ΝΕΠ 2010-11

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

ΝΕΠ 2010-11

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Παρ Ιούλ 09, 2010 2:44 pm

Τα νέα της ομάδας της Ναυταθλητικής Ένωσης ΠΑΤΡΩΝ για την αγωνιστική περίοδο 2010-11.
Τελευταία επεξεργασία από Lambros10 και Πέμ Αύγ 18, 2011 12:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Σεπ 10, 2010 11:13 pm

Στη ΝΕΠ, αρνητική ήταν η απάντηση του Μάκη Λυκούδη στην πρόταση που του κατέθεσε η πατρινή ομάδα και πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του συλλόγου προσανατολίζονται στην πρόσληψη του Βασίλη Λαμπάτου στον πάγκο της ΝΕΠ.
delfos

Δημοσίευσηαπό karfi » Δευτ Σεπ 13, 2010 6:43 pm

Αν αληθευουν οι πληροφοριες μου 99% δεν κατεβαινει η ΝΕΠ στο πρωταθλημα!!!!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
karfi

Δημοσίευσηαπό Roiter » Δευτ Σεπ 13, 2010 8:31 pm

delfos έγραψε:Στη ΝΕΠ, αρνητική ήταν η απάντηση του Μάκη Λυκούδη στην πρόταση που του κατέθεσε η πατρινή ομάδα και πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του συλλόγου προσανατολίζονται στην πρόσληψη του Βασίλη Λαμπάτου στον πάγκο της ΝΕΠ.

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΑΝΘΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΙΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ = ΜΕΙΩΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΞΕΘΥΜΑΝΕ ΤΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΑΪΚΟ ΠΟΛΟ….
Roiter

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Σεπ 13, 2010 10:05 pm

Το ρωτάω πρώτη φορά, γενικώς : αφού η ΝΕΠ ήξερε τόσους μήνες ότι ή δε θα κατέβει ή θα κατέβει με τους μικρούς, γιατί δε παραχώρησε τη θέση της σε κάποια άλλη ομάδα και να παίξει στην Α2 ή τη Β ;

Αν παίξει Α1 θα είναι μια χαμένη χρονιά, αντίθετα σε μικρότερη κατηγορία θα ψήνονταν καλύτερα οι μικροί της, κάνω λάθος ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό boukoulos » Δευτ Σεπ 13, 2010 10:14 pm

vs έγραψε:Το ρωτάω πρώτη φορά, γενικώς : αφού η ΝΕΠ ήξερε τόσους μήνες ότι ή δε θα κατέβει ή θα κατέβει με τους μικρούς, γιατί δε παραχώρησε τη θέση της σε κάποια άλλη ομάδα και να παίξει στην Α2 ή τη Β ;

Αν παίξει Α1 θα είναι μια χαμένη χρονιά, αντίθετα σε μικρότερη κατηγορία θα ψήνονταν καλύτερα οι μικροί της, κάνω λάθος ;

"ψιλα γραμματα" ...
boukoulos

Δημοσίευσηαπό delfos » Τετ Σεπ 15, 2010 7:21 pm

Ως παίκτης συνεχίζει στη ΝΕΠ ο Λαμπάτος
Τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις για τον προπονητή - Σε επαφή με 3-4 πάικτες

Ο Βασίλης Λαμπάτος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, διατηρώντας παράλληλα και το πόστο του προπονητή στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.Εξάλλου τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις από τη ΝΕΠ σε ό,τι αφορά το θέμα προπονητή και την απόκτηση 3-4 έμπειρων παικτών.«Βρισκόμαστε σε ζυμώσεις και κουβέντες για το παρόν και το μέλλον. Η ομάδα θα ποντάρει στην ανανέωση του ρόστερ της, όμως θα γίνουν και κάποιες προσθήκες στο όλο σχήμα, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΕΠ Αλέκος Γαϊτανάρος και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό πόλο».Ο Βασίλης Λαμπάτος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, διατηρώντας παράλληλα και το πόστο του προπονητή στα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Εξάλλου τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις από τη ΝΕΠ σε ό,τι αφορά το θέμα προπονητή και την απόκτηση 3-4 έμπειρων παικτών.

«Βρισκόμαστε σε ζυμώσεις και κουβέντες για το παρόν και το μέλλον. Η ομάδα θα ποντάρει στην ανανέωση του ρόστερ της, όμως θα γίνουν και κάποιες προσθήκες στο όλο σχήμα, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΕΠ Αλέκος Γαϊτανάρος και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό πόλο».

www.thebest.gr
thebest.gr © 2010
delfos

Δημοσίευσηαπό president » Πέμ Σεπ 16, 2010 10:43 am

Μακαρι βρε παιδια να τα κανετε ολα αυτα που λετε αλλα ειναι λιγο δυσκολο, γιατι απο υποδομες δεν εισαστε και οτι καλυτερο στο χωρο απο που θα βρειτε παικτες?
president

Δημοσίευσηαπό delfos » Πέμ Σεπ 16, 2010 4:57 pm

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΠ ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
delfos

Δημοσίευσηαπό naruto » Πέμ Σεπ 16, 2010 8:33 pm

Του μπασκετ? :P
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό Roiter » Παρ Σεπ 17, 2010 11:21 am

''ΛΑ'Ι'Κ'' - LIKE
Roiter

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Σεπ 20, 2010 2:57 pm

Παρελθόν από την ΝΕΠ ο Γαιτανάρος...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό delfos » Δευτ Σεπ 20, 2010 4:21 pm

Αποχώρησε ο Γαϊτανάρος από τη ΝΕΠ
"Έκλεισε" ο κύκλος του ναυταθλητισμού για τον πατρινό επιχειρηματία

ην αποχώρησή του από τη ΝΕΠ ανακοίνωσε ο Αλέκος Γαϊτανάρος. Η ανακοίνωση που εξέδωσε έχει ως εξής:«Μετά από 4 χρόνια στο τιμόνι της ΝΕΠ, θεωρώ ότι κλείνει για μένα ένα κεφάλαιο ενασχόλησής μου με τον ναυταθλητισμό της πόλης μας. Αυξημένες επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις καθιστούν απαγορευτικό και ανέφικτο για μένα να συνεχίσω.Το να είμαι πρόεδρος της ΝΕΠ με έκανε περήφανο και είναι για μένα ένας σταθμός στη ζωή μου που θεωρώ ότι κλείνω μόνο με επιτυχίες για την ομάδα μου και για την Πάτρα, μιας και όλον αυτόν τον καιρό η ΝΕΠ πρωταγωνίστησε σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάζεψε κοντά της πολλά παιδιά σε πολλά αθλήματα, δημιουργώντας έτσι ένα αξιόλογο φυτώριο για το μέλλον.Ευχαριστώ όλους όσους αυτά τα χρόνια στάθηκαν κοντά μου, συνεργάτες, παίκτες, προπονητές, δημοσιογράφους και κυρίως χορηγούς της προσπάθειάς μας, γιατί χωρίς αυτούς δεν γίνεται τίποτα.Ευχαριστώ και αυτούς που άσκησαν ή θα ασκήσουν κριτική στις επιλογές μου, γιατί μέσα από κάτι τέτοιο όλοι γινόμαστε καλύτεροι.Τα τελευταία δυο χρόνια πολύ επίμονα δήλωσα την άποψή μου ότι δηλαδή επιβάλλεται τα δυο μεγάλα σωματεία της πόλης μας, ΝΕΠ και ΝΟΠ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις ικανότητές τους.Αυτό για πολλούς λόγους δεν έγινε πράξη, διότι μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν ή δεν ήθελαν να καταλάβουν τις προεκτάσεις μιας τέτοιας πορείας, η οποία, κατά την γνώμη μου, αποτελεί μονόδρομο.Αυτό αποτελεί, ίσως και την μοναδική πικρία που μου μένει αποχωρώντας. Εχω την πεποίθηση ότι κάποιοι θα πάψουν τελικά να αρρωσταίνουν μόνο στο άκουσμα της συνένωσης των δύο σωματείων, εμμένοντας σε ανούσιες αντιρρήσεις.Είμαι σίγουρος ότι τελικά οι υγιείς δυνάμεις του ναυταθλητισμού θα κατανοήσουν το γενικό συμφέρον και θα ενωθούν σε μια μεγάλη δύναμη, αλλιώς είναι βέβαιο ότι το μέλλον διαγράφεται ζοφερό.Στη ΝΕΠ απέκτησα μόνον φίλους.Την αποχώρησή του από τη ΝΕΠ ανακοίνωσε ο Αλέκος Γαϊτανάρος. Η ανακοίνωση που εξέδωσε έχει ως εξής:

«Μετά από 4 χρόνια στο τιμόνι της ΝΕΠ, θεωρώ ότι κλείνει για μένα ένα κεφάλαιο ενασχόλησής μου με τον ναυταθλητισμό της πόλης μας. Αυξημένες επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις καθιστούν απαγορευτικό και ανέφικτο για μένα να συνεχίσω.

Το να είμαι πρόεδρος της ΝΕΠ με έκανε περήφανο και είναι για μένα ένας σταθμός στη ζωή μου που θεωρώ ότι κλείνω μόνο με επιτυχίες για την ομάδα μου και για την Πάτρα, μιας και όλον αυτόν τον καιρό η ΝΕΠ πρωταγωνίστησε σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάζεψε κοντά της πολλά παιδιά σε πολλά αθλήματα, δημιουργώντας έτσι ένα αξιόλογο φυτώριο για το μέλλον.

Ευχαριστώ όλους όσους αυτά τα χρόνια στάθηκαν κοντά μου, συνεργάτες, παίκτες, προπονητές, δημοσιογράφους και κυρίως χορηγούς της προσπάθειάς μας, γιατί χωρίς αυτούς δεν γίνεται τίποτα.

Ευχαριστώ και αυτούς που άσκησαν ή θα ασκήσουν κριτική στις επιλογές μου, γιατί μέσα από κάτι τέτοιο όλοι γινόμαστε καλύτεροι.

Τα τελευταία δυο χρόνια πολύ επίμονα δήλωσα την άποψή μου ότι δηλαδή επιβάλλεται τα δυο μεγάλα σωματεία της πόλης μας, ΝΕΠ και ΝΟΠ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις ικανότητές τους.

Αυτό για πολλούς λόγους δεν έγινε πράξη, διότι μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν ή δεν ήθελαν να καταλάβουν τις προεκτάσεις μιας τέτοιας πορείας, η οποία, κατά την γνώμη μου, αποτελεί μονόδρομο.

Αυτό αποτελεί, ίσως και την μοναδική πικρία που μου μένει αποχωρώντας. Εχω την πεποίθηση ότι κάποιοι θα πάψουν τελικά να αρρωσταίνουν μόνο στο άκουσμα της συνένωσης των δύο σωματείων, εμμένοντας σε ανούσιες αντιρρήσεις.

Είμαι σίγουρος ότι τελικά οι υγιείς δυνάμεις του ναυταθλητισμού θα κατανοήσουν το γενικό συμφέρον και θα ενωθούν σε μια μεγάλη δύναμη, αλλιώς είναι βέβαιο ότι το μέλλον διαγράφεται ζοφερό.

Στη ΝΕΠ απέκτησα μόνον φίλους".

Από: www.thebest.gr
thebest.gr © 2010
delfos

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Σεπ 20, 2010 5:15 pm

Γιατί στο site αυτό τα γράφουν πάντα 2 φορές ; Για να τα εμπεδώσουμε ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό delfos » Τρί Σεπ 28, 2010 5:02 pm

ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΑΡΧIΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗ ΝΕΠ(ΑΝΔΡΙΚΟ & ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ) ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Τρί Σεπ 28, 2010 5:03 pm

ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΠ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
delfos

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Σεπ 28, 2010 11:09 pm

Τι σημαίνει αρχιπροπονητής δηλαδή ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Οκτ 01, 2010 4:15 pm

ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΝΕΠ
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Τρί Οκτ 05, 2010 5:42 pm