Συντονιστής: Lambros10
Jestered έγραψε:μούφικο γκολ??? καλά... να σου χαλάσω εγώ χατήρι βρε??? ορίστε Νηρέας Γέρακα - Ηλιούπολη 8 - 5! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Αν εσύ πιστεύεις πως με αγκωνιές, μπουνιές και κλωτσιές και μάλιστα από τον τερματοφύλακα, επειδή εσείς μέσα δεν μπορούσατε, κερδίζεις έναν αγώνα τοτε... πάρε να 'χεις, 8 παστέλια το ένα πιο ωραίο από το άλλο!! αχ0αχ0αχ0αχ0αχα0χ0αχ0αχ0αχ0α!!! :D
Jestered έγραψε:ΟΚ δεν θα είμαι ειρωνικός. Άλλωστε δεν ήμουν αν δεις το πρώτο ποστ μου για τον αγώνα του Γέρακα με την Ηλιούπολη. Ο φίλος από την Ηλιούπολη ξεκίνησε να γίνεται εριστικός και ειρωνικός για αυτό και διαγράφτηκε το ποστ του. Συγνώμη πάντως, αλλά είναι να γελάς με αυτό που είπε ("κερδίζετε παίζοντας βρόμικα")... Water-poloholic ο Άγγελος είναι στη ομάδα και πάει αρκετά καλά αν σκεφτείς κιόλας ότι ήταν τραυματίας μέχρι πριν λίγες μέρες...
Jestered ποιος απο την Ηλιουπολη ειπε αυτο το πραγμα?
Επισης μην απλοποιεις τα πραγματα λεγοντας ''ενταξει το σκορ ειναι 7-4 ''
Εγιναν 5-6 φασεις οι οποιες ητανε εις βαρος μας μονο και οτι και να λες επηρεαζουν το παιχνιδι.Δεν χρειαζεται να τις πω.
Απο κει και περα εισασταν καλυτεροι και κερδισατε αλλα να λες παρε 8 παστελια και τετοια αστο καλυτερα γιατι οπως λεει και το τραγουδι ''καπου θα ξαναβρεθουμε''.Επειδη εισαι μικρος να το ξερεις αυτο .Μην το παιζεις μαγκας μετα το παιχνιδι.Τα ιδια λεγανε και καποιοι αλλοι περυσι.
Η δυναμικη της Ηλιουπολης ειναι τετοια που αργα ή γρηγορα θα συναντηθουμε παλι .Με αλλους ορους.Απολαυσε την νικη σου λοιπον και μην προκαλεις.
peponoflouda έγραψε:Δεν ξερω το παιδι αμα εχει καποια προβληματα αλλα ο τερματοφυλακας της ηλιουπολης ειναι τουλαχιστον απαραδεκτος για δευτερος παιχνιδι προκαλει με την συμπεριφορα του και αναρωτιεμαι πως δεν τιμωρειται απο τους διατητες.
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες