Συντονιστής: Lambros10
Lambros10 έγραψε:Αν επιλέξετε σαν encoding "unicode" θα μπορείτε να δείτε το μήνυμα της sofias αλλά όχι των υπολοίπων.
φιλε λαμπρο κοψε τα πολλα pm με το σοφακι......οκ?Lambros10 έγραψε:ειναι κώδικας επικοινωνίας που έχει αναπτύξει με τον moxito![]()
To πρόβλημα έχει να κάνει με το encoding που χρησομοποιεί στον broswer (i.explorer ..).
Αν επιλέξετε σαν encoding "unicode" θα μπορείτε να δείτε το μήνυμα της sofias αλλά όχι των υπολοίπων.
Sofi σου έχω στείλει σε PM αναλυτικές πληροφορίες !
moxito έγραψε: φιλε λαμπρο κοψε τα πολλα pm με το σοφακι......οκ?
ok λαμπρο...Εσενα σε εμπιστευομαι...Τον φιλο σου το νο7 δεν εμπιστευομαι και πολυ...Ξερεις οτι δεν εχει αφησει θυληκια γατα στην πατρα...Lambros10 έγραψε:moxito έγραψε: φιλε λαμπρο κοψε τα πολλα pm με το σοφακι......οκ?
Το έκανα καθαρά για διευκολυντικούς λόγους, έτσι ωστε να σου ανταποκριθεί ταχύτερα !!!
Για σένα δουλεύω !!!![]()
ούτως ή άλλως έχεις πλεονέκτημα καθότι είναι ενδοσωματειακό το flirt...
ok λαμπρο...Εσενα σε εμπιστευομαι...Τον φιλο σου το νο7 δεν εμπιστευομαι και πολυ...Ξερεις οτι δεν εχει αφησει θυληκια γατα στην πατρα...
Κολλητε και πολυαγαπημενε μου νο7...Aσε και σε μας καμια γυναικα...Μη μου παρεις και το ΣΟΦΑΚΙ.....No 7 έγραψε:ok λαμπρο...Εσενα σε εμπιστευομαι...Τον φιλο σου το νο7 δεν εμπιστευομαι και πολυ...Ξερεις οτι δεν εχει αφησει θυληκια γατα στην πατρα...
Είδες όμως ότι με την Σοφία δεν έκανα καμία κίνηση...
Προσεύχομαι μήπως κάνεις τίποτα και ηρεμήσεις λιγάκι...!
moxito έγραψε:Είδες όμως ότι με την Σοφία δεν έκανα καμία κίνηση...
Προσεύχομαι μήπως κάνεις τίποτα και ηρεμήσεις λιγάκι...! Κολλητε και πολυαγαπημενε μου νο7...Aσε και σε μας καμια γυναικα...Μη μου παρεις και το ΣΟΦΑΚΙ.....
Για ξεπλυνεις το νο7 με αιμα θες περιπου 500 λιτρα.....δεν συμφαιρει...Αφου ειπε οτι το Σοφακι δεν το πειραζει...Θα το αφησει σ'εμενα..vs έγραψε:Τιιιιιι ; "Ξαναζεσταμένο φαγητό το Σοφάκι" ;
Moxito αυτό ξεπλένεται με αίμα !
(για τη δικιά σου Σοφία λέω ότι έχει πρόταση και την καλοβλέπει μάλιστα)
moxito έγραψε:Δεν ειναι η σοφια της γνωστης οικογενειας...Το ΣΟΦΑΚΙ μου ειναι μολις 20 χρονων...vs έγραψε:Παρεμπιπτόντως, αληθεύει ότι η Σοφία έχει πρόταση από ομάδα της Αθήνας ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες