ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό naruto » Τρί Ιουν 30, 2009 4:52 pm

παντως η εφημεριδα ελεγε οτι ο Χρηστος δεν υπεγραψε ακομα γτ περιμενει προταση απο εξω
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Ιουν 30, 2009 5:25 pm

Να δούμε Έλληνα στο εξωτερικό (για τους σωστούς λόγους) και να μην το πιστέψουμε. Αλλά λίγο δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Τρί Ιουν 30, 2009 9:18 pm

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Αρα (για τους σωστους λογους) παμε στο εξωτερικον και μετα???

Μετα, στα 24αρα σου, ολος ο κοσμος δικος σου, πας μενεις με λιγα η πολλα οπου ΘΕΣ

ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

Παντα στους ερασιτεχνες επαγγελματιες αφτου! του χωρου ο προγραμματισμος ειναι ΕΝΑΣ και ειναι τα λεφτα! τα λεφτα! και δεν διαφωνω καθολου.

Και δεν ειρωνευομαι, ο Πριντεζης δεν δεχθηκε για 3 χρονια κατι 2.500.000 ευρα, αλλά ξεχασα εδω ομιλουμεν για αθλητισμον, που πρεπει, καποιος να ασχολειται κατα λογικην σταμενιτς κασας ελληνων αντιστοιχων κλπ κλπ κλπ (εσεις οι ειδικοι υπερμαχοι του ερασιτεχνισμου το εχετε γραψει) 240 μερες το χρονο με 3 ωρες απογευματινες και τουλαχιστον αλλες 96 πρωινες και να λαμβανεις για το χομπυ, του, σου,το κατι, τις, του, σου !!!!!!!!!!!!!!!! βαλτε απο 100 το μηνα μεχρι 1500!!!!!!!!! (και αν τα λαβεις) (αναφερομαι παντα στους αγνους εργοδοτας τους)

Οταν ειχα γραψει οτι οι γονεις κανουν λαθος που προωθουν τα παιδια τους στην υδατοσφαιριση απο το να τα προωθουν στο ποδοσφαιρο και την καλαθοσφαιριση (στη λογικη αφιερωσης τετοιων χρονων προπονησης) με καταχεσατε, δρομο καλο να εχετε οραματιστες του χωρου και παντα καλες επαφες με τας διοικησεις ολων των μορφων, ακομα και του ΣΕΠΥ! μπας και γινει το τελειον!!@# και ο χομπιστας γιοκας σας, η ο εαυτος σας, η υποτακτικος σας!, περα απο τα αρχαιοελληνικα μουσκουλα, βγαλει και κατι τις, για τας εργατοωρας (για τον αθλητισμον που ωρε καμνομεν-εδω εχομεν ερασιτεχνας αθλητας- με το ρεκορ (4) απαγορευμενων ουσιων! σε μια ουρηση) που καταναλωνει στον χωρο για το ΑΡΧΑΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

Υγ ασχετον

Χρονια πολλα στους Θειους μου Αποστολους α, εξ Αιγυπτου-Καιρον band και β εκ Μικρας Ασιας-Αιβαλι band.

Επαναλαμβανω ο ερασιτεχνης αθλητης που θελει να ασχοληθει σοβαρα με το αθλημα στοχο πρεπει να εχει εναν, το δελτιο του στα χερια του, αν ειναι επαγγελματιας θα καταξιωθει, αν ειναι μαλακοπιτουρας (μουσκουλα, ξυδια, υπερφιαλες θεσεις περι του θεμα του!, γλεντια-ξενυχτια, τρουπες!, θα σπρωχθω! απο διοικησεις, μπαμπα, κλπ κλπ κλπ) θα χαθει

αυτα
PEREZ

Δημοσίευσηαπό naruto » Τρί Ιουν 30, 2009 10:10 pm

PEREZ έγραψε:Επαναλαμβανω ο ερασιτεχνης αθλητης που θελει να ασχοληθει σοβαρα με το αθλημα στοχο πρεπει να εχει εναν, το δελτιο του στα χερια του, αν ειναι επαγγελματιας θα καταξιωθει, αν ειναι μαλακοπιτουρας (μουσκουλα, ξυδια, υπερφιαλες θεσεις περι του θεμα του!, γλεντια-ξενυχτια, τρουπες!, θα σπρωχθω! απο διοικησεις, μπαμπα, κλπ κλπ κλπ) θα χαθει

αυτα

+1
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό tovarich » Τρί Ιουν 30, 2009 10:55 pm

PEREZ έγραψε:(εσεις οι ειδικοι υπερμαχοι του ερασιτεχνισμου το εχετε γραψει) 240 μερες το χρονο με 3 ωρες απογευματινες και τουλαχιστον αλλες 96 πρωινες και να λαμβανεις για το χομπυ, του, σου,το κατι, τις, του, σου !!!!!!!!!!!!!!!! βαλτε απο 100 το μηνα μεχρι 1500!!!!!!!!! (και αν τα λαβεις) (αναφερομαι παντα στους αγνους εργοδοτας τους)
Αφού δεν τα φέρνουν, γιατί να πάρουν παραπάνω; Ξέρεις κανένα σύλλογο πλεονασματικό;
tovarich

Δημοσίευσηαπό nikosk » Τρί Ιουν 30, 2009 11:25 pm

Ανανεωσε και ο Σχιζας μετα τον Χρ.Αφρουδακη

http://contra.gr/WaterPolo/Hellas/A1Pol ... 43620.html
nikosk

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Ιουν 30, 2009 11:26 pm

... ξέρεις εσύ κανα παράγοντα σοβαρό και εμπνευσμένο ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Τρί Ιουν 30, 2009 11:56 pm

:lol: :lol: συμφωνα με δημοσιευμα της εφημεριδας ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ο ΝΟΠ εχει πλεονασμα 20,000 ευρω.... :lol: :lol: οσοι εχετε λαμβανειν τρεχατε οσο υπαρχουνε διαθεσιμα...... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Πέμ Ιούλ 02, 2009 11:29 am

Την ανανέωση των συμβολαίων του Νίκου Δεληγιάννη και του Αντριαν Κομάντινα ανακοίνωσε σήμερα ο Ολυμπιακός, ενώ αντίθετα δύσκολη φαντάζει η παραμονή στον Πειραιά του Γιώργου Αφρουδάκη. Πιο αναλυτικά, ο διεθνής τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται για ακόμη τρία χρόνια την εστία των «ερυθρολεύκων», ανατρέποντας τα προγνωστικά (ακόμη και του ιδίου), που τον ήθελαν να εγκαταλείπει τους νταμπλούχους.
«Για εμένα ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά και ειδικά ο τελευταίος μήνας, καθώς πίστευα ότι ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Καθοριστικό ρόλο για την παραμονή μου στην ομάδα έπαιξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Συγγελίδης, και ειδικά η επικοινωνία που είχε μαζί μου δύο φορές το διάστημα που βρισκόταν στο εξωτερικό», τόνισε ο Δεληγιάννης στο επίσημο σάιτ της ομάδας.
Και συνέχισε: «Η συνάντηση που είχα σήμερα με τον κ. Κούβαρη ήταν σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο ώρες που κράτησε, για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας συζητήσαμε μόλις δέκα λεπτά και περισσότερο για την ίδια την ομάδα. Όνειρό μου από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό ήταν να κάνω μία μεγάλη καριέρα με τίτλους και διακρίσεις. Για την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον, τον κ. Θεοδωρακάκη που με έφερε στον Ολυμπιακό και μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτές τις μοναδικές στιγμές, και τον προπονητή μου, Βαγγέλη Πάτερο, που είναι ο δεύτερος προπονητής που πίστεψε τόσο πολύ σε εμένα. Ελπίζω να δικαιώσω όλους όσοι πιστεύουν στην αξία μου και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσω να καταβάλω την ίδια σκληρή προσπάθεια που κατέβαλα τα προηγούμενα οκτώ χρόνια της παρουσίας μου στον Ολυμπιακό. Ελπίζω επίσης να δικαιώσω τις προσδοκίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού, που εμπράκτως το τελευταίο διάστημα μου έδειξαν ότι θέλουν να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Πιστεύω ότι μπορούμε μέσα στην επόμενη τριετία να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα Ευρώπης».
Παράλληλα, επισημοποιήθηκε σήμερα η συνέχιση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Αντριαν Κομάντινα. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει λίγο μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και σήμερα ο έμπειρος Κροάτης υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για τρία χρόνια. «Αυτό που είναι σημαντικό για εμένα είναι ότι για ακόμη τρία χρόνια θα ανήκω σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Μπορεί να είμαι ξένος, αλλά τα προηγούμενα χρόνια δέθηκα με τον σύλλογο, τους ανθρώπους του, τους συμπαίκτες μου και φυσικά με τον μοναδικό κόσμο του Ολυμπιακού. Γι΄ αυτό το λόγο προσπαθήσαμε με τη διοίκηση να βρούμε μία λύση που θα ικανοποιούσε και τις δύο πλευρές, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και πιστεύω ότι και τη νέα περίοδο θα προσφέρουμε χαρές και συγκινήσεις στους φιλάθλους μας».
Σε αντίθεση με τους δύο προαναφερθέντες, αλλά και τους Χρήστο Αφρουδάκη και Τάσο Σχίζα, οι οποίοι ανανέωσαν τις προηγούμενες ημέρες, η σημερινή συνάντηση του Γιώργου Αφρουδάκη με τη διοίκηση του συλλόγου δεν κατέληξε σε συμφωνία. Η μείωση αποδοχών που προτάθηκε στον διεθνή φουνταριστό (όπως άλλωστε και στους υπόλοιπους παίκτες, εκτός του Δεληγιάννη) κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική από την πλευρά του Αφρουδάκη, ο οποίος αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση την επόμενη εβδομάδα.
www.goalday.gr
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό wildman » Πέμ Ιούλ 02, 2009 4:45 pm

Ο Πάτερος τελικά θα μείνει στον ΟΣΦΠ;απλά ρωτάω από περιέργεια.Δε σας κρύβω ότι (καθαρά προσωπική άποψη) του βγάζω το καπέλο μου! Τον παραδέχομαι απόλυτα σαν προπονητή.Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς γίνεται με τους αθλητές του (σχέσεις) αλλά εμένα μου εμπνέει σεβασμό.Νομίζω ότι γνωρίζει καλά τη θέση του προπονητή.
ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ!!
wildman

Δημοσίευσηαπό tovarich » Πέμ Ιούλ 02, 2009 5:40 pm

Και η Μλάντοστ την ίδια γνώμη έχει.
tovarich

Δημοσίευσηαπό naruto » Πέμ Ιούλ 02, 2009 5:48 pm

Aν θυμαμαι καλα τη μλαντοστ την απεκλεισε προπερσι...
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό tovarich » Πέμ Ιούλ 02, 2009 5:50 pm

Έτσι εξηγείται.
tovarich

Δημοσίευσηαπό nemesis » Πέμ Ιούλ 02, 2009 6:55 pm

Οπαδοσ :?: :?: :roll: :lol:
nemesis

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Τρί Ιούλ 07, 2009 1:59 am

Στο λιμάνι της «καρδιάς» του θα κλείσει την καριέρα του ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου που θα παραμείνει «ερυθρόλευκος» για τα επόμενα τρία (δύο συν ένα) χρόνια. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε σχετικά:
«Συμφώνησα να επεκτείνω τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό και να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιά μου καθώς θεωρώ δεδομένο ότι θα ενεργοποιηθεί η συνεργασία μας και τον τρίτο χρόνο. Η συμφωνία επιτεύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα δεχόμενος τη μείωση των αποδοχών μου, βλέποντας το όραμα που έχει η Διοίκηση και ο πρόεδρος Γιάννης Συγγελίδης τους οποίους ευχαριστώ πάρα πολύ».
Μάλιστα προανήγγειλε πως την Τετάρτη (1μ.μ.) θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ολυμπιακού και θα αναφερθεί σε όλους και σε όλα, απαντώντας σε κάθε ερώτηση των δημοσιογράφων.

Η ανακοίνωση: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του, για δύο συν ένα χρόνια, με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου».
www.goalday.gr
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Τρί Ιούλ 07, 2009 7:19 am

Ο Κορακης στον Φιλαθλο χθες εγραψε οτι ο Βλοντακης πηγε ΟΣΦΠ
PEREZ

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Τρί Ιούλ 07, 2009 8:48 am

PEREZ έγραψε:.... Φιλαθλο χθες εγραψε οτι ο Βλοντακης πηγε ΟΣΦΠ
....για να καλύψει την θέση ... τίνος ???
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό naruto » Τρί Ιούλ 07, 2009 5:02 pm

Το ακουσα και εγω στο ραδιοφωνο :P
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Ιούλ 07, 2009 8:53 pm

Ελπίζω όχι στο Ράδιο Αρβύλα :lol:

Σύμφωνα με "καλά πληροφορημένες πηγές", ο Γιώργος Αφρουδάκης υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τετ Ιούλ 08, 2009 9:21 pm

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο και ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α1 υδατοσφαίρισης αποδέχθηκε τελικά την πρόταση της διοίκησης των «ερυθρολεύκων» και ανανέωσε για ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές, που έτσι κράτησαν στο δυναμικό τους σχεδόν το σύνολο της περσινής ομάδας (εκτός του Πέτρε Σάντα).

Ο διεθνής φουνταριστός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο, Γιάννη Συγγελίδη, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Αποδέχθηκα τη μείωση στους οικονομικούς όρους, όπως συνέβη με τους περισσότερους συμπαίκτες μου, καθώς ήθελα να παραμείνω στην κορυφαία ελληνική ομάδα. Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου προς την ομάδα ήταν καθοριστική ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή και να παραμείνει εξίσου δυνατή. Θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να δικαιώσουμε και τον κόσμο μας, τη διοίκηση και εμάς τους ίδιους».
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης