ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2008

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Μάιος 12, 2008 12:48 pm

Και λέω γω τώρα : αν (ΑΝ) κατατεθεί μήνυση του Καρκαντελίδη, είναι τόσο δύσκολο να βρουν ποιος είναι ο δευτερος που τον έδειρε ;

Και κάτι ακόμα : ο διαιτητής έτρωγε ξύλο επί 15 λεπτά. Και αφού ξαπλώθηκε με την πρώτη, υποθέτω ότι από κει και πέρα μόνο έτρωγε. Για 15 λεπτά όλο το κολυμβητήριο αγριεύτηκε από τη σκηνή. Δε βρέθηκαν 2-3 απ'όλο το κολυμβητήριο (συμπαίκτες, αντίπαλοι, φίλαθλοι κλπ.) να μπουν και να τραβήξουν τους παίκτες του Άρη ; Ή έστω να μιλήσουν στον πάγκο του Άρη, να κάνουν αυτοί κάτι, αφού το ξύλο πλέον έπεφτε στο νερό.

Δε λέω να τους δείρουν τους παίκτες του Άρη, μόνο να τους τραβήξουν. Μήπως τελικά αυτό είναι το πιο ανησυχητικό απ'όλα ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό stavros » Δευτ Μάιος 12, 2008 12:57 pm

vs έγραψε:Και λέω γω τώρα : αν (ΑΝ) κατατεθεί μήνυση του Καρκαντελίδη, είναι τόσο δύσκολο να βρουν ποιος είναι ο δευτερος που τον έδειρε ;

Στην ψειρού όλα τα καθίκια!!!! Κάφροι της πισίνας και της εξέδρας...Και οι ηθικοί αυτουργοί μαζί.. Μέσα καθίκια!!!
stavros

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Μάιος 12, 2008 1:01 pm

Στον όχλο δεν μπορείς να διακρίνεις πολλά. Αλλά παίκτες δηλωμένους με ονοματεπώνυμο (δε λέω για φωτογραφία δελτίου και αριθμό σκουφιού), μπορείς να αναγνωρίσεις. Και αν δεν είναι σε θέση να το κάνει ο Καρκαντελίδης, τότε ας το κάνουν οι υπόλοιποι.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Μάιος 12, 2008 1:02 pm

Μηνυση κατεθεσε ο Καρκαντελιδης (οπως αναφερει σημερα μια εφημεριδα) αμεσως μετα την εξοδο του απο το νοσοκομειο. Σημερα μαλιστα ειναι και η αυτοφωρος διαδικασια για τους 2 που συνελαβαν.
Οσο για το αλλο που λες οτι ειναι ανησυχητικο, δεν περιμενες οτι καποια στιγμη θα ξανασυμβει με καποιους διαιτητες? Εχει ηδη συμβει στο παρελθον, και κατα την αποψη μου, θα ξανασυμβει και στο μελλον.
Οι ανθρωποι που βρεθηκαμε στο κολυμβητηριο την ωρα της συμπλοκης, στην αρχη αιφνιδιαστηκαμε, και οταν συνειδητοποιησαν ολοι τι ακριβως εχει γινει ηταν ηδη πολυ αργα. Ο διαιτητης ηταν ηδη στο νερο ημιλιποθυμος απο τις μπουνιες, και φυσικα κανεις δεν μπορουσε να του προσφερει την παραμικρη βοηθεια.
Οι παικτες της Συρου πηγαν προς το σημειο που γινοταν ο χαμος, αλλα οι ανθρωποι απο τον παγκο, φοβουμενοι για γενικευση των επεισοδιων, τους φωναζαν να εξαφανιστουν απο εκει. Κατα την γνωμη μου πολυ καλα εκαναν, γιατι ηταν τοσο τεταμενη η ατμοσφαιρα, που με το παραμικρο θα γινοταν της τρελλης, και αντε μετα να βγαζεις σωματα διαμελισμενα απο τον πατο της πισινας. Ευτυχως που τα παιδια της Συρου ακουσαν τους ανθρωπους του παγκου και πηγαν προς τα εκει.
doom

Δημοσίευσηαπό defender » Δευτ Μάιος 12, 2008 1:06 pm

vs έγραψε:Και λέω γω τώρα : αν (ΑΝ) κατατεθεί μήνυση του Καρκαντελίδη, είναι τόσο δύσκολο να βρουν ποιος είναι ο δευτερος που τον έδειρε ;

Και κάτι ακόμα : ο διαιτητής έτρωγε ξύλο επί 15 λεπτά. Και αφού ξαπλώθηκε με την πρώτη, υποθέτω ότι από κει και πέρα μόνο έτρωγε. Για 15 λεπτά όλο το κολυμβητήριο αγριεύτηκε από τη σκηνή. Δε βρέθηκαν 2-3 απ'όλο το κολυμβητήριο (συμπαίκτες, αντίπαλοι, φίλαθλοι κλπ.) να μπουν και να τραβήξουν τους παίκτες του Άρη ; Ή έστω να μιλήσουν στον πάγκο του Άρη, να κάνουν αυτοί κάτι, αφού το ξύλο πλέον έπεφτε στο νερό.

Δε λέω να τους δείρουν τους παίκτες του Άρη, μόνο να τους τραβήξουν. Μήπως τελικά αυτό είναι το πιο ανησυχητικό απ'όλα ;

o Καρκαντελίδης ειχε παει στη γραμματεία. Ο παικτης του Αρη διεσχισε ολο το 25αρι (προσπαθησε ο τερματοφυλακας του να τον συγκρατήσει), βγήκε εξω και περπατησε μεχρι τη γραμματεία, όπου ο διαιτητής τον περίμενε ατάραχος, δεν περίμενε σίγουρα τέτοια εξέλιξη. Οταν εφαγε την πρώτη μπουνιά ήταν ήδη αργά, η επόμενη κίνηση ήταν να τον ρίξει μέσα. Εκεινη τη στιγμή και από την αλλη ακρη της πισίνας ήρθε ο αλλος παίκτης του Αρη (ειχε αποβληθεί με αντικατασταση και πηγαινε να παρει τα ρούχα του), ο οποίος ενθουσιασμένος απο την κινηση του συμπαίκτη του έτρεξε, βούτηξε και εριξε και αυτός τις μπουνιές του. Μονο που δεν εκανε σπριντ απέναντι για να φυγει τρεχοντας απο την πισινα και τον συλλάβανε.

Μακάρι να κανει μηνυση. Για παραδειγματισμό, όχι τιποτα αλλο. Μπορει οι διαιτητές να ειναι αυτοί που ειναι και να κάνουν αυτά που κάνουν, αλλά όπως ελεγε και ο Bono των U2 σε μια συναυλία "you don't become a monster to defeat a monster". Αλλιώς το χάσαμε...
defender

Δημοσίευσηαπό boufos » Δευτ Μάιος 12, 2008 1:13 pm

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ??? ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΑΔΟΣ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ??? ΤΡΕΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΜΕ ΣΥΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!!
ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ??? ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΔΙΚΑ????? ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΡΟΣ - ΗΛΙΣΙΑΚΟΣ, 10 8ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΚΟΜΑ , ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ '' ΚΑΝΟΝΙΚΟ '' ΓΚΟΛ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗΜΑ ΓΚΟΛΣ ΣΤΗ ΚΟΝΤΡΑ , ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΡΙΣΚΑΡΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝΕ ΜΕ ΣΟΥΤ-ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ......
boufos

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Μάιος 12, 2008 1:15 pm

Φίλε, αν ίσχυε πάντοτε αυτό που λες τότε η πρώτη συμπλοκή στην ιστορία του πόλο ακόμα θα συνεχιζόταν. Είθισται πάντοτε να βρίσκεται έστω ένας ψύχραιμος που να προσπαθεί να κάνει κάτι, δίνοντας σαφώς την εντύπωση ότι μπαίνει για να χωρίσει και όχι για να συμμετάσχει στο ξύλο. Και εννοώ κάποιον με μαγιό, βέβαια.

Λίγο-πολύ όλοι έχουμε βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις στη ζωή, νομίζω καταλαβαίνουμε τι εννοώ. Προσωπικά έχω πετύχει ενοχλητικό σχεδόν να χουφτώνει κοπέλα σε λεωφορείο που οι θέσεις ήταν γεμάτες και όλοι έβλεπαν τι έκανε. Κανείς δεν έκανε κάτι. Αυτό, π.χ., πώς σου φαίνεται ;

Δε λέω ότι εγώ σίγουρα θα είχα το θάρρος να το κάνω (και πράγματι σε κάποιες αντίστοιχες ποεριπτώσεις, λυπάμαι, αλλά τότε ΔΕΝ είχα κάνει κάτι). Απλώς διαβάζοντάς τα και μόνο αγριεύτηκα. Όσοι ήταν παρόντες θα πρέπει να αισθάνθηκαν πολύ χειρότερα. Αν καταλαβαίνω καλά, ο Καρκαλντελίδης μάλλον πέρασε σε "κάποιες άλλες ζώνες" για λίγη ώρα.
Τελευταία επεξεργασία από vs και Δευτ Μάιος 12, 2008 1:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Μάιος 12, 2008 1:21 pm

Μεχρι να μαθουμε τι εγινε στο δικαστηριο, καλο ειναι να δουμε συγκεντρωμενα ολα τα αποτελεσματα της τελικης φασης:
1η αγ/κη
Τριτωνας - Αρης 8-7
Ηλυσιακος - Καλαματα 11-2
2η αγ/κη
Ηλυσιακος - Αρης 7-4
Συρος - Καλαματα 4-2
3η αγ/κη
Τριτωνας - Ηλυσιακος 5-5
Συρος - Αρης 6-4 (και μετα διεκοπη 4 λεπτα πριν το τελος)
4η αγ/κη
Συρος - Τριτωνας 7-5
Αρης Καλαματα 9-4
5η αγ/κη
Συρος - Ηλυσιακος 10-7
Τριτωνας - Καλαματα 11-5

Τελικη βαθμολογια
1. Συρος 8
2. Ηλυσιακος 5
3. Τριτωνας 5
4. Αρης 2
5. Καλαματα 0

Κατα την γνωμη μου καλυτερος τερματοφυλακας ηταν ο ιερωμενος (του Τριτωνα), ενω πολυ καλος ηταν και αυτος του Ηλυσιακου, με εξαιρεση το τελευταιο παιχνιδι. Καλυτερος φουνταριστος ο Λιλιοπουλος της Συρου (ο μονος που μπορεσε κι εβαλε μερικα γκολ απο αυτην την θεση), ενω διακριθηκε και ο Κλοτσικας για την επιμονη του να παλευει ολες τις φασεις. Βεβαια πρεπει να εκανε ρεκορ επιθετικων φαουλ.
Στην αμυνα στον φουνταριστο διακριθηκε ο αμυντικος της Συρου (με εξαιρεση το τελευταιο παιχνιδι και ειδικα το τελευταιο οκταλεπτο), ενω καλος ηταν και ο αμυντικος του Ηλυσιακου.
Στην περιφερεια ξεχωρισε μακραν των αλλων ο Δελακας της Συρου, ο οποιος κατ'εμε ειναι και ο MVP της τελικης φασης.
Εντυπωσιακος ηταν ο Νο 10 του Ηλυσιακου (δεν θυμαμαι το ονομα του), που πραγματικα σε αυτον κατα βαση οφειλεται η πολυ καλη πορεια της ομαδας του. Ηταν εξαιρετικος στην κοντρα, και γενικα η αγωνιστικη συμπεριφορα του ηταν πολυ καλη.
Υπηρχαν και αλλοι παικτες που επαιξαν καλα και διακριθηκαν, οπως ο 13 της Καλαματας (νομιζω οτι ηταν ο Αντωνακος) η ο Κυρου της Συρου. Επισης βοηθησε πολυ τον Ηλυσιακο κυριως επιθετικα, ο Αδαμης που πολλες φορες πηγαινε και στα 2 μετρα.
doom

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Δευτ Μάιος 12, 2008 2:10 pm

Καλα τα λετε ολοι...αλλα μια τοση δα δηλωσουλα απο τον καταξιωμενο πλεον manager ( που "πρωτη" του χρονια στο σωματειο κι ανεβασε κατηγορια) δεν εχουμε δει!!!!

ολο το χρονο ηξερε να γραφει ....να γραφει......να λεει ...να λεει ενω τωρα????

α! SORRY καποιος εκανε λογο για παπιες...μαλιστα....μαλιστα.

ασ μας ξεκαθαρσει τι εγινε , διοτι του χω κι αλλη φιτιλια , με το πρωταθλημα των 92!!!! που παραλιγο να μαζευουμε παιδακι απο την πισινα ( ας ειναι καλα ο βοηθος του Λεμπεση,δεν θυμαμαι ονομα φιλε....σορρυ)

φιλε φωταρα, σε ξεεερω πολυ καλα ( κι εσυ εμενα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να με βρεις :D σ εχω κολυμπσει :shock: ) και πρωτη φορα " σ ακουω ετσι" !!!!!!
fitilakias

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Δευτ Μάιος 12, 2008 2:13 pm

α!! κι οσο για το ποιος φερνει τα μπουμπουκια στην πισινα .....www.ilisiakos.com..... διαβαστε λιγο και θα δειτε!
fitilakias

Δημοσίευσηαπό HouKo » Δευτ Μάιος 12, 2008 2:13 pm

Έχοντας παρακολουθήσει εξ αρχής το topic, μου κάνει φοβερή εντύπωση το ότι ο λαλίστατος εκπρόσωπος του Ηλυσιακού σταμάτησε να γράφει την Παρασκευή πριν την έναρξη των αγώνων, αν και υπάρχει σαφής αναφορά στο όνομά του από τον noseman που ζητά τη γνώμη του και από τον kynhgos_21 που τον κατονομάζει σαν υποκινητή της μάζας.
Τίποτα προσωπικό με τον κύριο, ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΚΟΕ ΚΑΙ Ο ΣΕΔΥ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΟ.
HouKo

Δημοσίευσηαπό glamour » Δευτ Μάιος 12, 2008 2:16 pm

Nα πούμε ένα μπράβο στους παίκτες του ΑΡΗ ΚΑΜΠΟΥ που διαβλέποντας τί θα συνέβαινε προτίμησαν να μην κατέβουν κι έτσι έμειναν μακριά από τέτοια γεγονότα που δυσφημούν το άθλημα. :D
glamour

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Δευτ Μάιος 12, 2008 2:18 pm

φιλε houko,

οριστε τα λογια του ανθρωπου που ψαχνεις οπως τα εγραψε ( μονο και ειναι αποριας αξιον -χαχαχαχαχα-) στο site της ομαδας του!!!

Αγαπητοί φίλοι του Ηλυσιακου ΑΟ.

Ειναι με μεγαλη υπερηφανια και απεραντη χαρα που βρισκομαι στην θεση να σας επιβεβαιωσω την επανοδο του τμηματος μας στην Α2 Εθνικη Κατηγορια μετα απο 5 ολοκληρα, δυσκολα, βασανιστικα χρονια.

Ολοι μας στην ομαδα δεν μπορουμε να περιγραψουμε την χαρα μας με λογια . Θα περασει αρκετος καιρος να συνειδητοποιησουμε τι πετυχαμε.

Οι συνθηκες δεν ηταν ιδανικες και οι οποιες πιθανοτητες ειχαμε στηριζονταν ΚΑΘΑΡΑ στην αγωνιστικη ετοιμοτητα που ειχαμε απεναντι στις αλλες ομαδες. Ως αλλοι Δαυιδ πηγαμε και "κατατροπωσαμε" τον Γολιαθ και τον στρατο τους.

Ειμασταν, μετα την πολυ καλη ομαδα της Συρου, αυτοι που το αξιζαν ποιο πολυ απ' ολους. Και το πετυχαμε επειδη εχουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ.

Πολλα συγχαρητηρια σε ολους αυτους που δουλεψαν γι' αυτη την επιτυχια και του χρονου στην Α2 θα κανουμε το καλυτερο δυνατο για να ισχυροποιησουμε την θεση μας και αργα και σταδιακα να γινουμε παλι η ομαδα μοντελο.

Εχουμε το υλικο, εχουμε ορεξη, θελουμε ανθρωπους με οραμα και που θελουν να βοηθησουν εμπρακτα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΥΤΟ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.

ταδε εφη coachfk (μελος του ΣΕΠΥ) :!:
fitilakias

Δημοσίευσηαπό ilisiakos » Δευτ Μάιος 12, 2008 2:29 pm

Κύριοι καλημέρα σας.

Είμαι φίλαθλος του Ηλυσιακού και παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό.

Διάβασα προσεκτικά όλα τα post σχετικά με τους αγώνες του τριημέρου.

Αφού ξεκαθαρίσω ότι λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων,
μπόρεσα να παραβρεθώ μόνο στους αγώνες της Παρασκευής,
θέλω να επισημάνω κάποια πράγματα τα οποία μου έκαναν εντύπωση :

1) Δεν θεωρώ ότι είμαι χούλιγκαν επειδή πήγα να ενισχύσω με την παρουσία μου την ομάδα που συμπαθώ.
2) Δεν με παρέσυρε κάποιος στο κολυμβητήριο του Άγιου Κοσμά, απλά είδα την πρόσκληση και θεώρησα υποχρέωση μου να παραβρεθώ, έστω και σε ένα αγώνα.
3) Δε διάβασα σε κανένα post για τα γεγονότα που έγιναν με την λήξη του αγώνα ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΤΡΙΤΩΝΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και την γενικότερη συμπεριφορά του "κυρίου" που "συνηθίζει" απ' οτι φαίνεται να "φτιάχνει" το παντελόνι του, την ώρα των αγώνων.
4) Στα αγωνιστικά θα σταθώ σε μια επισήμανση του κ.doom, ο οποίος λέει τα εξής :
Παντως, ο Ηλυσιακος, στα παιχνιδια που επρεπε να παιξει (με Αρη και Τριτωνα) ηταν καλος,
και στον τελευταιο αγωνα ηταν κακος.

Στέκομαι και κρατάω αυτό το post, γιατί ο παραπάνω κύριος διακρίνεται για την εμπάθεια του απέναντι στον σύλλογο μας.
Αυτό μπορεί να είναι και λογικό καθώς τυχαίνει να βρίσκεται στον πάγκο της άλλης ομάδας των Ιλισίων και δεν τον συμφέρει ένας δυνατός Ηλυσιακός στα πόδια του.

Για τα γεγονότα του Σαββάτου δυστυχώς δεν μπορώ να πώ τίποτε,
γιατί δεν έχω άποψη και δεν θέλω να αναπαράγω "φήμες" όπως κάποιοι άλλοι (δυστυχώς με μεγάλη ιστορία στο χώρο),
δυσφημώντας το ίδιο τους το άθλημα.

To μόνο το οποίο σας παρακαλώ είναι να δείχνετε μεγαλύτερο σεβασμό στην προσπάθεια των παιδιών του Ηλυσιακού,
γιατί οι θυσίες και οι ταπεινώσεις που έχουν υποστεί τα πέντε τελευταία χρόνια δεν έχουν προηγούμενο.

Φήμες και υπονοούμενα του στύλ "κάτι τέτοιο ακούστηκε, αλλά μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτοί οι οποίοι έκαναν ζέσταμα πίσω από το τέρμα της Σύρου" τι άλλο μπορεί να είναι παρά έλλειψη σεβασμού στην προσπάθεια των παιδιών του Ηλυσιακού ???

Επίσης, θέλω να τονίσω ότι σαν φίλαθλο με ενδιαφέρει η ομάδα μου να είναι χτισμένη πάνω σε υγιείς βάσεις
και ότι η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία δεν είναι αυτοσκοπός.

Ευχαριστώ, Καλή σας ημέρα
ΦΙΛΑΘΛΟΣ του Ηλυσιακού
ilisiakos

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Δευτ Μάιος 12, 2008 2:38 pm

fitilakias έγραψε:φιλε φωταρα, σε ξεεερω πολυ καλα ( κι εσυ εμενα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να με βρεις :D σ εχω κολυμπσει :shock: ) και πρωτη φορα " σ ακουω ετσι" !!!!!!
εχω τα κονε να σε βρω...φιλε η οργη μου δεν αποτυπωνεται μεσα απο το γραπτο λογο καθολου.οι χαρακτηρισμοι μου ειναι επιεικης απο σεβασμο στο φορουμ. δεν ηξερα οτι υπηρχαν τοσα ΝΟΥΜΕΡΑ σε αυτο το πρωταθλημα.δε στενοχωριεμαι τοσο για το γεγονος που δεν ανεβηκαμε κατηγορια. αλλα με εχουν ξενερωσει. ετσι δεν ειναι ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ zozef.
ieromenos

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Δευτ Μάιος 12, 2008 2:46 pm

[quote="ilisiakos"]

Φήμες και υπονοούμενα του στύλ "κάτι τέτοιο ακούστηκε, αλλά μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτοί οι οποίοι έκαναν ζέσταμα πίσω από το τέρμα της Σύρου" τι άλλο μπορεί να είναι παρά έλλειψη σεβασμού στην προσπάθεια των παιδιών του Ηλυσιακου

τι λες τωρα σοβαρα??? εγω ημουνα πισω απο το τερμα μαζι με τους συμπαικτες μου και εκραξα το τερματοφυλακα της Συρου μαζι με το συμπαικτη μου το Τουφεξη.του ειπαμε ''καλα ρε δε ντρεπεσαι που του φωναξες να σουταρει''??και θα μας διαψευσεις εσυ επειδη δε το ηχογραφησαμε???? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ?? και ο τερματοφυλακας της ΣΥΡΤΟΥ γελαγε ειρωνικα.βουηζε ο τοπος ρε φιλαθλε του Ηλυσιακου!!!!!!!!
ieromenos

Δημοσίευσηαπό makedonia » Δευτ Μάιος 12, 2008 2:50 pm

Ωραία τα καταφέραμε :

Γράφτηκε στο contra.gr :

http://www.contra.gr/WaterPolo/Hellas/198457.html

Γράφτηκε στην daynews :

http://www.daynews.gr/?type=1&cat=34&id=84603

Ξύλο έπεσε το βράδυ του Σαββάτου στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, κατά τη διάρκεια του αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β' Εθνικής μεταξύ του Αρη Θεσσαλονίκης και της Σύρου.

Δύο παίκτες του Αρη γρονθοκόπησαν τον διαιτητή, Μπάμπη Καρκαντελίδη ο οποίος διακομίστηκε με σοβαρά τραύματα στο ΚΑΤ και στη συνέχεια κατέθεσε μηνύσεις.
Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε του ματς η ομάδα της Σύρου σκόραρε και προηγήθηκε με 6-4.

Τότε, ο αθλητής του Αρη, .... ο οποίος είχε αποβληθεί με τρεις ποινές, βούτηξε από τη μία πλευρά της πισίνας προς την άλλη, επιτέθηκε στον διαιτητή και με γροθιές τον έριξε στην πισίνα. ..... άρχισαν να γρονθοκοπούν τον ρέφερι ο οποίος διακομίστηκε αιμόφυρτος στο ΚΑΤ, έχοντας υποστεί μώλωπες στον αυχένα και δύο κατάγματα στα πλευρά.

Στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής ο Καρκαντελίδης μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του Ελληνικού όπου κατέθεσε μηνύσεις. Ενας εκ των δύο δραστών συνελήφθη και το μεσημέρι της Δευτέρας θα περάσει από αυτόφωρη διαδικασία.
Άβαταρ μέλους
makedonia

Δημοσίευσηαπό makedonia » Δευτ Μάιος 12, 2008 3:04 pm

o Σ.Ε.Δ.Υ. τίποτα ακόμη ....

http://www.sedy.gr

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
makedonia

Δημοσίευσηαπό gtaktt » Δευτ Μάιος 12, 2008 3:06 pm

http://www.contra.gr/WaterPolo/Hellas/198457.html

εδω λεει αναλυτικα το τι εγινε...
Άβαταρ μέλους
gtaktt

Δημοσίευσηαπό makedonia » Δευτ Μάιος 12, 2008 3:12 pm

Who is who Mr. Karkantelidis

Την Τρίτη 30 Μαΐου διεξήχθησαν οι εκλογές του Συλλόγου Εκτάκτων Καθηγητών του ΤΕΙ Χαλκίδας για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής, των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εκτάκτων Καθηγητών και των Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας. Ψήφισαν 116, άκυρα - λευκά 0. Οι υποψήφιοι έλαβαν τις παρακάτω ψήφους:

Για την Ομοσπονδία

Τακτικά μέλη
Σπυριδάκης Αθανάσιος 59
Καρκαντελίδης Χαράλαμπος 55
Γιάνναρης Γεώργιος 50
Σιασιάκος Κων/νος 41
Λάλλος Χρήστος 34

http://www.gsee.gr/stracture/str_sk_om.php
Κατάσταση Ομοσπονδιών Δύναμης Γ.Σ.Ε.Ε.

Α/Α 55
Ομοσπονδίa : Ομοσπ. Εκτάκτου Εκπ/κού & Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού Τ.Ε.Ι.
Πρόεδρος :Μακρυγιάννης Παναγιώτης
Γεν. Γραμματέας : Καρκαντελίδης Χαράλαμπος

να δείτε που θα παει μακρια η βαλίτσα ... :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
makedonia

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης