COACHFK έγραψε:Ωραια πραγματα διαβαζω και ακουω, αφου μιλησα και τηλεφωνικα με τον μπεμπη(οχι δεν ειμαστε...σκοτωμενοι οπως θελουν μερικοι).
Ο Ηλυσιακος θα λαβει μερος με ολα τα στελεχη του και μαλιστα επεσαν και τα αναλογα τηλεφωνα για μια πρωτη συναντηση και με αυτους που εχουν...αυτομολισει σε διαφορα μερη της επαρχιας.
Περιττο να πω πως με τερματοφυλακα τον...μυτανθρωπο και κοουτς τον Λουκατο, παμε για πρωταθλημα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχα
Θα περασουμε πολυ καλα και ελπιζω ολες οι ομαδες να δειξουν ενδιαφερον.
BIGMAN έγραψε:Αγαπητοι φιλοι babis & doom εαν βρεθουμε στην ιδια πισινα εσεις ο Αρωνης κι εγω να ενημερωσω τους τεχνικους του κολυμβητηριου να χαμηλωσουν τη σταθμη της πισινας χα χα χα χα χα
sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:Ωραια πραγματα διαβαζω και ακουω, αφου μιλησα και τηλεφωνικα με τον μπεμπη(οχι δεν ειμαστε...σκοτωμενοι οπως θελουν μερικοι).
Δηλαδη να πιστεψουμε τον μανατζερ για την επικοινωνια με τον μπεμπη μετα απο οσα εγιναν πριν 10 μερες?
COACHFK έγραψε:sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:Ωραια πραγματα διαβαζω και ακουω, αφου μιλησα και τηλεφωνικα με τον μπεμπη(οχι δεν ειμαστε...σκοτωμενοι οπως θελουν μερικοι).
Δηλαδη να πιστεψουμε τον μανατζερ για την επικοινωνια με τον μπεμπη μετα απο οσα εγιναν πριν 10 μερες?
Κι ομως θα πρεπει να το πιστεψεις οτι ειχαμε τηλεφωνικη επικοινωνια και μιλησαμε αρκετα για την συμμετοχη του Ηλυσιακου και αλλων ομαδων καθως και για την διοργανωση του Πρωταθληματος.
Ο Δημητρης το βραδυ που τον...εφυγαν απο το ΚΟΠΙ, αφου ολα τα παιδια βγηκαν απο την πισινα και πηγαν στα γραφεια, οπου και τους ανακοινωθηκε το γεγονος, με πλησιασε και μου ειπε: Δεν πρεπει να ειμαστε πλακωμενοι.
Του ζητησα λοιπον να το συζητησουμε και μου ειπε να τηλεφωνηθουμε καποια αλλη φορα γιατι εκεινη την στιγμη δεν ηταν καλα και ειχε πολλα...
Δεν εχουμε ακομα συζητησει για οσα εγιναν, αλλα νομιζω πως αφου εγινε το πρωτο βημα, καποια στιγμη θα πουμε και τα υπολοιπα.
Αλλωστε νομιζω πως αυτα που μας ενωνουν με τον Δημητρη ειναι πολυ περισσοτερα και πιο σοβαρα απο αυτα που μας χωριζουν.
ΥΓ Και γιατι δεν τον παιρνεις τλφν να σου πει, βρε σκυλοψαρομουτσουνα???
eva5 έγραψε:Δημήτρη, ποιες ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον;
babis έγραψε:οταν σε λιγες μερες σας ανακοινωσω τα ονοματα των παιχτων του Εθνικου και του Ολυμπιακου καθως και της Πατρας που ενθουσιαστηκαν και ειπαν ΝΑΙ ανεπιφυλακτα,δεν θα το πιστευετε.
Αν καταφερω να βρω και τις ωρες που ζητω για 3 φορες τη βδομαδα και Σαββατο σε πισινα με ζεστο νερακι οπου θα μπορουμε να κολυμπαμε ολοι, τοτε θα ειμαι περισσοτερο αισιοδοξος.
Πιστευω ακραδαντα οτι η βαση για να επαναληφθει αυτο το πρωταθλημα και να γινει μακροβιο, ειναι η κολυμβητικη εδρα.
Ο χωρος οπου θα ξερουμε ολοι οταν αν παμε συγκεκριμενες ωρες θα βρουμε αλλους δικους μας.
Αντε.Καλη μας επιτυχια
babis έγραψε:Δεν υπαρχουν ουτε θα υπαρξουν ποτε Εθνικες ομαδες masters επειδη δεν υπαρχει καμια "αρχη" που θα επιλεξει χοντρους ασπρομαλληδες γερους με πονους στις αρθρωσεις. ενταξει?
noseman έγραψε:babis έγραψε:Δεν υπαρχουν ουτε θα υπαρξουν ποτε Εθνικες ομαδες masters επειδη δεν υπαρχει καμια "αρχη" που θα επιλεξει χοντρους ασπρομαλληδες γερους με πονους στις αρθρωσεις. ενταξει?
Πρώτον, αδυνάτισα...
Δεύτερον, τα μαλλιά μου (όσα έμειναν) τα ξυρίζω...
Για τις αρθρώσεις, θα συμφωνήσω
Επιστροφή στο Βετεράνοι και Υδατοσφαίριση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης