ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2008

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Μάιος 13, 2008 3:34 pm

5ο παιχνιδι: ΣΥΡΟΣ-ΤΡΙΤΩΝΑΣ 7-4 (διαιτητες: Σκαλοχωριτης-Μπουδραμης)
Παιχνιδι με ειδικο βαρος καθως, η ομαδα που θα κατακτουσε την νικη ανεβαινε και κατηγορια. Σε περιπτωση ισοπαλιας τα πραγματα θα ηταν...μυλος. Η Συρος ξεκινησε νωθρα και οι αντιπαλοι το εκμεταλευτηκαν. Ο Τριτωνας ξεκινησε πιο δυνατα, ομως στο 3ο εμειναν απο δυναμεις και η Συρος παιζοντας ουσιαστικα, πηρε προβαδισμα με 7-4. Στην τελευταια περιοδο η Συρος δεν ¨επαιζε¨ καθως την ικανοποιουσε η διαφορα (σας θυμιζει κατι???) και δεν κυνηγησε το γκολ ιδιατερα, παρα μονο με ΠΟΛΥ μακρινα σουτ του Δελακα(επαιξε σε λαθος...κατηγορια φετος) και ο Τριτωνας το εκμεταλευτηκε (σας θυμιζει κι αυτο κατι) και με πεναλτυ μειωσε σε 7-5, ενω εχασε και 2-3 περιπτωσεις Π+, καθως και ενα ακομη πεναλτυ στο 1’33¨ με το οποιο αν μειωνε το παιχνιδι θα γινοταν...ροντεο!!
Με την καλη εννοια, το λεω καθως αγωνιστικα η Συρος εδειχνε ευχαριστημενη να κερδισει και μονο το παιχνιδι και ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ (σας θυμιζει κατι αυτο, το ξαναλεω).

6ο παιχνιδι: ΣΥΡΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 10-7 (διαιτητες: Κωνσταντινιδης- Παϊρακταριδης)

Καλο ξεκινημα για την ομαδα καθως προηγηθηκε με 2-1 και η 1η περιοδος εληξε με 2-2. Ενα μπλακ αουτ, ομως της καλυτερης αμυνας(μεχρι εκεινη την στιγμη στο τουρνουα) και η κακη μερα που βρεθηκε ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τερματοφυλακας του τουρνουα(κατα την γνωμη μου), εφερε την Συρο μπροστα με 6-2!!! Ευτυχως ο καλυτερος παικτης μας Νο 10(δεν λεμε το ονομα του να μην μας τον...παρετε), κανει 2 συνεχομενα κλεψιματα και η ομαδα μειωνει σε 6-4 και το ημιχρονο ληγει με 7-4.
Στην 3η περιοδο το παιχνιδι πηγε στο 7-6 και εκει χαθηκαν ευκαιριες σε τετ α τετ που απεκρουσε ο τερματοφυλακας της Συρου, (πρεπει να επιασε συνολικα 4-5 σε ολο τον αγωνα) και η περιοδος τελειωσε με 8-6 για την Συρο.
Στην 4η η Συρος ηταν το ιδιο χαλαρη οσο και στο παιχνιδι με τον Τριτωνα και δεν επεδιωκε να μεγαλωσει την διαφορα, αφου φαινοταν πως ειχε καλυτερη ομαδα, οπως επισης εκμεταλευτηκε το γεγονος του αγχους των παικτων του Ηλυσιακου και 3¨54 πριν το τελος η Συρος κανει το 9-6. Ο Ηλυσιακος χανει 2 παραπανω και την ευκαιρια να μειωσει και σαν να μην εφτανε αυτο, το σκορ γινεται 10-6 , 44¨ πριν τη ληξη. Στα 30¨ δινεται αποβολη υπερ του Ηλυσιακου και στα 17¨μπαινει το 10-7 που ηταν και το τελικο αποτελεσμα.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Μάιος 13, 2008 3:38 pm

Συμπερασματικα, ανεβηκαν οι ομαδες που εκαναν, συνολικα την καλυτερη πορεια στο τουρνουα. Η Συρος ειχε την καλυτερη ομαδα και το κακο της παιχνιδι (με τον Αρη) δεν της στοιχισε, ενω και στα δυο παιχνιδια με τους συνδιεκδικητες δεν κυνηγησε διαφορα. Ο Ηλυσιακος εκανε 1,5 κακο παιχνιδι (ολο με την Συρο) και παρα λιγο να κοστισει την ανοδο. Ο Τριτωνας εκανε 1 μετριο παιχνιδι (με την Συρο) και ενα μετριο προς το κακο παιχνιδι με τον Ηλυσιακο, και αυτο ηταν που τις στοιχισε. Η νικη απεναντι στον Αρη Θεσ/κης ηταν το κελιδι στην μεταξυ τους ισοβαθμια και αυτο ειναι που ειναι δυκολο να χωνευτει για διαφορους λογους.

ΥΓ Θα συνεχισω, οταν εχω χρονο γιατι χτυπαει το τηλεφωνο μου συνεχεια για...χορηγιες και μεταγραφες.
Και εχω και...συμβουλιο.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τρί Μάιος 13, 2008 3:43 pm

Είναι αλήθεια ότι στην Α2 του χρόνου, προπονητής του Ηλυσιακού , θα είναι ο Σελετόπουλος ?
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Τρί Μάιος 13, 2008 3:45 pm

[quote="COACHFK"]Θα ξεκινησουμε πρωτα απο τα αγωνιστικα, που ειναι και αυτα που μενουν, τελιkα

σ αυτο το πρωταθλημα θα πρεπε να ξεκινησεις απο τα εξωαγωνιστικα αγαπητε μου. Εισαι λαθος. αυτο το πρωταθλημα ηταν το χειροτερο ολων. ακομα και αν η ομαδα μου ανεβαινε.καλο καλοκαιρι σε ολους
ieromenos

Δημοσίευσηαπό waterpolofree » Τρί Μάιος 13, 2008 3:59 pm

edit
Τελευταία επεξεργασία από waterpolofree και Δευτ Μάιος 19, 2008 3:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
waterpolofree

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Τρί Μάιος 13, 2008 4:49 pm

w.p.4 έγραψε:Στον Καρκαδελιδη εχουν καταθεσει μηνυσεις οι δυο Λαλιαδες, ο εφορος του Αρη και ο προπονητης του (Παυλιδης Αργυρης)

Μηπως ξερουμε τον λογο που επικαλεστηκαν :?:
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό BETO » Τρί Μάιος 13, 2008 4:52 pm

Kalispera se olous... grafw prwti fora !!

katarxin na pw sugxaritiria stin suro gia tin anodo kai sthn omada mu (ilisiakos) pou meta apo skliri douleia kai megali thelisi kataferame na anevoume!

Vlepete ta favori meinane sta forums... opws kai persi..

Emeis milame sto gipedo kai oxi sta topics... me tous eksoagwnistikous paragontes asxolountai oi xamenoi kai aytoi pou den pisteuoun ston eauto tous!!
oi mages milane ekei pou prepei na milane kai as stamatisoun na klegonte gia stimena paixnidia, fantasmata k.l.p. As itan poio mages na mas kerdizane!!
Duskolo pragma omws... :lol:

Filakia se olous tous xamenous kai nikites autou tou prwtathlimatos!!
Tou xronou pali tha exete tin eukairia sas!! (den eironeuome)
Kalo kalokairi me ugeia!!
Υ.Γ ΝΤΟΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ..... :)
Τελευταία επεξεργασία από BETO και Τρί Μάιος 13, 2008 7:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
BETO

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Τρί Μάιος 13, 2008 5:17 pm

wwp έγραψε:Σίγουρα πρέπει να έγινε κάτι κατα τη διάρκεια του αγώνα που πείραξε τον Λαλιά και για αυτό ενέργησε κατα αυτό τον τρόπο.
Αν όπως ακούγεται απο τους παίκτες του Αρη ο Καρκαντελίδης τους αποκάλεσε Βούλγαρους έπρεπε να τον σαπίσουν στο ξύλο!

να ρωτησω κατι ρε παιδια ? ο ενας ΛΑΛΙΑΣ ακουσε κατι και εκνευριστηκε
ο αλλος που ηταν ηταν στην αλλη μερια της πισινας ειχε κανει μπανιο και ετοιμαζοταν για να ντυθει τι ακουσε ρε παιδια?

και αλλη ερωτηση εαν τους αποκαλεσε 'βουλγαρους' γιατι δεν παραπονεθηκε κανεις αλλος απο τον ΑΡΗ παρα μονο τα 'αδερφια'?

νομιζω οτι ειμαστε μεγαλα παιδια μην κοροιδευομαστε εαν του ριχνανε μια σπρωξια ολοι θα γελαγαμε και δεν θα σχολιαζε κανεις αλλα αυτο ηταν το κατι αλλο,συνεχομενα χτυπηματα απο δυο ατομα και παρα λιγο πνιγμο
και ολα αυτα στον ΜΠΑΜΠΗ εναν διαιτητη πειραχτηρι?
εαν ηταν ο ΜΟΙΡΑΛΗΣ Η Ο ΜΠΟΥΡΔΑΜΗΣ εχω μια απορια θα συνεβαινε το ιδιο?
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Τρί Μάιος 13, 2008 5:20 pm

Κυριε "γονεα"...λαθος....κυριε Φιλιπππε ( μην τρεχουμε κι εμεις στα δικαστρια, κριμα θα ναι μιας και μας το ξεκαθαρσες) πες στο φιλο σου και κολλτο σου κυριο...Κωστα αν δεν κανω λαθος, την Δευτερα δεν ειχες συναντση ( αν οχι συμβουλιο ) με το διοικητικο συμβουλιο..... :?: κι οτι ειχες ενα "θεματακι"....η κι αυτο δεν ειναι αληθεια??

Οτι αφορα το αγωνιστκο κομματι ( ημουν κι εγω εκει !!! που λενε
:D ) πρεπει να ομολογσω οτι δειξατε , λιγο πιο ετοιμοι. Η πορεια θα δειχει αν αξιζατε η οχι .

Υ.Γ. ελπιζω να μην διωξετε την μαριδα γιατι τα λεφτα απο τον παικτη που πουλησατε στο ΚΟΠΙ ........πανε!!!! ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ , απλα θεωρω οτι εγινε κακη διαχειρση) κι αυτο θα το δειχει ο χρονος .

ΒΕΤΟ μραβο , πολυ καλες εμφανησεις εκανες !! Οσο για τον Ντουλ δεν ελεγε καποιος οτι δεν κανει αλλα η προιστορια του.

Κυριε doom ....αναμενουμε με αγωνια απαντηση στην ερωτηση του φιλου περι Ηλυσιακου μερια!!

Παιδια ειδε κανεις τον προεδρο?? SHARK.....??????
fitilakias

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Τρί Μάιος 13, 2008 5:21 pm

και κατι ακομα ειναι τυχεροι γιατι δεν υπηρχε βιντεο εαν υπηρχε βιντεο δεν νομιζω να μπορουσαν να επικαλεστουν πολλα πραγματα :roll:
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό RadioVeteran » Τρί Μάιος 13, 2008 5:28 pm

BETO έγραψε:Kalispera se olous... grafw prwti fora !!

katarxin na pw sugxaritiria stin suro gia tin anodo kai sthn omada mu (ilisiakos) pou meta apo skliri douleia kai megali thelisi kataferame na anevoume!

Vlepete ta favori meinane sta forums... opws kai persi..

Emeis milame sto gipedo kai oxi sta topics... me tous eksoagwnistikous paragontes asxolountai oi xamenoi kai aytoi pou den pisteuoun ston eauto tous!!
oi mages milane ekei pou prepei na milane kai as stamatisoun na klegonte gia stimena paixnidia, fantasmata k.l.p. As itan poio mages na mas kerdizane!!
Duskolo pragma omws... :lol:

Filakia se olous tous xamenous kai nikites autou tou prwtathlimatos!!
Tou xronou pali tha exete tin eukairia sas!! (den eironeuome)
Kalo kalokairi me ugeia!!

Υ.Γ ΝΤΟΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ..... :)

Υ.Γ ΝΤΟΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ..... :)[/quote]
Δεν μπορει,δεν μπορει,αλλα θα τον κρατησουμε..:)
υ.γ 1. εχω ακομα το καπελλακι σου,θα το κρατησω και του χρονου για γουρι
υ.γ.2:ειδες τι γκολ τρως αν δεν κανεις μαζι μου ζεσταμα και προτιμας τον μουσατο?
RadioVeteran

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Τρί Μάιος 13, 2008 6:05 pm

Aπο το site του Ηλυσιακου, γραμμενο απο τον "κυριο " "γονεα" :

Τελικά θα μας κάνουν να νοιώθουμε μεγαλύτερη ηδονή με τον πόνο τους που ανεβήκαμε στην Α2, παρά με την ίδια την άνοδο!!!

Πολύ μου αρέσει που υποφέρουν τόσο πολύ στον Τριτωνα και ελπίζω να μη τους περάσει τόσο γρήγορα.

"ΗΛΥ" ζούμε, στην Α1 να σε δούμε!

αρα λεω κι εγω με την σειρα μου...
Τελικα οοοολοι εμεις εχουμε αδικο . Εκει ειναι ολοι φιλαθλοι!!!
:D :shock: :!: :!:
fitilakias

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Μάιος 13, 2008 6:25 pm

fitilakias έγραψε:Κυριε "γονεα"...λαθος....κυριε Φιλιπππε ( μην τρεχουμε κι εμεις στα δικαστρια, κριμα θα ναι μιας και μας το ξεκαθαρσες) πες στο φιλο σου και κολλτο σου κυριο...Κωστα αν δεν κανω λαθος, την Δευτερα δεν ειχες συναντση ( αν οχι συμβουλιο ) με το διοικητικο συμβουλιο..... :?: κι οτι ειχες ενα "θεματακι"....η κι αυτο δεν ειναι αληθεια??

Οτι αφορα το αγωνιστκο κομματι ( ημουν κι εγω εκει !!! που λενε
:D ) πρεπει να ομολογσω οτι δειξατε , λιγο πιο ετοιμοι. Η πορεια θα δειχει αν αξιζατε η οχι .

Υ.Γ. ελπιζω να μην διωξετε την μαριδα γιατι τα λεφτα απο τον παικτη που πουλησατε στο ΚΟΠΙ ........πανε!!!! ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ , απλα θεωρω οτι εγινε κακη διαχειρση) κι αυτο θα το δειχει ο χρονος .

ΒΕΤΟ μραβο , πολυ καλες εμφανησεις εκανες !! Οσο για τον Ντουλ δεν ελεγε καποιος οτι δεν κανει αλλα η προιστορια του.

Κυριε doom ....αναμενουμε με αγωνια απαντηση στην ερωτηση του φιλου περι Ηλυσιακου μερια!!

Παιδια ειδε κανεις τον προεδρο?? SHARK.....??????

Πλακα κανει ο ανθρωπος, δεν το καταλαβες?
Εδω τολμησα να πω οτι εγιναν επεισοδια στα οποια δυστυχως ημουν μπροστα, και με εχουν περιλαβει στο φορουμ τους και μου σουρνουν τα κερατα μου. Και η πλακα ειναι οτι εδωσα συγχαρητηρια απο καρδιας, γιατι πραγματικα για μενα ο Ηλυσιακος ηταν 4ο φαβορι, και τελικα ανεβηκε.
Να σου πω και κατι αλλο για τον παικτη που πουληθηκε στο ΚΟΠΙ το φθινοπωρο. Για μενα ηταν μια πολυ καλη κινηση για ολους. Και για τον παικτη, και για το ΚΟΠΙ αλλα και για τον Ηλυσιακο. Χρηματα θα παρει και του χρονου, και τον μεθεπομενο, για αυτην την μεταγραφη ο Ηλυσιακος, οποτε θα εχει και κατι ψιλα να πορευεται.
Ο προεδρος πλεον δηλωσε οτι θα το ξανασκεφτει πολυ καλα να ξαναγραψει στο φορουμ. Εχει λογους, που μου εξηγησε (αλλους δεχομαι και αλλους οχι), ενω λυπηθηκε που δεν ηλθε στον Αγιο Κοσμα και δεν ειδε τα επεισοδια. Σκεψου μονο τι θα εγραφε.
doom

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Τρί Μάιος 13, 2008 6:38 pm

φιλε doom,

κανει πλακα ε?? :( μιπως θες να πας ως manager χιχι :D :D

οσο για την παικτουρα τον Ποντικεα ( αναφερω ονομα διοτι ειναι πολυ καλος και εινα προς τιμην του!!!!) δεν ηξερα οτι θα παιρει κι αλλα χρηματα ο ΗΑΟ. μαλιστα λοιπον . και βεβαια ηταν καλη κινση για ολους και κατα την γνωμη μου αργησε κι ολας. Βασικα ειχε και πριν 2 χρονια κι απ αλλου προταση αλλα ναυαγησε, οπως πριν 2 χρονια ειχε κι αλλο πιτσιρικακι προς Παραλια μερια που ομως ουτε αυτος πηγε και ψαχνω να δω αν παιρνει καθολου χρονο στην αντρικη η θα παει ακλατος τεσπα.

Οσο για σενα αγαπητε doom αμα δεις τα σκουρα και δεν εχεις λογο που να μπορει να τους αντιμετωπισεις,τοτε αρχισε τις απειλες για δικαστρια....

ΠΡΕΟΔΡΕ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ...( φανταζομαι -η μαλλον δεν μπορω να φανταστω-τι θα ελεγε) :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :!: :!:
fitilakias

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Μάιος 13, 2008 6:51 pm

fitilakias έγραψε:
Οσο για σενα αγαπητε doom αμα δεις τα σκουρα και δεν εχεις λογο που να μπορει να τους αντιμετωπισεις,τοτε αρχισε τις απειλες για δικαστρια....

ΠΡΕΟΔΡΕ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ...( φανταζομαι -η μαλλον δεν μπορω να φανταστω-τι θα ελεγε) :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :!: :!:

Δεν εννοει εμενα φιλε μου ο Φιλιππος, εγω ειμαι γνωστος στο φορουμ. Μαλλον για σενα και μερικους αλλους ειναι τα σκαγια.
doom

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Τρί Μάιος 13, 2008 6:59 pm

To καταλαβα απλα σου λεω τι να κενεις κι εσυ αμα δεις οτι δεν εχεις δικιο κι οτι δεν μπορεις να υπερασπισεις τον εαυτο σου :D
fitilakias

Δημοσίευσηαπό kagelo21 » Τρί Μάιος 13, 2008 7:20 pm

Στο forum του Ηλυσιακού γράφω με το ίδιο ψευδώνημο εδώ και πάρα πολλούς μήνες φίλε fitilakia, άρα δεν ανακάλυψες την Αμερική και μη τρελαίνεσαι. Όσο για τους φιλάθλους της ομάδας μου, πήραν μέρος στα επεισόδια ΜΟΝΟ, (επαναλαμβάνω), ΜΟΝΟ όταν οι δύο πολίστες του Τρίτωνα πήδηξαν τα κάγκελα και τους όρμηξαν.
Όσο για την ηδονή που νοιώθουμε όλοι στον Ηλυσιακό γι' αυτή την άνοδο και ειδικά μετά από όσα έγιναν τον τελευταίο χρόνο, σε πληροφορώ ότι τα λόγια που μεταφέρεις από το post μου στο forum του Ηλυσιακού, είναι πολύ λίγα για να περιγράψουν τη πραγματικότητα.
Μια συμβουλή και μια υπόσχεση (εάν φυσικά μου επιτρέπεις και εάν δε σε πειράζει):
Συμβουλή: με τόσο φαρμάκι που στάζεις, πρόσεχε σε παρακαλώ πολύ μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και σε χάσουμε και μαζί χάσουμε και τη διασκέδαση που μας προσφέρεις μέσα από τα απολαυστικά, ομολογουμένως, κείμενά σου!
Υπόσχεση: θα βαρεθείς να βλέπεις μπροστά σου και πίσω σου και δίπλα σου και παντού την Ηλυσιακάρα και θα κουραστείς να σκορπάς άσκοπα χολή και δηλητήριο γι' αυτή την ομάδα.

Αλήθεια φίλε μου, τι είχες και το έχασες (ή σου το πήρανε) και υποτροπίασες με τον Ηλυσιακό? Τόση λύσσα πιά?

Τώρα πια, ακόμα πιό υπερήφανος δηλώνω:

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ (ΝΑΙ ΡΕ!) ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!!
kagelo21

Δημοσίευσηαπό heroicentaur » Τρί Μάιος 13, 2008 7:53 pm

Ενα μπραβο σε ολους και συγκεκριμενα στην Συρο και την ΗΛΥΣΙΑΚΑΡΑ μας επιτελους η Α2 ειναι πραγματικοτητα. Δεν χρειαζεται να συνεχιστεί η κουβεντα περί αδικιας και διαφορα αλλα τετοια οι αγωνες τελειωσαν μαζι με την μουρμουρα .-
heroicentaur

Δημοσίευσηαπό takis » Τρί Μάιος 13, 2008 8:43 pm

kagelo21 έγραψε:ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ (ΝΑΙ ΡΕ!) ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!!

:shock: :shock: :shock:
α καλα εχουμε ξεφυγει τελειως εδω...ψηνομαστε μονοι μας..επειδη στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
takis

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Τρί Μάιος 13, 2008 8:54 pm

oforas100 έγραψε:
w.p.4 έγραψε:Στον Καρκαδελιδη εχουν καταθεσει μηνυσεις οι δυο Λαλιαδες, ο εφορος του Αρη και ο προπονητης του (Παυλιδης Αργυρης)

Μηπως ξερουμε τον λογο που επικαλεστηκαν :?:

Οπως γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις καταγγειλανε και αυτοι με την σειρα τους οτι τους εβρισε (βουλγαρους κτλ.) και οτι τους βαρεσε και αυτος.
Σε τετοιες περιπτωσεις απο οτι ξερω ,γινεται κατι τετοιο ωστε υπο τον φοβο του δικαστηριου να αποσειρουνε και οι δυο πλευρες τις μηνυσεις.
w.p.4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες