ΓΛΥΦΑΔΑ

Ανοικτή συζήτηση για τα αποτελέσματα - νέα σχετικά με τα πρωταθλήματα των κατηγοριών Γυναικείου Πόλο

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό doom » Κυρ Μαρ 08, 2009 8:41 am

oranjewp έγραψε:Αν δεν κανω λαθος η περιπτωση Γιαννοπουλου δεν ειναι ιδια.Νομιζω οτι εκει ειχε επιβληθει και ποινη απο τον αθλητικο δικαστη λογω επεισοδειων στο τελικο με τον εθνικο και για αυτο τον ακολουθησε η ποινη και την επομενη χρονια που μετεγραφη στον ΟΣΦΠ.
Η ποινη απο το σωματειο δεν σε ακολουθει αν αλλαξεισ ομαδα :D

Λαθος κανεις. Επαιζα τοτε στην Γλυφαδα και γνωριζω πολυ καλα τι ειχε συμβει. Η διοικηση του ΑΝΟΓ αποφασισε την τιμωρια του παικτη, και αυτη επικυρωθηκε απο την Ομοσπονδια. Ο Κυριακος στην επομενη μεταγραφικη περιοδο πηγε στον Ολυμπιακο και η ποινη τον ακολουθησε. Νομιζω απλα οτι μειωθηκε λογω εφεσης που κατεθεσαν οι ερυθρολευκοι.
Εξαλλου, οταν σου επιβαλλεται μια ποινη και αυτη επικυρωνεται απο την ομοσπονδια, ειναι ακριβως το ιδιο με την περιπτωση να εχεις τιμωρηθει 5-6 αγωνιστικες στο τελος των πλει οφ και αλλαζοντας συλλογο συνεχιζεις τιμωρημενος μεχρι να εκτισεις την ποινη.
doom

Δημοσίευσηαπό oranjewp » Κυρ Μαρ 08, 2009 11:17 am

Δηλαδη καθε συλλογος μπορει να κανει το ιδιο αν καταλαβαινει οτι καποιος αθλητης του ειναι ετοιμος να φυγει,και αφου επικυρωθει η τιμωρια απο την ομοσπονδια να του κοβει ουσιαστικα την επομενη χρονια??
Μπορει κατι τετοιο να σταθει στο δικαστηριο??Και δεν μιλαω για Κυριακο γιατι εκει υπηρχε τηλεοπτικη καλυψη και εδειξε τα γεγονοτα που διαδραματιστηκαν στο παγκο της Γλυφαδας,αλλα για την περιπτωση της Α,οπου το μονο που ξερουμε ειναι αυτα που λεει η επισημη Γλυφαδα.
oranjewp

Δημοσίευσηαπό doom » Κυρ Μαρ 08, 2009 12:09 pm

Το θεμα ειναι η επικυρωση της τιμωριας απο την ΚΟΕ. Για να προχωρησει σε τετοια κινηση η ομοσπονδια, προφανως πειστηκε απο τις εξηγησεις που δοθηκαν απο την ομαδα και οχι απο την παικτρια.
Φανταζομαι οτι η Αμαλια θα κινηθει πλεον η ιδια διαφορετικα, προκειμενου να μειωθει η ποινη της.
Οσον αφορα τα σωματεια που νοιωθοντας οτι χανουν ενα παικτη, τον τιμωρουν ουσιαστικα για την επομενη χρονια, θα πρεπει και ο παικτης να δωσει αφορμες για να συμβει κατι τετοιο. Στην συγκεκριμενη περιπτωση, μονο οι 2 εμπλεκομενοι γνωριζουν το μεγεθος της αδικιας η μη, και μονο αυτοι οι 2 μπορουν να λυσουν το προβλημα.
doom

Δημοσίευσηαπό noseman » Κυρ Μαρ 08, 2009 9:15 pm

doom έγραψε:...Για να προχωρησει σε τετοια κινηση η ομοσπονδια, προφανως πειστηκε απο τις εξηγησεις που δοθηκαν απο την ομαδα και οχι απο την παικτρια.

ή έπεσε "κονέ"...
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό nemesis » Κυρ Μαρ 08, 2009 10:46 pm

Λοιπόν θα τα πω και εγω τωρα γιατι αλλιώς θα σκάσω.
Επειδή τυχαίνει να ξερω πολυ καλα την Α και για πολλα χρονια,
δεν ειναι άνθρωπος που κρύβεται πισω απο το δάχτυλο τησ ,
αμα εχει κατι να πει θα στο πει ευθέως χωρισ δισταγμό ,και
αυτο το πραγμα ειναι που την κανει τοσο ξεχωριστεί παίκτρια
και άνθρωπο ,γιατι παίζει με καρδιά και ένστικτο ,σε ολα τα παιχνιδια
και ειναι αγαπητή σε ολουσ στο χώρο.
Αυτο που ειναι τωρα σίγουρο μετα απο αυτην την ιστορια ειναι οτι
η Α αμα δεν είχε σκοπο να παει στον ολυμπιακο που εγω νομίζω
οτι δεν ειχε γιατι ηταν ευχαριστημένη σε ενα βαθμο τουλάχιστον,
τωρα μετα απο αυτο ειναι σίγουρο οτι θα ειναι θεμα χρόνου να
κλείσει στον ολυμπιακο και ετσι χάνεις σαν γλυφαδα οχι μονο
μια καλη αθλήτρια αλλα μια πραγματική αρχηγό που κράταγε
τα ηνία όλης τησ ομάδας ,και το μέλλον τισ ομαδασ δεν θα ειναι
ποτε το ιδιο.(Και ολα αυτα γιατι ρώτησε τον τυχαίο ποίος είσαι:και ευγενικά
μάλιστα)και λεω τυχαίο γιατι αμα δεν σε πολλη βλέπουν δεν ξέρουν
και ποιοσ εισαι ,γιαυτο καλο θα ηταν στην αρχη ο τυποσ να εκανε
μια γνωριμία!

Και λιγα ειπα ,γιατι την ξερω περισσοτερο,και δεν θελω να σασ κουράσω!
nemesis

Δημοσίευσηαπό pp7 » Δευτ Μαρ 09, 2009 9:47 am

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται οτι για να παίζεις και να είσαι "αποδεκτός " θα πρέπει να είσαι λαμόγιο, γλύφτης και να πατάς επι πτωμάτων. Και επειδή δεν ειναι έτσι η Αμαλία θέλουν να την φάνε. Η ιστορία έχει αποδείξει ομωσ οτι τέτοιοι παίκτεσ δεν χάνονται έτσι εύκολα, αλλιώσ τότε που ο Κουλησ την έδιωξε λίγο πριν την Ολυμπιάδα θα έπρεπε να το ειχε κοψει (πολλοί το παρακαλούσαν), αλλα η Αμαλία ειναι αγωνίστρια και τουσ έχει διαψευσει όλουσ μεχρι τώρα. Οπότε ασ συνεχίσουν να την βαράνε, δεν καταλαβαίνει τιποτα, θα συνεχισει και θα αποδειξει οτι είναι μια πραγματική αγωνίστρια και οχι με λόγια αλλα με έργα μες το νερό.

Nemesis δεν ξερω ποιος-α εισαι αλλά συμφωνω μαζί σου

Doom σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ οτι η Αμαλία έδωσε στν Ανογ να καταλάβει οτι θέλει να φύγει,οπότε δεν ισχύει αυτό που λες. Με τον τρόπο που κινούνται όμως την αναγκάζουν να θέλει να φύγει. Για μένα ομώς άλλοι ειναι αυτοί που πρέπει να φύγουν και απο παικτεσ και απο διοίκηση
pp7

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Μαρ 09, 2009 10:43 am

Δεν ειπα εγω ποτε κατι τετοιο, και πραγματικα δηλωνω οτι το συγκεκριμενο θεμα δεν το γνωριζω. Απλες υποθεσεις εκανα, και για να βελτιωσω την συγκεκριμενη συζητηση ανεφερα και το πολυ παλιο πια θεμα με τις τιμωριες απο το ιδιο σωματειο πριν απο αρκετα χρονια.
Επιμενω ομως στην αποψη οτι οταν 2 ανθρωποι ερχονται σε αντιπαραθεση φταινε και οι 2. Αλλος 90% κι αλλος 10%, ισως και οι 2 50-50, αλλα δεν μπορει μονο ο ενας να εχει 100% το φταιξιμο. Και δυστυχως, πολλες φορες, ο εχων το 10% την πληρωνει με 90 η και 100%.
doom

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Δευτ Μαρ 09, 2009 11:10 am

nemesis έγραψε:Λοιπόν θα τα πω και εγω τωρα γιατι αλλιώς θα σκάσω.
......Και λιγα ειπα ,γιατι την ξερω περισσοτερο,και δεν θελω να σασ κουράσω!

Μπραβο ρε ΣΥ !!!

ειδες που ξερεις να γραφεις ... και πολλα αλλα και σωστα οταν ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ..ειδες ;-)
...μηπως ΤΩΡΑ καταλαβες τι ειναι ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙ ΣΗ !!! ΜΗΠΩς !!!
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό pp7 » Δευτ Μαρ 09, 2009 11:49 am

Χωρίς να θέλω να φανεί οτι παίρνω το μέρος τησ Αμαλίας, θα πώ οτι σ΄αυτή τη περίπτωση φταίει 99% η διοίκηση και 1% η Αμαλία γιατί αν πάμε ένα χρόνο πίσω θα παρατηρήσουμε οτι πρώτη η Α πήγε και υπέγραψε στη Γλυφάδα και έδειξε την εμπιστοσύνη στο σύλλογο και στην τελική οτι θέλει να βοηθήσει μετάτην αποδυνάμωση τησ ομάδας. Οτι έχει συμβει απο κει και πέρα δεν το λες υπαιτιότητα του παίκτη, αλλά αμύνα απέναντι στις συμπεριφορές, γιατί πρέπει να γνωρίζετε οτι το τελευταίο διάστημα τησ έκαναν πόλεμο νεύρων, δεν της μίλαγαν οι διοικητικοί και πολλά άλλα, λες και διαγράφονται τα προηγούμενα χρονια που την είχαν "Αμαλίτσα μας και Αμαλίτσα μας και κολώνα μας".
Παντως Doom δεν προσπαθώ να σου αλλάξω την άποψη.Είναι σεβαστή αλλά έχω τις αντιρρήσεις μου γιατί είμαι σε θέση να γνωρίζω κάποια πράγματα
pp7

Δημοσίευσηαπό nemesis » Δευτ Μαρ 09, 2009 3:27 pm

fotis2310 έγραψε:
nemesis έγραψε:Λοιπόν θα τα πω και εγω τωρα γιατι αλλιώς θα σκάσω.
......Και λιγα ειπα ,γιατι την ξερω περισσοτερο,και δεν θελω να σασ κουράσω!

Μπραβο ρε ΣΥ !!!

ειδες που ξερεις να γραφεις ... και πολλα αλλα και σωστα οταν ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ..ειδες ;-)
...μηπως ΤΩΡΑ καταλαβες τι ειναι ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙ ΣΗ !!! ΜΗΠΩς !!!

(Ρεσυ) εχω εκφράσει στο παρελθών την γνώμη μου για τησ απόψεις!!!!
Αμα ψάξεις λιγο θα το βρεις.
Και κατι ακομα μιλάμε παντα σε ενα μεγαλο ποσοστο περιστατικών
και οχι μεμονωμένα ,μην τα βαζουμε ολα σε ενα καζάνι και να βγάζουμε
μετα οτι μασ συμφέρει!
nemesis

Δημοσίευσηαπό noseman » Δευτ Μαρ 09, 2009 4:25 pm

Περίεργο είναι που ενώ, λίγο-πολύ, όλοι είμαστε του χώρου, κανένας δεν έχει εκφράσει ακόμα άποψη που να λέει οτι είναι σωστή η τιμωρία της Α.
Δεν γνωρίζει κανείς από εσάς καμμιά συμπαίκτρια της, κανένα παράγοντα της Γλυφάδας, κανέναν ΚΟΕτζή... κάποιος ρε παιδί μου να πεί την άλλη εκδοχή, που να στηρίζει έστω και λίγο την απόφαση της τιμωρίας.
Αν ακούσετε κάτι που να στηρίζει την πλευρά της Γλυφάδας, από κάποιον που συμμετείχε στην απόφαση, ή που ξέρει προσωπικά τι έγινε, να το γράψει παρακαλώ.
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Μαρ 09, 2009 4:46 pm

Παντως Doom δεν προσπαθώ να σου αλλάξω την άποψη.Είναι σεβαστή αλλά έχω τις αντιρρήσεις μου γιατί είμαι σε θέση να γνωρίζω κάποια πράγματα

Δεν εχω αποψη για το συγκεκριμενο θεμα, πως αλλιως να σου το πω?
doom

Δημοσίευσηαπό nemesis » Δευτ Μαρ 09, 2009 8:22 pm

Aφου ρε φιλε Θαναση ,ξερεισ οτι η τακτική και η φιλοσοφία τησ γλυφαδασ
δεν ειναι πωσ να κρατήσει παικτεσ και να ειναι ευχαριστημένοι
αλλα πωσ μπορει να τουσ καταστρέψει οσο το δυνατόν
περισσότερο ώστε φεύγοντας φυσιολογικά απο σωματείο ,να μην
τουσ βρουν σαν αντίπαλους!!
nemesis

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Τρί Μαρ 10, 2009 11:23 am

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ εκφραζεις καποιες αμυδρες υπονοιες και για τον προπονητη που δεν προστατεψε την παικτρια συμφωνα και με τις εκφραζομενες αποψεις σου σε αλλο τοπικ :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Τρί Μαρ 10, 2009 3:17 pm

... ''φιλοι'' μου η ΖΩΗ ... (και το ΠΟΛΟ φυσικά) ... συνεχίζει και χωρίς την Α. !!! γιατί υπαρχει και το Ω στο τέλος ... πρεπει να φτασουμε ΕΚΕΙ !!!

ΓΙΑ GO TO >>>> http://www.flickr.com/photos/digilab/sets/72157615014863734/show/..Εικόνα
και ιΣως φτασουμε στο Ω ...καλύτερααα Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από fotis2310 και Σάβ Μαρ 14, 2009 5:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό nemesis » Τρί Μαρ 10, 2009 8:42 pm

oforas100 έγραψε:ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ εκφραζεις καποιες αμυδρες υπονοιες και για τον προπονητη που δεν προστατεψε την παικτρια συμφωνα και με τις εκφραζομενες αποψεις σου σε αλλο τοπικ :?: :?: :?:

Φιλε oforas100 μάλλον αυτο πιστεύεις εσυ,γιατι εγω δεν ανέφερα
πουθενά συγκεκριμένα για τον προπονητη.

Αλλα αφου θεσ τοσο πολυ θα σου πω και γιαυτων:
Φυσικα και εχει την μεγαλύτερη ευθύνη απο αλλουσ
γιατι αμα ηθελε δεν θα γινόντουσαν τιποτα απο ολα αυτα,
πολυ απλα η Α τυχαινει αυτην την στιγμη να πληρωνει
τα λαθοι ολων τουσ!!!
nemesis

Δημοσίευσηαπό nemesis » Τρί Μαρ 10, 2009 8:44 pm

fotis2310 έγραψε:... ''φιλοι'' μου η ΖΩΗ ... (και το ΠΟΛΟ φυσικά) ... συνεχίζει και χωρίς την Α. !!! γιατί υπαρχει και το Ω στο τέλος ... πρεπει να φτασουμε ΕΚΕΙ !!!

ΓΙΑ GO TO >>>> http://www.flickr.com/photos/digilab/sets/72157615014863734/show/
Εικόνα
και ιΣως φτασουμε στο Ω ...καλύτερααα
Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:που τα βρηκεσ τωρα αυτα παλι!! :lol:
nemesis

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Μαρ 10, 2009 9:41 pm

Καλά, ακόνα να πάθει λουμπάγκο το εικονίδιο ; Μία δεξιά, μία αριστερά, πάντοτε στον ίδιο ρυθμό. Τι του δίνεις ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Τετ Μαρ 11, 2009 10:01 am

vs έγραψε:...Τι του δίνεις ;

...σπιρουλίνα (Spirulina).... more >>> http://www.spirulina.gr/gr/tieinai.htm
......
.... και κροκο ή αλλιώς το σαφράνι!!!! more >>>> http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%82
Εικόνα
ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕ οταν ανέβεις Πτολεμαϊδα για τον τελικο Κυπέλου ... να παρεις κανα 100 gr.
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Μαρ 11, 2009 2:19 pm

Δε με βλέπω ... ειδικά αν περάσει ο Παναθηναϊκός.
Άβαταρ μέλους
vs

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γυναικεία Υδατοσφαίριση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης