ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤIΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?

Ανοικτή συζήτηση για τα αποτελέσματα - νέα σχετικά με τα πρωταθλήματα των κατηγοριών Γυναικείου Πόλο

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό nemesis » Τρί Ιαν 06, 2009 7:01 pm

oforas100 έγραψε:
docdoc έγραψε:Ή μηπως ο Δουμπας που και αυτο ακουστηκε τελευταια?

αμα παει ο ΔΟΥΜΠΑΣ παιδια θα ξεκανουν ολα τα κοριτσια δεν θα μεινει καμια
θα τις λοιωσει ολες :!:

Θα τισ καψει θεσ να πεισ?
nemesis

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Τρί Ιαν 06, 2009 9:29 pm

nemesis έγραψε:
oforas100 έγραψε:
docdoc έγραψε:Ή μηπως ο Δουμπας που και αυτο ακουστηκε τελευταια?

αμα παει ο ΔΟΥΜΠΑΣ παιδια θα ξεκανουν ολα τα κοριτσια δεν θα μεινει καμια
θα τις λοιωσει ολες :!:

Θα τισ καψει θεσ να πεισ?

εννοω φιλε μου οτι θα τις λοιωσει στην προπονηση

:!: :!:
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό lupo » Πέμ Ιαν 08, 2009 2:30 pm

sifis M. έγραψε:Εδω εχουμε ετοιμο προπονητη,ελπιδοφόρο,με ορεξη για δουλεια,με το μοναδικο μειονέκτημα το νεαρο της ηλικίας του.Τωρα τις γιορτες αντι για να ειναι σπιτι με την οικογενεια του, εκανε ειδικό προγραμμα προετοιμασιας για το ντερμπυ με τη Γλυφαδα στις τρεις Χανιωτισες του Ολυμπιακου και ειδατε τα αποτελεσματα.Μπαλωμενακη 1 γκολ , και Μανωλιουδακη 3.Οσο για την κοκκινη καρτα που εφαγε χθες ,εχει επηρεαστεί τοσα χρονια που ηταν βοηθος του Μαχαιρα.Πιστευω οτι ενα χρονο αν κατσει στο πλευρο του Παυλιδη θα μπορει να συγκρατει τα νευρα του.
Μα δεν καταλαβαινετε πια εσεις οι κολλητοι του οτι του κανετε κακο? Με αυτα που γραφετε συνεχεια τον κανετε ρεζιλι. Για να τελειωνει αυτη η συνεχιζομενη διαφημηση πως θα αναλαβει ενα παιδι προπονητης σε εθνικη ομαδα χωρις καμμια εμπειρια στο πολο σαν παιχτης η προπονητης? Κακο θα του κανει. Καλο οχι. Το μονο σωστο που ειπες ειναι οτι θα πρεπει να μεινει διπλα στον Παυλιδη η σε καθε αλλο μεγαλυτερο προπονητη που ειναι χρονια στο χωρο να παρει εμπειριες και μετα γιατι οχι να χτυπησει την πορτα της εθνικης. Τωρα πως ρε παιδια? Με τι αγωνιστικες εικονες? Για σκεφτειτε το καλυτερα. :?:
Άβαταρ μέλους
lupo

Δημοσίευσηαπό sifis M. » Πέμ Ιαν 08, 2009 2:57 pm

lupo έγραψε:
sifis M. έγραψε:Εδω εχουμε ετοιμο προπονητη,ελπιδοφόρο,με ορεξη για δουλεια,με το μοναδικο μειονέκτημα το νεαρο της ηλικίας του.Τωρα τις γιορτες αντι για να ειναι σπιτι με την οικογενεια του, εκανε ειδικό προγραμμα προετοιμασιας για το ντερμπυ με τη Γλυφαδα στις τρεις Χανιωτισες του Ολυμπιακου και ειδατε τα αποτελεσματα.Μπαλωμενακη 1 γκολ , και Μανωλιουδακη 3.Οσο για την κοκκινη καρτα που εφαγε χθες ,εχει επηρεαστεί τοσα χρονια που ηταν βοηθος του Μαχαιρα.Πιστευω οτι ενα χρονο αν κατσει στο πλευρο του Παυλιδη θα μπορει να συγκρατει τα νευρα του.
Μα δεν καταλαβαινετε πια εσεις οι κολλητοι του οτι του κανετε κακο? Με αυτα που γραφετε συνεχεια τον κανετε ρεζιλι. Για να τελειωνει αυτη η συνεχιζομενη διαφημηση πως θα αναλαβει ενα παιδι προπονητης σε εθνικη ομαδα χωρις καμμια εμπειρια στο πολο σαν παιχτης η προπονητης? Κακο θα του κανει. Καλο οχι. Το μονο σωστο που ειπες ειναι οτι θα πρεπει να μεινει διπλα στον Παυλιδη η σε καθε αλλο μεγαλυτερο προπονητη που ειναι χρονια στο χωρο να παρει εμπειριες και μετα γιατι οχι να χτυπησει την πορτα της εθνικης. Τωρα πως ρε παιδια? Με τι αγωνιστικες εικονες? Για σκεφτειτε το καλυτερα. :?:
Απο κατι αλλους που ηταν και ειναι προπονητες στις εθνικες ομαδες ειναι μακραν καλυτερος.....Εχει και χαμηλο κασε.Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις....
Άβαταρ μέλους
sifis M.

Δημοσίευσηαπό SAPIC » Πέμ Ιαν 08, 2009 3:22 pm

Κατά τη ταπεινή μου άποψη, ο διάδοχος του Ιωσηφίδη, θα είναι...... και πάλι ο Ιωσηφίδης!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
Αν δε δεχτεί, πράγμα δύσκολο, θα γίνει πρώτος ο βοηθός του. :D
Άβαταρ μέλους
SAPIC

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Ιαν 08, 2009 3:27 pm

Δεν ξερω τι "κολλημα" εχετε φαει με αυτον τον προπονητη. Το σιγουρο ειναι πως αυτη η συνεχης αναφορα στα προσοντα του ή/και στα μειονεκτηματα του, μαλλον δεν του κανουν καλο...

Και εγω δεν το ξερω το παιδι και μακαρι να ειναι απο τους ελπιδοφορους προπονητες στον χωρο μας. Ομως ολη αυτη η ιστορια δεν μου κανει "κλικ".
Οσο για προπονητης στις Εθνικες Ομαδες, για τις Γυναικες χρειαζεται καποιος που να εχει, τουλαχιστον, εμπειρια. Μακαρι να εχει ΚΑΙ ονομα ΚΑΙ ορεξη για δουλεια.

Νομιζω, παντως πως αμα φυγει ο Κουλης, στην Ομοσπονδια εχουν απο πισω του 2 αν οχι 3, υποψηφιους να τον αναπληρωσουν.

Οσο για το κοπελι, ας κανει ενα βιογραφικο και ας το στειλει στην ΚΟΕ. Απο εκει και περα με τα "προσοντα" που παρουσιαζεται να εχει, μονο για τις υποδομες μπορει να φτασει.

ΥΓ Για το χαμηλο κασε καλο θα ηταν να το απεφευγες, γιατι δεν ειναι...προσον. Μαλλον σαν εσχατη λυση φανηκε!! (Με ολο το συμπαθειο)
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό lupo » Πέμ Ιαν 08, 2009 3:32 pm

sifis M. έγραψε:
lupo έγραψε:
Απο κατι αλλους που ηταν και ειναι προπονητες στις εθνικες ομαδες ειναι μακραν καλυτερος.....Εχει και χαμηλο κασε.Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις....
Για το κασε παω πασο. Λογικο ειναι. Δεν μπορει να ζηταει αυτα που παιρνει ο Κουλης. Ως προς τα αλλα, οσοι ειναι χρονια στο χωρο διαφωνουν καθετα. Σε αυτου του επιπεδου προπονητες δεν παιζει ρολο τοσο το κασε οσο τα εγγυημενα αποτελεσματα που θα φερουν στην ομαδα. Και εγγυημενα αποτελεσματα ο Βασιλης δεν εχει να επιδειξει. Αλλωστε ο ιδιος εχει παραδεχτει οτι η εμπειρια του ειναι πολυ μικρη. Αλλο νασαι βοηθος στον Ολυμπιακο και αλλο πρωτος προπονητης εθνικης ομαδας. Ασχετα τι αξιζαν οι αλλοι. Ειχαν ομως εγγυημενα αποτελεσματα. Γι αυτο λεω οτι ειναι ουτοπια. Μην κανεις το λαθος που κανανε και καποιοι αλλοι και συγκρινεις ανομοια μεγεθη. Αλλο Ιωσηφηδης , Πετρακης και πολλοι αλλοι και αλλο Κουνδουρακης. Ειναι ιεροσυλια η συγκριση. Με το ιδιο σκεπτικο γιατι να μην παει ο Παυλιδης και να παει ο βοηθος του. :o
Άβαταρ μέλους
lupo

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Ιαν 08, 2009 8:17 pm

Σήφη, σ'αυτά που λένε o lupo και Coach προσθέτω και αυτά που έγραφα εγώ από το καλοκαίρι και ο babakida ευγενικά τα χαρακτήρισε ως ότι "έχουμε κάτι με τον Κουνδουράκη".

Φαντάσου μόνο το εξής : 23 χρονών παίκτης είναι ακόμα άπειρος για παίκτης. Ο Κουνδουράκης είναι 23 χρονών και προπονητής.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό nemesis » Πέμ Ιαν 08, 2009 10:53 pm

Για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα μασ που ειναι ο αντικαταστατησ του Κουλη ,και οχι το παιδι απο την Κρητη ,που τουλάχιστον εγω προσωπικά δεν τον ξερω καθολου ουτε και εχει μιλήσει κανένας γιαυτων!

Εχω την εντύπωση πωσ ο Κουλησ περιμένει μάλλον να δει αμα θα φυγουν κάποιες παίκτριες απο την ομαδα για να πράξει ανάλογα!
nemesis

Δημοσίευσηαπό nemesis » Πέμ Ιαν 08, 2009 11:08 pm

babakida έγραψε:
SAPIC έγραψε:
DIOGO έγραψε:

Γιατί όχι τον Φώντα το Μουδάτσιο????
Πολύ περισότερες εμπειρείες έχει!!!
Κάνω λάθος????
--

------------------------------------------------------

Και κύριος!
nemesis

Δημοσίευσηαπό moxito » Πέμ Ιαν 08, 2009 11:36 pm

Κατα την αποψη μου ο καταλληλοτερος προπονητης αυτης τη στιγμη ειναι ενα διδυμο που θα συνδιαζει εμπειρια και διαθεση για δουλεια....Αυτο δεν ειναι αλλο απο τον Κακουλιδη με βοηθο τον φερελπη Κουνδουρακη....Σκεφτειτε το...Πολυ καλη προταση..
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό nemesis » Πέμ Ιαν 08, 2009 11:50 pm

Μάλλον θα πρεπει να κόψεις το ποτο!
nemesis

Δημοσίευσηαπό akis » Παρ Ιαν 09, 2009 9:40 am

vs έγραψε:Σήφη, σ'αυτά που λένε o lupo και Coach προσθέτω και αυτά που έγραφα εγώ από το καλοκαίρι και ο babakida ευγενικά τα χαρακτήρισε ως ότι "έχουμε κάτι με τον Κουνδουράκη".

Φαντάσου μόνο το εξής : 23 χρονών παίκτης είναι ακόμα άπειρος για παίκτης. Ο Κουνδουράκης είναι 23 χρονών και προπονητής.
Και συμπληρωνω δεν εχει δουλεψει ποτε σαν πρωτος προπονητης σε ομαδα. Ουτε καν σαν δευτερος εν ενεργεια. Στα Χανια μαθαινε απο αυτα που εβλεπε απο τον Ηλια.
Άβαταρ μέλους
akis

Δημοσίευσηαπό SAPIC » Παρ Ιαν 09, 2009 12:06 pm

moxito έγραψε:Κατα την αποψη μου ο καταλληλοτερος προπονητης αυτης τη στιγμη ειναι ενα διδυμο που θα συνδιαζει εμπειρια και διαθεση για δουλεια....Αυτο δεν ειναι αλλο απο τον Κακουλιδη με βοηθο τον φερελπη Κουνδουρακη....Σκεφτειτε το...Πολυ καλη προταση..

Τι μου θύμισες τώρα????
ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ!!!!!!!!!!!
πωπωπωπωπωπω..... χρόνια είχα να τον ακούσω!!!
Με βοηθό Σακέλη!!!
Έλα ρε Πάτρα!!!!!
Άβαταρ μέλους
SAPIC

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Ιαν 09, 2009 2:55 pm

vs έγραψε:Ο Κατσούλης δεν είναι άνεργος 3 χρόνια. Πέρισυ τουλάχιστον δούλευε στο Περιστέρι αλλά νομίζω ότι δε θα έπρεπε να είναι υποψήφιος για την Εθνική.

Αυτά τα έγραψα στην αρχή του θέματος, απαντώντας και σε ένα φίλο που υποννόησε ότι ο Κατσούλης δεν είναι κατάλληλος για την εθνική επειδή δεν είναι αρκετά καλός (και για αυτό είναι άνεργος 3 χρόνια κλπ.)
Αυτό κατάλαβα εγώ, τουλάχιστον, μπορεί να κάνω και λάθος.

Επειδή έγινα αποδέκτης παραπόνων από φίλους του Κατσούλη, σημειώνω ότι εμμένω στην άποψή μου αλλά όχι για λόγους που σχετίζονται με την προσωπικότητα ή την προπονητική αξία του Γιώργου.

Γνωρίζοντας ότι την ίδια ακριβώς στιγμή δεν υπάρχει κανένα (τυπικό) ασυμβίβαστο για να παίζουν στην εθνική ομάδα κάποιοι συγγενείς "ημετέρων", αποκλειστικά και μόνο λόγω της συγγένειάς τους.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό SAPIC » Παρ Ιαν 09, 2009 3:38 pm

vs έγραψε:
vs έγραψε:Ο Κατσούλης δεν είναι άνεργος 3 χρόνια. Πέρισυ τουλάχιστον δούλευε στο Περιστέρι αλλά νομίζω ότι δε θα έπρεπε να είναι υποψήφιος για την Εθνική.

Αυτά τα έγραψα στην αρχή του θέματος, απαντώντας και σε ένα φίλο που υποννόησε ότι ο Κατσούλης δεν είναι κατάλληλος για την εθνική επειδή δεν είναι αρκετά καλός (και για αυτό είναι άνεργος 3 χρόνια κλπ.)
Αυτό κατάλαβα εγώ, τουλάχιστον, μπορεί να κάνω και λάθος.

Επειδή έγινα αποδέκτης παραπόνων από φίλους του Κατσούλη, σημειώνω ότι εμμένω στην άποψή μου αλλά όχι για λόγους που σχετίζονται με την προσωπικότητα ή την προπονητική αξία του Γιώργου.

Γνωρίζοντας ότι την ίδια ακριβώς στιγμή δεν υπάρχει κανένα (τυπικό) ασυμβίβαστο για να παίζουν στην εθνική ομάδα κάποιοι συγγενείς "ημετέρων", αποκλειστικά και μόνο λόγω της συγγένειάς τους.

Δεν υπάρχει λογως να τρελένεσαι ρε vs.
Ποιός στην είπε και τρελάθηκες?
Δε πιστεύω ότι έχεις προσβάλει κάποιον λέγωντας τη γνώμη σου.
Με τους συγγενείς τι εννοείς?
Μπορείς να μου πεις και στο pm.
Άβαταρ μέλους
SAPIC

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Παρ Ιαν 09, 2009 9:35 pm

Τι μου θύμισες τώρα????
ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ!!!!!!!!!!!
πωπωπωπωπωπω..... χρόνια είχα να τον ακούσω!!!
Με βοηθό Σακέλη!!!
Έλα ρε Πάτρα!!!!!

Βαλτε διδυμο Κακουλιδη- Βεργου να εχουμε γουστα, οπως καποτε στην Πατρα.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό nemesis » Κυρ Ιαν 11, 2009 9:40 pm

Με τον Μορφεση τι γινετε, ξερει κανεισ?
nemesis

Δημοσίευσηαπό SAPIC » Δευτ Ιαν 12, 2009 12:39 am

Από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ιωσηφίδη από ότι λένε!!
Άβαταρ μέλους
SAPIC

Δημοσίευσηαπό nemesis » Δευτ Ιαν 12, 2009 12:42 am

Και ο βοηθοσ του ποιοσ θα ειναι?? :?: :lol:
nemesis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γυναικεία Υδατοσφαίριση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες