Εντυπώσεις...Σχόλια...Αντιλήψεις...Αιχμές.. Βολές !

Θέματα που αφορούν γενικά την υδατοσφαίριση και όχι μόνο..

Συντονιστής: Lambros10

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Ιούλ 26, 2007 4:14 pm

Ερώτηση 6: Δεν μπορώ να απαντήσω αφού αφορά άλλον και όχι εμένα. Για ότι μπορούσα να πω για τον Αντώνη τα είπα.

Νομίζω όμως ότι η επίθεση που του κάνεις και από την στιγμή που δεν μπορεί να σου απαντήσει είναι τουλάχιστον χωρίς ουσία.

Για την προπόνηση των 4ων μηνών που ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ, το μερίδιο που μου ανήκει είναι ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Άλλωστε η ομάδα, όχι η συγκεκριμένη είχε συνέχεια και επιφυλλάσομαι για να την ακούσεις, αν δεν την ξέρεις, αν και αμφιβάλλω γιατί έχω αρχίσει και...ψιλιάζομαι ποιός είσαι.

Έτσι παραπονιάρη...
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Πέμ Ιούλ 26, 2007 4:14 pm

που παιζεις φιλε μου εσυ? εγω παιζω στο τριτωνα που ο καμπος το κερδισε για πλακα 9-3...οποτε δε μιλαμε για ομαδαρα.εγω μιλαω για νοοτροπια γενικοτερα.εσυ καταλαβες κατι αλλο οποτε μπες σε κανα αλλο forum.
ieromenos

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 4:23 pm

ieromenos έγραψε:που παιζεις φιλε μου εσυ? εγω παιζω στο τριτωνα που ο καμπος το κερδισε για πλακα 9-3...οποτε δε μιλαμε για ομαδαρα.εγω μιλαω για νοοτροπια γενικοτερα.εσυ καταλαβες κατι αλλο οποτε μπες σε κανα αλλο forum.

Γουσταρω πολυ που σε εκνευρισα περισσοτερο και απο την ηττα σας απο τα τιμημενα γηρατεια. Μαλλον για αυτο συντριβηκατε, γιατι κατα τα αλλα πηγατε καλουτσικα.
Η νοοτροπια των Χιωτων περιγραφηκε πιο πανω αλλα μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις τις προηγουμενες σελιδες.
Πες μου σε παρακαλω φιλε μου ποιο ειναι το φορουμ στο οποιο θα μπορουσα να μπω προκειμενου να μην σε ενοχλω?
sharkface

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Ιούλ 26, 2007 4:26 pm

sharkface έγραψε:Ρε παιδια, επειδη ασχολειστε με τον Ντουλακη, ξερει κανενας απο εσας ποιος ειναι ο υπευθυνος του Ηλυσιακου και ποιος ειναι ο στοχος του? Ο Φιλιππος ξερει και μου κανει εντυπωση που συμμετεχει σε αυτο το αλισβερισι. Εκτος και αν αποσκοπει καπου. Κι αν καταφερει να τα παρει (εδω γελαμε πολυ), τοτε μαγκια του.
Ο Ντουλακης τι μπορει να προσφερει με 1 ωρα μονο καθε βραδυ και σε 10 μετρα χωρο? Φταιει βεβαια παρα πολυ που ανεχεται αυτη τη κατασταση. Παντως ομαδα τυπου Ηλυσιακου, θα μπορουσε να ανεβαινε στην Α2, αλλα πολυ φοβαμαι οτι τα πραγματα δεν θα ηταν καθολου καλα για τον "υπευθυνο" του τμηματος (πολλες μετακινησεις ρε παιδι μου στην Α2, μεγαλα κοστη γενικως...)

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΜΕΙΦΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ...ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΚΟΜΗ. ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ, ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ.

ΥΓ Τώρα που έμαθες ποιός είμαι καλό είναι να γνωριστούμε μέσω μηνύματος για να μπορούμε να μιλάμε στα ίσα αλλιώς θα προτιμούσα να μην μου απευθύνεις πλέον το λόγο( και δεν έχασα το χιούμορ μου, απλώς δεν μ' αρέσει να χάνω το χρόνο μου με αγνώστους)
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Πέμ Ιούλ 26, 2007 4:28 pm

sharkface οσο παει σε παω που ελεγε και ο Χριστοδουλος(μακαρι ν αντεχει)(ασχετο)

Η ταπεινη μου αποψη (επειδη οπως ειπα εψαξα και εμαθα για τον Ηλυσιακο)ειναι οτι ο υπευθηνος(τ ονομα ας το πει αλλος , μην μου το χρεωσετε κι αυτο :D :D ) εκανε φοβερη δουλεια ....γι την παρτη του.Πηρε ενα διαλμενο τμημα εν λευκο και το γεμισε με παιδακια , με σκοπο την τσεπουλα του και μονο.(πως τα καταφερε μονο ο ιδιος το ξερει ,αλλα θελω πολυ να το μαθω :D )Αυτο ειναι ...η μαγκια του Ελληναρα!!!Που στοχευει ο coachfk :wink: ...........για μαντεψτε???Εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβενω αφου ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ δεν πηγε ΑΚΟΜΑ στον Ηλυσιακο αλλα σ ολους τους παγκους και τα παιχνιδια μεσα ειναι!!!!Με ποια ιδιοτητα κυριος???Του μελλοντικου....υπευθηνου ???

sharkface κι εσυ πολυ ενημερος ακουγεσαι.Χαιρομαι γιατι μαλλον δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου,οσο για την χρονικη παρουσια καποιων προπονητων και τα κατορθωματα τους.....παλι συμφωνω με βρισκεις.Δεν το χα σκεφτει ετσι

coachfk εγω σαν παικτης τοσα χρονια (αντε σε βοηθαω να βρεις ποιος ειμαι,μια που ψιλιαστικες κι ολας,γατα....)δεν ξερω αλλον προπονητη να λεει οτι μετα απο 4 μηνες δικης του δουλειας πηρε πρωταθλημα.Σε οποιαδηποτε κατηγορια και ηλικια.Εσυ και ο Harry Potter εισαστε χαχαχα(xioymor)

Οσο για τον Ντουλ σωστα δεν μπορει ν απαντησει τοσο γιατι δεν ειναι μπροστα αλλα και γιατι τοσα χρονια δεν εχει κατι αλλο να επιδειξει, η κανω λαθος (και μην κανεις οτι δεν ξερεις , κολλητοι εισαστε)
fitilakias

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 4:35 pm

ΥΓ Τώρα που έμαθες ποιός είμαι καλό είναι να γνωριστούμε μέσω μηνύματος για να μπορούμε να μιλάμε στα ίσα αλλιώς θα προτιμούσα να μην μου απευθύνεις πλέον το λόγο( και δεν έχασα το χιούμορ μου, απλώς δεν μ' αρέσει να χάνω το χρόνο μου με αγνώστους)[/quote]

Οπως ειπα και σε προηγουμενο μου μηνυμα, θα ηθελα να κρατησω την ανωνυμια μου, γιατι θεωρω οτι το συγκεκριμενο φορουμ σου δινει απο την αρχη αυτη τη δυνατοτητα για τους σωστους λογους για τους οποιους σχεδιαστηκε. Διαφορετικα θα απαιτειτο απο την αρχη το πραγματικο ονομα του καθενος.
Παντως ακομα δεν εχω αρχισει να βαζω φυτιλια, και τωρα που βρηκα συναδελφο (fitilakias) θα το γλεντησουμε πολυ ολοι. Εκτος και αν δεν θελετε να συμμετεχετε γιατι φοβαστε..............
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 4:39 pm

Μια και πιασαμε τα Ιλισσια, ποιος προπονητης κατα την αποψη σας ηταν ο κυριος υπευθυνος της προσωρινης (ελπιζω) διαλυσης του Ηλυσιακου? Μηπως καποιος που δεν εχει παιξει ποτε πολο και μαλλον δεν ξερει ουτε να κολυμπαει?
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 4:41 pm

Ποιοι ηταν αυτοι που στηριξαν τον συγκεκριμενο ανθρωπο? Μηπως ενας απο αυτους (για δικο του λογο) ηταν και καποιος famus του φορουμ?
sharkface

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Πέμ Ιούλ 26, 2007 4:50 pm

απο την απαντηση που μου εδωσες φαινεται οτι εισαι εκτος θεματος διοτι μονο η νοοτροπια με ενοχλησε και τιποτα αλλο. αλλα δε πειραζει.ας μεινει μεταξυ αυτου του φορουμ.ειναι τεχνοκρατικη η απαντηση σου γι αυτο σου ευχομαι καλες διακοπες 8)
ieromenos

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Πέμ Ιούλ 26, 2007 4:53 pm

sharkface,ξεκινα τα φιτιλια, αλλωστε το χε πει και η Νοταρα ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Παντως συναδερφε ομολογω οτι μ εμπλεξες λιγο με το last post.Ποιος προπονητης???Ο κοινος γνωστος μας :D :D

για διαλευκανε λιγο την ρητορικη σου ερωτηση , συναδερφικα παντα :)

Α! και για να μην σας αφησω ετσι ,

ερωτηση 8........Ποιοι απο εσας ξερουν το πασγνωστο προπονητη Αλεξανδροπουλο και την πορεια του στο χωρο ???
fitilakias

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Ιούλ 26, 2007 7:24 pm

Από την στιγμή που δεν μου αποκαλύπτεται την ταυτότητά σας έστω σε προσωπικό επίπεδο, για να συνεχίσω να σας απευθύνω το λόγο, σταματώ εδώ και μπορείτε να συνεχίσετε να...φυτιλιάζετε τον κόσμο, αφού φαίνεται ότι είστε τιμητές των πάντων.

Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου μεγάλο προπονητή, ούτε το έπαιξα ποτέ, ούτε άγομαι και φέρομαι στον χώρο επιδεικνύοντας τα προσόντα μου, αλλά ακόμα περισσότερο ΠΟΤΕ δεν έγλυψα ή/και παρακάλεσα κανέναν για θέση προπονητή.

Αν δεν πήγα σε ομάδες άλλες είναι προσωπική επιλογή, αφού η εργασία μου, που μου δίνει τα προς το ζην, δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ σε υψηλότερο επίπεδο από μιάς ομάδας Γ' Εθνικής ή το πολύ πολύ με ακαδημίες όπως ξεκίνησα να κάνω φέτος στον Εθνικό.

ΥΓ Όσο για τους δύο "φίδους" που προσπαθούν να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Κάτι μου λέει πως αν δεν είναι...φιλαράκια, μάλλον θα γίνουν και κολλητοί.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Πέμ Ιούλ 26, 2007 7:27 pm

fitilakias+sharkface= L.F.E
ieromenos

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Πέμ Ιούλ 26, 2007 10:41 pm

Οπως ηταν φυσικο, οι ερωτησεις δεν απαντηθκαν, οι μη εχοντες λογο και επιχειρηματα την καναν με ελαφρα ενω οσοι δεν ξερουν τι να γραψουν θυμουνται τα μθητικα τους χρονια και αυτα που γραφαν στα θρανια....

Παντως Κυριε ieromene (ωραιο nick , αρενοποτατο μωρε καλα ελεγε ο Σεφερλης χαχαχ πλακα ε !!!!!!!) L.F.E ειναι μαλλον κ η παρτη σου με τον coachfk e??

Αντε ω εδω οι αληθειες δεν καιω αλλους , παο ολο που χω φρεσκια πραματια

Καλο βραδυ
fitilakias

Re: ...

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 10:42 pm

COACHFK έγραψε:Από την στιγμή που δεν μου αποκαλύπτεται την ταυτότητά σας έστω σε προσωπικό επίπεδο, για να συνεχίσω να σας απευθύνω το λόγο, σταματώ εδώ και μπορείτε να συνεχίσετε να...φυτιλιάζετε τον κόσμο, αφού φαίνεται ότι είστε τιμητές των πάντων.

Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου μεγάλο προπονητή, ούτε το έπαιξα ποτέ, ούτε άγομαι και φέρομαι στον χώρο επιδεικνύοντας τα προσόντα μου, αλλά ακόμα περισσότερο ΠΟΤΕ δεν έγλυψα ή/και παρακάλεσα κανέναν για θέση προπονητή.

Αν δεν πήγα σε ομάδες άλλες είναι προσωπική επιλογή, αφού η εργασία μου, που μου δίνει τα προς το ζην, δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ σε υψηλότερο επίπεδο από μιάς ομάδας Γ' Εθνικής ή το πολύ πολύ με ακαδημίες όπως ξεκίνησα να κάνω φέτος στον Εθνικό.

ΥΓ Όσο για τους δύο "φίδους" που προσπαθούν να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Κάτι μου λέει πως αν δεν είναι...φιλαράκια, μάλλον θα γίνουν και κολλητοί.

Απαιτω να με κρινεις. Και για να το κανεις δεν χρειαζεται να γνωριζεις ποιος ειμαι. Θελω να κρινεις τα λεγομενα μου οπως κρινω και εγω τα δικα σου.
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 10:46 pm

fitilakias έγραψε:sharkface,ξεκινα τα φιτιλια, αλλωστε το χε πει και η Νοταρα ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Παντως συναδερφε ομολογω οτι μ εμπλεξες λιγο με το last post.Ποιος προπονητης???Ο κοινος γνωστος μας :D :D

για διαλευκανε λιγο την ρητορικη σου ερωτηση , συναδερφικα παντα :)

Α! και για να μην σας αφησω ετσι ,

ερωτηση 8........Ποιοι απο εσας ξερουν το πασγνωστο προπονητη Αλεξανδροπουλο και την πορεια του στο χωρο ???

Ποιος ειναι αυτος παλι? Ωχ μου φαινεται οτι μεγαλωσα πολυ και εχω χασει τευχη.
Οσο για τον προπονητη, φυσικα δεν εννοουσα τον coachfk αλλα εναν περιεργο που νομιζει οτι ειναι ο μεγαλυτερος προπονητης στην Ευρωπη, αλλα δουλεια δεν εχει.
Απλα, καποιοι τον στηριξαν αλλα η επιλογη τους ηταν λανθασμενη και ενας απο αυτους πρεπει να ηταν και ο κοινος γνωστος μας....
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 10:49 pm

COACHFK έγραψε:Από την στιγμή που δεν μου αποκαλύπτεται την ταυτότητά σας έστω σε προσωπικό επίπεδο, για να συνεχίσω να σας απευθύνω το λόγο, σταματώ εδώ και μπορείτε να συνεχίσετε να...φυτιλιάζετε τον κόσμο, αφού φαίνεται ότι είστε τιμητές των πάντων.

Εγω ξερω προπονητες οι οποιοι εχουν το αθλημα για χομπι και ως δευτερη η τριτη τους δουλεια. Μηπως δεν σου εγινε ποτε προταση? Η αν σου γινει ποτε, δεν θα πας τρεχοντας?

sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Ιούλ 26, 2007 10:50 pm

Εγω ξερω προπονητες οι οποιοι εχουν το αθλημα για χομπι και ως δευτερη η τριτη τους δουλεια. Μηπως δεν σου εγινε ποτε προταση? Η αν σου γινει ποτε, δεν θα πας τρεχοντας?
sharkface

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Πέμ Ιούλ 26, 2007 11:11 pm

αχ ρε sharkface αλλος εχω τ ονομα κι αλλος εχεις την χαρη!!!

Τωρα ειναι που με βραχηκυκλωσες εντελως! Ακομα να βρω ποιον προπονητη λες :? Μαλλον εγω εχω χασει τευχη

Οσο για το Μπουρλοτοοοο εννοω την Σαπφω Νοταρα στην ταινια :D
fitilakias

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Παρ Ιούλ 27, 2007 9:47 am

sharkface έγραψε:

Απαιτω να με κρινεις. Και για να το κανεις δεν χρειαζεται να γνωριζεις ποιος ειμαι. Θελω να κρινεις τα λεγομενα μου οπως κρινω και εγω τα δικα σου.

Φάσκεις και αντιφάσκεις καθώς έχεις μπερδευτεί με το..φιτιλάκι, συγνώμη φιλαράκι σου...

Κρίνεις κάποιον που ξέρεις κρυμένος πίσω από την ασφαλή θέση της ανωνυμίας σου μάλλον επειδή φοβάσαι να αποκαλυφθείς για ευνόητους λόγους...

Το ίδιο και το...φιτιλάκι, άντε πάλι, φιλαράκι σου...

Είσαστε το χειρότερο είδος κριτών αφού θυμίζετε τους κουκουλοφόρους στην κατοχή που αφού έκαναν την "δουλειά" μετά καθόντουσαν να απολάυσουν το θέαμα...

Από αυτή την τακτική μπορώ εύκολα να καταλάβω και να κρίνω ΠΟΛΛΑ!!!

Καληνύχτα σας
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό chris_haffey » Παρ Ιούλ 27, 2007 11:44 am

Από αυτή την τακτική μπορώ εύκολα να καταλάβω και να κρίνω ΠΟΛΛΑ!!!

symfwnw apolyta, opws epishs kai me ton ieromeno o opoios den exei kai to kalytero nickname(xoxoxo) alla toulaxiston 3erw poios einai kai htan enas apo tous ligous kalous paixtes ths B' fetos.

Na les apla thn gnwmh sou k na sxoliazeis kapoia pragmata kanto kai anwnyma. Alla an einai mono na kathgoreis kai na krineis arnhtika kapoious onomastika tote kanto epwnyma h estw pes omada pou paizeis kai eisai toso anwteros. pescara?
chris_haffey

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες