babis έγραψε:Λυπαμαι ρε παιδια αλλα περνουσα μεγαλο δραμα αυτο τον καιρο και δεν μπορουσα να ασχοληθω με το τουρνουα.
Βρισκομαι σε βαθεια καταθλιψη επειδη οι φιλοι μου δεν μπορουν να χωνεψουν την 4αρα απο την θυγατρικη τους.
Και η βρωμο4αρα εσκασε στην ευτυχεστερη τους στιγμη. (οχι στιγμη επιτυχιας...τετοιες δεν εχουν). Απλως η χαρα τους ηταν τεραστια επειδη ειχαμε φαει τεσσερα απο την ΑΕΚ.
Ρε δεν προλαβαν να το φχαριστηθουν και τους ηρθε καταμουτρα η σφαλιαρα.
Ενα αρνητικο συναισθημα ειναι πως κανενας μα κανενας δεν ενδιαφερθηκε να μαθει αν εχουμε χωρο για προπονησεις γιατι κανενας δεν θελει να πεσει στο νερο να κουραστει.
Μιλησα δυο φορες με το Μιλε. Εχει αναλαβει την Εθνικη Σλοβακιας.
Οι masters εκει βρισκονται συχνα και δινουν σκληρες μαχες.
Ο Μιλε θα μας βοηθησει να λαβουμε και μεις μερος.
Το ιδιο συμβαινει και με τους Τουρκους. Μιλουσα προ ημερων μαζι τους και μας περιμενουν οποτε το θελησουμε να παιξουμε 2-3 παιχνιδια στην Πολη.
Ενδιαφερεται ομως κανενας?
Ειμαστε τοσο ευκολοι στα λογια και στις κριτικες. Αυτο ειναι ιδιωμα ημων των Ελληνων.
Ποσο ευκολα (αν γυρισετε πισω τις σελιδες αυτου του topic ) θα διαβασετε ειρωνειες, εξυπναδες και ανακριβειες ανευθυνων φιλων επειδη πετυχαμε να συμμετεχουμε σε διεθνη τουρνουα mastres με ατομικη μας πρωτοβουλια.
Τοτε τα καταφεραμε. Τωρα που προσπαθω να κανω το ιδιο και με ολους τους masters, απο ολη την Ελλαδα, βλεπω οτι ειναι σχεδον αδυνατο να συμβει.
Αφου λοιπον εσεις οι δικαστες των γεγονοτων δεν ενδιαφερεστε ουσιαστικα, γιατι δεν χειροκροτειτε και δεν επιδοκιμαζετε αυτους που καταφερνουν να κανουν την θεληση του πραξη?
doom έγραψε: Προς το παρον, μαλλον θα σε φιλοξενησουμε εμεις στον Παναθηναικο για να παιξεις (να σου κανουμε και λιγο καζουρα ρε παιδι μου), αφου απ'οτι καταλαβαινω, μαλλον η ομαδαρα σου δεν ενεργοποιειται.
veneto έγραψε:doom έγραψε: Προς το παρον, μαλλον θα σε φιλοξενησουμε εμεις στον Παναθηναικο για να παιξεις (να σου κανουμε και λιγο καζουρα ρε παιδι μου), αφου απ'οτι καταλαβαινω, μαλλον η ομαδαρα σου δεν ενεργοποιειται.
Μπέμπη μη ψήνεις τον αρχηγό μας να φορέσει πράσινο σκουφάκι.Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Η ομάδα είναι έτοιμη και περιμένει![]()
![]()
veneto έγραψε:doom έγραψε: Προς το παρον, μαλλον θα σε φιλοξενησουμε εμεις στον Παναθηναικο για να παιξεις (να σου κανουμε και λιγο καζουρα ρε παιδι μου), αφου απ'οτι καταλαβαινω, μαλλον η ομαδαρα σου δεν ενεργοποιειται.
Μπέμπη μη ψήνεις τον αρχηγό μας να φορέσει πράσινο σκουφάκι.Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Η ομάδα είναι έτοιμη και περιμένει![]()
![]()
NO FOUL έγραψε:veneto έγραψε:doom έγραψε: Προς το παρον, μαλλον θα σε φιλοξενησουμε εμεις στον Παναθηναικο για να παιξεις (να σου κανουμε και λιγο καζουρα ρε παιδι μου), αφου απ'οτι καταλαβαινω, μαλλον η ομαδαρα σου δεν ενεργοποιειται.
![]()
Μπέμπης μάλλον εσύ είσαι που δεν είσαι ακόμη ούτε σαράντα. Δεν νομίζω ότι δικαιούσαι να παίξεις γι' αυτό το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.
babis έγραψε:μα τι λες ρε Νικο. Παιζεις κανονικα στο πρωταθλημα παλαιμαχων.
Εισαι πολυ μικρος για τα διεθνη τουρνουα masters.
Εχουμε σχεδον καταφερει το Σταθη το Σαραντο.
Του Περικλη δεν του κανω προσκληση γιατι φοβΑμαι μ αυτο το παχος που κουβαλαει μηπως του συμβει κανενα κακο. Μαλλον αν δεν βρουμε το Χαρη το Μαλεβιτη να τον προσκαλεσουμε για προπονητη μας.
Τι λες περι αυτου?
NO FOUL έγραψε:babis έγραψε:μα τι λες ρε Νικο. Παιζεις κανονικα στο πρωταθλημα παλαιμαχων.
Εισαι πολυ μικρος για τα διεθνη τουρνουα masters.
Εχουμε σχεδον καταφερει το Σταθη το Σαραντο.
Του Περικλη δεν του κανω προσκληση γιατι φοβΑμαι μ αυτο το παχος που κουβαλαει μηπως του συμβει κανενα κακο. Μαλλον αν δεν βρουμε το Χαρη το Μαλεβιτη να τον προσκαλεσουμε για προπονητη μας.
Τι λες περι αυτου?
Μπάμπη,
άμα είναι να παίξει ο Βενετό, να καλέσεις και Χατζή, Βλάχο, Λούδη και αν θυμηθώ και άλλους κοντά στα σαράντα θα στους θυμήσω. Θες να στήσεις γαυροαυτοκρατορία και στο παλαιμάχων, ακόμη δεν ξεκίνησε;
babis έγραψε:αυτους που αναφερετε τους εχω ηδη μιλησει ειτε αμεσα ειτε μεσω κοινων φιλων. Εχω κρατησει επαφη με πολλα παιδια.
Το μονο που δεν θα ηθελα ποτε να συμβει, θα ηταν να καταντησουμε οπως στο ποδοσφαιρο να παιρνουμε τον τιτλο για τα επομενα 10-15 χρονια.
Απεχθανομαι τετοιου ειδους μονοκρατοριες Αν βεβαια συμβει , θα κανω πετρα την καρδια μου και θα το πιω κι αυτο το φαρμακι.
Με το Δημητρη προσπαθουμε να βρουμε τον αντωνη τον Καραβανο.
Αν καποιος απο σας εχει κρατησει καποια επαφη ας μου δωσει τηλεφωνο να του μιλησω.
Αντε ο καιρος φτιαχνει. Πεθαινει ο χειμωνας. Ας ξυπνησουμ εμεις τωρα και ας σηκωθουμε απο τον καναπε.
Αντε καλη περιοδο ναχουμε.
Καλη δυναμη σε ολους
Επιστροφή στο Βετεράνοι και Υδατοσφαίριση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες