Σε αυτο το χωρο εχω δει τοσες αλλαγες που εχω παθει πια ανοσια! Δεν θυμασαι μετα το Ευρωπαικο στις δηλωσεις της Βουλιαγμενης οτι δεν θα κινηθουν να αποκτησουν παιχτριες απο την Γλυφαδα γιατι η Βουλιαγμενη ενδιαφερεται πρωτα απο ολα για το χαρακτηρα των αθλητριιων και οχι για το αν θα ειναι ελευθερες -και οτι η ομαδα ειναι υπερπληρης-??
Ολα αλλαζουν τοσο γρηγορα....
Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι προς τιμην της Αλεξιας που εκανε τωρα δηλωσεις για την Μωραιτιδου για το πως αξιζε να τελειωσει την καριερα της αλλα τελικα δεν ξερω ποση σημασια εχουν πια ολα αυτα!
Σε αυτο με το φαι και το κατουρημα συμφωνω οτι ειναι φοβερο να το καταφερεις, αλλα δεν εχω δει και πολλους να το πετυχαινουν τελικα!
Καλα στη Γλυφαδα δεν μπορουν να κρατησουνε αυτες που εχουν, θα παρουν και απο άλλες ομαδες?Οι ανθρωποι ειναι για γελια και συνεχιζουν να καταστρεφουν!
Οι καλες σχεσεις ειναι απαραιτητες για καθε χωρο, εγω σταθηκα στο θεμα της κωλοτουμπας που παντα επαιζε και θα συνεχισει να παιζει πολυ δυνατα!
Βασικα συμφωνω μαζι σου απλα χρησιμοποιησα τον ορο κωλοτουμπα για τις αλλαγες που γινονται σε δηλωσεις και στασεις!!! Λεμε κατι και μετα απο καιρο ερχονται οι πραξεις και ο χρονος να μας διαψευσουν!
Με την Αμαλία τι γίνετε? Την έδιωξαν τελικά και οριστικά? Πως να δουλέψει μια ομάδα με ανανέωση με πουρά. Αφού έχει τέτοιους προπονηταραδες που έχουν δείξει στο παρελθόν πως να καταστρέψουν μια ομάδα με υποδομές.
Το τι θάψιμο έχει φάει πρώην παίκτρια της Γλυφάδας παλιά σημαία διωγμένη και τιμωρημένη ,από υποτιθέμενη φίλη της δεν λέγετε απορώ ,πως στέκεται ακόμα όρθια. Μίτος ξέρει ποιός είναι .....