Αμαρτίες γονέων.....

Θέματα που αφορούν γενικά την υδατοσφαίριση και όχι μόνο..

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τετ Οκτ 17, 2007 4:02 pm

sharkface έγραψε:
Lambros10 έγραψε:είσαι κρυφο-Γλυφαδιώτης, έτσι ??? 8)

αυτό τον αγώνα διάλεξες να δείς ??

Ολυμπιακός-Χίος
Βουλιαγμένη-ΝΕ Πατρών
Γλυφάδα-ΠΑΟΚ
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Λοιπον, το ματσακι το ενα το δειχνει η τιβι οποτε το γραφω και το βλεπω με ανεση το βραδακι. Το Ολυμπιακος-Χιος και το Πανιωνιος-ΠΑΟ ειναι ψιλοτσοντουλες, οποτε μενει το καλυτερο κατ'εμε στην Αθηνα το Γλυφαδα-ΠΑΟΚ, απο οπου θα σας μεταδωσω και λεπτομερειες εξαιρετικα ενδιαφερουσες (να ακουει ο αντιγραφεας για να μαθαινει).

Αναμένουμε εκτενή αναφορά για τα τεκτενόμενα του αγώνα !!! Καθώς και ρεπορτάζ από το παρασκήνιο !!! :)
Ανοίγω topic στην αντίστοιχη ενότητα...
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό scoReR » Πέμ Οκτ 18, 2007 11:17 am

Και τώρα εγώ ρωτάω... τα 4 (τέσσερα) γκόλ στον ΠΑΟΚ τα έβαλε ο πατέρας ή ο γιός Γούνας...ετσι για ενημέρωση. :lol:
scoReR

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Οκτ 18, 2007 3:54 pm

scoReR έγραψε:Και τώρα εγώ ρωτάω... τα 4 (τέσσερα) γκόλ στον ΠΑΟΚ τα έβαλε ο πατέρας ή ο γιός Γούνας...ετσι για ενημέρωση. :lol:

Ο μπαμπας του πασσαρε και αυτος σκοραριζε.
sharkface

Δημοσίευσηαπό delos » Παρ Οκτ 19, 2007 9:46 am

Μιά και μιλάμε για μπαμπάδες που προωθούν τα παιδιά τους.
Λάμπρο θα καταλάβεις για ποιον μιλάω!!
Τι λές τώρα το παιδί δεν πρέπει να είναι Α2 πρέπει να προωθηθεί στην Α1!!
Κι ας υπάρχουν κάποια άλλα παιδιά που θα μπορούσαν να παίξουν στην Α1.
Αμαρτίες Γονέων??????????
delos

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Παρ Οκτ 19, 2007 10:01 am

Κάποιος που τιμωρείται από μια ομάδα και μετεγράφεται σε μια άλλη
ως 28ος παίκτης δεν σημαίνει ότι γίνεται αθλητής Α1 κατηγορίας...

Αποσυμπίεσε το μυαλό σου και κοίτα μπροστά !!!

Σταμάτα να ασχολείσαι με τους υπόλοιπους και κοίτα πως θα γίνεις εσύ καλύτερος !!!!
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τρί Οκτ 23, 2007 8:03 pm

ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο
Πώς γίνεται όλα τα προικισμένα και ταλαντούχα παιδιά να έχουν μπαμπάδες με γεμάτες τσέπες και θέση στο Δ.Σ. της ομάδας που παίζουν?
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τρί Οκτ 23, 2007 8:09 pm

ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο
Γιατί τόσα χρόνια στην πισίνα,τα παιδιά των πλούσιων μπαμπάδων,έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από τους προπονητές τους σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά?
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό delos » Τρί Οκτ 23, 2007 9:28 pm

No 7 έγραψε:ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο
Γιατί τόσα χρόνια στην πισίνα,τα παιδιά των πλούσιων μπαμπάδων,έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από τους προπονητές τους σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά?

Καλές ερωτήσεις!!
Για να δούμε τι θα απαντήσουνε!!
delos

Δημοσίευσηαπό fanis » Τετ Οκτ 24, 2007 2:52 pm

delos έγραψε:
No 7 έγραψε:ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο

Καλές ερωτήσεις!!
Για να δούμε τι θα απαντήσουνε!!

Η απάντηση βρίσκεται στην ερώτηση:
Γιατι τα παραπάνω δέν ισχύουν σε αλλα αθλήματα οπως το ποδοσφαιρο η το μπάσκετ?
fanis

Δημοσίευσηαπό scotland » Πέμ Οκτ 25, 2007 1:25 am

πνίγεστε σε μια κουταλια νερό. Αν είναι δυνατόν να λέμε τα ίδια πράγματα. Μην ρωτάτε τα πασιφανή αφού όλοι ξέρουμε τα γεγονότα. Και όλοι ξέρετε τις απαντήσεις, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Επιπλέον, θα πω 1 τελευταίο πράγμα. Δεν είναι ο χώρος της υδατοσφαίρισης που υπονομεύει καταστάσεις αλλα το ίδιο το σύστημα που έχει απορροφήσει και αυτό το άθλημα. Η αλλιώς ο ελληνικός τρόπος ζωής, νοοτροπίας και επιβίωσης.
scotland

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Οκτ 25, 2007 10:33 am

Παραθετω τους 20 περιπου παικτες της προεθνικης ομαδας:
Βλοντακης, Αφρουδακης Γ, Αφρουδακης Χ, Θεοδωροπουλος, Ντοσκας, Κοχειλας, Σχιζας, Μοιραλης, Μουρικης, Χατζηδακης, Βουλγαρακης, Μιτελουδης, Μαζης, Κοκκινακης, Δεληγιαννης, Ρεππας, Πρωτονοταριος, Φουντουληδες κλπ. (χιλια συγνωμη αν ξεχναω καποιους).

Πεστε μου ποιος απο αυτους προωθηθηκε λογω των γονιων του.

Μην βλεπετε φαντασματα...

Οι καλυτεροι τελικα αγωνιζονται, ειτε τους εσπρωξε ο Καραμανλης ειτε ο πατερας τους ειτε εγιναν παικταραδες μονοι τους.
sharkface

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Πέμ Οκτ 25, 2007 10:46 am

sharkface έγραψε:Παραθετω τους 20 περιπου παικτες της προεθνικης ομαδας:
Βλοντακης, Αφρουδακης Γ, Αφρουδακης Χ, Θεοδωροπουλος, Ντοσκας, Κοχειλας, Σχιζας, Μοιραλης, Μουρικης, Χατζηδακης, Βουλγαρακης, Μιτελουδης, Μαζης, Κοκκινακης, Δεληγιαννης, Ρεππας, Πρωτονοταριος, Φουντουληδες κλπ. (χιλια συγνωμη αν ξεχναω καποιους).

Οι καλυτεροι τελικα αγωνιζονται, ειτε τους εσπρωξε ο Καραμανλης ειτε ο πατερας τους ειτε εγιναν παικταραδες μονοι τους.

Παράθεσε και τα 25 ονόματα της προεθνικής Παίδων και Εφήβων και άν έχεις παρακολουθήσει
από κοντά τα πρωταθληματα θα δεις τους μισούς παίκτες να μην αξίζουν την θέση....

Αλλά και πάλι εσύ που τόσο κοντά στον χώρο βρίσκεσαι και σέβομαι τις περισσότερες των απόψεων σου
δεν έχεις ακούσει για τις "ταρίφες" που υπήρχαν (και υπάρχουν...) για τους γονείς που θέλουν το παιδί τους να συμμετάσχει στις Εθνικές ομάδες
των ακαδημιών ???

Έχω προσωπικές εμπειρίες πάντως και όχι μόνο φήμες...
Μέχρι και απαντήσεις των ίδιων των προπονητών που κάποτε μου είπαν
" Με πιέζουν, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..."
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Οκτ 25, 2007 12:13 pm

Αυτο ειναι μια οπτικη. Μια αλλη ειναι οτι απο τους 76ηδες τερματοφυλακες αυτος που ξεχωριζε με διαφορα ηταν ο Μυστριτζης και οχι ο Δεληγιαννης.
TooTall

Δημοσίευσηαπό defender » Πέμ Οκτ 25, 2007 12:35 pm

o Μισετζής εννοείς. Και δεν συμφωνώ, ο Δεληγιάννης από την εποχή που έπαιζε εφηβικό και νέους, έδειχνε ότι ήταν μια κλάση παραπάνω. Ανεξαρτήτως χαρακτήρα, μιλάω για μέσα στο νερό. Γι'αυτό και ο Στάμενιτς τον είχε απο κοντά, κάτι ήξερε.
defender

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Οκτ 25, 2007 4:46 pm

defender έγραψε:o Μισετζής εννοείς. Και δεν συμφωνώ, ο Δεληγιάννης από την εποχή που έπαιζε εφηβικό και νέους, έδειχνε ότι ήταν μια κλάση παραπάνω. Ανεξαρτήτως χαρακτήρα, μιλάω για μέσα στο νερό. Γι'αυτό και ο Στάμενιτς τον είχε απο κοντά, κάτι ήξερε.

Χαχαχα, του το σκοτωσα το επωνυμο του ανθρωπου. Κοιτα δε ξερω αν εισαι 76αρης παντως αλλιως τα θυμαμαι, μεχρι τουλαχιστον το 94 οι εθνικες αρχιζαν απο τον Αντωνη. Αν εννοεις απο εκει και περα μπορει.
TooTall

Δημοσίευσηαπό delos » Πέμ Οκτ 25, 2007 5:06 pm

Συμφωνώ απόλυτα με τον Λάμπρο για πείτε μας την αποψή σας τώρα!!!!
delos

Δημοσίευσηαπό defender » Πέμ Οκτ 25, 2007 6:11 pm

TooTall έγραψε:
defender έγραψε:o Μισετζής εννοείς. Και δεν συμφωνώ, ο Δεληγιάννης από την εποχή που έπαιζε εφηβικό και νέους, έδειχνε ότι ήταν μια κλάση παραπάνω. Ανεξαρτήτως χαρακτήρα, μιλάω για μέσα στο νερό. Γι'αυτό και ο Στάμενιτς τον είχε απο κοντά, κάτι ήξερε.

Χαχαχα, του το σκοτωσα το επωνυμο του ανθρωπου. Κοιτα δε ξερω αν εισαι 76αρης παντως αλλιως τα θυμαμαι, μεχρι τουλαχιστον το 94 οι εθνικες αρχιζαν απο τον Αντωνη. Αν εννοεις απο εκει και περα μπορει.

κοντα εκει ειμαι και νομιζω πως στο ευρωπαικο του 93 ο Δεληγιαννης ειχε παιξει. Μην ξεχνας επισης πως ο Δεληγιαννης αρχισε πολο σε πολυ μεγαλυτερη ηλικία από τον Μισετζή, ότι και αν λέει αυτό :wink: κουβέντα να γίνεται...
defender

Δημοσίευσηαπό Athina07 » Πέμ Οκτ 25, 2007 7:30 pm

Εγώ από ότι άποψη δικαιούμαι να έχω περί του θέματος, έχω παρατηρήσει ότι των περισσοτέρων οι γονείς είναι είτε μέλη της ομοσπονδίας, είτε έφοροι των ομάδων...πως γίνεται αυτό...είναι τυχαίο?! :?
Athina07

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Οκτ 26, 2007 10:25 am

Lambros10 έγραψε:Έχω προσωπικές εμπειρίες πάντως και όχι μόνο φήμες...
Μέχρι και απαντήσεις των ίδιων των προπονητών που κάποτε μου είπαν
" Με πιέζουν, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..."

Αυτα γινονταν στο σχετικα προσφατο παρελθον. Κι εγω γνωριζω προπονητη ο οποιος προωθουσε δικα του παιδια για δικους του λογους. Τωρα πια, ομως, με το ξεφωνητο που υπαρχει αυτες οι κινησεις εχουν περιοριστει παρα πολυ.
Σε καποιο αλλο ποστ μου, ειχα αναφερθει σε διαφορετικες αποψεις που εχουν 10 ας πουμε διαφορετικοι προπονητες για καποια ομαδα. Ειναι δεδομενο οτι τους 10-12 καλους θα τους πουν ολοι. Ομως οι 2-3 επιλογες του καθε προπονητη θα ειναι διαφορετικες. Αυτο δεν σημαινει οτι αυτοι οι 2-3 παικτες ειναι σωνει και καλα μαπα και τους παιρνουν με μεσο.
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Οκτ 26, 2007 10:31 am

Lambros10 έγραψε:

Παράθεσε και τα 25 ονόματα της προεθνικής Παίδων και Εφήβων και άν έχεις παρακολουθήσει
από κοντά τα πρωταθληματα θα δεις τους μισούς παίκτες να μην αξίζουν την θέση....

Για να μην μιλαμε υποθετικα, καλο ειναι να παρατεθουν τα 20-25 αυτα ονοματα που λες, προκειμενου να μπορεσουμε να κανουμε συγκρισεις.
Παντως, απ'οτι γνωριζω, οι εκαστοτε προπονητες των μικρων εθνικων ομαδων, ρωτουν παντα τους σωματειακους για τα παιδια που αυτοι πιστευουν οτι μπορουν να προχωρησουν. Και ουσιαστικα οι σωματειακοι ειναι αυτοι που στελνουν στα πρωτα καμπ τα παιδια τους. Απο εκει και περα, πλεον, αναλαμβανουν την εκκαθαριση οι ομοσπονδιακοι (εξαλλου για αυτο πληρωνονται...)
sharkface

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης