]()
Ευχαριστώ Λάμπρο...
Να 'σαι καλά!!!
θα έρθει και το στάδιο της γράμμωσης.... μην το παρατήσεις τώρα...

Συντονιστής: Lambros10
COACHFK έγραψε:Επιστρέφει
Ο Ιανουάριος θα είναι, σύμφωνα με τα όσα διεμήνυε από το φθινόπωρο ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο χρόνος που θα ανακοινώσει τους τεχνικούς στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης Ανδρών - Γυναικών αλλά και των μικρών κατηγοριών.
Οι χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι στην ΚΟΕ υπάρχει ένα σχέδιο που αφορά όλες τις εθνικές ομάδες. Σύμφωνα με αυτό ο Κούλης Ιωσηφίδης επιστρέφει στην εθνική ομάδα Ανδρών έπειτα από έξι χρόνια και αντικαθιστά τον Αλεσάντρο Καμπάνια.
Ο Κούλης Ιωσηφίδης είχε «υποβιβαστεί» το 2003 από τους Ανδρες στην εθνική ομάδα των Γυναικών, με την οποία κέρδισε το ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο στην Αθήνα. Αφορμή ήταν το βέτο που είχαν ασκήσει εναντίον του βασικοί παίκτες της εθνικής ομάδας κατά τη διάρκεια των προκριματικών του «Γουόρλντ Λιγκ» στην Πάτρα το καλοκαίρι του 2002. Ο Κούλης Ιωσηφίδης, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει βοηθό τον Παναγιώτη Τρούλο και θα κληθεί να χτίσει από την αρχή το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η βάση της εθνικής ομάδας θα είναι η γενιά των παικτών (Χρ. Αφρουδάκης, Ντόσκας, Θεοδωρόπουλος, Μυλωνάκης, Μιτελούδης) που προλαβαίνουν ηλικιακά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012.
Αντίθετα κόβονται λόγω ηλικίας, εν όψει του Λονδίου, οι παίκτες που αποτέλεσαν τον κορμό των μεγάλων επιτυχιών από το 2003 και έπειτα (Γ. Αφρουδάκης, Μάζης, Σχίζας, Κοκκινάκης, Βλοντάκης, Θωμάκος). Ο Τάσος Δούμπας θα είναι ο τεχνικός υπεύθυνος στην εθνική ομάδα Νέων Ανδρών και ο Περικλής Δαμάσκος στην αντίστοιχη των Εφήβων. Οι πληροφορίες φέρνουν τον Γιώργο Μορφέση από βοηθό του Κούλη Ιωσηφίδη στην εθνική ομάδα Γυναικών να αναλαμβάνει χρέη α’ τεχνικού και τον Κώστα Πετράκη να έχει τις εθνικές ομάδες Νέων Γυναικών και Νεανίδων. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι ο Αλεσάντρο Καμπάνια, φεύγοντας από την Ελλάδα, είχε προτείνει στον Δημήτρη Διαθεσόπουλο η εθνική ομάδα να πάει με προπονητή τον Παναγιώτη Τρούλο μέχρι το καλοκαίρι.
Το Γουόρλντ Λιγκ Ανδρών με τη νέα του μορφή αρχίζει την ερχόμενη Τετάρτη, η εθνική ομάδα μετά την απόσυρση της Ουγγαρίας θα αγωνιστεί στα μέσα του Φεβρουαρίου και αυτό προσφέρει την ευχέρεια στον Δημήτρη Διαθεσόπουλο και στο ΔΣ της ΚΟΕ να αποφασίσουν ακόμα και στο τέλος του μήνα.
www.goalday.gr
Lambros10 έγραψε:είναι παλιά η φώτο... εγώ ξέρω ότι είναι στην φάση του ΟΓΚΟΥ....
nemesis έγραψε:Lambros10 έγραψε:είναι παλιά η φώτο... εγώ ξέρω ότι είναι στην φάση του ΟΓΚΟΥ....
Εγω ξερω οτι χρονια τωρα κανει μια ειδική δίαιτα!!!
Την ίδια δίαιτα κάνουν και οι Σουμοοοοο![]()
![]()
Μην μου παρεξηγηθείς τώρα ,εεεε, αφού ξερω οτι σου αρεσει να φοράς πάνες!!!
doom έγραψε:Ρε Φωτη .... Τι ειναι αυτα που γραφεις? Βγαζεις κανενα νοημα με ολα αυτα, η τα πετας επιτηδες ετσι για πλακα?
SAPIC έγραψε:nemesis έγραψε:Lambros10 έγραψε:είναι παλιά η φώτο... εγώ ξέρω ότι είναι στην φάση του ΟΓΚΟΥ....
![]()
Κια ο φισφιρίκος πως κάνει απέχαλε φίλε μου????!!!!
nemesis έγραψε:SAPIC έγραψε:nemesis έγραψε:Lambros10 έγραψε:είναι παλιά η φώτο... εγώ ξέρω ότι είναι στην φάση του ΟΓΚΟΥ....
![]()
Κια ο φισφιρίκος πως κάνει απέχαλε φίλε μου????!!!!
Το πως κάνει ο φισφιρικοσ (αμα το γραφω και σωστα)μου το ειχε πει ενασ παπαγάλος ,ο οποίος ελεγε παντα την αληθεια οταν κάποιος έμπαινε μεσα στο σπιτι!!!!!!
SAPIC έγραψε:Από τους διαθέσιμους - ενδιαφερόμενους δεν υπύρχαν καλύτεροι!!!
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση στην Ελλάδα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες