Συντονιστής: Lambros10
BIGMAN έγραψε:sharkface έγραψε:PEREZ έγραψε:σημειωση δ
η ολη συζητηση δεν νομιζω ότι βοηθαει τον νεαρο
Ελπιζω να μην την εχει πάρει ειδηση
Μετα απο μια εβδομαδα βομβαρδισμου θεωρω υποκριτικη την απαντηση
Lambros10 έγραψε:To forum έχει περι τις 600 επισκέψεις (διαφορετικές IPs) ημερησίως...
Σίγουρα του το έχουν σφυρίξει αν δεν το έχει δει ο ίδιος.
Εδώ λαμβάνω e-mail καθημερινά για άλλα και άλλα
αλλά δεν σβήνω τίποτα εκτός υβριστικού περιεχομένου....!!
Lambros10 έγραψε:sharkface έγραψε:
Παλι καλα που ειναι καλος παικτης. Ευτυχως που υπηρξαν αρκετοι που τον στηριξαν...
Ο πατέρας του λες να το έχει δει ?? που είναι και της τεχνολογίας ?
Τι λες εσύ sharkface που είσαι και τις γενιάς του ?
sharkface έγραψε:Lambros10 έγραψε:sharkface έγραψε:
Παλι καλα που ειναι καλος παικτης. Ευτυχως που υπηρξαν αρκετοι που τον στηριξαν...
Επειδη ασχολειται με την ομοσπονδια και γενικα κινειται στους χωρους του πολο, ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα του το εχει σφυριξει, οποτε ειναι δεδομενο οτι μπηκε στο σαιτ και ισως μας εχει απαντησει ηδη και δεν το εχουμε καταλαβει οτι ειναι αυτος (λες?).
sharkface έγραψε:Lambros10 έγραψε:sharkface έγραψε:
Επειδη ασχολειται με την ομοσπονδια και γενικα κινειται στους χωρους του πολο, ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα του το εχει σφυριξει, οποτε ειναι δεδομενο οτι μπηκε στο σαιτ και ισως μας εχει απαντησει ηδη και δεν το εχουμε καταλαβει οτι ειναι αυτος (λες?).
Lambros10 έγραψε:sharkface έγραψε:Lambros10 έγραψε:sharkface έγραψε:
Όλα παίζουν !! εσύ έχεις προσωπική σχέση μαζί του ? δεν τον πέρνεις ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσεις μπας και βγάλεις κανά λαβράκι ... όχι τίποτα άλλο, να προστατεύσει και το παιδί του ...
Lambros10 έγραψε:είσαι κρυφο-Γλυφαδιώτης, έτσι ???![]()
αυτό τον αγώνα διάλεξες να δείς ??
Ολυμπιακός-Χίος
Βουλιαγμένη-ΝΕ Πατρών
Γλυφάδα-ΠΑΟΚ
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
scotland έγραψε:sharkface:
"Λοιπον, το ματσακι το ενα το δειχνει η τιβι οποτε το γραφω και το βλεπω με ανεση το βραδακι. Το Ολυμπιακος-Χιος και το Πανιωνιος-ΠΑΟ ειναι ψιλοτσοντουλες, οποτε μενει το καλυτερο κατ'εμε στην Αθηνα το Γλυφαδα-ΠΑΟΚ, απο οπου θα σας μεταδωσω και λεπτομερειες εξαιρετικα ενδιαφερουσες (να ακουει ο αντιγραφεας για να μαθαινει)."
Λάθος ματσάκι διάλεξες να δεις.. Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα να καθαρίσει την Γλυφάδα, και στο ημίχρονο το παιχνίδι θάναι τελειωμένο. Όσο για την τσόντα που ανέφερες σε πληροφορώ ότι ο Πανιώνιος δεν θα περάσει καθόλου εύκολα.
fanis έγραψε:Ασχετο, αλλα μπορει να βοηθήσει
quiz: Πρός ολους
Μπορείτε να μου πείτε 5 πράγματα που θα αλλάζατε η δέν θα αλλάζατε -στήν δικιά σας πορεία - εαν ξεκινούσατε τωρα το πόλο?
fanis έγραψε:Ασχετο, αλλα μπορει να βοηθήσει
quiz: Πρός ολους
Μπορείτε να μου πείτε 5 πράγματα που θα αλλάζατε η δέν θα αλλάζατε -στήν δικιά σας πορεία - εαν ξεκινούσατε τωρα το πόλο?
scotland έγραψε:sharkface:
Όσο για την τσόντα που ανέφερες σε πληροφορώ ότι ο Πανιώνιος δεν θα περάσει καθόλου εύκολα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης