Εντυπώσεις...Σχόλια...Αντιλήψεις...Αιχμές.. Βολές !

Θέματα που αφορούν γενικά την υδατοσφαίριση και όχι μόνο..

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Αύγ 02, 2007 12:42 pm

noseman έγραψε:Για πάμε πάλι... μείναμε από προσβολές?

Αν αρχίσω να λέω και εγώ ασυναστησίες, θα πω κάτι σαν:

"Απ'ότι θυμάμαι, sharkface, έπαιζες στον Ολυμπιακό και ήσουν παικτάρα"

χε χε, καλό... έεε?

Πάντως, αν μου έβαλες ποτέ γκολ σε επίσημο μάτς, μπορεί να είναι το μόνο άξιο πράγμα που έκανες στη ζωή σου.
Σε φιλώ στη μουτσούνα

Καλά βρε noseman. Δεν ντρέπεσαι λίγο;

Ακόμα δεν το μυρίστηκες και το...ξεφούρνισες;;;

Άντε να σε ενισχύσω λίγο: "Στον Ολυμπιακό και με καρδιά...βάζελου;;;"

Σας φιλώ και τους...δύο!!!
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Πέμ Αύγ 02, 2007 3:26 pm

Αρχίσαμε τα φιλάκια και τις αγκαλίτσες βρε ?
Ρε noseman ...σε χάλασε η Αγγλία ? !!!!
noseman ...δεν έχεις μόνο ψωμιά ακόμα ....ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΨΩΜΑΚΙΑ !!!!!!

Μα να παίζει ο sharkface στον ΘΡΥΛΟ ...και να έχει καρδιά βάζελου ?τς τς τς τς ....κρίμα ...αλλά δεν ήταν ο μόνος !!!!

noseman και COACHFK ... εγώ σας φιλώ στις καράφλες !!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
Άβαταρ μέλους
vaziliz

Δημοσίευσηαπό noseman » Πέμ Αύγ 02, 2007 4:20 pm

δεν έχεις μόνο ψωμιά ακόμα ....ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΨΩΜΑΚΙΑ

Έχω ξεκινήσει τρελλή δίαιτα, έχασα 10 κιλάκια σε 2 μήνες. 'Αλλα 5 και είμαι για εξώφυλλο του Sports Illustrated, bikini edition!!! 8)

Σοβαρά τώρα.
Εσύ vaziliz, τι θα κάνεις φέτος?
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Πέμ Αύγ 02, 2007 5:12 pm

noseman έγραψε:

Σοβαρά τώρα.
Εσύ vaziliz, τι θα κάνεις φέτος?

Λέω να πιάσω λιμάνι ...όχι το μεγάλο ....άλλο στα Μεσόγεια !!!! :lol: :lol: :lol: ....είτε κάπου που να μην έχει :
1) Υπερήλικες παίκτες που να κόβουν το μέλλον πιτσιρικάδων
2) Παίκτες που κάνουν μόνο την πλάκα τους
3) Ασόβαρο προπονητή

.....και να είναι είτε κοντά στη δουλειά μου είτε κοντά στο σπίτι μου...αλλά μάλλον κάπου που να είναι κοντά στη δουλειά μου βολεύει ...γιατί εκεί πάνω που μένω ....... άστα να πάνε !!!! Άλλο λίγο και θα ήμουν εκτός Αττικής !!! χιχιχχιχι
Άβαταρ μέλους
vaziliz

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Αύγ 02, 2007 6:20 pm

noseman έγραψε:Βασικά, ποτέ δεν έπαιξα με τον Τρίτωνα. Μόνο προπόνηση έκανα για μερικούς μήνες. Άρα δεν ξέρεις την τύφλα σου, αγαπητέ sharkface 8)
Και δεν ήταν τα τελευταία μου... :wink: έχω ψωμί ακόμα.

Για πάμε πάλι... μείναμε από προσβολές?

Αν αρχίσω να λέω και εγώ ασυναστησίες, θα πω κάτι σαν:

"Απ'ότι θυμάμαι, sharkface, έπαιζες στον Ολυμπιακό και ήσουν παικτάρα"

χε χε, καλό... έεε?

Πάντως, αν μου έβαλες ποτέ γκολ σε επίσημο μάτς, μπορεί να είναι το μόνο άξιο πράγμα που έκανες στη ζωή σου.
Σε φιλώ στη μουτσούνα

Εικόνα

Φαινεται θα ειδα καποια προπονηση του τριτωνα, εξαλλου οπως εγραψα δεν ημουν και πολυ σιγουρος.

Νοιωθω οτι ο noseman αρχιζει να μυριζεται ποιος ειμαι (λετε να με φανερωσει?). Γουσταρω πολυυυυυυυυυ.......

Ρε συ πως να σου βαλω γκολ σε επισημο ματς? Αφου επαιζες σε χαμηλοτερη κατηγορια (χαχαχαχαχαχαχαχα)
sharkface

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Παρ Αύγ 03, 2007 3:45 pm

noseman έγραψε:

Έχω ξεκινήσει τρελλή δίαιτα, έχασα 10 κιλάκια σε 2 μήνες. 'Αλλα 5 και είμαι για εξώφυλλο του Sports Illustrated, bikini edition!!! 8)

Μόλις τα χάσεις στείλε ένα...αντίτυπο του περιοδικού να σε βάλω δίπλα σε αυτό της...Pirelli!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Αύγ 03, 2007 3:48 pm

COACHFK έγραψε:
noseman έγραψε:

Μόλις τα χάσεις στείλε ένα...αντίτυπο του περιοδικού να σε βάλω δίπλα σε αυτό της...Pirelli!!!!!!!!!!!!!

Ποιο περιοδικο? Αυτο με τα pirelli για φορτηγα?
sharkface

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Παρ Αύγ 03, 2007 3:53 pm

sharkface έγραψε:
noseman έγραψε:"Απ'ότι θυμάμαι, sharkface, έπαιζες στον Ολυμπιακό και ήσουν παικτάρα"

χε χε, καλό... έεε?

Νοιωθω οτι ο noseman αρχιζει να μυριζεται ποιος ειμαι (λετε να με φανερωσει?). Γουσταρω πολυυυυυυυυυ.......

Ρε συ πως να σου βαλω γκολ σε επισημο ματς? Αφου επαιζες σε χαμηλοτερη κατηγορια (χαχαχαχαχαχαχαχα)

"Έπαιζες" στον Ολυμπιακό, είναι παρελθόν χρόνος. Στον χρόνο που σε αντιμετόπισε ο noseman ήταν μάλλον πρόπερσι. Άρα μάλλον ήσουν ή στην ίδια κατηγορία με τον Τρίτωνα (β') ή σε μικρότερη... Ρε μπας και;;;

Εμείς πάντως στο είχαμε πει, μην πεις ότι δεν το'παμε...
Αν μπει κάτι στη μύτη του, ουέ και αλοίμονο...

Άντε και καλό ΣΚ. Τα λέμε από Δευτέρα.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Τετ Αύγ 08, 2007 3:31 pm

Απ οτι ειδα με ψαχνατε (οχι ολοι βεβαια ) :D :D

Vasili ο ακριβως οπως τα λες ειναι .Ακολουθησα τις συμβουλες του Κοκο αλλα επεστρεψα δημητριος :D

Coach....axaxax ακομα να καταλαβεις οτι ο SHARKFACE δεν χρειαζεται βοηθεια,αλλοι την εχουν αναγκη και την δινουν απλοχερα ακομα κι αν ειναι στην Αγγλια...(καλα κανεις Ταναση,τον αλλον πειραζω χιχι,βλεπεις ειπαρχει ενας ερωτας μεγαλος)

Βασικα δεν εχω ακομα μπει στι τριπακι γι αλλες φιτιλιες,πρεπει να ε-γκληματιστω πρωτα :D :D

Παντως σε αλλο φορουμ (,μια ερωτηση που εκανε ο φιλτατος sharkface αλλα ολοι τον γραψατε,) πουος προπονητη Α2 αναλαμβανει παιδακια νομιζω οτι εννοεις τον Λεμπεση αλλα δεν θυμαμαι σε ποια ομαδα.Το ακουσα κι εγω.Η πετω τελειως εξω???
fitilakias

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Αύγ 08, 2007 5:30 pm

fitilakias έγραψε:Απ οτι ειδα με ψαχνατε (οχι ολοι βεβαια ) :D :D

Vasili ο ακριβως οπως τα λες ειναι .Ακολουθησα τις συμβουλες του Κοκο αλλα επεστρεψα δημητριος :D

Coach....axaxax ακομα να καταλαβεις οτι ο SHARKFACE δεν χρειαζεται βοηθεια,αλλοι την εχουν αναγκη και την δινουν απλοχερα ακομα κι αν ειναι στην Αγγλια...(καλα κανεις Ταναση,τον αλλον πειραζω χιχι,βλεπεις ειπαρχει ενας ερωτας μεγαλος)

Βασικα δεν εχω ακομα μπει στι τριπακι γι αλλες φιτιλιες,πρεπει να ε-γκληματιστω πρωτα :D :D

Παντως σε αλλο φορουμ (,μια ερωτηση που εκανε ο φιλτατος sharkface αλλα ολοι τον γραψατε,) πουος προπονητη Α2 αναλαμβανει παιδακια νομιζω οτι εννοεις τον Λεμπεση αλλα δεν θυμαμαι σε ποια ομαδα.Το ακουσα κι εγω.Η πετω τελειως εξω???

Παει στον Πανιωνιο στους παιδες και ισως στους εφηβους, χωρις ομως να ειναι και 100% σιγουρο. Καταλαβαινεις οτι απο πρωτος σε ομαδα της Α2 και πιο παλια της Α1 ειναι λιγο δυσκολοχωνευτο να επιστρεψεις σε μικρους.....
sharkface

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Αύγ 09, 2007 2:08 pm

sharkface wrote:

Παει στον Πανιωνιο στους παιδες και ισως στους εφηβους, χωρις ομως να ειναι και 100% σιγουρο. Καταλαβαινεις οτι απο πρωτος σε ομαδα της Α2 και πιο παλια της Α1 ειναι λιγο δυσκολοχωνευτο να επιστρεψεις σε μικρους.....

Περιμένετε, γιατί υπάρχει και η πρόταση του Περιστερίου και το ΔΣ θα αποφασίσει αύριο με ποιόν προπονητή θα πορευθούν στην Α2.
Και απ' ότι ξέρω θα προτιμήσει τα Δ.Προάστια παρά πίσω στους Νεους, αν και οι προοπτικές εκεί δεν είναι και άσχημες!!!
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Re: ...

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Αύγ 09, 2007 4:35 pm

COACHFK έγραψε:sharkface wrote:

Περιμένετε, γιατί υπάρχει και η πρόταση του Περιστερίου και το ΔΣ θα αποφασίσει αύριο με ποιόν προπονητή θα πορευθούν στην Α2.
Και απ' ότι ξέρω θα προτιμήσει τα Δ.Προάστια παρά πίσω στους Νεους, αν και οι προοπτικές εκεί δεν είναι και άσχημες!!!

Ο Κατσουλης δεν παιζει για προπονητης Περιστεριου?
Στο Κοπι ποιος θα παει βοηθος του μπεμπη? Εμαθα παντως οτι εγινε προταση στον κοινο γνωστο μας αλλα εχει αλλα στο μυαλο του αυτην την εποχη (πραξικοπηματα ισως...).
Οι του ΟΥΚ με ποιον θα προπονουνται στην Αθηνα? Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να προπονουμαι μαζι τους, αν το θελουν και οι ιδιοι, μεχρι να αρχισει η ομαδαρα μας προετοιμασια..................
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Αύγ 09, 2007 4:42 pm

Ρε παιδια τι γινεται με τις αλλες ομαδες της Α2 (Ηρακλη, ΟΥΚ, Καλαμακι κλπ)? Ακουτε κατι για μεταγραφες παικτων η προπονητων στην Β η στην Γ κατηγορια? Επισης η Α1 τελειωσε, αυτο ηταν? Αλλες κινησεις δεν προκειται να κανουν?
sharkface

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Αύγ 09, 2007 4:42 pm

sharkface έγραψε:Οι του ΟΥΚ με ποιον θα προπονουνται στην Αθηνα? Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να προπονουμαι μαζι τους, αν το θελουν και οι ιδιοι, μεχρι να αρχισει η ομαδαρα μας προετοιμασια..................

ειμαστε πολυ μπλαζε τυπακια, πρεπει να καταθεσεις βιογραφικο πρωτα :lol: :lol:
TooTall

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Αύγ 09, 2007 4:51 pm

TooTall έγραψε:
sharkface έγραψε:Οι του ΟΥΚ με ποιον θα προπονουνται στην Αθηνα? Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να προπονουμαι μαζι τους, αν το θελουν και οι ιδιοι, μεχρι να αρχισει η ομαδαρα μας προετοιμασια..................

Αν δεν με θελετε εσεις θα παω με τον Τακη τον Μιραλη.
sharkface

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Αύγ 09, 2007 4:55 pm

sharkface έγραψε:Αν δεν με θελετε εσεις θα παω με τον Τακη τον Μιραλη.

Να πας, ειναι θαυμασια εκει, εχει μουσικη και καλο κοσμο το κολυμβητηριο. Απο παιχτες δεν ξερω τι θα εχει γιατι δεν ακουγεται τιποτα εισερχομενο για το Καλαμακι, μονο εξερχομενα.
TooTall

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Αύγ 09, 2007 10:19 pm

sharkface έγραψε:
COACHFK έγραψε:sharkface wrote:

Ο Κατσουλης δεν παιζει για προπονητης Περιστεριου?
Στο Κοπι ποιος θα παει βοηθος του μπεμπη? Εμαθα παντως οτι εγινε προταση στον κοινο γνωστο μας αλλα εχει αλλα στο μυαλο του αυτην την εποχη (πραξικοπηματα ισως...).
Οι του ΟΥΚ με ποιον θα προπονουνται στην Αθηνα? Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να προπονουμαι μαζι τους, αν το θελουν και οι ιδιοι, μεχρι να αρχισει η ομαδαρα μας προετοιμασια..................

Έχεις μπερδέψει λίγο τα ποστ(πάλι) αλλά θα σου κάνω τη χάρη αν και είχες ένα...ανφαίρ. Σεχρεώνω με κίτρινη κάρτα και συνεχίζω.

Ο Κατσούλης παίζει για Περιστέρι και μάλιστα δυνατά, αφού του Μαμούρη...ναυάγησε και του Λεμπέση παίνεται χλωμό λόγω αντιδράσεων παικτών...
Βοηθός του μπέμπη θα μπορούσε να είναι ο...Τσάλτας που τον έχει ζητήσει.
Όσο για τον υποφαινόμενο να σου δώσω και μια είδηση την οποία δεν ξέρεις.

Ήμουνα ο πρώτος που δέχτηκα πρόταση από το ΚΟΠΙ! Όχι για βοηθός αλλά για την ανδρική ομάδα!!!!!.

Όμως κάτι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου, όπως έχω ξαναγράψει κάτι το ότι θα προτιμούσα να δουλέψω με παιδιά για δημιουργία ομάδας, αρνήθηκα. Και ήταν καλά τα λεφτά...Στάθη!!!

Τα υπόλοιπα ας τα γράφουμε στο σχετικό ποστ να κρατάμε και μιά σειρά
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Αύγ 09, 2007 10:20 pm

sharkface έγραψε:
TooTall έγραψε:

Γιατί δεν δοκιμάζεις με το ΚΟΠΙ και τον μπέμπη;;; Εκτός και αν σου πέφτει...μακριά;;;

χαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Αύγ 10, 2007 12:29 pm

COACHFK έγραψε:
sharkface έγραψε:
TooTall έγραψε:

Γιατί δεν δοκιμάζεις με το ΚΟΠΙ και τον μπέμπη;;; Εκτός και αν σου πέφτει...μακριά;;;

χαχαχαχαχα

Κοντα ειναι, αλλα γινεται χαμος εκει ρε παιδακι μου. Ασε που μπορει να με γνωρισεις και αυτο ακομα δεν το θελω. Εξαλλου ο μπεμπης θα με δεχτει? Τι λες εσυ που τον ξερεις καλυτερα?
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Αύγ 10, 2007 12:33 pm

Ήμουνα ο πρώτος που δέχτηκα πρόταση από το ΚΟΠΙ! Όχι για βοηθός αλλά για την ανδρική ομάδα!!!!!.

[/quote]

Εγω ξερω οτι την επομενη ημερα που ο Λεμπεσης εφυγε απο το ΚΟΠΙ, οι υπευθυνοι απευθυνθηκαν στον μπεμπη, και αυτος τους ζητησε λιγο χρονο για να δει τι θα κανει με Χαλκιδα. Επισης, τα χρηματα που ζητησε ηταν πολλα για ΚΟΠΙ και απορω που τα βρηκαν................
sharkface

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες