ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2008

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Μάιος 12, 2008 3:20 pm

ilisiakos έγραψε:4) Στα αγωνιστικά θα σταθώ σε μια επισήμανση του κ.doom, ο οποίος λέει τα εξής :
Παντως, ο Ηλυσιακος, στα παιχνιδια που επρεπε να παιξει (με Αρη και Τριτωνα) ηταν καλος,
και στον τελευταιο αγωνα ηταν κακος.

Στέκομαι και κρατάω αυτό το post, γιατί ο παραπάνω κύριος διακρίνεται για την εμπάθεια του απέναντι στον σύλλογο μας.
Αυτό μπορεί να είναι και λογικό καθώς τυχαίνει να βρίσκεται στον πάγκο της άλλης ομάδας των Ιλισίων και δεν τον συμφέρει ένας δυνατός Ηλυσιακός στα πόδια του.

Φιλε μου φιλαθλε του Ηλυσιακου, πρεπει να μαθεις οτι απο τον Ποσειδωαν Ιλισσιων εχω φυγει εδω και 2 περιπου μηνες, οποτε οπως καταλαβαινεις δεν μπορει να σταθει το επιχειρημα σου για την δευτερη ομαδα των Ιλισσιων και το τι ειναι συμφερον για μενα η οχι.
Εμπαθης με τον Ηλυσιακο δεν μπορει να ειμαι γιατι δεν εχω να χωρισω τιποτα με τους παικτες του (τουλαχιστον οσους γνωριζω), τους προπονητες του και τους παραγοντες του. Εδωσα ευχες πριν την εναρξη των αγωνων στον Ηλυσιακο, και συγχαρητηρια σε ολους προσωπικα για την ανοδο τους.
Η πορεια μου στον χωρο, μου δινει την δυνατοτητα και κυριως την γνωση να μπορω να κρινω οτιδηποτε βλεπουν τα ματακια μου. Αυτο, δυστυχως ειναι προτερημα λιγων...
doom

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Δευτ Μάιος 12, 2008 3:25 pm

φιλε 'makedonia' δεν μπορω να πιασω ουτε το υφος σου αλλα ουτε και που το πας, για βοηθα λιγο που κολλαει αυτο που εγαψες...?
fitilakias

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Μάιος 12, 2008 3:28 pm

glamour έγραψε:Nα πούμε ένα μπράβο στους παίκτες του ΑΡΗ ΚΑΜΠΟΥ που διαβλέποντας τί θα συνέβαινε προτίμησαν να μην κατέβουν κι έτσι έμειναν μακριά από τέτοια γεγονότα που δυσφημούν το άθλημα. :D

Καλο ειναι να μην παραμυθιαζομαστε για τους λογους της αποχωρησης του Αρη Καμπου απο την τελικη φαση. Ουτε πιστευω οτι θα ειχαμε κανενα ενδιαφερον για την ανοδο (οπως περυσι), οποτε η διαιτησια δεν θα μας απασχολουσε ιδιαιτερα. Το πολυ πολυ να ριχναμε κανενα μπινελικι και να βγαιναμε με αντικατασταση. Οπως ομως ειδα την κατασταση (τοσο τεταμενη), σκεφτειτε να παιζαμε μονο τα 2 τελευταια παιχνιδια πληρεις και να διαμορφωναμε ουσιαστικα την τελικη καταταξη. Σκεφτειτε να κερδιζαμε τον Ηλυσιακο την Κυριακη το πρωι και να εχανε την ανοδο για αυτον τον λογο. Ευτυχως τελικα που πηραμε αυτη την αποφαση, αν και ολοι ανεξαιρετως οι παικτες του Αρη Καμπου, με επαιρναν τηλεφωνο για να μαθουν τι γινοταν στα παιχνιδια. Πραγμα που δειχνει οτι ολοι θελαμε να αγωνιστουμε, ανεξαρτητα απο την τελικη εκβαση της βαθμολογιας.
doom

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Μάιος 12, 2008 3:30 pm

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Σημερα το μεσημερι, πραγματοποιηθηκε η αυτοφωρη διαδικασια για τον Λαλια. Ζητησε και τελικα καταφερε να παρει αναβολη για την Τεταρτη.
Σε 2 μερες τα σπουδαια.
doom

Δημοσίευσηαπό roupi » Δευτ Μάιος 12, 2008 3:42 pm

Συγχαρητηρια στη συρο για την ανοδο καταρχην.Για τον ηλυσιακο το μονο που εχω να πω ειναι ντροπη τους που εχουν τετοιους παραγοντες με πρωτο και καλυτερο τον "κυριο" Κουκιο που οπως και περυσι ετσι και φετος εδειξε ποιος πραγματικα ειναι.Πιστευω η πιο τραγικη μορφη του ηλυσιακου και κατα τη γνωμη μου ο κυριος υπαιτιος για ολες τις φασαριες εντος και εκτος πισινας... θα επρεπε να ντρεπεται..το πιο γελοιο της υποθεσης ειναι το οτι το παιζει και δικαιος εδω μεσα...Τελικα κατι ξερανε το χαιδαρι και ο εθνικος που τον εδιωξαν νυχτα απο τις ταξεις τους...Αυτα ειχα να καταθεσω.
Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
roupi

Δημοσίευσηαπό stavros » Δευτ Μάιος 12, 2008 3:42 pm

doom έγραψε:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Σημερα το μεσημερι, πραγματοποιηθηκε η αυτοφωρη διαδικασια για τον Λαλια. Ζητησε και τελικα καταφερε να παρει αναβολη για την Τεταρτη.
Σε 2 μερες τα σπουδαια.

Δημήτρη τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, μήπως γνωρίζεις;
stavros

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Μάιος 12, 2008 3:55 pm

stavros έγραψε:
doom έγραψε:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Σε 2 μερες τα σπουδαια.

Δημήτρη τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, μήπως γνωρίζεις;

Απ'οτι γνωριζω (οικονομικα εχω σπουδασει και οχι νομικα), η διαδικασια ειναι αυτεπαγγελτη, πραγμα που σημαινει, οτι ακομα και αν ο Καρκαντελιδης αποσυρει τις μηνυσεις, η δικη θα γινει. Το θεμα ειναι το εξης: Θα αποδειξει η πλευρα του Λαλια οτι πηγε για να χωρισει και οχι να πλακωθει, και θα δεχτει το δικαστηριο την καταθεση των παικτων του Αρη, που απο οτι εμαθα και διαβασα, ειπαν οτι τους αποκαλεσε Βουλγαρους?
Αυτο που δεν γνωριζω, ειναι αν ο Λαλιας καταδικαστει τελικα, θα εμπιπτει στον νεο νομο? Αν οντως ισχυει κατι τετοιο, τοτε, σε περιπτωση καταδικης, παει κατευθειαν φυλακη, γιατι η ποινη βασει του αθλητικου νομου δεν ειναι εξαγορασιμη, ουτε υπαρχει θεμα αναστολης.
doom

Δημοσίευσηαπό kagelo21 » Δευτ Μάιος 12, 2008 4:00 pm

Πολύ πίκρα και πολύ περισσότερη χολή βγάζετε ρε παιδια γι' αυτή την "ανύπαρκτη" ομάδα, τον Ηλυσιακό. Τόσο πολύ ενοχλεί η επανεμφάνησή της στο χώρο? Επειδή ο καθένας λέει την άποψή του όπως βολεύει και όπως θέλει, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:
1. Γιατί κανείς δε γράφει για τα επεισόδια στον αγώνα ΑΡΗΣ-ΤΡΙΤΩΝΑΣ? (Μήπως δε μετράνε όταν εμπλέκεται ο Τρίτωνας?)
2. Ποιάς ομάδας οπαδός ήταν ο τσόγλανος που άναψε καπνογόνο και έβριζε του ανθρώπους του ΑΡΗ στο ίδιο παιχνίδι? (ούτε αυτό το είδε κανείς?)
3. Ό,τι κι αν έλεγαν (γιατί μόνο έλεγαν) οι "κάφροι φίλαθλοι" του Ηλυσιακού, ποιός ή ποιοί ήταν αυτοί που πήδηξαν τα κάγκελα και ξεκίνησαν τα επεισόδια στον αγώνα ΗΑΟ-ΤΡΙΤΩΝΑΣ?
4. Γιατί υπήρχε αστυνομία μόνο στο παιχνίδι ΣΥΡΟΣ -ΗΑΟ και αμέσως μετά εξαφανίστηκε? (τόσο επικίνδυνο ήταν αυτό το παιχνίδι)?
5. Ο ΑΡΗΣ είναι αλήτες, η ΣΥΡΟΣ έχει πλάτες στην ΚΟΕ και ανεβαίνει, ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ έχει τους Hooligans για να παίρνει τα παιχνίδια.....μήπως ρε παιδιά να ανέβουν ο Τρίτωνας και η Καλαμάτα?
6. Αφού έχει τόσο καλή ομάδα ο Τρίτωνας ας κέρδιζε τον Ηλυσιακό να ανέβαινε αυτός. Όλα τα άλλα είναι για να έχουμε κάτι να λέμε.

Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ είναι στην Α2 και αυτό δεν αλλάζει, όσο κι αν πονάει κάποιους. Ελπίζω να γράψει κάτι και ο "μάνατζερ" του Ηλυσιακού, όπως τον αποκαλούν, αν και με την αντιγραφή του κειμένου του από το sait του Ηλυσιακού, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να γραφτεί.

Τελειώνωντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά της ομάδας για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσαν με την άνοδό τους, να τους συγχαρώ και να τους ζητήσω να συνεχίσουν να παλεύουν, γιατί υπάρχουν παιδάκια στις υποδομές του συλλόγου που τους παρακολουθούν και τους θαυμάζουν.

Μπράβο σε όσους πήραν μια σχεδόν διαλυμένη ομάδα μέχρι πρίν από δύο (2) χρόνια και την ξαναέβαλαν στο χάρτη (και στο μάτι ορισμένων).

Μ Π Ρ Α Β Ο ! Μ Π Ρ Α Β Ο ! Μ Π Ρ Α Β Ο ! Μ Π Ρ Α Β Ο ! Μ Π Ρ Α Β Ο !
kagelo21

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Δευτ Μάιος 12, 2008 4:14 pm

Μπραβο και σε σενα φιλε kagelo21,

μονο που για κακο δικο σου, μαθαμε και τα δικα σου! (κανει και ρημα )

( αν φυσικα δεν κανω λαθος και παω να σε κραξω αδικα) αν εισαι αυτος ου νομιζω ( "γονεας" δηλ, ασχετα αν δεν συμπεριφερεσαι ετσι) τοτε καλο θα ηταν να ελγχεις πρωτα τον εαυτο σου για να μπορεις μετα να κρινεις και τους αλλους. Αλλωστε φανταζομαι εισαι χρονια στο χωρο, ξερεις απο πολο, εχεις παιξει σε αρκετες ομαδες και φυσικα εχεις αθλητικη και οχι οπαδικη νοοτροπια! ε? η μιπως....οχι....... :!:
fitilakias

Δημοσίευσηαπό solid » Δευτ Μάιος 12, 2008 4:15 pm

Θα ηθελα να πω και εγω τα εξης:
Οι φιλαθλοι σε ολες τις ομαδες και ειδικα αυτοι που ακολουθουν την ομαδα τους κανουν οτι νομιζουν αυτοι σωστο φωναζοντας κυριως, βριζοντας πολλες φορες και αλλες φορες ειτε προκαλουμενοι ειτε οχι προσπαθουν ειτε να απειλησουν ή ειτε να βιαιοπραγησουν.
Εαν και δεν ημουνα παρον στα επεισοδια τουλαχιστον το μεγαλυτερο μερος απο αυτα συμβαινει σε πολλες εδρες της Ελλαδας κυριως επαρχια.Μην κανετε πως πεφτετε απο τα συννεφα.Οι συγκεκριμενοι φιλαθλοι παρακολουθουν την ομαδα τους και πηγαινουν ειδικα οταν κρινεται η ανοδος.Δεν νομιζω οτι χρειαζοντουσαν ειδικη προσκληση.
solid

Δημοσίευσηαπό solid » Δευτ Μάιος 12, 2008 4:24 pm

Σε συνεχεια:
Για τον λογο αυτο οι παικτες και οι παραγοντες δεν πρεπει να τσιμπανε σε κατι τετοια γιατι δεν μπορεις να τα βαλεις με τον οχλο.
Εδω μπαινει η αστυνομια και η ΚΟΕ.Εαν υπηρχε επαρκης δυναμη κανενας δεν θα κουνιοτανε και θα επρεπε η ΚΟΕ εαν δεν ηταν αρκετοι αστυνομικοι αφου εβλεπε τι γινοταν να περιμενει να ερθουν και αλλες δυναμεις.
Οσον αφορα το ξυλοδαρμο του διαιτητη εχω να πω οτι οσο απαραδεκτος και να ειναι δεν μπορεις να βιαιοπραγησεις εναντιον του.Δεν εχεις το δικαιωμα.Εαν γινοταν κατι χειροτερο τι θα λεγανε στην οικογενεια του οτι επειδη δεν σφυριζε καλα το σπασαμε στο ξυλο?Τι διαφορα εχουν αυτα τα 2 ατομα με τον αλλον που σκοτωσε τον οδηγο επειδη του πηρε το parking ή επειδη μαλωσανε στον δρομο.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ .
solid

Δημοσίευσηαπό solid » Δευτ Μάιος 12, 2008 4:28 pm

Και τελος αγωνιστικα οι 2 ομαδες που ανεβηκανε ητανε αυτες που αποδειξανε και στις 3 φασεις οτι ητανε οι καλυτερες.Οσον αφορα τον τελευταιο αγωνα και αυτα που ακουγονται θα ηθελα να ηξερα εαν η ΣΥΡΟΣ ξεσκιζονταν να κερδισει πανω απο 4 γκολ για ποιον θα επαιζε?Για το ΤΡΙΤΩΝΑ?Οχι οτι μας συμφερει.
solid

Δημοσίευσηαπό defender » Δευτ Μάιος 12, 2008 4:33 pm

Συμφωνώ πως οι δυο αυτές ομάδες ήταν οι καλύτερες συνολικά. Ωστόσο διαφωνώ με αυτό που λες στο τέλος. Αν η Συρος το επαιζε στα ίσια και κέρδιζε με 2 γκολ ή έχανε, δεν θα έλεγε κανείς τίποτα. Κινητρο αγωνιστικό δεν είχανε, κουρασμένοι από όλους τους αγώνες ήταν (με λιγες αλλαγές), άρα όλα καλά ως εδώ. Αλλά το να αφήνεις επίτηδες τον αγώνα, ξέροντας οτι η διαφορά παίζει ρόλο, είναι αλλο πράγμα. Αν όντως έγινε αυτό (μπροστά δεν ήμουνα, ορκο δεν παίρνω)
defender

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Μάιος 12, 2008 4:35 pm

Θα ηθελα να απαντησω στον σολιντ, χωρις να πιστεψει κανεις οτι προκαλω. Απλα κανοντας τον δικηγορο του διαβολου, ισως πετυχουμε καποια πραγματα για τα μικρα παιδια που αθλουνται στις πισινες.
Αυτοι λοιπον οι οπαδοι φιλε μου, που ακολουθουν την ομαδα τους οπου κι αν πανε, γιατι δεν ηρθαν στο σπουδαιοτερο παιχνιδι του τουρνουα για τον Ηλυσιακο? Και αυτο ηταν το απογευμα της Κυριακης οπου παιζοταν οχι μονο η ανοδος, αλλα και ο τιτλος. Μηπως επεσε καμμια εντολη ανωθεν να μην παρουσιαστουν? Κι αν ετσι εγινε, τοτε ποιος ειναι ο λογος?
Οσον αφορα τα επεισοδια που λαμβανουν χωρα σε επαρχιακα κολυμβητηρια: Συμφωνω οτι γινεται χαμος σχεδον παντου, ομως απο φωνες και απειλες εκ του μακροθεν. Χειροδικια ειχα πολυ καιρο να δω εγω προσωπικα. Αστυνομια δεν υπηρχε καθολου στην πισινα, και πραγματικα θα επρεπε να ησουν παρων για να καταλαβεις τι συνεβη. Ειμαι βεβαια σιγουρος οτι αν υπηρχε αστυνομια, δεν θα κουνιοταν κανενας οπαδος, και απλα θα συνεχιζονταν τα μπινελικια και τιποτα αλλο.
Το ερωτημα ειναι γιατι ξεκινησε ο αγωνας χωρις αστυνομικη δυναμη.
Στον δευτερο αγωνα ειχαμε μια μεγαλη καθυστερηση της εναρξης του, μεχρι να ερθουν 2-3 αστυνομικοι και 1-2 περιπολικα.
doom

Δημοσίευσηαπό solid » Δευτ Μάιος 12, 2008 4:47 pm

Δεν ειμαι με το μερος κανενος φιλαθλου και εχεις δικιο στις παρατηρησεις σου για τα υπολοιπα παιχνιδια.Απλα ειπα οτι δεν νομιζω οτι θελανε και ειδικη προσκληση δηλ. να τους καλεσε επι τουτου καποιος ωστε να κανουνε επεισοδια.Φασαρια ναι επεισοδια οχι.Επισης προσθεσα οτι ο παγκος και οι παικτες πρεπει να μην προκαλουν γιατι δεν θελουν και πολυ οι πιο φανατικοι να προσπαθησουν να βιαιοπραγησουν.Οταν βλεπεις ατομα που δεν ξερουν καν τους κανονισμους να ερχονται σε παιχνιδια polo ξερεις γιατι ερχονται.Οσον αφορα την επαρχια συμφωνω και παλι για αυτο ειπα οτι στο μεγαλυτερο μερος φωναζουν και βριζουν μονο.Ξυλο παικτων κερκιδας τελευταια φορα εγινε στο ΟΣΦΠ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
solid

Δημοσίευσηαπό stavros » Δευτ Μάιος 12, 2008 4:49 pm

Συνforumιτες δεν ξέρω αν κάνατε τον κόπο να μπείτε στο site του Ηλυσιακού για να διαβάσετε και την άλλη άποψη, εγώ όμως το έκανα και διαπίστωσα τα παρακάτω:
1) Ο coachfk σε κανένα από τα μηνύματά του δεν τους έγραψε να κάνουν επεισόδια. Το ότι τους κάλεσε είναι θεμιτό και καθένας μας θα έκανε το ίδιο στη θέση του. Σε δύο μάλιστα από τα μηνύματά του τους καλούσε να είναι κόσμιοι και να μην ασχολούνται με τίποτα άλλο παρά με την ομάδα τους.
2)Ένας από τους συμμετέχοντες στο forum -που εμφανίζεται μάλιστα ως site admin- έχει γράψει στο forum το παρακάτω post για την τελική φάση:

2-11 kerdisame efkola kiolas

avrio stis 6:30 elate kolimbitirio epeidi akousa oti einai kati mages tou kolou me fred perry blouzakia kai kapnogona sto xeri...

gia elate kalopaida mou oloi avrio sto kolimbitirio tou agiou kosma na boithisoume tin omada!

o eforos tous einai pou mas eixe stisei persi... enas xodros me kapelo kai an thimamai kala eixe kai ena megalo moustaki... fetos tha figei me masazaki apo ta persina esxi pou ekane

Το μήνυμά του το έχει γράψει μετά το αποτέλεσμα 2-11, δηλαδή το παιχνίδι Καλαμάτα-Ηλυσιακός δηλαδή το παιχνίδι της Παρασκευής. Με ποιον έπαιζε το επόμενο βράδυ ο ΗΑΟ;
Έχετε ακόμα απορίες για ποιο λόγο ήρθαν στον Άγιο Κοσμά το Σάββατο το βράδυ οι φίλαθλοι του Ηλυσιακού; Γιατί εγώ πλέον έλυσα όλες μου τις απορίες!!!
stavros

Δημοσίευσηαπό stavros » Δευτ Μάιος 12, 2008 4:57 pm

Και για να μην ψάχνετε πάρτε και το link πριν τον ειδοποιήσουν και σβήσει ο site admin το ποστ...
http://www.setbb.com/ilisiakos/viewtopi ... =ilisiakos
Δείτε το ποστ του madmax
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 10, 2008 1:04 am
stavros

Δημοσίευσηαπό waterpolofree » Δευτ Μάιος 12, 2008 5:00 pm

Για τον αγώνα τρίτωνας -άρης επειδή ήμουν εκεί και είδα και το ματς και την σύραξη στο τέλος, ο τύπος με το καπνογόνο είναι ο γιός του προπονητή..........του τρίτωνα
οι υπολοιποι που μπήκαν και καλά να κάνουν τσαμπουκά ήταν μπαμπάδες και φίλοι του τρίτωνα μιας και δεν είναι καμμια γνωστή ομάδα να έχει οπαδούς,μόλις είδαν μερικούς απο τους παίκτες του άρη έξω απο το νερό το ξανασκέφτηκαν και αρχίσαν το διάλογο,αποτέλεσμα ήταν να μην γίνει τίποτα συμαντικό.
αποψή μου είναι οτι καθένας πάλεψε την άνοδο με ότι μπορόυσε,κάποιοι με διαιτητές,άλλοι με οπαδούς και τέλος ο άρης με τους κάφρους όπως μεγάλοι γνώστες εδω του αθλήματος, που το χουν παιξει χρόνια και ξέρουν ανθρώπους και καταστάσεις τους αποκαλουν.........
ο λόγος που λυπάμαι είναι οτι θα πληρώσει κάποιος την απερισκεψία του και όχι αυτοί που φταίνε πραγματικά.
Τέλος μαγκία είναι η αγωνιστηκότητα του Ηλισιακού μέσα στη πισήνα και μόνο απο τους παίκτες του που απέδειξαν οτι δεν ήταν εκεί για τη συμμετοχή (το τελευταίο ματς δεν το δα).
μπράβο στους παράγοντες στην ομοσπονδία μπράβο στους μανατζερ εφόρους μπράβο στους οπαδούς υπόδειγμα μπράβο και στην ομοσπονδία με τα αστέρια που βάζει να σφυράνε τόσο κρίσιμα μάτς.
και τέλος να πώ οτι χαίρομαι που σβήνει το άθλημα γιατί έτσι μας αξίζει απο τους επαγγελματίες μέχρι τους χομπίστες.
waterpolofree

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Μάιος 12, 2008 5:05 pm

ilisiakos έγραψε:Κύριοι καλημέρα σας.

Είμαι φίλαθλος του Ηλυσιακού και παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό.

Διάβασα προσεκτικά όλα τα post σχετικά με τους αγώνες του τριημέρου.

Αφού ξεκαθαρίσω ότι λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων,
μπόρεσα να παραβρεθώ μόνο στους αγώνες της Παρασκευής,
θέλω να επισημάνω κάποια πράγματα τα οποία μου έκαναν εντύπωση :

1) Δεν θεωρώ ότι είμαι χούλιγκαν επειδή πήγα να ενισχύσω με την παρουσία μου την ομάδα που συμπαθώ.
2) Δεν με παρέσυρε κάποιος στο κολυμβητήριο του Άγιου Κοσμά, απλά είδα την πρόσκληση και θεώρησα υποχρέωση μου να παραβρεθώ, έστω και σε ένα αγώνα.
3) Δε διάβασα σε κανένα post για τα γεγονότα που έγιναν με την λήξη του αγώνα ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΤΡΙΤΩΝΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και την γενικότερη συμπεριφορά του "κυρίου" που "συνηθίζει" απ' οτι φαίνεται να "φτιάχνει" το παντελόνι του, την ώρα των αγώνων.
4) Στα αγωνιστικά θα σταθώ σε μια επισήμανση του κ.doom, ο οποίος λέει τα εξής :
Παντως, ο Ηλυσιακος, στα παιχνιδια που επρεπε να παιξει (με Αρη και Τριτωνα) ηταν καλος,
και στον τελευταιο αγωνα ηταν κακος.

Στέκομαι και κρατάω αυτό το post, γιατί ο παραπάνω κύριος διακρίνεται για την εμπάθεια του απέναντι στον σύλλογο μας.
Αυτό μπορεί να είναι και λογικό καθώς τυχαίνει να βρίσκεται στον πάγκο της άλλης ομάδας των Ιλισίων και δεν τον συμφέρει ένας δυνατός Ηλυσιακός στα πόδια του.

Για τα γεγονότα του Σαββάτου δυστυχώς δεν μπορώ να πώ τίποτε,
γιατί δεν έχω άποψη και δεν θέλω να αναπαράγω "φήμες" όπως κάποιοι άλλοι (δυστυχώς με μεγάλη ιστορία στο χώρο),
δυσφημώντας το ίδιο τους το άθλημα.

To μόνο το οποίο σας παρακαλώ είναι να δείχνετε μεγαλύτερο σεβασμό στην προσπάθεια των παιδιών του Ηλυσιακού,
γιατί οι θυσίες και οι ταπεινώσεις που έχουν υποστεί τα πέντε τελευταία χρόνια δεν έχουν προηγούμενο.

Φήμες και υπονοούμενα του στύλ "κάτι τέτοιο ακούστηκε, αλλά μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτοί οι οποίοι έκαναν ζέσταμα πίσω από το τέρμα της Σύρου" τι άλλο μπορεί να είναι παρά έλλειψη σεβασμού στην προσπάθεια των παιδιών του Ηλυσιακού ???

Επίσης, θέλω να τονίσω ότι σαν φίλαθλο με ενδιαφέρει η ομάδα μου να είναι χτισμένη πάνω σε υγιείς βάσεις
και ότι η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία δεν είναι αυτοσκοπός.

Ευχαριστώ, Καλή σας ημέρα
ΦΙΛΑΘΛΟΣ του Ηλυσιακού

Φίλε καλά τα λες αλλά επί της ουσίας έχεις να προσθέσεις κάτι ; Γιατί όλα αυτά που γράφεις είναι παντελώς άσχετα με τα συγκεκριμένα περιστατικά.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό kagelo21 » Δευτ Μάιος 12, 2008 5:23 pm

fitilakia χαιρομαι πολύ που με κατάλαβες ή που με ξέρεις τέλος πάντων (αν και είμαι σίγουρος ότι δε ξέρεις τίποτα).
Επειδή είμαι όντως ΓΟΝΕΑΣ και όχι "γονέας" και έχω μάθει να μιλάω έξω από τα δόντια και με στοιχεία, εάν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο (και όχι γενικότητες και αοριστολογίες)πες το ή αλλιώς συνέχισε να δικαιώνεις το όνομά σου (fitilakias), χωρίς να περιμένεις να σε πάρω (εγώ ή κανείς άλλος) στα σοβαρά.

Ελπίζω να είναι υπερήφανος ο πατέρας (γονέας) του παιδιού του Τρίτωνα με το καπνογόνο.

ΗΑΟ ζούμε στην Α1 να σε δούμε!!!!!!!

Ε ρε γλέντια!!!!!
kagelo21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης