Συντονιστής: Lambros10
!!!supersonic έγραψε:1ον για το θεμα της Βεροιας και της τελικης φασης. Οποια πολη παρει δηλαδη την τελικη φαση θα εχει ομαδα στην Γ Εθνικη!;;;Γιατι αυτο προκυπτει απο αυτα που βλεπουμε στο forum! Τραγικο να ακουμε "δεν προβλεπεται να μην περασει η Βεροια"
Lolek & Bolek έγραψε:!!!supersonic έγραψε:1ον για το θεμα της Βεροιας και της τελικης φασης. Οποια πολη παρει δηλαδη την τελικη φαση θα εχει ομαδα στην Γ Εθνικη!;;;Γιατι αυτο προκυπτει απο αυτα που βλεπουμε στο forum! Τραγικο να ακουμε "δεν προβλεπεται να μην περασει η Βεροια"
Δεν προβλεπεται να μην περασει η Βεροια κυριως λογω ομιλου....περα απο τον Πανσερραικο οι αλλες ομαδες νομιζω οτι δεν εχουν κατι αξιολογο!!! Δεν χρειαζεται σπρωξιμο εχω την εντυπωση η Βεροια (ΝΑΣ Ημαθιας...οχι ο Νηρεας)
lefteris_13 έγραψε:ρε παιδια πολλα λεφτα υπαρχουν. τι κριση λενε οτι υπαρχει στην ελλαδα μετα; αμα περασει η ολυμπιαδα εγω βαζω ολα τα εξοδα για ολες τις ομαδες και δωρο τα σουβλακια γιανα γινουν οι αγωνες στην πισινα που εχω σπιτι μου.
pasniki έγραψε:παιδια, ακουσα οτι και η αλεξανδρουπολη θα θελησει να παρει την τελικη φαση με ολα τα εξοδα, αν περασει απο τον ομιλο της θεσσαλονικης.
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες