Συντονιστής: Lambros10
doom έγραψε:stavros έγραψε:sharkface έγραψε:Εμαθα οτι μελος του φορουμ, απο τα νεοτερα, προσπαθησε να μαθει την ταυτοτητα μου μεσω ενος ποσταρισματος μου για την Α2. Δεν μπορεσε ομως οπως πληροφορηθηκα, αν και ειχε μεγαλη αγωνια.
Μου φαινεται θα υιοθετησω κι εγω το σποτακι του noseman: "Who am i?"
Πάντως τα σίγουρα πλέον είναι τα παρακάτω:
1) Ο sharkface δεν είναι ο doom - εκτός αν ο doom παίρνει τηλέφωνο τον εαυτό του για να μάθει τις ώρες των παιχνιδιών.
2) Ο doom ξέρει ποιος είναι ο sharkface και αν άρρουμε το τηλεφωνικό του απόρρητο θα μάθουμε κι εμείς.![]()
3) Αν μπλέξουμε τον doom με την υπόθεση Ζαχόπουλου έχουμε ελπίδες -μέσω του (2) - να βρούμε τον sharkface ??
Πραγματικα γνωριζω ποιος ειναι ο sharkface αλλα εχω δεσμευτει με λογο τιμης να μην τον αποκαλυψω. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι θα αποκαλυφθει μονος του σιγουρα. Ηδη μερικες σποντουλες τις εχει ριξει. Καλο ομως ειναι να συνεχισει ανωνυμος, αν και στηριζω την αποψη μου στο οτι θα αποκαλυφθει σιγα σιγα, γιατι τα δαγκωματα του εχουν σταματησει να ειναι θανατηφορα. Αν τελικα δεν ηθελε να παραμεινει αγνωστος, θα συνεχιζε με τον ιδιο ρυθμο. Μονο με τον Φιλιππο φαινεται να την βρισκει, και συνεχιζει να τον πυροβολει.
Ασε που ειμαι σιγουρος οτι μεσω pm σε καποιους θα εχει ηδη φανερωθει.
sharkface έγραψε:Εμαθα οτι μελος του φορουμ, απο τα νεοτερα, προσπαθησε να μαθει την ταυτοτητα μου μεσω ενος ποσταρισματος μου για την Α2. Δεν μπορεσε ομως οπως πληροφορηθηκα, αν και ειχε μεγαλη αγωνια.
five έγραψε:sharkface έγραψε:Εμαθα οτι μελος του φορουμ, απο τα νεοτερα, προσπαθησε να μαθει την ταυτοτητα μου μεσω ενος ποσταρισματος μου για την Α2. Δεν μπορεσε ομως οπως πληροφορηθηκα, αν και ειχε μεγαλη αγωνια.
Χαχαχαχα εισαι σιγουρος οτι δεν το εμαθε τελικα???
Γνωριζεις ενα προγραμμα που λεγεται ΙP LOCATOR?
Το ξερω οτι με γνωριζεις προσωπικα,αλλα δεν ξερω αν γνωριζεις ποια ειναι τα χομπυ μου γενικα...
sharkface έγραψε:sharkface=doom=vs=lambros10
Γραφουν ολοι με τον ιδιο τροπο την λεξη ΚΥΤΤΑΩ.
Τους πιασαμε παλι στον υπνο...........
zinwn έγραψε:sharkface έγραψε:sharkface=doom=vs=lambros10
Βασικα φιλτατε SharkfaceDoom δεν υπαρχει λεξη ΚΥΤΤΑΩ υπαρχει λεξη ΚΟΙΤΑΩ.Επισης δεν καταλαβαινω τι θες να πεις με το παραπανω ποστ...
sharkface έγραψε:zinwn έγραψε:sharkface έγραψε:sharkface=doom=vs=lambros10
Βασικα φιλτατε SharkfaceDoom δεν υπαρχει λεξη ΚΥΤΤΑΩ υπαρχει λεξη ΚΟΙΤΑΩ.Επισης δεν καταλαβαινω τι θες να πεις με το παραπανω ποστ...
Ρε μανια με τον μπεμπη.
Απλα καποτε υπηρξαμε συμπαικτες σε μια απο τις ομαδες που εχει αγωνιστει, και ο ιδιος αλλωστε εχει διαχωρισει την θεση του.
Αν ψαξεις παντως καλα, θα βρεις κι αλλα ποστακια που ταιριαζουν με καποιους εδω μεσα. Παντως αυτο που ανακαλυψες ηταν τυχαιο...
zinwn έγραψε:sharkface έγραψε:zinwn έγραψε:sharkface έγραψε:sharkface=doom=vs=lambros10
Ρε μανια με τον μπεμπη.
Απλα καποτε υπηρξαμε συμπαικτες σε μια απο τις ομαδες που εχει αγωνιστει, και ο ιδιος αλλωστε εχει διαχωρισει την θεση του.
Αν ψαξεις παντως καλα, θα βρεις κι αλλα ποστακια που ταιριαζουν με καποιους εδω μεσα. Παντως αυτο που ανακαλυψες ηταν τυχαιο...
αν εννοεις παντως post του vs και του Λαμπρου εχω και για αυτο μια απαντηση που θα σε καλυψει...
COACHFK έγραψε:zinwn έγραψε:sharkface έγραψε:zinwn έγραψε:sharkface έγραψε:sharkface=doom=vs=lambros10
Ρε μανια με τον μπεμπη.
αν εννοεις παντως post του vs και του Λαμπρου εχω και για αυτο μια απαντηση που θα σε καλυψει...
Ωραιες οι...θεωριες συνομωσιας, αλλα για τον Λαμπρο και τον vs ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ δυο διαφορετικα προσωπα. Οσο για τον doom ο λογος του Δημητρη, νομιζω αρκει.
Ο Σκυλο-ψαρο-μουτσουνας, το ξαναλεω ειναι...πολυδιαστατος και μαλλον ειναι παραπανω απο ενα ατομο... Εχει παιξει στην Γλυφαδα ή στον ΠΑΟ (πιο πιθανο) με συμπαικτη τον μπεμπη και ξερει καλα την Γ' Εθνικη, ως παικτης των Βετερανων.
Δεν εχει παιδι, δεν ειναι/ηταν προπονητης.
Αυτα...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης