sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:sharkface wrote:
Παει στον Πανιωνιο στους παιδες και ισως στους εφηβους, χωρις ομως να ειναι και 100% σιγουρο. Καταλαβαινεις οτι απο πρωτος σε ομαδα της Α2 και πιο παλια της Α1 ειναι λιγο δυσκολοχωνευτο να επιστρεψεις σε μικρους.....
Περιμένετε, γιατί υπάρχει και η πρόταση του Περιστερίου και το ΔΣ θα αποφασίσει αύριο με ποιόν προπονητή θα πορευθούν στην Α2.
Και απ' ότι ξέρω θα προτιμήσει τα Δ.Προάστια παρά πίσω στους Νεους, αν και οι προοπτικές εκεί δεν είναι και άσχημες!!!
Ο Κατσουλης δεν παιζει για προπονητης Περιστεριου?
Στο Κοπι ποιος θα παει βοηθος του μπεμπη? Εμαθα παντως οτι εγινε προταση στον κοινο γνωστο μας αλλα εχει αλλα στο μυαλο του αυτην την εποχη (πραξικοπηματα ισως...).
Οι του ΟΥΚ με ποιον θα προπονουνται στην Αθηνα? Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να προπονουμαι μαζι τους, αν το θελουν και οι ιδιοι, μεχρι να αρχισει η ομαδαρα μας προετοιμασια..................
Έχεις μπερδέψει λίγο τα ποστ(πάλι) αλλά θα σου κάνω τη χάρη αν και είχες ένα...ανφαίρ. Σεχρεώνω με κίτρινη κάρτα και συνεχίζω.
Ο Κατσούλης παίζει για Περιστέρι και μάλιστα δυνατά, αφού του Μαμούρη...ναυάγησε και του Λεμπέση παίνεται χλωμό λόγω αντιδράσεων παικτών...
Βοηθός του μπέμπη θα μπορούσε να είναι ο...Τσάλτας που τον έχει ζητήσει.
Όσο για τον υποφαινόμενο να σου δώσω και μια είδηση την οποία δεν ξέρεις.
Ήμουνα ο πρώτος που δέχτηκα πρόταση από το ΚΟΠΙ! Όχι για βοηθός αλλά για την ανδρική ομάδα!!!!!.
Όμως κάτι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου, όπως έχω ξαναγράψει κάτι το ότι θα προτιμούσα να δουλέψω με παιδιά για δημιουργία ομάδας, αρνήθηκα. Και ήταν καλά τα λεφτά...Στάθη!!!
Τα υπόλοιπα ας τα γράφουμε στο σχετικό ποστ να κρατάμε και μιά σειρά