Γεια σας. Είμαι ο
Βασίλης Σαμαράς πρώην κολυμβητής(100-200 πρόσθιο) και υδατοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ.στις κατηγορίες παίδων,εφήβων,νέων,και Ανδρών -τότε Β Εθνική από το 1974.....
Προπονητική εμπειρία από το 1984 ξεκίνησα στον
Ν.Ο.Μ.Κατά την περίοδο της στρατιωτικής μου θητείας στην Κομοτηνή ανέλαβα το 1987 τον
Κ.Ο.Κομοτινής στην υδατοσφαίριση με συμμετοχές σε πρωταθλήματα νέων και Ανδρών.
Μετέπειτα το 1987-1988-1989-1990 στον
Α.Σ.ΑΡΗΣ με πολλές επιτυχίες σε κατηγορίες παίδων εφήβων νέων, τελικούς στα πανελλήνια πρωταθλήματα και συνεργάτης τότε στην Ανδρική ομάδα του Α.Σ.ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με τον πατριάρχη του Ελληνικού πόλο
Ανδρέα Γαρύφαλλο.Στη συνέχεια υπήρξα προπονητής στη
Χ.Α.Ν.Θ για
5 συνεχόμενα έτη το 1991-1992-1993-1994-1995-1996 έως τον διορισμό μου ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής- με εξαιρετικές εμφανίσεις σε κατηγορίες παίδων εφήβων νέν και Ανδρών με άνοδο κατηγοριών Δ΄σε Γ΄και Β΄.
Προπονητής κολύμβησης στον
ΚΟ.Ο.Α.Τρίπολης το 1997 και στον
Γ.Σ.Αρκαδίας το 1998-99-2000 με αξιόλογους κολυμβητές και επιδόσεις σε σημαντικές διοργανώσεις.
Προπονητής υδατοσφαίρισης στον
Α.Σ.Π.Α.Ο.Κ στις κατηγορίες παίδων εφήβων, τον Απρίλιο του 2007 εως τον Αυγουστο του ίδιου έτους.
Είμαι πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής,σπούδασα στο πανεπιστήμιο της Σόφιας με μεταπτυχιακό
μαστερ στην υδατοσφαίριση.και έπαιξα πόλο στην πανεπιστημιακή ομάδα
V.I.F. ,όπως και στην
Αcademik Σόφιας πρωταθλήτριας Βουλγαρίας. Την πρακτική μου δοκιμασία πριν πάρω το πτυχίο έκανα στην ομάδα
Lokomotiv. Το 1996 - 1997 -1998 έγραψα [b]29 τεχνικά άρθρα στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "
SPORTIME" με θέματα που αφορούν την ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
(WATER-POLO)Αναλαμβάνω προπονητής σε συλλόγους που έχουν όρεξη μαζί μου να συμβάλουμε για μεγάλους στόχους στην Ελληνική υδατοσφαίριση.
Τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί μου:
6948-108910