Πρωτάθλημα Γ'Κατηγορίας 2008

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό eva5 » Δευτ Ιούλ 07, 2008 7:35 am

mike έγραψε:
DinosD έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ....ΕΙΜΑΙ O ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟΝ ΟΦΘ.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟ Σ/Κ 05-06/ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΒΟΛΟΣ
ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ
ΛΑΜΙΑ
ΟΦΘ

ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Η ΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ......

ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΘΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ....

Η Μεσόγειος κατέβηκε στο τουρνουά!
Τα αποτελέσματά της, αν τα θυμάμαι καλά, ήταν:
Μεσόγειος - ΟΦΘ 12 - 7
Μεσόγειος - Νηρέας Λαμίας 9 - 4
Μεσόγειος - ΟΕΑΝΑΒ 10 - 8

Ευτυχώς αυτή τη φορά μόνο η μισή ομάδα ξενύχτησε το Σάββατο βράδυ και έτσι δεν είχαμε τα φαινόμενα της Μυτιλήνης και του Αργοστολίου!

Μου έκανε πολλή καλή εντύπωση η ομάδα του Νηρέα Λαμίας. Χωρίς να ξέρω τις υπόλοιπες ομάδες τις Δ, νομίζω ότι έχει πολύ καλές πιθανότητες για άνοδο. Φαίνεται ότι οι φίλοι Ζουμπουλιάδες έχουν πάρει τα πράγματα σοβαρά.

Mike, ξέρεις αν η Μεσόγειος ήταν πλήρης;
The Magnificent Seven
eva5

Δημοσίευσηαπό paragontas » Δευτ Ιούλ 07, 2008 9:29 am

το Αργοστόλι κατάφερε στο φιλικό με το ΝΟΠ να κάνει το 9-6 κατά του, 10-10 αλλά η κούραση ήταν εμφανής και ο ΝΟΠ πήρε μια διαφορά 3 γκολ που κράτησε μέχρι το τέλος. ελείψεις είχε το Αργοστόλι από τις μεταγραφές του, έλειπαν 4 βασικοί και από αλλαγές είχε τα νέα παιδιά που προωθεί ο έφορος για την ανδρική ομάδα, ηλικίας 14-18 ετών. δεν ξέρω αν ο ΝΟΠ ήταν πλήρης, αλλά αναγκάστηκε να κολυμπήσει πολύ για να κάνει τη διαφορά.
paragontas

Δημοσίευσηαπό paragontas » Δευτ Ιούλ 07, 2008 9:33 am

nick_h2o έγραψε:Επειδή πέρυσι συμμετείχα σε φιλικά με αντίπαλο το Ν.Ο.Πατρών (όντας μέλος του Αργοστολίου) να σας πληροφορήσω ότι κατέβαζε την ομάδα Νέων κάθε φορά. Την ίδια αισιοδοξία είχαμε και πέρυσι για άνοδο αλλά μας στράβωσε στην τελική φάση. Χάσαμε όλα τα παιχνίδια του ομίλου στο ένα γκολ με απόντες τον βασικό τερματοφύλακα και φουνταριστό. Το Σάββατο νομίζω έχουμε φιλικό στην Αθήνα (Πετρούπολη - Αργοστόλι). Δυστυχώς θα απουσιάζω για να σας δω από κοντά άλλη μια φορά. Ελπίζω να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στην τελική φάση.

δε νομίζω να ήταν η ομάδα των νέων του ΝΟΠ, γιατί στη πισίνα εμφανίστηκε και ο καινούργιος προπονητής της ομάδας, αν μου τα είπαν σωστά ότι έχει καινούργιο προπονητή και κάποιες φορές πρέπει να φώναξε πολύ για λάθη της ομάδας του.
paragontas

Δημοσίευσηαπό mike » Δευτ Ιούλ 07, 2008 9:45 am

eva5 έγραψε:

Mike, ξέρεις αν η Μεσόγειος ήταν πλήρης;

Δεν ήμασταν καθόλου πλήρεις. Το Σάββατο πρωί ήμασταν 8 άτομα συνολικά και στα επόμενα παιχνίδια 10.
Έλειπε ο Μαυρωτάς και 2-3 ακόμα τουλάχιστον βασικά στελέχη της ομάδας.
Πάντως από όσο ξέρω δεν ήταν και όλες οι υπόλοιπες ομάδες πλήρεις.
Αλλά κάπως έτσι είναι τα πράγματα πάντα σε αυτές τις κατηγορίες.
Πολλές ομάδες έχουν δύναμη 20 ατόμων, αλλά στα παιχνίδια δεν συμπηρώνουν 13άδα.
mike

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Ιούλ 07, 2008 9:51 am

Μια και ειμαι ο νεος προπονητης του ΝΟΠ, και πραγματι παρεβρεθηκα στην πισινα την ωρα του φιλικου, μπορω να πω τα εξης:
Μιλησα με τον Μπιτσακο για αρκετη ωρα, γιατι ειχα να τον δω καιρο, στην συνεχεια εβαλα ενα μαγιο και εκανα μερικα σουτ και αμεσως μετα παρακολουθησα 10 λεπτα περιμενοντας τον Φωτη να σκοραρει (ηταν βασικος στην ομαδα που αντιμετωπισε το Αργοστολι). Μου φαινεται οτι οσο και να περιμενα παλι τα ιδια θα εβλεπα απο τον τιμ μανατζερ του ΝΟΠ και εν ενεργεια παικτη του Φαρου.
Στην ομαδα που αντιμετωπισε το Αργοστολι αγωνιστηκε ο Κολομβος, ο Λαμπρος, ο Φωτης και αρκετα παιδια της ομαδας νεων του ΝΟΠ, και καμποσοι παικτες του Φαρου και του Νηρεα. Μια μικτη δηλαδη. Διαιτητης επαιζε ο Κανελλοπουλος που αυτην την εποχη προπονει τους νεους του ΝΟΠ, και ισως αυτος να φωναζε οταν εγω εφυγα απο την πισινα.
Σε αυτα τα 10-15 λεπτα που παρακολουθησα, μπορω να πω οτι το Αργοστολι εχει παικτες αρκετα καλους για την κατηγορια, που ξερουν πολο, και ισως μπορεσουν να πανε καλα.
Εχω δει φετος καμποσες ομαδες της Γ Εθνικης, και σιγουρα η Μεσογειος και ο Γερακας ειναι λιγο πιο μπροστα απο τις αλλες, αλλα το συγκεκριμενο πρωταθλημα ειναι πολυ δυσκολο, οποτε καλο ειναι να μην κανετε προγνωστικα.
Θυμηθειτε βεβαια και το παραδειγμα του Αρη Καμπου πριν 2 χρονια τετοια εποχη, που κανεις δεν περιμενε οτι καποιοι παππουδες του πολο θα πηγαιναν καλα και παρολα αυτα ανεβηκε στην Β Εθνικη πολυ ευκολα.
doom

Δημοσίευσηαπό solid » Δευτ Ιούλ 07, 2008 10:16 am

Τα συμπερασματα απο τα τελευταια posts ητανε:
1)oι ομαδες εχουνε ροστερ 20 παικτων η καθεμια
2)οι βασικοι δεν παιζουν στα φιλικα γιατι ειτε δεν πηγαινουνε ειτε δεν τους βαζουνε
3)Εχουν ηδη ανεβει 3-4 ομαδες στην Β'
4)Το συνολο των ομαδων της Γ΄ ειναι 17.Εκτος εαν καποιος τις εχει δει ολες να παιζουν αλλιως πως συμπεραινει ποια ομαδα ειναι φαβορι.
Σε σιρκουι 10 αγωνων σε 10 μερες.
Εγω παντως προτιμω να κραταω την αισιοδοξια για τον εαυτο μου .Το εαν θα ανεβει μια ομαδα ουτως ή αλλως εξαρταται απο :
το ροστερ ,την προετοιμασια,την τυχη , την κληρωση και τελος την διαιτησια.
Για τα 2 πρωτα μπορω να αισιοδοξω σιγουρα , για αλλα στις 28 Ιουλιου.
solid

Δημοσίευσηαπό nikos.th » Δευτ Ιούλ 07, 2008 10:25 am

28??????????
όχι ρε,μή λέτε τέτοια......για τις 18 δεν ητανε???
Άβαταρ μέλους
nikos.th

Δημοσίευσηαπό paragontas » Δευτ Ιούλ 07, 2008 10:28 am

η μπάλλα είναι η μεγαλύτερη πουτάνα με τη μικρότερη τρύπα. επειδή δε ξέρεις τι παιχνίδια παίζει καλό είναι κάθε ομάδα να συγκεντρώνεται σε κάθε της αγώνα και να βαδίζει με μικρά βηματάκια. στα μεγάλα βήματα μπορείς να παραπατήσεις!!!!! στο τέλος κάνουμε ταμείο.
paragontas

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό KASHMIR » Δευτ Ιούλ 07, 2008 11:31 am

ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ Ο ΝΗΡΕΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΑΝΕ 3 ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ , ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΗΤΑΝ 4-4 ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΚΝΕΥΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ( ΚΑΚΩΣ) ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 9-4 ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΖΑΜΟΥΡΤΖΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ . ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
KASHMIR

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ

Δημοσίευσηαπό KASHMIR » Δευτ Ιούλ 07, 2008 11:38 am

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΗΡΕΑ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
KASHMIR

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευσηαπό DinosD » Δευτ Ιούλ 07, 2008 12:05 pm

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ....

Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ, ΟΦΘ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΑΝ 3 ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ.....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΟΜΙΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....ΘΕΛΕΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ......Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΟΛΥΜΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ

ΒΟΛΟΣ - ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΛΙΓΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ Γ' .. ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΕΑΝΑΒ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΝΕΤΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ, ΑΝΕΥ ΗΤΤΑΣ, ΑΝΕΤΗ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ......ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ (ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Α2.....ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩ!!!!!
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.....
DinosD

Δημοσίευσηαπό solid » Δευτ Ιούλ 07, 2008 12:31 pm

Πιστευω οτι ο Νηρεας θα ανεβει ανετα στην Γ΄ .Για του χρονου θελει δουλεια ακομα και προγραμματισμο αλλα εχουνε καιρο.
Παντως η εννοια του βασικου εχει παει περιπατο στα τελευταια posts.
Eαν παντως ολες οι ομαδες εχουνε μονο μια επταδα τοτε αισοδοξω ακομα περισσοτερο απο την στιγμη που στην ομαδα μου εχουμε 11-12 παικτες που παιζουν ανα πασα στιγμη βασικοι.Ειδικα με τοσους πολλους αγωνες.
Και επιπλεον αφου καμια ομαδα δεν παιζει με την επταδα της οπως λενε ολοι τοτε πως βγαζετε συμπερασματα για το ποιος θα ανεβει και σε τι κατασταση ειναι τωρα?
solid

Δημοσίευσηαπό defender » Δευτ Ιούλ 07, 2008 12:32 pm

παίζει και ο Σωτήρης στο Νηρέα Λαμίας; Δεν κατέβηκε με ΝΟΒΑ φέτος τελικά;
defender

Δημοσίευσηαπό mike » Δευτ Ιούλ 07, 2008 12:40 pm

solid έγραψε:Πιστευω οτι ο Νηρεας θα ανεβει ανετα στην Γ΄ .Για του χρονου θελει δουλεια ακομα και προγραμματισμο αλλα εχουνε καιρο.
Παντως η εννοια του βασικου εχει παει περιπατο στα τελευταια posts.
Eαν παντως ολες οι ομαδες εχουνε μονο μια επταδα τοτε αισοδοξω ακομα περισσοτερο απο την στιγμη που στην ομαδα μου εχουμε 11-12 παικτες που παιζουν ανα πασα στιγμη βασικοι.Ειδικα με τοσους πολλους αγωνες.
Και επιπλεον αφου καμια ομαδα δεν παιζει με την επταδα της οπως λενε ολοι τοτε πως βγαζετε συμπερασματα για το ποιος θα ανεβει και σε τι κατασταση ειναι τωρα?

Εσύ το συμπέρασμα για το ποιος θα ανέβει στην Γ πως το έβγαλες;

Είπε κανείς ότι όλες οι ομάδες έχουν μια επτάδα; Το αντίθετο. Όλες οι ομάδες είχαν ελλείψεις και παρόλα αυτά έπαιζαν καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν μια επτάδα. Προφανώς τα συμπεράσματα βγαίνουν γιατί όλοι υποθέτουν ότι κάθε ομάδα θα παίζει, στη χειρότερη περίπτωση, το ίδιο καλά όταν δεν έχει απώλειες!
mike

Δημοσίευσηαπό paragontas » Δευτ Ιούλ 07, 2008 12:58 pm

πιστέυω ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις σε αυτό το πρωτάθλημα της Γ, καλό είναι να μην κάνουμε προγνωστικά.
paragontas

Δημοσίευσηαπό paragontas » Δευτ Ιούλ 07, 2008 1:00 pm

doom έγραψε:Μια και ειμαι ο νεος προπονητης του ΝΟΠ, και πραγματι παρεβρεθηκα στην πισινα την ωρα του φιλικου, μπορω να πω τα εξης:
Μιλησα με τον Μπιτσακο για αρκετη ωρα, γιατι ειχα να τον δω καιρο, στην συνεχεια εβαλα ενα μαγιο και εκανα μερικα σουτ και αμεσως μετα παρακολουθησα 10 λεπτα περιμενοντας τον Φωτη να σκοραρει (ηταν βασικος στην ομαδα που αντιμετωπισε το Αργοστολι). Μου φαινεται οτι οσο και να περιμενα παλι τα ιδια θα εβλεπα απο τον τιμ μανατζερ του ΝΟΠ και εν ενεργεια παικτη του Φαρου.
Στην ομαδα που αντιμετωπισε το Αργοστολι αγωνιστηκε ο Κολομβος, ο Λαμπρος, ο Φωτης και αρκετα παιδια της ομαδας νεων του ΝΟΠ, και καμποσοι παικτες του Φαρου και του Νηρεα. Μια μικτη δηλαδη. Διαιτητης επαιζε ο Κανελλοπουλος που αυτην την εποχη προπονει τους νεους του ΝΟΠ, και ισως αυτος να φωναζε οταν εγω εφυγα απο την πισινα.
Σε αυτα τα 10-15 λεπτα που παρακολουθησα, μπορω να πω οτι το Αργοστολι εχει παικτες αρκετα καλους για την κατηγορια, που ξερουν
πολο, και ισως μπορεσουν να πανε καλα.
Εχω δει φετος καμποσες ομαδες της Γ Εθνικης, και σιγουρα η Μεσογειος και ο Γερακας ειναι λιγο πιο μπροστα απο τις αλλες, αλλα το συγκεκριμενο πρωταθλημα ειναι πολυ δυσκολο, οποτε καλο ειναι να μην κανετε προγνωστικα.
Θυμηθειτε βεβαια και το παραδειγμα του Αρη Καμπου πριν 2 χρονια τετοια εποχη, που κανεις δεν περιμενε οτι καποιοι παππουδες του πολο θα πηγαιναν καλα και παρολα αυτα ανεβηκε στην Β Εθνικη πολυ ευκολα.

τελικά ο Μπιτσάκος θα παίξει στο ΝΟΠ; τί είπε;
paragontas

Δημοσίευσηαπό solid » Δευτ Ιούλ 07, 2008 1:13 pm

Γιατι εαν δεις το ροστερ του Νηρεα και ξερεις λιγο το επιπεδο των αλλων ομαδων τοτε μπορεις να καταλαβεις.
Εαν δεν γνωριζεις τους παικτες του Νηρεα ποιοι ειναι και που εχουν παιξει
τοτε δεν γνωριζεις και πολλα πραγματα
Επισης ανεβαινουν 3 ομαδες.
Οσον αφορα τις ελλειψεις που λες ολοι τους αναφερουν σαν βασικους.
Οποτε ειτε θελουν να δικαιολογησουν μια ηττα τους κυριως για ψυχολογικους λογους(και καλα κανουν) ειτε να΄''τρομαξουν'' τους αντιπαλους τους στο επιπεδο''και δεν παιζανε και οι βασικοι''.
Καλο ειναι ο καθενας να αισιοδοξει για την ομαδα του αλλα για προβλεψεις ειναι λιγο νωρις.
Εγω πιστευω οτι υπαρχουν 5-6 ομαδες που ειναι ενα κλικ πιο πανω απο τις αλλες και μπορουν να κερδισουν και να χασουν απο ολες.
Ειναι θεμα ημερας ,τυχης , διατησιας και σε ενα μεγαλο ποσοστο εμπειριας ειδικα απο καποιους παικτες με παραστασεις Α1 (και παραπανω οπως Μαυρωτας και Καιφας) και Α2.
Οποια ομαδα εχει τετοιους παικτες εχει και ενα αβανταζ αρκει βεβαια να εχουν κανει και καμια προπονηση γιατι μην ξεχνατε οτι θα παιξουν 5 αγωνες σε 3 ημερες.
solid

Δημοσίευσηαπό DinosD » Δευτ Ιούλ 07, 2008 2:50 pm

παίζει και ο Σωτήρης στο Νηρέα Λαμίας; Δεν κατέβηκε με ΝΟΒΑ φέτος τελικά;

Ο Σώτος είναι προπονητής στην Λαμία...όχι παίχτης......αλλα όταν ανέβουν με το καλό θα παίξει σίγουρα κι αυτός και ο Κώστας.....
DinosD

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Ιούλ 07, 2008 4:26 pm

paragontas έγραψε:
doom έγραψε:Μια και ειμαι ο νεος προπονητης του ΝΟΠ, και πραγματι παρεβρεθηκα στην πισινα την ωρα του φιλικου, μπορω να πω τα εξης:
Σε αυτα τα 10-15 λεπτα που παρακολουθησα, μπορω να πω οτι το Αργοστολι εχει παικτες αρκετα καλους για την κατηγορια, που ξερουν
πολο, και ισως μπορεσουν να πανε καλα.

τελικά ο Μπιτσάκος θα παίξει στο ΝΟΠ; τί είπε;

Ο Μπιτσακος θα παιξει στην ΝΕΠ φετος (κατα 95%)
Οταν ειπα οτι του μιλησα, δεν σημαινει οτι του εκανα και προταση για τον ΝΟΠ. Με τον Μπιτσακο εχουμε συμμετασχει σε Ολυμπιακους Αγωνες μαζι (Βαρκελωνη 1992) και ειμαστε φιλοι. Ειχαμε καιρο να τα πουμε, και για αυτο ισως καποιοι να υπεθεσαν βλεποντας μας μαζι για αρκετη ωρα, οτι τον εψηνα για τον ΝΟΠ.
doom

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Ιούλ 07, 2008 6:05 pm

Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα ονόματα των ομάδων,ούτε οι παίκτες...
Αυτό που με ενδιαφέρει κι αυτό που ζητάω απεγνωσμένα και στην Πάτρα εδώ και 5 -τουλάχιστον- χρόνια,είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο κι ένα προπονητή συνεπή,για να μπορέσουμε όσοι εργάζονται και δεν βλέπουν το πόλο επαγγελματικά,να προπονούνται 3 φορές την εβδομάδα,ώστε να κατεβαίνουν στα πρωταθλήματα αυτά αξιοπρεπώς,ασχέτως αποτελέσματος...
Ποιές από αυτές τις ομάδες που χρίζεται ως φαβορί έχει αυτά τα χαρακτηριστικά?
Γνωρίζω ότι η Μεσόγειος κάνει και παραπάνω,συμμετέχοντας κι όλη η εκεί παρέα και σε φιλικά και για αυτό τις εύχομαι να ανέβει και να πάει ακόμα ψηλότερα,χωρίς να χάσει τον παρείστικο χαρακτήρα της...
Από τις υπόλοιπες...?
Μήπως οι περισσότεροι μαζεύεστε ένα μήνα πριν τους αγώνες,κλείνετε κανα "μεγάλο" όνομα που έχει να κολυμπήσει αρκετά φεγγάρια και αυτοχρίζεσται φαβορί?
Άβαταρ μέλους
No 7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης