Συντονιστής: Lambros10
otto11 έγραψε:Υπάρχει τρόπος να αλλάξει κάτι σε αυτό το παιχνίδι έτσι ώστε να δούμε κάτι διαφορετικό απο αυτό που βλέπουμε τα τελευταία 5 χρόνια γιατι μη μου πεόι κανείς οτι του αρέσει αυτό που βλέπει.
sharkface έγραψε:otto11 έγραψε:Υπάρχει τρόπος να αλλάξει κάτι σε αυτό το παιχνίδι έτσι ώστε να δούμε κάτι διαφορετικό απο αυτό που βλέπουμε τα τελευταία 5 χρόνια γιατι μη μου πεόι κανείς οτι του αρέσει αυτό που βλέπει.
Αν μας πεις περιπου ποσο χρονων εισαι ισως μπορεσουμε να σε διαφωτισουμε...
defender έγραψε:κακώς σταμάτησες τότε, θα έβγαζες περίπου 100 χιλιάρικα το χρόνο, ίσως και παραπάνω...
otto11 έγραψε:defender έγραψε:κακώς σταμάτησες τότε, θα έβγαζες περίπου 100 χιλιάρικα το χρόνο, ίσως και παραπάνω...
to problima me emena itan oti den goustara auton poy me proponouse
ixa bebea ena pleonektima den ixa kali pasa
rotiste ton veneto
alla genika
ixa ena allo pleonektima
idika sta teleutea mou
ixa peksi pleon se oles tis thesis
ektos apo extrem tou sout
opote.
Den ksero an imouna poli grigoros kai ixa bali kai to meso pou me parakalage.....
Isos akoma na epeza ethniki omada
isos......
I an ixa pai na po ston proponiti kseris kati apo tin ethniki omada tha bgazo X xrimata ta misa dika sou na epeza sigoura
otto11 έγραψε:sharkface έγραψε:otto11 έγραψε:Υπάρχει τρόπος να αλλάξει κάτι σε αυτό το παιχνίδι έτσι ώστε να δούμε κάτι διαφορετικό απο αυτό που βλέπουμε τα τελευταία 5 χρόνια γιατι μη μου πεόι κανείς οτι του αρέσει αυτό που βλέπει.
Αν μας πεις περιπου ποσο χρονων εισαι ισως μπορεσουμε να σε διαφωτισουμε...
Ειμαι αρκετά μικρός για να έχω άποψη ακόμα και για το πως ήταν το πόλο την δεκαετία του 80 και αρκετά μεγάλος για να σου πω οτι κάτι χατζηθεωδόρου και θωμάκους τους είχα για πρωϊνό όταν έπαιζα.
otto11 έγραψε:ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟ REPLY ΛΟΙΠΟΝ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ "ΠΙΛΟΤΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝΕ ΛΗΞΕΙ 10-6 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ 7-7 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΣΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ.
ΑΝ ΕΝΑΝ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΚΤΗ
ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?
otto11 έγραψε:ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΛΛΟΙΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση στην Ελλάδα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες