του SHARKFACE ???
Αποκαλύψτε τον !!!!!!

Ηδη έχουν ακουστεί τα ονόματα του Δημήτρη Σελετόπουλου, Βαγγέλη Ρούπακα...
Ο ίδιος μιλα για πολυδιάστατη προσωπικότητα...
Εσείς ?? τι πιστεύετε ??
Συντονιστής: Lambros10
nemesis έγραψε:ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΖΕ ΤΟ 1987?
fitilakias έγραψε:Savvas.......χερεις πολλα.....!
fitilakias έγραψε:Φιλε SHARK ειδες σφαζονται στο ποδια σου!! Τωρα που ανεβκε το ποσοστο της δημοτικοτητας σου στο 99,9% πιστευω οτι ηρτηε πλεοβ η ωρα...........ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ NTERNET!!
sharkface έγραψε:Φιλε μου tootall, δεν πειραζει που νομιζες οτι ημουν ο ξερεις εσυ ποιος, συνεχισε να γραφεις και μην κολωνεις με τις απαραδεκτες κινησεις που εκαναν καποιοι. Το αλλο σου ψευδωνυμο δεν τραβαει πολυ!!!!
sharkface έγραψε:Ο μανατζερ, προπονητης, πρωην αθλητης κλπ κλπ coachfk εχει και δευτερο ψευδωνυμο στο φορουμ. Αυτο ειναι καλο, και ακολουθησε την συμβουλη μου, προκειμενου να περναει διαφορα μηνυματα ανωνυμα, τα οποια δεν θα μπορουσε να λεει επωνυμα.
Ο SHARKFACE δεν εχει αλλο ψευδωνυμο στον χωρο.
Θα μπορεσω να αποκαλυφθω μονο αν το ποσοστο μου φτασει στο 100%, οποτε θα πρεπει να κανω τις προγραμματικες μου δηλωσεις.
Το αλλο σου ψευδωνυμο δεν τραβαει πολυ!!!! Εξαλλου, αν καποιοι σαν εμενα, εσενα , τον coachfk, τον vs, τον fitilakia, τον noseman και αλλους που αυτη τη στιγμη ξεχναω και χιλια σορυ για αυτο, αποχωρησουν απο το φορουμ, αυτο θα χασει το χρωμα του αλλα και την σημασια του. Ετσι δεν ειναι Λαμπρο?
COACHFK έγραψε:Και δηλωνω οτι, τα αμεσως επομενα 1-2 χρονια ΔΕΝ προκειται να διεκδικησω καμια προεδρια απο αυτες που μου προσαπτει ο σκυλοψαροφατσας!!! Για πιο μετα, ας το αφησουμε...φλου...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης