Συντονιστής: Lambros10
nemesis έγραψε:Θα διαφωνήσω μαζι σου Δημητρη στην φάση στο τέλος με τον Σερβιτσ αν δεν κάνω λαθοσ οι διαιτητές έδωσαν επιθετικό ,γιαυτο ακολουθήσανε και τα υπόλοιπα που είδαμε!
Και πιστευω οτι οι Αμερικάνοι άξια βρίσκονται εδω που βρίσκονται και το αποδείξανε με τουσ Κροάτες αυτο ,έχω χρόνια να δω τισ Η.Π.Α. τόσο δυνατές ,συγχαρητήρια στον Σρεντερ όπως πολύ καλά είπες!
doom έγραψε:nemesis έγραψε:Θα διαφωνήσω μαζι σου Δημητρη στην φάση στο τέλος με τον Σερβιτσ αν δεν κάνω λαθοσ οι διαιτητές έδωσαν επιθετικό ,γιαυτο ακολουθήσανε και τα υπόλοιπα που είδαμε!
Και πιστευω οτι οι Αμερικάνοι άξια βρίσκονται εδω που βρίσκονται και το αποδείξανε με τουσ Κροάτες αυτο ,έχω χρόνια να δω τισ Η.Π.Α. τόσο δυνατές ,συγχαρητήρια στον Σρεντερ όπως πολύ καλά είπες!
Φαουλ εδωσαν και οχι επιθετικο. Στην συνεχεια εδωσαν αλλαγη στο σουτ, και μετα αντικατασταση για διαμαρτυρια.
vs έγραψε:Οι Ούγγροι έχουν δημιουργήσει καλή παράδοση με τον Περόνε. Και με την εθνική τους (νομίζω από το Βελιγράδι) αλλά και η Χόνβεντ (πρόπερσι στην Ευρωλίγκα, με Μπαρτσελονέτα) ο Περόνε βάζει ένα ή κανένα. Και τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια κλείνουν σε μεγάλα σκορ.
Μιλάμε για 7-8 παιχνίδια, τυχαίο λοιπόν δεν μπορεί να είναι
moxito έγραψε:Ολοι οι speakers ειναι τελείως ασχετοι στην περιγραφη και στον σχολιασμο ενος αγωνα πολο.Ολα αυτα που λένε ειναι ασχετα και προκαλουν πολυ γελιο για καποιον που ειναι στο χωρο και γνωριζει.Θα προτιμουσα η κρατικη τv να βαλει καποιον παλαιμαχο αθλητη για να μαθαινει και ο κοσμος που παρακολουθει το παιχνιδι και δεν γνωριζει καποια πραγματα,τους κανονες και το σκεπτικο του αθληματος.Ο μονος που προσπαθει καπως ειναι κατα τη γνωμη μου ο Σωτηρακοπουλος.
vs έγραψε:Εμένα, πάντως, με απογοήτευσε ο Σκουντής, ο οποίος έχει χρόνια σχέση με το υγρό στοιχείο και παρόλα αυτά οι περιγραφές του (στο πόλο) είναι συχνά χειρότερες των άλλων.
Πέρα από αυτό, πόσο δύσκολο είναι να μάθουν αν κάποια άμυνα (γενικά και αόριστα) είναι ζώνη ή και ανάμεσα, να περιγράψουν ένα μπάσιμο κλπ. Δεν είναι κάτι το τόσο εξειδικευμένο, ειδικά για τους μπασκετικούς που έχουν συνηθίσει να διαβάζουν το "κόψιμο" και τη ζώνη.
doom έγραψε:Ο Σεφτελης ειναι απογοητευτικος. Η χροια της φωνης του σε αποτρεπει να παρακολουθησεις, ενω παρα το γεγονος οτι ειναι ο βασικος σπικερ της ΕΤ σε ολα τα μεγαλα γεγονοτα του υγρου στιβου τα τελευταια χρονια, δειχνει να μπερδευεται συνεχεια, και να μην ξερει καθολου το αθλημα.
Επιστροφή στο Διεθνής Υδατοσφαίριση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες