φιλε μου το παλαιο φαληρο ειναι για κατι καλυτερο φετος,δεμενη ομαδα..εγω λεω οτι θα ειναι πανω απο το ν.ο.π!πλευ-οφ βλεπω οσφπ,πανιωνιο,βουλιαγμενη,παλαιο φαληρο κ δυο θεσεις ν παιζουν...τα χανια στην ενατη θεση δυσκολα..vs έγραψε:Τώρα που τελείωσε και το τελευταίο "μεγάλο τουρνουά", νομίζω ότι τα άστρα είναι ευνοϊκά για να αρχίσουμε τα γνωστά μας. Έχουμε 2 εβδομάδες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Για την κανονική περίοδο, αρχικά βλέπω :
- Ολυμπιακό πρωταθλητή
- Πανιώνιο στην 4άδα αλλά να εξαρτάται πολύ από το πώς θα λειτουργήσουν 1-2 συγκεκριμένοι παίκτες
- Βουλιαγμένη στα playoffs, αλλά μπαίνοντας με πολύ καλύτερη θέση και απόδοση από πέρισυ
- Παναθηναϊκό στο 3-6
- ΝΟΠ ερωτηματικό : λογικά στο 4-6
- Φάληρο, ΠΑΟΚ, ΝΕΠ να κατατάσσονται στο 5-8 και να το παλεύουν για τα playoffs
- Χίο στο 8-10, μάλλον 9η, και χωρίς ιδιαίτερο άγχος προς το τέλος. Αναλόγως του πώς θα λειτουργήσουν δύο συγκεκριμένοι παίκτες και πόσο σταθερός θα είναι ένας άλλος
- Χανιά, Λάρισα, ΚΟΠΙ να το παλεύουν για τη σωτηρία. Στην πιο ευνοϊκή περίπτωση τα Χανιά ίσως πλασαριστούν και στην 9η.
Γενικώς, νομίζω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο συναρπαστικό από το περσινό και ότι η ψαλίδα μεταξύ αρκετών θέσεων έχει μικρύνει.
Επίσης, ακόμα και με 2 ξένους, αναμένεται να πάρουν ακόμα μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής αρκετοί νέοι Έλληνες (μερικοί ακόμα και σε βασικούς ρόλους). Ενδεικτικά αναφέρω τους Φλέγκα, Βλαχόπουλο, Κουλιεράκη, Δερμιτζάκη, Καστανάκη, Μιμίδη, Γκιάλη, Γεννηδουνιά, Ξενάκη, Σολανάκη, Ποντικέα και ίσως και κάποιοι από τους νεαρούς του ΠΑΟΚ. Όλοι τους είχαν όνομα στα μικρά πρωταθλήματα και τις εθνικές, οπότε είναι η πλέον κατάλληλη ώρα για τους περισσότερους να μπουν ζεστά στο χώρο των ανδρών.
sharkman έγραψε:1) Η Χιος την βλεπω 4-6 θεση τελικα δεν ειναι ασχημη.
2) Δεν βλεπω πως ο κολλητος θα ειναι μεσα στην 4αδα και το φαληρο με τον ΠΑΟΚ να ειναι εκτος, δυσκολακι φιλαρακι.
vs έγραψε: τι άλλο πρέπει να κάνει ο Θωμάς Γαβαλάς για να αξιωθούν οι φωστήρες του πόλο να τον καλέσουν στην εθνική.
vs έγραψε:Φλέγκας και Γαλανίδης δεν έχουν παίξει βασικοί συνολικά σε 15 ματς της Α1 και ακόμα και για τόσα, μιλάμε επειδή πρόπερσι ο Ρέππας είχε τραυματιστεί στην αρχή. Άρα πρέπει πρώτα να δείξουν ότι μπορούν να παίζουν στους άνδρες και μετά όλα τα υπόλοιπα, ειδικά ο Γαλανίδης που πέρισυ ήταν συχνά εκτός 13άδας σε μια ομάδα που σώθηκε την τελαυταία στιγμή.
Ο Γαβαλάς έκανε εξαιρετική σαιζόν πέρισυ, ειδικά στην αρχή. Τώρα πάλι παίζει καλά στα φιλικά. Νομίζω ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη αδικία στις κλήσεις του Δούμπα.
Η δική σου γνώμη είναι διαφορετική. Οκ, όμως γιατί νομίζεις ότι υπερβάλλω ;
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης