Πρωτάθλημα Γ'Κατηγορίας 2008

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Σάβ Ιουν 28, 2008 9:10 pm

Ο Μαυρωτας φταιει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
peponoflouda

Re: Προς αξιότιμο κύριο Σόλιντ

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Ιουν 28, 2008 9:17 pm

Psarpan έγραψε:ΥΓ 2: Όσο για τους υπόλοιπους που χρησιμοποίησαν χαρακτηρισμούς καλό θα ήταν να ακούσετε ένα σοφό τραγούδι του Phil Collins που λέγεται "Both sides of the story".

Και γω το ίδιο είπα, αλλά πώς γίνεται να ακούσουμε και την άλλη πλευρά όταν αυτή δε σηκώνει καν το τηλέφωνο ; Και όταν λέω ν'ακούσουμε, εννοώ για να έχουμε μια σφαιρική άποψη, όχι ότι είμαστε δικαστήριο.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό statler » Κυρ Ιουν 29, 2008 4:00 am

Τελικά πρέπει να αρχίσω να ακούω Phil Collins.

Σωστά δε το έγραψα?
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό solid » Κυρ Ιουν 29, 2008 10:24 am

1)Τoν χαρακτηρισμο δεν τον παιρνω πισω για τον απλουστατο λογο οτι αυτα που γινανε ητανε καραγκιοζιλικια.
Να εχεις κανονισει να συμμετασχεις σε ενα τουρνουα και να μην ενημερωνεις οτι δεν θα κατεβεις και επιπλεον να μην απαντας στις κλησεις .
Πως λεγεται?Αναισθησια.
2)Δεν αναφερθηκα σε αθλητες αλλα στον υπευθυνο για αυτο που εγινε .Δεν ξερω εαν ειναι ο προπονητης ή καποιος αλλος επομενως τι να πω επωνυμα.
Εαν θελεις υποδειξε μου ποιος ειναι για να ξερουμε ποιον χαρακτηριζουμε.
3)Προθεση δεν ξερω εαν υπηρξε αλλα με βαση 2 περσινα παρομοια περιστατικαψαποδεικνυεται αναισθησια σιγουρα.
4)Επιπλεον δεν αναφερθηκα ουτε σε αγωνιστικα ουτε τους λογους που φτιαξατε αυτην την ομαδα γιατι δεν με ενδιαφερει.
Τροπους ομως σιγουρα σε μερικους δεν εμαθαν.
Αυτοι αποκτωνται.
5)Και τελικα εαν νομιζεις οτι εχει να κανει με το ποιος θα ανεβει τοτε μαλλον στραβα αρμενιζεις και κοιτας το δεντρο και οχι το δασος.
Εγω αναφερθηκα σε συμπεριφορες.Δηλαδη επειδη πας για ανοδο θα μας μπιπ κιολας.
6)Οσον αφορα την ορθογραφια σε παρακαλω στειλε μου τις διορθωσεις σου και θα σε πληρωσω για τον κοπο σου .Να σκεφτεις οτι αυτο το ποστ μου πηρε 3 ωρες να το γραψω
7)Ο συλλογος γεννηθηκε απο παρθενογεννεση και δεν εχετε παραγοντες?
8)Ολοι θα προσπαθησουν με νυχια και με δοντια εκτος εαν εσεις δεν χρειαζεται να το κανετε.Ξερεις κατι παραπανω?Παντως τον Αυγουστο που παιρνω και την αδεια μου σιγουρα θα ριξω κατι υπνους.

Παντως απο οσα εγραψες για την ταμπακιερα δεν ανεφερες τιποτα.[quote]
solid

Δημοσίευσηαπό nemesis » Κυρ Ιουν 29, 2008 3:29 pm

statler έγραψε:Τελικά πρέπει να αρχίσω να ακούω Phil Collins.

Σωστά δε το έγραψα?

Οχχχχιιιιιι!!!Ορθογραθικο λαθοσ!! :lol: :lol: :wink:
nemesis

zisopoylos

Δημοσίευσηαπό giannis.zisopoulos » Κυρ Ιουν 29, 2008 4:01 pm

Αληθεύει πως και ο Δήμου θα κατεβεί με τη Μεσόγειο?
giannis.zisopoulos

Σόλιντ χαλάρωσε

Δημοσίευσηαπό Psarpan » Κυρ Ιουν 29, 2008 4:12 pm

Ο οκτάλογος του Σόλιντ.

Πραγματικά εντυπωσιακός (όχι και τόσο καλός βέβαια αν σου πήρε 3 ώρες).

Πάμε ξανά λοιπόν:

1. Δεν σου ζήτησε κάποιος να πάρεις πίσω τον χαρακτηρισμό, άλλωστε είναι τέτοιος ο τύπος του χαρακτήρα σου που δεν σου επιτρέπει να το κάνεις. Μπορείς βέβαια να πάρεις τον Μαντέλη και να τον βρίσεις προσωπικά αντί να κρύβεσαι στον κυβερνοχώρο. Γιατί δεν το κάνεις; Δεν είχαμε κανονίσει να έρθουμε στο τουρνουά, είχαν γίνει αρκετά τηλέφωνα και τελικά δεν είχε οριστικοποιηθεί κάτι, άρα αναίσθητοι δεν είμαστε.

2. Σε όποιον και αν αναφέρεσαι δεν χρειάζονται οι χαρακτηρισμοί, είτε αυτός είναι "παράγοντας", είτε προπονητής, είτε παίκτης.

3. Για τα παρόμοια περιστατικά δεν γνωρίζω παρόλα αυτά αν ήταν όπως το φετινό και επειδή κατάλαβα το επίπεδο της "αξιοπιστίας" σου μάλλον ανάλογα θα ήταν.

4. Δεν χρειάζεται να αναφερθείς εσύ στους λόγους για τους οποίους φτιάχτηκε η ομάδα και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που δεν σε ενδιαφέρουν γιατί λόγω της νοοτροπίας σου και να σε ενδιέφεραν δεν θα μπορούσες να τους κατανοήσεις.

5. Συγχαρητήρια για το δέντρο και το δάσος, τα πήγες πολύ καλά στο νούμερο "6" σου. Παρόλα αυτά μάλλον εσύ έχεις χάσει το δάσος και έχεις φανατιστεί λίγο με την όλη διαδικασία της Γ' Εθνικής κάτι που φαίνεται γενικά από τα σχόλιά σου τώρα και παλαιότερα.

6. Πρέπει να σε ενημερώσω ότι για τρεις ώρες δεν είναι και ότι καλύτερο. Πιστεύω ότι στο καλύτερο θα βάλεις τα δυνατά σου και θα έχει τόνους. Πάντως χαίρομαι που ξύπνησες από τις 6 για να απαντήσεις.

7. Ο σύλλογος γεννήθηκε από τον προπονητή και μας. Παράγοντες δεν υπάρχουν.

8. Εμείς θα προσπαθήσουμε και αν ανέβουμε έχει καλώς (για να έχουμε και αφορμή για μπουζούκια όχι τίποτα άλλο), αν όχι δεν τρέχει και κάτι. Στη δική σου περίπτωση μάλλον είναι διαφορετικά τα πράγματα όπως φαίνεται!

ΥΓ: Σε σχόλιό σου της 21ης Ιουνίου και απαντώντας στον Ζησόπουλο έγραψες ότι αν χρησιμοποιούσες χαρακτηρισμούς θα μας έλεγες και το όνομά σου που έχει 93 χρόνια ιστορίας στο χώρο.

ΥΓ 2: Επειδή βαριέμαι να ξανασχοληθώ μαζί σου, εύχομαι καλή τύχη στο Πρωτάθλημα και ελπίζω στις πισίνες να δείξεις καλύτερη διαγωγή από το φόρουμ.
Psarpan

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Ιουν 29, 2008 5:11 pm

Χάλια η Κεφαλλονία ε ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό nick_h2o » Κυρ Ιουν 29, 2008 6:49 pm

Παναγιώτη στάζεις δηλητήριο..!

Ειρήνη ημίν my friend. Θα πάμε φέτος παρέα Σίφνο στον φίλο μας Τόνυ Δημητρίου για καφεδάκι στον Πλατύ Γυαλό..;
Άβαταρ μέλους
nick_h2o

Δημοσίευσηαπό statler » Κυρ Ιουν 29, 2008 7:30 pm

Ρε Νίκο έτσι γράφεται το 'ημίν'?
Δε το ήξερα. Παλι καλά γιατί θα φάμε και κράξιμο εδώ μέσα για τα ορθογραφικά μας...

Και στο είπα ρε Λάμπρο...........

Free Greeklish!!!
Άβαταρ μέλους
statler

Όλοι Σίφνο

Δημοσίευσηαπό Psarpan » Κυρ Ιουν 29, 2008 8:39 pm

Χα χα. Αυτά θέλω στο φόρουμ. Αφού ξέρεις ότι εκεί είμαστε συνέχεια. Σε περιμένω και φέτος γιατί πέρυσι απουσίασες!

Πλατύ Γυαλό όλη μέρα!
Psarpan

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Ιουν 29, 2008 8:51 pm

Δεν κοιτάς να μάθεις πόλο πρώτα, μου θέλεις και διακοπές :shock:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό solid » Κυρ Ιουν 29, 2008 10:38 pm

Βλεπω οτι διαβαζεις solid.
Οι χαρακτηρισμοι δεν παιρνονται πισω ειδικα οταν εκτοξευονται μετα απο συγκεκριμενες συμπεριφορες.Δηλαδη μας λες οτι ο προπονητης σας ειχε δικιο?Ενηργησε σωστα ?Για να καταλαβω δηλαδη?
Τι να απαντησεις και εσυ?Απλος δακτυλογραφος εισαι.
Τον Μαντελη εαν ερθει και μας ζητησει τον λογο θα του το πω και μπροστα του.Μην ρωταει ποιος ειναι ο solid.Ας απαντησει στα τηλεφωνα πρωτα και μετα .
Επισης δεν ξερω για σενα αλλα εγω εαν δινω τον λογο μου τον κραταω.Ετσι κανουν οι αντρες ή τουλαχιστον παιρνω ενα τηλεφωνο οτι δεν μπορω εγκαιρως .Ειδικα εαν εχω κλεισει εισητηρια για Κεφαλλονια.Ετσι δεν ειναι?
Εαν νομιζεις οτι περιμενω να παιξω στη Γ τοτε τι να σου πω .Μπουζουκια θα παω ουτως ή αλλως.

Για του τονους εχω ηδη αγορασει κονσερβες rio mare .Θα σου τους στειλω με κανα ουζακι.
Eπισης πες μου ποτε εχετε γενεθλια να στειλω τουρτα.Με τονο.

Εχεις δικιο για την ηλικια μου.Ειμαι 105 χρονων τωρα.Παιζω απο το 1912.
Δεν αριθμησα τα σχολια μου και ελπιζω να μην σε μπερδεψω.
Παντως εισαι γατονι βλεπω.Γι αυτο σε βαλανε να γραφεις αλλωστε.

Και τελος μου γραψεις δεν μου ξανα γραψεις το ιδιο μου ειναι.Εγω θα γραφω αυτο που νομιζω.Εαν κατι με θιγει δεν καθομαι να το καταπιω.
Εσυ μπορει να γυρνας την πλατη .Εγω οχι.
solid

Δημοσίευσηαπό statler » Δευτ Ιουν 30, 2008 1:31 am

Τελειώσατε εσείς οι 2 ή έχει πολύ ακόμα? για να ξέρω να παίρνω και σαντουιτσάκι όταν είναι να μπω στο forum...
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό solid » Δευτ Ιουν 30, 2008 2:06 am

Με τονο ή χωρις?
solid

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Ιουν 30, 2008 2:26 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό fabi » Δευτ Ιουν 30, 2008 9:03 am

Για άλλη μια φορά το Αργοστόλι απογοήτευσε σε φιλικό αγώνα. ζήτημα είναι αν θα μπορέσει να συγκροτήσει δεκατριάδα και θα δώσει μεγάλη μάχη για να σώσει την κατηγορία.
fabi

Δημοσίευσηαπό Roiter » Δευτ Ιουν 30, 2008 10:40 am

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ .ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 28-29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2008
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ , ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ 30ΑΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΩΝ! ΔΟΘΗΚΑΝ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ!
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ‘ΜΠΗΚΕ’ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 4 ΓΚΟΛ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΙΤΣΑΚΟ ΕΞΑΛΛΟ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ!
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΚΟΛ (3) ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ‘ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ’.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ‘ΜΑΧΕΣ’ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΟΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ & ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.
ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟ ‘ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ’ ΠΟΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟ-ΛΟΥΤΡΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ!
Roiter

Δημοσίευσηαπό fabi » Δευτ Ιουν 30, 2008 11:36 am

εγώ πάντως που είδα τον πρώτο αγώνα το Αργοστόλι απογοήτευσε, αν αντιστράφηκαν οι ρόλοι είναι πολύ καλό. δηλαδή το Αργοστόλι μπορεί και να ανέβει αν κάνει εμφανίσεις όπως το δεύτερο αγώνα με τη Μεσόγειο; μπαίνει δυνατά και αυτό στο κόλπο?
fabi

Δημοσίευσηαπό paragontas » Δευτ Ιουν 30, 2008 12:16 pm

όντως το Αργοστόλι απογοήτευσε στον πρώτο αγώνα. στο δεύτερο έδειξε ότι μπορεί πάρα πολλά. θα έχει διάρκεια και μια σταθερότητα αυτή η ομάδα ή θα είναι του μια του βάθους και μια του ύψους?στα προηγούμενα φιλικά τα πήγε πολύ καλά σε Πάτρα και Αθήνα :?:
paragontas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Majestic-12 [Bot] και 1 επισκέπτης