sharkface έγραψε:
Κοντα ειναι, αλλα γινεται χαμος εκει ρε παιδακι μου. Ασε που μπορει να με γνωρισεις και αυτο ακομα δεν το θελω. Εξαλλου ο μπεμπης θα με δεχτει? Τι λες εσυ που τον ξερεις καλυτερα?
έχεις κρίση ταυτότητας ? ανασφάλειες ? τι ?

Συντονιστής: Lambros10
sharkface έγραψε:
Κοντα ειναι, αλλα γινεται χαμος εκει ρε παιδακι μου. Ασε που μπορει να με γνωρισεις και αυτο ακομα δεν το θελω. Εξαλλου ο μπεμπης θα με δεχτει? Τι λες εσυ που τον ξερεις καλυτερα?
sharkface έγραψε:Ήμουνα ο πρώτος που δέχτηκα πρόταση από το ΚΟΠΙ! Όχι για βοηθός αλλά για την ανδρική ομάδα!!!!!.
Lambros10 έγραψε:sharkface έγραψε:
έχεις κρίση ταυτότητας ? ανασφάλειες ? τι ?
BIGMAN έγραψε:Γειά σου Λαμπρο 10 ενας φίλος απο το 2004
chris_haffey έγραψε:"Αντι να βγαινουν χρονοδιαγραμματα κομμενα και ραμενα για ομαδες που αποτελουνται απο χομπιστες, επρεπε να παιζουν κατα κυριο λογο πιτσιρικαδες απο ολη την Ελλαδα για να δουμε ασπρη μερα. "(goneis)
monahous-monahous έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Ή ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α1-Α2 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑΛΕΝΤΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
pzozef έγραψε:monahous-monahous έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Ή ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α1-Α2 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑΛΕΝΤΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Σκάει κ ο Γιαννουρής κάπου κάπου...άλλωστε αυτός το συνηθίζει χρόνια να κυνηγάει μικρά παιχτάκια.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες