Συντονιστής: Lambros10
ieromenos έγραψε:που παιζεις φιλε μου εσυ? εγω παιζω στο τριτωνα που ο καμπος το κερδισε για πλακα 9-3...οποτε δε μιλαμε για ομαδαρα.εγω μιλαω για νοοτροπια γενικοτερα.εσυ καταλαβες κατι αλλο οποτε μπες σε κανα αλλο forum.
sharkface έγραψε:Ρε παιδια, επειδη ασχολειστε με τον Ντουλακη, ξερει κανενας απο εσας ποιος ειναι ο υπευθυνος του Ηλυσιακου και ποιος ειναι ο στοχος του? Ο Φιλιππος ξερει και μου κανει εντυπωση που συμμετεχει σε αυτο το αλισβερισι. Εκτος και αν αποσκοπει καπου. Κι αν καταφερει να τα παρει (εδω γελαμε πολυ), τοτε μαγκια του.
Ο Ντουλακης τι μπορει να προσφερει με 1 ωρα μονο καθε βραδυ και σε 10 μετρα χωρο? Φταιει βεβαια παρα πολυ που ανεχεται αυτη τη κατασταση. Παντως ομαδα τυπου Ηλυσιακου, θα μπορουσε να ανεβαινε στην Α2, αλλα πολυ φοβαμαι οτι τα πραγματα δεν θα ηταν καθολου καλα για τον "υπευθυνο" του τμηματος (πολλες μετακινησεις ρε παιδι μου στην Α2, μεγαλα κοστη γενικως...)
COACHFK έγραψε:Από την στιγμή που δεν μου αποκαλύπτεται την ταυτότητά σας έστω σε προσωπικό επίπεδο, για να συνεχίσω να σας απευθύνω το λόγο, σταματώ εδώ και μπορείτε να συνεχίσετε να...φυτιλιάζετε τον κόσμο, αφού φαίνεται ότι είστε τιμητές των πάντων.
Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου μεγάλο προπονητή, ούτε το έπαιξα ποτέ, ούτε άγομαι και φέρομαι στον χώρο επιδεικνύοντας τα προσόντα μου, αλλά ακόμα περισσότερο ΠΟΤΕ δεν έγλυψα ή/και παρακάλεσα κανέναν για θέση προπονητή.
Αν δεν πήγα σε ομάδες άλλες είναι προσωπική επιλογή, αφού η εργασία μου, που μου δίνει τα προς το ζην, δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ σε υψηλότερο επίπεδο από μιάς ομάδας Γ' Εθνικής ή το πολύ πολύ με ακαδημίες όπως ξεκίνησα να κάνω φέτος στον Εθνικό.
ΥΓ Όσο για τους δύο "φίδους" που προσπαθούν να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Κάτι μου λέει πως αν δεν είναι...φιλαράκια, μάλλον θα γίνουν και κολλητοί.
fitilakias έγραψε:sharkface,ξεκινα τα φιτιλια, αλλωστε το χε πει και η Νοταρα ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Παντως συναδερφε ομολογω οτι μ εμπλεξες λιγο με το last post.Ποιος προπονητης???Ο κοινος γνωστος μας![]()
![]()
για διαλευκανε λιγο την ρητορικη σου ερωτηση , συναδερφικα παντα![]()
Α! και για να μην σας αφησω ετσι ,
ερωτηση 8........Ποιοι απο εσας ξερουν το πασγνωστο προπονητη Αλεξανδροπουλο και την πορεια του στο χωρο ???
COACHFK έγραψε:Από την στιγμή που δεν μου αποκαλύπτεται την ταυτότητά σας έστω σε προσωπικό επίπεδο, για να συνεχίσω να σας απευθύνω το λόγο, σταματώ εδώ και μπορείτε να συνεχίσετε να...φυτιλιάζετε τον κόσμο, αφού φαίνεται ότι είστε τιμητές των πάντων.
Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου μεγάλο προπονητή, ούτε το έπαιξα ποτέ, ούτε άγομαι και φέρομαι στον χώρο επιδεικνύοντας τα προσόντα μου, αλλά ακόμα περισσότερο ΠΟΤΕ δεν έγλυψα ή/και παρακάλεσα κανέναν για θέση προπονητή.
Αν δεν πήγα σε ομάδες άλλες είναι προσωπική επιλογή, αφού η εργασία μου, που μου δίνει τα προς το ζην, δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ σε υψηλότερο επίπεδο από μιάς ομάδας Γ' Εθνικής ή το πολύ πολύ με ακαδημίες όπως ξεκίνησα να κάνω φέτος στον Εθνικό.
Εγω ξερω προπονητες οι οποιοι εχουν το αθλημα για χομπι και ως δευτερη η τριτη τους δουλεια. Μηπως δεν σου εγινε ποτε προταση? Η αν σου γινει ποτε, δεν θα πας τρεχοντας?
ΥΓ Όσο για τους δύο "φίδους" που προσπαθούν να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Κάτι μου λέει πως αν δεν είναι...φιλαράκια, μάλλον θα γίνουν και κολλητοί.
sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:Από την στιγμή που δεν μου αποκαλύπτεται την ταυτότητά σας έστω σε προσωπικό επίπεδο, για να συνεχίσω να σας απευθύνω το λόγο, σταματώ εδώ και μπορείτε να συνεχίσετε να...φυτιλιάζετε τον κόσμο, αφού φαίνεται ότι είστε τιμητές των πάντων.
Απαιτω να με κρινεις. Και για να το κανεις δεν χρειαζεται να γνωριζεις ποιος ειμαι. Θελω να κρινεις τα λεγομενα μου οπως κρινω και εγω τα δικα σου.
Από αυτή την τακτική μπορώ εύκολα να καταλάβω και να κρίνω ΠΟΛΛΑ!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες