ilisiakos έγραψε:4) Στα αγωνιστικά θα σταθώ σε μια επισήμανση του κ.doom, ο οποίος λέει τα εξής :Παντως, ο Ηλυσιακος, στα παιχνιδια που επρεπε να παιξει (με Αρη και Τριτωνα) ηταν καλος,
και στον τελευταιο αγωνα ηταν κακος.
Στέκομαι και κρατάω αυτό το post, γιατί ο παραπάνω κύριος διακρίνεται για την εμπάθεια του απέναντι στον σύλλογο μας.
Αυτό μπορεί να είναι και λογικό καθώς τυχαίνει να βρίσκεται στον πάγκο της άλλης ομάδας των Ιλισίων και δεν τον συμφέρει ένας δυνατός Ηλυσιακός στα πόδια του.
Φιλε μου φιλαθλε του Ηλυσιακου, πρεπει να μαθεις οτι απο τον Ποσειδωαν Ιλισσιων εχω φυγει εδω και 2 περιπου μηνες, οποτε οπως καταλαβαινεις δεν μπορει να σταθει το επιχειρημα σου για την δευτερη ομαδα των Ιλισσιων και το τι ειναι συμφερον για μενα η οχι.
Εμπαθης με τον Ηλυσιακο δεν μπορει να ειμαι γιατι δεν εχω να χωρισω τιποτα με τους παικτες του (τουλαχιστον οσους γνωριζω), τους προπονητες του και τους παραγοντες του. Εδωσα ευχες πριν την εναρξη των αγωνων στον Ηλυσιακο, και συγχαρητηρια σε ολους προσωπικα για την ανοδο τους.
Η πορεια μου στον χωρο, μου δινει την δυνατοτητα και κυριως την γνωση να μπορω να κρινω οτιδηποτε βλεπουν τα ματακια μου. Αυτο, δυστυχως ειναι προτερημα λιγων...