Συντονιστής: Lambros10
vs έγραψε:Και λέω γω τώρα : αν (ΑΝ) κατατεθεί μήνυση του Καρκαντελίδη, είναι τόσο δύσκολο να βρουν ποιος είναι ο δευτερος που τον έδειρε ;
vs έγραψε:Και λέω γω τώρα : αν (ΑΝ) κατατεθεί μήνυση του Καρκαντελίδη, είναι τόσο δύσκολο να βρουν ποιος είναι ο δευτερος που τον έδειρε ;
Και κάτι ακόμα : ο διαιτητής έτρωγε ξύλο επί 15 λεπτά. Και αφού ξαπλώθηκε με την πρώτη, υποθέτω ότι από κει και πέρα μόνο έτρωγε. Για 15 λεπτά όλο το κολυμβητήριο αγριεύτηκε από τη σκηνή. Δε βρέθηκαν 2-3 απ'όλο το κολυμβητήριο (συμπαίκτες, αντίπαλοι, φίλαθλοι κλπ.) να μπουν και να τραβήξουν τους παίκτες του Άρη ; Ή έστω να μιλήσουν στον πάγκο του Άρη, να κάνουν αυτοί κάτι, αφού το ξύλο πλέον έπεφτε στο νερό.
Δε λέω να τους δείρουν τους παίκτες του Άρη, μόνο να τους τραβήξουν. Μήπως τελικά αυτό είναι το πιο ανησυχητικό απ'όλα ;
Παντως, ο Ηλυσιακος, στα παιχνιδια που επρεπε να παιξει (με Αρη και Τριτωνα) ηταν καλος,
και στον τελευταιο αγωνα ηταν κακος.
εχω τα κονε να σε βρω...φιλε η οργη μου δεν αποτυπωνεται μεσα απο το γραπτο λογο καθολου.οι χαρακτηρισμοι μου ειναι επιεικης απο σεβασμο στο φορουμ. δεν ηξερα οτι υπηρχαν τοσα ΝΟΥΜΕΡΑ σε αυτο το πρωταθλημα.δε στενοχωριεμαι τοσο για το γεγονος που δεν ανεβηκαμε κατηγορια. αλλα με εχουν ξενερωσει. ετσι δεν ειναι ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ zozef.fitilakias έγραψε:φιλε φωταρα, σε ξεεερω πολυ καλα ( κι εσυ εμενα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να με βρειςσ εχω κολυμπσει
) και πρωτη φορα " σ ακουω ετσι" !!!!!!
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης