Αυτα εγω τα ειχα πει και ειχα κρουσει τον κωδωνα του κινδυνου εδω και 2 χρονια. Δεν καταλαβα ποτε γιατι η Πανιωνια κινηση ακομα και αυτη τη στιγμη δεν κανει κατι. Τι περιμενουν? Να φτασει σε σημεια που μετα δεν θα διορθωνεται τιποτα? Ολοι ειδαμε που εχει φτασει ο εθνικος. Τι περιμενουν? Να δουν ετσι και τον Πανιωνιο? Αν καποιους τους βολευει γιατι οι αλλοι δεν αντιδρουν?tsokmakitze έγραψε:ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΑΝ ΔΥΟ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΧΙΛΙΑΡΑ ΕΝΑΣ 95ΑΡΗΣ ΚΙ ΕΝΑΣ 94ΑΡΗΣ.ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ.ΜΕ ΛΥΠΗ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝ
ΠΟΡΤΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑ.
ΤΑ ΣΗΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ
ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ........
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΩΝ ΤΥΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ
ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΧΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΣΤΑΣ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΕΛΟΝΟΝΤΑΣ
ΑΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΟΠΕΙ
ΟΤΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.....
lupo έγραψε:Επειδη καποιος παρεξηγηθηκε με τα γραφομενα μου και με πηρε τηλεφωνο να μου ζητησει τον λογο , σε ωρα που ημουν στην δουλεια μου και δεν μπορουσα να μιλησω , ενημερωνω ολους τους συνομιλητες οτι δεν ξαναμπαινω στην διαδικασια να κριτικαρω την συγκεκριμενη ομαδα και αν καποιοι θιχτηκαν γιατι νομιζουν οτι μιλαω προσωπικα απλα τους ζηταω συγγνωμη , οχι γιατι ειπα ψεμματα, αλλα επειδη δεν επρεπε να ανακατευτω επειδη δεν μου πεφτει λογος. Δεν πηρα ποτε ενα ευρω απο τον Πανιωνιο και δεν εχω κανενα κερδος απο οποιαδηποτε εξελιξη. Εξακολουθω να εχω τις αποψεις μου επι του θεματος και ΟΠΟΙΟΣ θελει να μαθει για το τι εγινε καποτε στον Εθνικο ας παει στα γραφεια του εθνικου να ενημερωθει.
Δεν ηταν λογοκρισια ακριβως. Μου φανηκε περισσοτερο σαν επιθεση για να σταματησω να κριτικαρω. Αλλα πραγματι ειναι μικρος ο χωρος και καπου θα βρεθουμε.monahous-monahous έγραψε:lupo έγραψε:Επειδη καποιος παρεξηγηθηκε με τα γραφομενα μου και με πηρε τηλεφωνο να μου ζητησει τον λογο , σε ωρα που ημουν στην δουλεια μου και δεν μπορουσα να μιλησω , ενημερωνω ολους τους συνομιλητες οτι δεν ξαναμπαινω στην διαδικασια να κριτικαρω την συγκεκριμενη ομαδα και αν καποιοι θιχτηκαν γιατι νομιζουν οτι μιλαω προσωπικα απλα τους ζηταω συγγνωμη , οχι γιατι ειπα ψεμματα, αλλα επειδη δεν επρεπε να ανακατευτω επειδη δεν μου πεφτει λογος. Δεν πηρα ποτε ενα ευρω απο τον Πανιωνιο και δεν εχω κανενα κερδος απο οποιαδηποτε εξελιξη. Εξακολουθω να εχω τις αποψεις μου επι του θεματος και ΟΠΟΙΟΣ θελει να μαθει για το τι εγινε καποτε στον Εθνικο ας παει στα γραφεια του εθνικου να ενημερωθει.
Τελικα ηρθε η επιβεβαιωση λιγο πριν τις γιορτες. Ο μανατζερ-προπονηταρα- παιχταρα- μελος της LEN την εκανε με τα λεφτα και στον Πανιωνιο εμειναν με την... βουρτσα στο χερι!
Το μονο που τους ενοιαξε ηταν να λογοκρινουν το forum. Καλα κρασα που λενε και στο χωριο μου
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης