Συντονιστής: Lambros10
doom έγραψε:Η προσωπικη μου αποψη για την κληρωση των Ολυμπιακων Αγωνων ειναι η εξης:
Στις γυναικες, οπου η διακριση ειναι πιο ευκολη, η κληρωση ειναι πολυ πονηρη.
Οι Ουγγαρεζες δεν ειναι η ομαδαρα που δεν παιζοταν πριν μερικα χρονια. Η Ολλανδια εκανε την πολυ μεγαλη εκπληξη περυσι και περασε απο το Ευρωπαικο προολυμπιακο, αλλα προσωπικα δεν μου πολυγεμιζει το ματι. Η ψυχολογια, που παντα παιζει πολυ σημαντικο ρολο, ειναι πολυ καλυτερη οταν ξεκιναμε να παιξουμε με την Ολλανδια αντι, ας πουμε, με Ρωσια η Ιταλια. Η Αυστραλια ειναι μαλλον λιγο καλυτερη απο εμας, αλλα δεν μπορουμε να ξερουμε σε τι κατασταση θα βρεθουν στο Πεκινο.
Γενικα μπορουμε να πουμε τα εξης: Αν ειμασταν στον αλλο ομιλο (στην θεση μιας απο Ιταλια, ΗΠΑ η Ρωσια), εχοντας να αντιμετωπισουμε την Κινα, μαλλον θα ειχαμε σιγουρεψει την 6αδα, και ο αντιπαλος στον προημιτελικο θα ηταν σιγουρα πιο εφικτος. Θα μπορουσαμε να αφοσιωθουμε αποκλειστικα στο χιαστι παιχνιδι, την ωρα που οι υπολοιποι θα πλακωνονταν για μια οσο το δυνατον καλυτερη θεση στο αλλο γκρουπ. Τωρα, εμεις ειμαστε αυτοι που πρεπει κατ'αρχας, να εξασφαλισουμε την 3η θεση στο γκρουπ, και στην συνεχεια να προσπαθησουμε για την πρωτια. Ουσιαστικα εχουμε 3 μεγαλα ντερμπι. Αν καταφερουμε να παρουμε την 1η θεση, εχει καλως. Διαφορετικα, αν μπουμε στην 3αδα του ομιλου, ο προημιτελικος θα ειναι πολυ δυσκολος. Ασε που μπορει να ερθουμε και 4οι σε αυτο το γκρουπ, οποτε θα παιξουμε για την 7η θεση.
Το συμπερασμα μου ειναι οτι η κληρωση των γυναικων ειναι εξαιρετικα δυσκολη, με δεδομενο οτι τελικα η ομαδα θελει 4αδα και κατ'επεκταση μεταλλιο, οποτε και η 1η θεση στον ομιλο ειναι πολυ δυσκολη υποθεση, αλλα και το χιαστι παιχνιδι θα ειναι με μικρες πιθανοτητες νικης.
nemesis έγραψε:Με όποια τον ικανοποιήσει καλύτερα αυτή και θα πάρει!
Ομολογώ θα είναι δύσκολη απόφαση!
Επιστροφή στο Διεθνής Υδατοσφαίριση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης