Αμαρτίες γονέων.....

Θέματα που αφορούν γενικά την υδατοσφαίριση και όχι μόνο..

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό dikaios_kritis » Τετ Οκτ 10, 2007 1:44 am

vaziliz έγραψε:Re dikaios kritis ....mporeis na mh mou sugxizesai ?

Afou to epi8eto GOUNAS
einai sinonimo tou PALTO ...

Einai dunaton na mhn ton exoun prow8hsei ?????
ti psaxnete twra?

xe xe xe xe xe xe xe !!!

den einai palto vasiliz... einai kalos paixtis... pragmatika einai kalos paixtis...pleon...

o pateras tou einai aparadektos...

tespa.. de xanamilao... geia sas
dikaios_kritis

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Οκτ 10, 2007 9:38 am

dikaios_kritis έγραψε:
vaziliz έγραψε:Re dikaios kritis ....mporeis na mh mou sugxizesai ?

Afou to epi8eto GOUNAS
einai sinonimo tou PALTO ...

Einai dunaton na mhn ton exoun prow8hsei ?????
ti psaxnete twra?

xe xe xe xe xe xe xe !!!

den einai palto vasiliz... einai kalos paixtis... pragmatika einai kalos paixtis...pleon...

o pateras tou einai aparadektos...

tespa.. de xanamilao... geia sas

Στο ... καλο και να μας γραφεις παικταρα!!!
sharkface

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τετ Οκτ 10, 2007 10:05 am

vaziliz έγραψε:Και τότε δεν αγόραζαν απλά τις μπάλες σε μία ομάδα .... αλλά έστελναν ολόκληρες αποστολές σε ταξίδια σε άλλες ηπείρους........ !!!!!!!!!

Έλληνας Κροίσος με 8 γράμματα, ποιος να 'ναι άραγε....? :lol:
TooTall

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τετ Οκτ 10, 2007 10:45 am

sharkface έγραψε:
Μα η κριτικη και ο σχολιασμος ειναι υποχρεωτικα. Ειρωνια χρησιμοποιω μερικες φορες για τον κολλητο μου τον coachfk. Ουσιαστικα ομως χιουμορ κανω. Ελπιζω να καταλαβαινομαστε ετσι δεν ειναι?

Ολοι αποδεχόμαστε την κριτική και τον σχολιασμό και είναι το ζητούμενο
στις περισσότερες περιπτώσεις.

Την ειρωνία άλλοι την δέχονται άλλοι όχι, είναι θέμα το καθενός από εμάς
και ΠΟΤΕ δεν έχω κάνει συστάσεις σε αυτή την κατεύθυνση ή έχω επέμβει...
Οταν μιλώ για είρωνία δεν απευθυνόμουν σε σένα αλλά γενικότερα
αλλά όποιον τον αντιπροσωπεύει είναι δικαίωμα του.

Επαναλαμβάνω όσο αφορά το FORUM το μόνο που δεν επιτρέπεται από τους Κανονισμούς Λeιτουργίας είναι οι απρεπείς χαρακτηρισμοί και όλοι πιστεύω συμφωνούμε σε αυτό για να κρατήσουμε ένα επίπεδο στις συζητήσεις μας. Ο ρόλος μου είναι πολύ άχαρος καθώς πρέπει όσο γίνετια να κρατώ τις ισορροπίες και το χειρότερο μου
είναι όταν πρέπει να επέμβω με αποκορύφωμα την διαγραφή μηνυμάτων....

sharkface έγραψε:Οσον αφορα το θεμα μας, γνωριζω παρα πολλους γονους παλαιμαχων καλων παικτων, που δεν εκαναν και καμμια προσπαθεια να επιβαλλουν τα παιδια τους. Αν θες στους απαριθμιζω πολυ ευκολα. Τους σεβομαι μαλιστα ιδιαιτερα για αυτο το λογο, και οχι τοσο πολυ για τις παικτικες τους ικανοτητες

Ναί, θέλω να μου απαριθμήσεις 4-5 περιπτώσεις, καθώς είναι σπάνιες έως ανύπαρκτες...
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Οκτ 10, 2007 6:03 pm

Lambros10 έγραψε:
sharkface έγραψε:

Ναί, θέλω να μου απαριθμήσεις 4-5 περιπτώσεις, καθώς είναι σπάνιες έως ανύπαρκτες...

Για να μην λεω ολα τα ονοματα που εχω στο μυαλο μου, θα σου πω οτι ολοι οι καλοι παικτες της δεκαετιας 70 και 80, η δεν ενδιαφερθηκαν να σπρωξουν τα παιδια τους πολυ (Σταθακης, Κωνστας, Πολυχρονοπουλος, Λουκατος, Μολοχας, κλπ) η αυτα προχωρουν σχετικα μονα τους (Χατζηκυριακακης, Αρωνη, Ιωσηφιδου κλπ). Μιλαω για ανθρωπους 50αρηδες και βαλε, που εχουν παιδια στα 20 τουλαχιστον.

Το μεγαλυτερο προβλημα που διακρινω, ειναι οτι πολλοι, ουτε καν τα εφεραν στην πισινα. Αυτο ειναι πραγματικα ανησυχητικο φαινομενο.

Φυσικα υπαρχουν και αυτοι που εκαναν τα αδυνατα δυνατα σε βαρος αλλων προκειμενου να μπορεσει ο γιος τους να παει, ας πουμε, σε Ολυμπιακους αγωνες, ενω δεν πολυαξιζε (βλ. Γαρυφαλλος).
sharkface

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Οκτ 10, 2007 6:08 pm

Sharkface, από τα 3 ονόματα που ανέφερες ότι "προχώρησαν σχετικά μόνα τους" τουλάχιστον ένα ΔΕΝ έχει προχωρήσει μόνο του ...

Δε θέλω να το πάω επί προσωπικού (με το πρόσωπο αυτό) και γιαυτό δε θα αναφερθώ ονομαστικά αλλά είναι ηλίου φαεινότερο. Άλλο το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον,μιλάω για το τι έχει γίνει ως τώρα.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Οκτ 10, 2007 11:38 pm

vs έγραψε:Sharkface, από τα 3 ονόματα που ανέφερες ότι "προχώρησαν σχετικά μόνα τους" τουλάχιστον ένα ΔΕΝ έχει προχωρήσει μόνο του ...

Δε θέλω να το πάω επί προσωπικού (με το πρόσωπο αυτό) και γιαυτό δε θα αναφερθώ ονομαστικά αλλά είναι ηλίου φαεινότερο. Άλλο το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον,μιλάω για το τι έχει γίνει ως τώρα.

Μπορει να ξερεις κατι περισσοτερο απο μενα. Παντως υπαρχουν κι αλλα παιδια που ειναι τωρα μεταξυ 12 και 15 και οι γονεις τους δεν προσπαθουν να εκμεταλλευτουν (τουλαχιστον προς το παρον) το ονομα τους.
Θελω επισης να πω οτι ειναι μεγαλη και συναμα πολυ βαρια κληρονομια, να κουβαλας ενα μεγαλο ονομα. Θα συγκρινεσαι παντα με τον πατερα σου, και κατι τετοιο ειναι πολυ βαρυ για νεα παιδια και ειδικα στην εποχη μας. Ισως να ειναι και αυτος ενας λογος, που τα παιδια δεν φτανουν μεχρι τελους. Μπορει να μην αντεχουν...
sharkface

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Οκτ 11, 2007 12:09 am

Ναι, έχεις δίκιο σ'αυτό. Η σύγκριση με το γονέα είναι πάντα ένα βάρος για το παιδί-αθλητή.

Παρεπιμπτόντως υπάρχει κι άλλη σύγκριση, τύπου ο νέος-Γκάλης, ο νέος-Δήμας, ο νέος-Αφρουδάκης (σκοπίμως ανέφερα ονόματα από διαφορετικά αθλήματα) κλπ.

Είναι κρίμα να αισθάνεσαι αποτυχημένος μόνο και μόνο επειδή κάποιος προγενέστερος απέδιδε καλύτερα ...
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό zinwn » Πέμ Οκτ 11, 2007 2:10 pm

Για τον Χατζηκυριακακη ξερω γιατι τα εβλεπα οτι ειχε αδικηθει πολυ παλιοτερα και εκανε πολυ μεγαλη προσπαθεια να παιξει στον Εθνικο.τωρα βεβαια η προσπαθεια και το παθος που ειχε τοτε εχουν μειωθει και αυτος ειναι ο λογος κατα τη γνωμη μου που δεν παιζει και στην Εθνικη ανδρων.και να πεις οτι δεν του τα εχω πει...αλλα δεν ειμαι μες στο κεφαλι του...
zinwn

Δημοσίευσηαπό scotland » Πέμ Οκτ 11, 2007 2:18 pm

o Marios einai exypno paidi kai fetos exei perisoterh autopepoithhsh apo alla xronia kai bebaia prepei na mhn thewrei tipota dedomeno kai na synexisei na doulevei.
scotland

Δημοσίευσηαπό zinwn » Πέμ Οκτ 11, 2007 2:21 pm

και βεβαια εχει περισσοτερη ορεξη και αυτοπεποιθηση.πρωτα απ'ολα αρχιζει 7αδα.αν δεν εχει ορεξη τωρα ποτε θα εχει...
zinwn

Δημοσίευσηαπό MARY C » Πέμ Οκτ 11, 2007 5:19 pm

Lambros10 έγραψε:
sharkface έγραψε:]Επισης, μαθε οτι αυτα τα καταραμενα γονιδια παιζουν τον ρολο τους σε αρκετα μεγαλο ποσοστο. Θα προσθεσω δε, οτι μια αθλητικη οικογενεια, μπορει αν θελει να διαπαιδαγωγησει καλυτερα απο καποια αλλη το παιδι, και να του εμφυσησει στοιχεια τετοια που δεν προκειται να τα βρει απο καποιους που δεν εχουν κανει πρωταθλητισμο.
Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Συνήθως , (επαναλαμβάνω "συνήθως")
το μοντέλο αυτό ιδιαίτερα στην Ελλάδα αποτυγχάνει !!!!!

Γονέας ο οποίος έχει σχέση με το άθλημα και την δική του ιστορία
όντας δικτυωμένος με τους "ιθύνοντες" και προωθώντας το παιδί του
δίνει την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ στο παιδί του για την έννοια του αθλητισμού...

Πες μου εσυ, ΕΝΑΝ μα ΕΝΑΝ αθλητή ο οποίος είναι γυιος ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ
και παίκτη με ιστορία και ο οποίος έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει
χωρίς να μεσολαβήσει ο πατέρας του. ΕΝΑΝ ο ποίος να είναι ταπεινός και να σκίζεται στην προσπάθεια για να κερδίσει με αξία την θέση
του στο γίγνεσθαι της υδατοσφαίρισης !! Ακούω παραδείγματα !!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!

Αυτό που βλέπω εγώ τόσα χρόνια είναι αυτά τα παιδιά να θεωρούν δεδομένη την θέση τους στην ομάδα, στα εθνικα συγκροτήματα κτλ

Αυτό που βλέπω εγώ είναι μια αλαζονική συμπεριφορά από αυτά τα παιδιά !!

Αυτό που βλέπω εγω είναι πως αν κάποιος αντιμιλήσει στα παιδιά αυτά
στραβώνουν την μούρη, βγαίνουν από την πισίνα και κατευθείαν
πέρνουν τον μπαμπάκα τους στο κινητό κλαψουρίζοντας.

Αυτό που βλέπω έγώ είναι οι διαιτητές να "προμοτάρουν" αυτά τα παιδιά
εις βάρος των αντιπάλλων τους.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΥΤΑ ????

Οταν κάποιος "περνάει" σωστή αθλητική παιδεία στο παιδί του συνήθως είναι ΑΘΟΡΥΒΟΣ στον χώρο χώρίς να πέρνει το κινητό του φωτιά
και κάθεται σε μια γωνίτσα στην κερκίδα και το παρακολουθεί ......

Για να μην παρεξηγηθώ, πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις .... αλλά να σου πω την αλήθεια
δεν έχουν πέσει ακόμα στην αντιληψή μου..... !!! 8)

Λαμπρο μπραβο σου!! Πολύ σωστά αυτά που λές. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Θημήσου το καλοκαίρι!!!!!!!! Ποιός πήγε Εθνική απο την πίσω πόρτα. Απλώς να λέμε οτι είμαι στην Εθνική!! κι ας καθόμαστε στο πάγκο!!! Γιατί ο μπαμπας είναι ΄κάποιος' κι έχει τα 'μέσα'!!!
Τι να πούνε καποια παιδιά που όντως είναι ΑΘΟΡΥΒΑ κάνουν την δουλειά τους και κάθονται σε μια γωνίτσα και παρκολουθούν.
Ποιος τα εκτιμάει νομίζω πραγμτατικά κανένας!!!
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι οι γονείς πρεπει να μένουν απ'εξω!!
Και τέλος πάντων ας ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
MARY C

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Οκτ 11, 2007 6:12 pm

MARY C έγραψε:Και τέλος πάντων ας ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Γιατι δεν το κανεις εσυ, και δεν μας λες για ποιον παικτη εγραψες το ποστ?
sharkface

Δημοσίευσηαπό MARY C » Πέμ Οκτ 11, 2007 7:28 pm

sharkface έγραψε:

Γιατί απλώς δεν αξίζει ο κόπος!!!!
Κ. sharkface εσεις δεν λέτε ότι ό σωστός αθλητής πρέπει να αγαπάει αυτό που κάνει?????
Λοιπόν υπάρχουν εκεί έξω παιδιά που όντως αγαπάνε το πόλο και έχουν παθος αλλα δυστυχώς κανείς δεν τα βλέπει!!!!!!!
MARY C

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Οκτ 11, 2007 10:54 pm

MARY C έγραψε:
sharkface έγραψε:

Κ. sharkface εσεις δεν λέτε ότι ό σωστός αθλητής πρέπει να αγαπάει αυτό που κάνει?????
Λοιπόν υπάρχουν εκεί έξω παιδιά που όντως αγαπάνε το πόλο και έχουν παθος αλλα δυστυχώς κανείς δεν τα βλέπει!!!!!!!

Συνεχισε την προσπαθεια, ειναι σιγουρο οτι θα ερθει η ωρα σου και σενα. Μην τα παρατας. Βαζω στοιχημα οτι θα τα καταφερεις αν συνεχισεις να αγαπας αυτο που κανεις.
sharkface

Δημοσίευσηαπό MARY C » Παρ Οκτ 12, 2007 4:45 pm

sharkface έγραψε:
MARY C έγραψε:
sharkface έγραψε:

Συνεχισε την προσπαθεια, ειναι σιγουρο οτι θα ερθει η ωρα σου και σενα. Μην τα παρατας. Βαζω στοιχημα οτι θα τα καταφερεις αν συνεχισεις να αγαπας αυτο που κανεις.

Ευχαριστώ για τη συμβουλή αυτό ακριβώς κάνω. Δεν χάνω προπόνηση πρωί βράδυ μέχρι και τα αγγλικά μου παράτησα για το πόλο!!
Είμαι χαμηλών τόνων και δέν αφήνω κανέναν να ανακατευεται το τι γίνεται στην πισίνα ή με τον προπονητή μου. Αλλα απλώς όταν βλέπεις τόσα περίεργα γύρω σου κάπου απογοητεύεσαι ΑΥΤΑ!!!!
MARY C

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Παρ Οκτ 12, 2007 4:51 pm

Εσύ να κάνεις την προσπάθεια σου όπως περιγράφεις
να μην παρατάς τα μαθήματα σου, για όλα υπάρχει χρόνος
αν οργανώσεις σωστά την ημέρα σου και αργά η γρήγορα
κάποια στιγμη θα ανταμοιφθείς...

Μην απογοητεύσαι από τίποτα και να πιστεύεις στον εαυτό σου
Θέλει υπομονή και επιμονή...
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό scoReR » Παρ Οκτ 12, 2007 7:39 pm

Διακρίνω μια εμπάθεια απο καποιους εδω μεσα-δεν αναφερω ονοματα (αλλωστε διακρινονται) γιατι δεν εχω καμμια διάθεση αντιπαραθεσης μαζι τους-για τον παικτη Γούνα , που σίγουρα τον έχω δει λίγες φορές αλλα τουλάχιστον στην ηλικια του νομίζω οτι ξεχωρίζει ευκολα απο οποιοδήποτε αλλο παικτη. Λόγω κι οτι ειμαι ανθρωπος που σέβομαι τους αριθμούς θα σας πω οτι οι αριθμοί λένε οτι στο Πανευρωπαικό στην Μάλτα ηταν απο τους 3-4 που ειχαν αρ!@#$α και δεν τους εκαιγε η μπάλλα, τωρα ολα τα αλλα πως έγινε και πως δεν έγινε αυτα ειναι θεωρίες ας ειχατε και σεις μπαμπαδες να σας φτιάξουνε αν αξίζατε, γιατί ο μπαμπας Γούνας δεν εκανε κατι που δεν θα εκανε καθε πατερας , και ο δικός σας αν εβλεπε οτι αξιζατε και μπορουσε θα σας εκανε ...Γούνες. Αλλα μαλλον κατι απο ολα δεν υπηρχε για να δεσει το γλυκό.
scoReR

Δημοσίευσηαπό sharkface » Σάβ Οκτ 13, 2007 12:03 am

scoReR έγραψε:Διακρίνω μια εμπάθεια απο καποιους εδω μεσα-δεν αναφερω ονοματα (αλλωστε διακρινονται) γιατι δεν εχω καμμια διάθεση αντιπαραθεσης μαζι τους-για τον παικτη Γούνα , που σίγουρα τον έχω δει λίγες φορές αλλα τουλάχιστον στην ηλικια του νομίζω οτι ξεχωρίζει ευκολα απο οποιοδήποτε αλλο παικτη. Λόγω κι οτι ειμαι ανθρωπος που σέβομαι τους αριθμούς θα σας πω οτι οι αριθμοί λένε οτι στο Πανευρωπαικό στην Μάλτα ηταν απο τους 3-4 που ειχαν αρ!@#$α και δεν τους εκαιγε η μπάλλα, τωρα ολα τα αλλα πως έγινε και πως δεν έγινε αυτα ειναι θεωρίες ας ειχατε και σεις μπαμπαδες να σας φτιάξουνε αν αξίζατε, γιατί ο μπαμπας Γούνας δεν εκανε κατι που δεν θα εκανε καθε πατερας , και ο δικός σας αν εβλεπε οτι αξιζατε και μπορουσε θα σας εκανε ...Γούνες. Αλλα μαλλον κατι απο ολα δεν υπηρχε για να δεσει το γλυκό.

Συμφωνω μαζι σου και θα ηθελα να ξαναπω οτι προφανως την ιδια προσπαθεια εκανε και με την κορη του, αλλα αυτη δεν τα καταφερε, οποτε φυσικα ισχυει οτι ο καλος παικτης, οτι και να γινει, τελικα θα βγει.
sharkface

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Οκτ 13, 2007 3:14 am

Μαιρούλα ξαναπιάσε τα Αγγλικά σου διότι στην εποχή μας χωρίς πόλο τη βγάζεις. Χωρίς ξένη γλώσσα όμως δεν τη βγάζεις :shock:
Άβαταρ μέλους
vs

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες