Συντονιστής: Lambros10
Lambros10 έγραψε:συμπληρώνω το quiz
Savvas h2o που έπαιζες το 1989 ??
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
otto11 έγραψε:sharkface
Να σε ρωτήσω κάτι
τα τελευταία χρόνια βλέπεις πιο πολύ πόλο ή μπάσκετ ή ποδόσφαιρο
Αν θές μου απαντάς εγω απλά θα καταλάβω ποιός είσαι αλλά δεν πρόκειται να σε "δώσω" .
Πάντως αν είσαι αυτός που νομίζω είσαι "μεγάλος παίκτης"
sharkface έγραψε:otto11 έγραψε:sharkface
Να σε ρωτήσω κάτι
τα τελευταία χρόνια βλέπεις πιο πολύ πόλο ή μπάσκετ ή ποδόσφαιρο
Αν θές μου απαντάς εγω απλά θα καταλάβω ποιός είσαι αλλά δεν πρόκειται να σε "δώσω" .
Πάντως αν είσαι αυτός που νομίζω είσαι "μεγάλος παίκτης"
Ειμαι μεγαλη παικταρα αυτο ειναι δεδομενο, εξαλλου το καταλαβες αμεσως με μολις 2-3 μερες συμμετοχη στο φορουμ.
Μου αρεσει (η να πω καλυτερα μου αρεσε?) το πολο, την βρισκω με το μπασκετ και βλεπω πολυ ποδοσφαιρο...
otto11 έγραψε:Σόρυ αλλά μάλλον θα βγάλω στο e-bay την ταυτότητα του sharkface γιατι έχω βρεί ποιός είναι.....
Τώρα όσον αφορά το τελευταίο σχόλιο : A ρε Otto11 πουλια στον αέρα πιάνεις, να'πιανες και καμια μπάλα καλα...
Δεν έπαιζα τερματοφύλακας .... αν και ήμουν καλός....
otto11 έγραψε:Σόρυ αλλά μάλλον θα βγάλω στο e-bay την ταυτότητα του sharkface γιατι έχω βρεί ποιός είναι.....
Τώρα όσον αφορά το τελευταίο σχόλιο : A ρε Otto11 πουλια στον αέρα πιάνεις, να'πιανες και καμια μπάλα καλα...
Δεν έπαιζα τερματοφύλακας .... αν και ήμουν καλός....
sharkface έγραψε:Εμαθα οτι μελος του φορουμ, απο τα νεοτερα, προσπαθησε να μαθει την ταυτοτητα μου μεσω ενος ποσταρισματος μου για την Α2. Δεν μπορεσε ομως οπως πληροφορηθηκα, αν και ειχε μεγαλη αγωνια.
Μου φαινεται θα υιοθετησω κι εγω το σποτακι του noseman: "Who am i?"
stavros έγραψε:sharkface έγραψε:Εμαθα οτι μελος του φορουμ, απο τα νεοτερα, προσπαθησε να μαθει την ταυτοτητα μου μεσω ενος ποσταρισματος μου για την Α2. Δεν μπορεσε ομως οπως πληροφορηθηκα, αν και ειχε μεγαλη αγωνια.
Μου φαινεται θα υιοθετησω κι εγω το σποτακι του noseman: "Who am i?"
Πάντως τα σίγουρα πλέον είναι τα παρακάτω:
1) Ο sharkface δεν είναι ο doom - εκτός αν ο doom παίρνει τηλέφωνο τον εαυτό του για να μάθει τις ώρες των παιχνιδιών.
2) Ο doom ξέρει ποιος είναι ο sharkface και αν άρρουμε το τηλεφωνικό του απόρρητο θα μάθουμε κι εμείς.![]()
3) Αν μπλέξουμε τον doom με την υπόθεση Ζαχόπουλου έχουμε ελπίδες -μέσω του (2) - να βρούμε τον sharkface ??
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης