Συντονιστής: Lambros10
giannis.zisopoulos έγραψε:Λάμπρο συγχώρησέ με για το ορθογραφικό. Θα το γράψω 50 φορές τιμωρία
No 7 έγραψε:Πέρσι στην Πρέβεζα , οπου συμμετείχα με τον Νηρέα Πατρών στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής,μου είχαν κάνει φοβερή εντύπωση τα πιτσιρίκια τόσο των Ιωαννίνων , όσο και της Πρέβεζας.
Φέτος εντυπωσιάστηκα από την πρόοδο των Ιωαννίνων,που μας κέρδισαν κιόλας στο μεταξύ μας παιχνίδι και κάτι μου λέει ότι θα παρευρεθεί και στην τελική φάση του πρωταθλήματος,παρόλο που βγήκε τρίτη στον όμιλο της Πάτρας.
Έπίσης αυτό που είδα στην ομάδα του ΟΠΑΘΑ με 30 περίπου πιτσιρίκια να είναι με μπλουζάκια της ομάδας και να παίζουν εναλλάξ , με πήγε πολλά χρόνια πίσω!
Συγχαρητήρια επίσης στις 2 ομάδες που προκρίθηκαν στον Νηρέα και στον Ναυσίθοο,που ήταν κατα την γνώμη μου και οι 2 καλύτερες ομάδες τουτουρνουά και δίκαια πήραν το εισητήριο για την τελική φάση.
Τέλος ΄νιώθω υποχρεωμένος απέναντι στους άλλους 7 ''ήρωες'' συμπαίκτες μου στον Φάρο , που βγάλαμε 5 δύσκολους αγώνες μέσα σε 2.5 μέρες (την Κυριακή με Πρέβεζα και Ναυσιθόο παίξαμε κολλητά !!! )και κερδίσαμε 2 παιχνίδια και χάσαμε αξιοπρεπέστατα στα υπόλοιπα 3 και απέναντι στον προπονητή μας Κανελλόπουλο Βασιλάκη.
Τους ευχαριστώ πολύ !
Καλή συνέχεια ...
Lolek & Bolek έγραψε:Φιλε μου η κληρωση γινεται τυχαια ασχετα με το ποιος βγηκε πρωτος και ποιος δευτερος!!!
vs έγραψε:Εντυπωσιακό πάντως το ότι η Ολυμπιάδα Ιωαννίνων νίκησε το Νηρέα στο πρώτο ματς, εντουτοις ο Νηρέας (αν και υποτίθεται πολύ πιο απροπόνητος) νίκησε 13-4 στο μπαράζ![]()
Ήδη διεξάγονται έρευνες για τη σύνθεση του κρασιού και των μεζέδων στο χορηγικό μεζεδοπωλείο.
surfer21gr έγραψε:ΝΗΡΑΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΠΕΚΕΒ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΜΙΛΩΝΑΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ
ΠΑΤΡΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!
kepaptsoglou_bill έγραψε:Παίδες, να κάνω μια ερώτηση? Με ποια λογική γίνονται οι 2 όμιλοι? Στον 1ο ομιλο υπάρχει μόνο ένας 1ος των ομίλων ενώ στον δευτερο υπάρχουν 3!!(Μακεδονικός , Μιλωνας και Κερκυρα). Δε θα πρεπε να υπάρχει μία καλύτερη κατανομή? Κατά τη γνώμη μου θα πρεπε να υπάρχουν στον καθε ομιλο 2 πρώτοι των ομίλων.
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες