ΓΛΥΦΑΔΑ

Ανοικτή συζήτηση για τα αποτελέσματα - νέα σχετικά με τα πρωταθλήματα των κατηγοριών Γυναικείου Πόλο

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό nemesis » Τετ Μαρ 04, 2009 12:52 am

truth έγραψε:Συμφωνώ ότι κάτι πρέπει να φταίει εκτός από το παιδωμάζωμα που πραγματοποίησε ο Παυλιδης προπερσι,

Δεν τα ξερεισ καλα τα πραγματα ,μην λεμε και οτι θελουμε!
nemesis

Δημοσίευσηαπό truth » Τετ Μαρ 04, 2009 12:49 pm

nemesis έγραψε:
truth έγραψε:Συμφωνώ ότι κάτι πρέπει να φταίει εκτός από το παιδωμάζωμα που πραγματοποίησε ο Παυλιδης προπερσι,

Δεν τα ξερεισ καλα τα πραγματα ,μην λεμε και οτι θελουμε!

Αρα, μονο το παιδωμαζωμα φταιει ?????
truth

Δημοσίευσηαπό nemesis » Τετ Μαρ 04, 2009 6:04 pm

Οχι ,δεν κατάλαβες, ο Παυλιδησ δεν εκανε ποτε παιδομάζωμα
και δεν ξερω απο που σου ηρθε αυτο.
Η γλυφαδα δεν ειχε ποτε αναγκη παιδια για υποδομές, ειχε ανάγκη
απο εναν σταθερο προπονητη που θα τησ χρησιμοποιούσε ,οσοι
αναλάμβαναν την γυναικεία κοιτούσαν μονο την προσωρινή
διάκριση με αποτελεσμα να μην παιζουν ποτε τα παιδια,και ολοι
μασ ξερουμε πολυ καλα οταν δεν παιζουν τα παιδια τι γίνεται!
Και για να ειμαι ξεκάθαρος το φταίξιμο δεν ειναι στον
προπονητη αλλα στην διοίκηση και την φιλοσοφία που εχει
εδω και παρα πολλα χρονια!
nemesis

Δημοσίευσηαπό noseman » Πέμ Μαρ 05, 2009 11:54 am

truth έγραψε:...αναρωτιεμαι μηπως εχει κανει και κανα 2-3 φαουλ και η Αμαλια??? Η εμπειρια μου μου εχει δειξει πως ο αδικημενος συνηθως ειναι αυτος που αδικει πρωτος τον εαυτο του. Τα υπολοιπα οπως ακουγονται ειναι περισσοτερο κουτσομπολια!!!

Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι οτι ποτέ δεν πίστεψε η ίδια πόσο καλή είναι, με αποτέλεσμα να αδικεί τον εαυτό της και συνάμα να μην παίζει όσο καλά μπορεί.
Το ζήτημα είναι, πως το αντιμετωπίζει αυτό μια ομάδα, ένας προπονητής και οι συμπαίκτριες.
Με την Α, έχουμε κάνει πολύωρες συζητήσεις, είναι πολύ καλή μου φίλη, και ξέρω σίγουρα οτι δόλος, κακία, αγένεια δεν είναι του χαρακτήρα της. Έχω την εντύπωση οτι την τιμώρησαν για άλλους λόγους.
Αν κάποιος έχει άποψη πάνω στο θέμα, θα ήθελα να την ακούσω. Εγώ άκουσα την άποψη της Α, και τότε άρχισα να τραβάω τα μαλλιά μου.
Ακούσατε τι τιμωρία "έφαγε" από την Γλυφάδα? Δεν τολμώ να αναφέρω τον αριθμό των αγωνιστικών... Πρώτη φορά στα χρονικά. Μήπως το μέγεθος της τιμωρίας προδίδει οτι δεν την τιμωρούν για κάτι συγκεκριμένο, αλλά την "δένουν" και της "κόβουν" το πόλο.
Μην ξεχνάτε οτι μιλάμε για μια από τις καλύτερες παίκτριες της Γλυφάδας, αλλά όχι για μια από τις καλύτερα αμοιβόμενες.
Θα χαρώ να ακούσω απόψεις.
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Πέμ Μαρ 05, 2009 12:51 pm

nemesis έγραψε:..

και δω (στο post) ... στο απυροβλητοοοο ο προπονητης ...

αρε nemesis τζαμπα το nick name που εχεις ... θα το πω στην Καννέλη ... να σε μαλώσει !!!

http://waterpolopaokwom.wordpress.com
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό pzozef » Πέμ Μαρ 05, 2009 1:47 pm

noseman έγραψε:αφήστε παιδιά, έμαθα τα νέα προσωπικά από την παίκτρια και τράβαγα τα μαλλιά μου... και δεν έχω μαλλιά.
Νέμεσις, τα κάνανε σκ@τ@ στην Γλυφάδα. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά θα της φορτώσουνε και όλα τα κακώς κείμενα της φετεινής χρονιάς.

Θα τα μάθετε σίγουρα σύντομα.

Εμας δεν θα μας ενημερωσετε επι του θεματος που ειμαστε μακρια απο την πρωτευουσα?

Απο τα συμφραζομενα προκειται να τιμωρηθει με πολλες αγωνιστικες για κατι "κακο" που έκανε?
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Μαρ 05, 2009 2:21 pm

Noseman, πώς "τη δένουν και της κόβουν το πόλο" ; Η τιμωρία έχει να κάνει με την αποχή από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Δε λέω παραπάνω.

Όσο για τις αμοιβές, είναι γνωστό ότι δεν έχουν να κάνουν μόνο με την αξία αλλά και με τις προσωπικές γνωριμίες και συμμαχίες. Εννοείται ότι μιλάω ... γενικά.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό noseman » Πέμ Μαρ 05, 2009 3:21 pm

απ'οτι γνωρίζω, αν ένας αθλητής είναι τιμωρημένος με αριθμό αγωνιστικών που υπερβαίνει το υπόλοιπο των αγώνων της περιόδου, είναι δυσκολότερο να πάρει μεταγραφή αν επιθυμεί να φύγει από την ομάδα του. Δεν είμαι ειδικός, αυτή την εντύπωση έχω.
Αν κάποιος γνωρίζει μπορεί να το ξεκαθαρίσει?

Απ'την άλλη, μην ξεχνάτε πως η Α, ήταν από τις πρώτες παίκτριες που συμφώνησε για φέτος στην Γλυφάδα. Αυτό δείχνει οτι, τουλάχιστον στην αρχή, δεν υπήρχε κανένα θέμα. Τα "παραφιλολογικά" που ακούγονται για "προδοσία" κ.τ.λ., νομίζω οτι είναι δημιουργήματα της φαντασίας τους.
Και μην ξεχνάτε, οτι η Α, δεν είναι κλικαδόρος, απλώς τελικά αποφάσισε να λέει τα πράγματα όπως τα βλέπει και όχι να σκύβει το κεφάλι. Μάλλον αυτό δεν άρεσε σε μερικούς, και ξεκίνησε η κόντρα.
Επαναλαμβάνω οτι περιγράφω τα πράγματα από την μια μεριά και θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος έχει άλλες πληροφορίες.
Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εμένα η Α, δεν έχει κανένα λόγο να μου πεί παπαρολογίες.
για να δούμε τι θα δούμε...
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό noseman » Πέμ Μαρ 05, 2009 3:23 pm

pzozef έγραψε:Εμας δεν θα μας ενημερωσετε επι του θεματος που ειμαστε μακρια απο την πρωτευουσα?

Και εμείς σε άλλη πρωτεύουσα είμαστε :D
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Μαρ 05, 2009 5:35 pm

Δεν ειναι η πρωτη φορα που η Γλυφαδα τιμωρει αθλητη με τοσο μεγαλη ποινη.
Πριν απο καμποσα χρονια (το 1991 συγκεκριμενα), τιμωρηθηκε ο αρχηγος τοτε της εθνικης ομαδας Κυριακος Γιαννοπουλος μαζι με τον αδελφο του Ακη 18 αγωνιστικες ο καθενας. Και η τιμωρια, ακολουθησε τον Κυριακο και στην νεα του ομαδα τον Ολυμπιακο στον οποιο μετεγραφηκε την επομενη χρονια.
Με δεδομενο μαλιστα, οτι χθες η ΚΟΕ επικυρωσε την τιμωρια, πρεπει να συνεβη κατι πολυ ασχημο σε αυτη την περιπτωση. Τοτε, τα 2 αδελφια ειχαν τιμωρηθει για χειροδικια και απρεπη συμπεριφορα εναντιον του εφορου της ομαδας στην διαρκεια του τελικου του κυπελλου στο ΟΑΚΑ. Ειχαν μαλιστα αρνηθει να αγωνιστουν οταν ο προπονητης τους τοτε τους ζητησε να μπουν στο νερο...
doom

Δημοσίευσηαπό nemesis » Πέμ Μαρ 05, 2009 5:42 pm

London-London?? :lol: :lol:
nemesis

Δημοσίευσηαπό nemesis » Πέμ Μαρ 05, 2009 5:50 pm

doom έγραψε:Δεν ειναι η πρωτη φορα που η Γλυφαδα τιμωρει αθλητη με τοσο μεγαλη ποινη.
Πριν απο καμποσα χρονια (το 1991 συγκεκριμενα), τιμωρηθηκε ο αρχηγος τοτε της εθνικης ομαδας Κυριακος Γιαννοπουλος μαζι με τον αδελφο του Ακη 18 αγωνιστικες ο καθενας. Και η τιμωρια, ακολουθησε τον Κυριακο και στην νεα του ομαδα τον Ολυμπιακο στον οποιο μετεγραφηκε την επομενη χρονια.
Με δεδομενο μαλιστα, οτι χθες η ΚΟΕ επικυρωσε την τιμωρια, πρεπει να συνεβη κατι πολυ ασχημο σε αυτη την περιπτωση. Τοτε, τα 2 αδελφια ειχαν τιμωρηθει για χειροδικια και απρεπη συμπεριφορα εναντιον του εφορου της ομαδας στην διαρκεια του τελικου του κυπελλου στο ΟΑΚΑ. Ειχαν μαλιστα αρνηθει να αγωνιστουν οταν ο προπονητης τους τοτε τους ζητησε να μπουν στο νερο...

Aλλεσ εποχές αυτεσ όμως ,διοίκηση με ακτινίδια :!:
nemesis

Δημοσίευσηαπό noseman » Πέμ Μαρ 05, 2009 8:56 pm

doom έγραψε:...Τοτε, τα 2 αδελφια ειχαν τιμωρηθει για χειροδικια και απρεπη συμπεριφορα εναντιον του εφορου της ομαδας στην διαρκεια του τελικου του κυπελλου στο ΟΑΚΑ. Ειχαν μαλιστα αρνηθει να αγωνιστουν οταν ο προπονητης τους τοτε τους ζητησε να μπουν στο νερο...

Το οτι δεν χειροδίκησε η Α, είναι πασιφανές. Το οτι δεν έβρισε, αυτονόητο.
Μου είπε τι έγινε, και καταλήγω στο συμπέρασμα οτι όλα αυτά συμβαίνουν για να επιβεβαιωθεί η "εξουσία" κάποιου παράγοντα (προέδρου, χρηματοδότη, δεν ξέρω). Τέλος πάντων, ο λόγος που λέω αυτά που λέω, είναι γιατί την Α, την γνωρίζω προσωπικά και ξέρω τον χαρακτήρα της. Από την άλλη, ξέρω πολύ καλά που μπορεί να φτάσει η ματαιοδοξία ενός παράγοντα.
Ξέρω οτι η Α είναι φιλότιμο παιδί και είμαι σίγουρος οτι και να είχε κάνει κάτι "κακό", υπήρχαν τρόποι να την συνετίσουν χωρίς εξαντλητικές τιμωρίες. Το κακό είναι, οτι ο εγωισμός τους, φαίνεται να είναι υπεράνω της ευημερίας της ομάδας.

Φαίνεται οτι μόνο εγώ μεταφέρω πληροφορίες από πρώτο χέρι και φαίνεται οτι μεροληπτώ.
Αν ξέρετε καμμιά άλλη παίκτρια της Γλυφάδας, μάθετε σας παρακαλώ και γράψτε το εδώ.
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό nemesis » Πέμ Μαρ 05, 2009 9:13 pm

Νομίζω οτι πρεπει να έβγαλαν ολα τουσ τα απωθημένα στην Α,
και ετσι κουκουλώνουν πολλα προβλήματα που εχουν
παρουσιαστεί απο πέρσι!
nemesis

Δημοσίευσηαπό truth » Παρ Μαρ 06, 2009 1:48 pm

nemesis έγραψε:Οχι ,δεν κατάλαβες, ο Παυλιδησ δεν εκανε ποτε παιδομάζωμα
και δεν ξερω απο που σου ηρθε αυτο.
Η γλυφαδα δεν ειχε ποτε αναγκη παιδια για υποδομές, ειχε ανάγκη
απο εναν σταθερο προπονητη που θα τησ χρησιμοποιούσε ,οσοι
αναλάμβαναν την γυναικεία κοιτούσαν μονο την προσωρινή
διάκριση με αποτελεσμα να μην παιζουν ποτε τα παιδια,και ολοι
μασ ξερουμε πολυ καλα οταν δεν παιζουν τα παιδια τι γίνεται!

Η λεξη παιδωμαζωμα ειναι λιγο υπερβολικη η αληθεια ειναι και προσπαθησα να ειναι λιγο χιουμοριστικη!!! Απο την ομαδα που εχασε το πρωταθλημα μεσα στο Λαιμο με την φυγη του Παυλιδη εφυγαν, Μανιωλουδακη, Αβραμιδου, Ψουνη, Αντωνακου, Ασελ, Μωραιτη, και η Αμαλια η πρωτη που ανανεωσε επι Παυλιδη ηταν η πιο ατυχη της υποθεσης γιατι λογω timing δεν προλαβε να φυγει αν και προσπαθησε και ο νοων νοειτω. Δεν λεω οτι δε με βρισκει συμφωνο η φυγη αλλα δεν γινεται να μην επηρεασει μια ομαδα. Απο εκει και περα ο νεος προπονητης εκτος απο τις μεταγραφες που εκανε οφειλε να δουλεψει και πανω στις μικρες για να δουμε και τι αξιζουν βρε αδερφε. Αντι αυτου καθησε πανω σε ξενες και περιμενε τις Ελληνιδες να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα!
Σιγουρα και η διοιηκηση εχει ευθυνη αφου παιρνει τις αποφασεις, αλλα δεν γινεται να μεινει ο προπονητης στο απυροβλητο και να χτυπανε μονο παιχτριες, βλεπε δηλωσεις προπονητη μετα την ηττα απο Ολυμπιακο και περιπτωση Αμαλιας -παρολο που υπαρχει φταιξιμο και στην ιδια για την κατασταση-.
Μετα το περσινο πρωταθλημα που κατα τη γνωμη μου υπερεβαλαν εαυτο 7 παιχτριες επρεπε να γινει αλλος σχεδιασμος και οχι απλα να αντικαταστησουν μια καλη ξενη με μια που δεν τραβαει -εκ του αποτελεσματος-.
Γιαυτο εχω μιλησει και παλιοτερα οτι οποιος αγαπαει πραγματικα την Γλυφαδα πρεπει να δει τι συμβαινει και να κανει κατι γιατι ακομη μεσα στην ομαδα υπαρχει φιλοτιμο!
truth

Δημοσίευσηαπό noseman » Παρ Μαρ 06, 2009 4:05 pm

Λοιπόν, η επίσημη αιτία τιμωρίας της Α από την Γλυφάδα είναι:

προπονητής:
Έδειχνε αδιαφορία και νωθρία κατά την προπόνηση

διοίκηση:
Δεν πήγε να πάρει το βραβείο της

γενικός αρχηγός:
τον ειρωνεύτηκε λέγοντας κάτι σε στύλ "τα φασόλια πειράζουν..."

γενικά:
δεν έπαιξε εναντίον του Ολυμπιακού ενώ της είπε ο προπονητής να πέσει στην πισίνα.
Κατά την Α, ήταν άρρωστη και είχε και χαρτί γιατρού. Η Γλυφάδα, δεν έκανε δεκτό το χαρτί γιατρού και είπε οτι αυτό επιβεβαιώνει την ενοχή της... καλά κρασιά.

οι σκέψεις μου:
Σε μια ομάδα που ξεκίνησε άσχημα την χρονιά της, με πολλά προβλήματα, η πιστότερη παίκτρια και απ'τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) η οποία ήταν η πρώτη που ανανέωσε το συμβόλαιό της και με πολύ χαμηλές αποδοχές για την ίδια, επειδή δεν άντεξε την πίεση και την κοροϊδία, σήκωσε κεφάλι και τα έβαλε με τον γενικό αρχηγό και τον ειρωνεύτηκε. Δεν πήγε να πάρει το φοβερό βραβείο (αν θες πραγματικά να ανταμείψεις έναν παίκτη, του δίνεις αποδοχές, κίνητρα, στήριξη κ.τ.λ. όχι κύπελλα και πλακέτες. Αυτά έπονται.)
Επίσης, δεν μπορούσε να παίξει εναντίον του Ολυμπιακού, λόγω ασθένειας.
Εγώ αν ήμουν παράγοντας, θα προσπαθούσα να λύσω τα προβλήματα με τη βοήθεια της παίκτριας και όχι να τα βάλω μαζί της και να την τιμωρήσω.

Προφανώς, όλοι πιστεύουν οτι η Α ξαφνικά θέλει να πάει στον ΟΣΦΠ, γι'αυτό σαμποτάρει τη ομάδα, δεν παίζει στο μεταξύ τους παιχνίδι και χλευάζει την ομάδα, τον προπονητή και τον γενικό αρχηγό. Και για αυτά φαίνεται πεπεισμένο όλο το ελληνικό πόλο.
Ένα πράγμα θα σας πω, μεταφέροντας μια φράση από την Αμαλία πρίν από λίγο:
"Ρε Θανάση, αν ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην παίξω καλά φέτος. Θα τελειώσει το συμβόλαιό μου με την Γλυφάδα, και μετά θα δω τι θα κάνω."

Ακόμα κανείς από εσάς δεν έχει μεταφέρει την άλλη άποψη στο φόρουμ.
Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν εννοώ τις φήμες αλλά κάποια άποψη από παράγοντα, ή παίκτρια.
Περιμένω να ακούσω. Εγώ ούτως ή άλλως είμαι προκατειλημμένος υπέρ της Αμαλίας.
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Μαρ 06, 2009 10:34 pm

Εγώ είμαι πολύ περίεργος να μάθω πώς γίνεται μια ομάδα να τιμωρεί αθλητή της και η τιμωρία να τον ακολουθεί και στην επόμενη ομάδα του. Αν είναι έτσι δηλαδή, τότε γιατί να φάει μόνο 16 αγωνιστικές ; Να της έριχναν 116 ώστε να εξασφάλιζαν ότι δε θα έπαιζε ποτέ στην επόμενη ομάδα (αν έφευγε).

Και όχι μόνο η Γλυφάδα στην Αμαλία αλλά και κάθε σύλλογος σε αθλητή του που ενδεχομένως να τολμάει να διανοείται ότι θα φύγει.

Επίσης : η τιμωρία μετράει για την ... Κυριακή ; Και, αν η Γλυφάδα την ανακαλέσει μπορεί να επανέλθει και στο πρωτάθλημα ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό oranjewp » Σάβ Μαρ 07, 2009 1:37 pm

Αν δεν κανω λαθος η περιπτωση Γιαννοπουλου δεν ειναι ιδια.Νομιζω οτι εκει ειχε επιβληθει και ποινη απο τον αθλητικο δικαστη λογω επεισοδειων στο τελικο με τον εθνικο και για αυτο τον ακολουθησε η ποινη και την επομενη χρονια που μετεγραφη στον ΟΣΦΠ.
Η ποινη απο το σωματειο δεν σε ακολουθει αν αλλαξεισ ομαδα :D
oranjewp

Δημοσίευσηαπό noseman » Σάβ Μαρ 07, 2009 8:53 pm

Έχω την εντύπωση οτι αν η ΚΟΕ επικυρώσει την ποινή, είναι σαν να τιμωρείσαι σε αγώνα, άρα η ποινή μεταφέρεται σε όποια ομάδα πας, αν όμως δεν επικυρωθεί από την ΚΟΕ παραμένει στα κλειστά πλαίσια της ομάδας.
Απ'όσο γνωρίζω η ΚΟΕ δεν έχει πάρει θέση ακόμα
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Μαρ 08, 2009 2:34 am

Έχει πάρει και μάλιστα επίσημη. Δες εδώ : http://www.koe.org.gr/NewsDetails.aspx? ... s&id=11015

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι το όλο σύστημα επιβραβεύει την π^$$*&. Είναι το κέντρο της νοοτροπίας φαίνεται.

Η αντίστοιχη τιμωρία της Βουλαιγμένης είναι διαφορετική. Αλλά ακόμα κι αυτή, τι νόημα έχει ; Ο κάθε σύλλογος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τον κάθε αθλητή του, εσωτερικά. Αλλά πώς έχει τη δικαιδοσία, την εξουσία να αποφασίζει και περαιτέρω ; Τι νόημα έχει η αθλητική δικαιοσύνη όταν ο κάθε παράγοντας μπορεί να την υποκαθιστά, δίκαια ή άδικα ;
Άβαταρ μέλους
vs

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γυναικεία Υδατοσφαίριση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης