truth έγραψε:Συμφωνώ ότι κάτι πρέπει να φταίει εκτός από το παιδωμάζωμα που πραγματοποίησε ο Παυλιδης προπερσι,
Δεν τα ξερεισ καλα τα πραγματα ,μην λεμε και οτι θελουμε!
Συντονιστής: Lambros10
truth έγραψε:...αναρωτιεμαι μηπως εχει κανει και κανα 2-3 φαουλ και η Αμαλια??? Η εμπειρια μου μου εχει δειξει πως ο αδικημενος συνηθως ειναι αυτος που αδικει πρωτος τον εαυτο του. Τα υπολοιπα οπως ακουγονται ειναι περισσοτερο κουτσομπολια!!!
nemesis έγραψε:..
Και για να ειμαι ξεκάθαρος το φταίξιμο δεν ειναι στον
προπονητη αλλα στην διοίκηση και την φιλοσοφία που εχει
εδω και παρα πολλα χρονια!
noseman έγραψε:αφήστε παιδιά, έμαθα τα νέα προσωπικά από την παίκτρια και τράβαγα τα μαλλιά μου... και δεν έχω μαλλιά.
Νέμεσις, τα κάνανε σκ@τ@ στην Γλυφάδα. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά θα της φορτώσουνε και όλα τα κακώς κείμενα της φετεινής χρονιάς.
Θα τα μάθετε σίγουρα σύντομα.
doom έγραψε:Δεν ειναι η πρωτη φορα που η Γλυφαδα τιμωρει αθλητη με τοσο μεγαλη ποινη.
Πριν απο καμποσα χρονια (το 1991 συγκεκριμενα), τιμωρηθηκε ο αρχηγος τοτε της εθνικης ομαδας Κυριακος Γιαννοπουλος μαζι με τον αδελφο του Ακη 18 αγωνιστικες ο καθενας. Και η τιμωρια, ακολουθησε τον Κυριακο και στην νεα του ομαδα τον Ολυμπιακο στον οποιο μετεγραφηκε την επομενη χρονια.
Με δεδομενο μαλιστα, οτι χθες η ΚΟΕ επικυρωσε την τιμωρια, πρεπει να συνεβη κατι πολυ ασχημο σε αυτη την περιπτωση. Τοτε, τα 2 αδελφια ειχαν τιμωρηθει για χειροδικια και απρεπη συμπεριφορα εναντιον του εφορου της ομαδας στην διαρκεια του τελικου του κυπελλου στο ΟΑΚΑ. Ειχαν μαλιστα αρνηθει να αγωνιστουν οταν ο προπονητης τους τοτε τους ζητησε να μπουν στο νερο...
doom έγραψε:...Τοτε, τα 2 αδελφια ειχαν τιμωρηθει για χειροδικια και απρεπη συμπεριφορα εναντιον του εφορου της ομαδας στην διαρκεια του τελικου του κυπελλου στο ΟΑΚΑ. Ειχαν μαλιστα αρνηθει να αγωνιστουν οταν ο προπονητης τους τοτε τους ζητησε να μπουν στο νερο...
nemesis έγραψε:Οχι ,δεν κατάλαβες, ο Παυλιδησ δεν εκανε ποτε παιδομάζωμα
και δεν ξερω απο που σου ηρθε αυτο.
Η γλυφαδα δεν ειχε ποτε αναγκη παιδια για υποδομές, ειχε ανάγκη
απο εναν σταθερο προπονητη που θα τησ χρησιμοποιούσε ,οσοι
αναλάμβαναν την γυναικεία κοιτούσαν μονο την προσωρινή
διάκριση με αποτελεσμα να μην παιζουν ποτε τα παιδια,και ολοι
μασ ξερουμε πολυ καλα οταν δεν παιζουν τα παιδια τι γίνεται!
Και για να ειμαι ξεκάθαρος το φταίξιμο δεν ειναι στον
προπονητη αλλα στην διοίκηση και την φιλοσοφία που εχει
εδω και παρα πολλα χρονια!
Επιστροφή στο Γυναικεία Υδατοσφαίριση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης