vs έγραψε:Σωστό ! ... πού είσαι Φώτηηηηη
I am Here
Φίλοι μου αλλά
και φίλες -τα τυχερά του FinalFour 2009-
Καλή ‘’Εβδομάδα των παθών’’ και ότι μπορεί να σημαίνει για τον καθένα μας αυτό .
Τώρα πάμε ταμείο :
• Μπράβο στον Μίμη μας όχι για τα 4 γκολ αλλά για το πάθος ΤΟΥ σαν original ΠΑΟΚτσης … έζησε πραγματικά με ΟΛΟ του το είναι αυτή την διοργάνωση.
• Ένα μεγάλο μπράβο στον Dunka ΜΑΣ πλέον… τρομερή συγκίνηση δεν το συνηθίζουν οι … ‘’μισθοφόροι’’
• Ένα μεγάλο μπράβο στον Leyne - Λεωνίδα ΜΑΣ πλέον -… τα είπε έξω από τα δόντια για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ … ‘’μισθοφόρος και αυτός’’ αλλα άλλη πάστα ανθρώπου … και ας είναι από το America !!!
• Στον Coach μας … για τις ‘’μεστωμένες’’ κουβέντες … για το τι πηγαμε NA KANOYME στην Πτολεμαϊδα.
more Info go to e-blog μας
υπάρχιε καταω κατω .... go !!!!
• Για τον Τάκη που για άλλη μια φορά έκανε το παιχνίδι της ζωής του … αν και είναι η δεύτερη του συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου αν βλέπω καλα τα στατιστικά μου , περιμένω επιβεβαίωση φίλος ?
• Ένα μεγάλο στον Δήμαρχο και το επιτελείο του, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ οι άνθρωποι …για την άριστη διοργάνωση !!! αποδείξανε ότι η ‘’επαρχία’’ μονο στο μυαλό ‘’κάποιων’’ είναι επαρχία.
• Ένα μεγάλο μπράβο στο Hotel Pantelidis … που φιλοξένησε ΟΛΕΣ τις αποστολές αλλά και που ξέρει να φιλοξενεί … κατά τα πρότυπα της Μακεδονικής Γης.
•
Και το μεγαλύτερο ΜΠΡΑΒΟ στα ΠΑΟΚΙΑ της Δυτικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που Μαζεύτηκαν ΕΚΕΙ για να δούνε τι ??? , μα την Ομάδα που ΑΓΑΠΑΝΕ και ας μην ξέρανε τον Γιάννη τον Κώστα τον Νικο τον Λεωνίδα τον άλλον τον Γιάννη τον Μίμη τον Τάκη τον Giorgie τον …… Νικο …..
• Και φυσικά ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Μπράβο σε ΟΛΑ τα τοπικά ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ που τολμίσαν και κάνανε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ….δεν πειράζει κάθε εμπόδιο σε καλό να μας βγαίνει .
• Και ένα μεγαλο ‘’ευγε’’ για τα διάφορα Forum που δεν πραγματοποιήθηκαν στις παράλληλες εκδηλώσεις και που δεν έγιναν στα πλαίσια της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης , αλλά προτιμήθηκε η πεπατημένη mpla mpla mpla και φωτογραφίες και δηλώσεις στα ματσούκια …ΚΡΙΜΑΑΑΑααααααΑΑ ακούστηκε εκεί κάτω ???
Ααααα και να μην ξεχάσω το δωράκι μου στον Φίλο μου τον
Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π ΠΠ Π Π ΠΠ Π Π Π Π Π ΠΠ Π ΠΠΠ ΠΠΠ ΠΠΠ ΠΠΠ ΠΠΠ ΠΠΠ ΠΠΠ ΠΠΠ ΠΠΠ ΠΠΠ ΠΠΠ ΠΠΠ ΠΠΠ ΠΠΠ Π
Mε το ένα Π είναι ο PISINOS
Me τα δυο ο moxito
Και με τα τρια ο άλλος ;
Δυστυχώς φίλε-οι μου δεν ήσουνα εκεί α
λλά δεν πειράζει σου στέλνω ... να θυμάσαι και [b] ΕΣΥYYYYY το f4 2009 [/b]
Αυριο της ‘’περιπεσούσης της γυναικός’’ φίλοι αμαρτωλοί !!! θα γραψω στα Διάφορα άπαυτου …