ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό No11 » Δευτ Ιούλ 13, 2009 5:42 pm

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Αντώνης Βλοντάκης. Ο Έλληνας πολίστας, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνίζονταν με την ομάδα του Πανιωνίου, επιστρέφει μετά από εφτά χρόνια στους «ερυθρόλευκους».

Ο 34χρονος άσος, μετά από αυτό το γεγονός, τόνισε πως είναι τιμή για αυτόν, που επιστρέφει ξανά στους Πειραιώτες.

«Εχω τη χαρά και την τιμή να επιστρέψω, μετά από 7 χρόνια, στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στην καριέρα μου. Ερχομαι με τη φαρέτρα μου γεμάτη φιλοδοξίες και όνειρα ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει ξανά στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που πιστεύουν σε εμένα και το απέδειξαν εμπράκτως, όπως επίσης ευχαριστώ την προηγούμενη ομάδα μου τον Πανιώνιο Γ.Σ. και ειδικά τον πρόεδρο, κ.Βεντούρη για την άψογη συνεργασία που είχαμε την περασμένη χρονιά και τους εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο», ήταν τα λόγια του Βλοντάκη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. www.sport-fm.gr
No11

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Τρί Ιούλ 21, 2009 2:58 am

Λίγα λεπτά πριν είχε ξεκινήσει με ήττα τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρώμης.Παρ’ όλα αυτά ο Μπόμπαν Νίκιτς δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει για την κατάσταση με τον Ολυμπιακό και το πως έχουν τα πράγματα με το συμβόλαιο του.
Ο Σέρβος φουνταριστός εμφανίστηκε απογοητευμένος και πικραμένος από την αντιμετώπιση της διοίκησης της ομάδας τονίζοντας πως μια τέτοια πρόταση μείωσης αποδοχών κατά 40% τον σπρώχνει προς την έξοδο από τους πρωταθλητές.
«Έχω συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια με την ομάδα αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δείχνουν ότι δεν με σέβονται. Η πρόταση που μου έγινε είναι για μείωση των αποδοχών μου κατά 40%.
Την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες που υπέγραψαν νέα συμβόλαια το έκαναν με πολύ μικρότερη μείωση. Αυτό είναι κάτι που με πικραίνει πολύ και δείχνει ότι η διοίκηση δεν αξιολογεί σωστά την προσφορά μου στην ομάδα»,
τόνισε ο Σέρβος.
«Έτσι δεν συνεχίζω»
Με τις υπάρχουσες συνθήκες ο Νίκιτς βρίσκεται μια ανάσα από το να φύγει από τον Ολυμπιακό και αυτό παραδέχτηκε και ο ίδιος στην συνέχεια της κουβέντας μας.
«Δεν είναι δίκαιο αυτό για μένα και σίγουρα δεν πρόκειται να το δεχτώ. Αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου εδώ και δεν έχω το μυαλό μου σε τίποτα άλλο.
Μετά το τέλος της διοργάνωσης όμως θα κινήσω τις διαδικασίες για να διεκδικήσω αυτά που μου ανήκουν η να φύγω. Δεν έχω κάποια πρόταση στα χέρια μου αυτή την στιγμή γιατί όλες οι ομάδες ήξεραν πως έχω συμβόλαιο δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό.
Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί δεν νομίζω ότι μου άξιζε μια τέτοια συμπεριφορά»,
κατέληξε για να μας χαιρετίσει και να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή που τον περίμενε.
www.aquaticsnews.com
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Τρί Αύγ 25, 2009 4:44 pm

Η μεταγραφή του Γιάννη Φουντούλη από τη Χίο στον Ολυμπιακό ακόμα κολλάει στις απαιτήσεις της νησιωτικής ομάδας, αλλά ο διεθνής περιφερειακός με δηλώσεις του στο «Goal» τονίζει την αποφασιστικότητά του να φορέσει από τη νέα περίοδο το σκουφάκι των πρωταθλητών.
«Εχω μιλήσει και έχω συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, θα ξεκινήσω προετοιμασία με τον Ολυμπιακό» μας έλεγε χθες από τη Χίο ο Γιάννης Φουντούλης.
Η Χίος ζητά είτε οικονομικά ανταλλάγματα ή παίκτες από τον Ολυμπιακό για να δώσει το «ΟΚ» για τη μεταγραφή, με τον παίκτη να ξεκαθαρίζει: «Η διοίκηση της Χίου προσπαθεί να καθυστερήσει την ολοκλήρωση της μεταγραφής ζητώντας παίκτες ή χρήματα, αλλά πιστεύω ότι είναι τυπικό το θέμα. Εγώ μπορώ να φύγω με μετοίκιση, αλλά δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό τον τρόπο».
Μιλώντας για την επικείμενη μεταπήδησή του στους νταμπλούχους σημείωσε: «Επρεπε να κάνω αυτό το τεράστιο βήμα στην καριέρα μου, πρόκειται για μια ομάδα που δουλεύει σε τελείως διαφορετικό επίπεδο. Ξέρω ότι στον Ολυμπιακό δεν θα έχω το χρόνο συμμετοχής που είχα στη Χίο, αλλά αυτό δεν με πειράζει, γιατί γνωρίζω ότι μόνο από την παρουσία μου θα βελτιώσω πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μου».
Η Χίος έχει βολιδοσκοπήσει τον Γιώργο Κατσουλάκη, που έπαιξε δανεικός από τον Ολυμπιακό στο Παλαιό Φάληρο και ίσως ο διεθνής αμυντικός να είναι ένα από τα ανταλλάγματα των «ερυθρόλευκων» για τη μεταγραφή του Γιάννη Φουντούλη.
www.goalday.gr
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Πέμ Σεπ 03, 2009 4:53 pm

Ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, καθώς φαίνεται να έχει ανοίξει και άλλο η ψαλίδα με τις υπόλοιπες ομάδες.Ο Βαγγέλης Πάτερος είναι φυσιολογικό να επιζητά χαμηλούς τόνους, δηλώνοντας στο «Goal»:
«Αυτό που ξέρω είναι ότι εάν δεν πονέσεις, εάν δεν προσπαθήσεις, εάν δεν ματώσεις δεν κατακτάς στόχους. Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Διαφωνώ με την άποψη ότι όπως κινήθηκαν οι ομάδες έχουμε ανοίξει την ψαλίδα. Αντίθετα πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Πέρα από τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και τη Βουλιαγμένη, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, πιστεύω ότι μια θέση στην τετράδα μπορεί να διεκδικήσει και ο ΠΑΟΚ. Για τον Ολυμπιακό οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι. Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία στην Ευρωλίγκα».
Η ομάδα εκτός από το κολυμβητήριο της Γλυφάδας θα χρησιμοποιήσει και την πισίνα στα Βοτσαλάκια πριν μπει στο Παπαστράτειο μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.
www.goalday.gr
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό pestaola » Πέμ Σεπ 03, 2009 4:59 pm

Ο μόνος τρόπος πλέον να ακουστεί ο ΑΝΟΓ είναι μόνο άμα θα κάνει προπόνηση ο ολυμπιακός εκεί.
pestaola

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Τρί Σεπ 08, 2009 12:06 am

O Χρήστος Αφρουδάκης επεσήμανε: «Ο Ολυμπιακός παρέμεινε δυνατός. Οι ουσιαστικές αλλαγές φέτος είναι δύο. Εφυγε ο Νίκιτς και ήρθε ο Βλοντάκης. Και οι δύο είναι πάρα πολύ καλοί φουνταριστοί. Ουσιαστικά έγινε μια αλλαγή θέσεων. Από την άλλη πλευρά ήρθε ο Γιάννης Φουντούλης. Επίσης, μην ξεχνάμε πως φέτος είναι μια από τις μοναδικές χρονιές που ο Ολυμπιακός θα παίξει με ένα ξένο παίκτη. Οπότε δεν θα ήμουν ρεαλιστής αν έλεγα ότι ενισχύθηκε. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός παραμένει μια πάρα πολύ καλή ομάδα ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα και με αυτή την ομάδα, αυτό που ζητάμε για ακόμα μία χρονιά είναι να κάνουμε την υπέρβαση στην Ευρώπη. Δεν θα είναι εύκολο, όπως δεν ήταν και τις προηγούμενες χρονιές. Όπως είχα πει και στο τέλος της χρονιάς πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ενισχυθεί. Αρκετοί Κροάτες, Σέρβοι, Μαυροβούνιοι, έφυγαν από το ιταλικό πρωτάθλημα και επέστρεψαν στις χώρες τους. Από ότι βλέπουμε η Προ Ρέκο συνεχίζει να παίρνει παίκτες ακατάπαυστα. Παρόλα αυτά όμως, επειδή είμαστε συνηθισμένοι να έχουμε ψηλά τον πήχη, ένας από τους στόχους μας παραμένει να μπούμε στο final 4, κάτι που όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο».
www.goalday.gr
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Τρί Σεπ 08, 2009 9:56 am

Συμφωνώ

Αρα ο πρωταθλητής είναι ξεκάθαρος, έφυγαν Νικιτς Πετκοβιτς Σαντα και ήρθαν Βλοντάκης Ιωάννης Φουντούλης, δεν παίζεται στην Ελλάδα, είναι μακράν η καλύτερη ομάδα, ενδιαφέρον είναι ποιός θα είναι δεύτερος και αν θα υπάρχει ομάδα που θα κάνει νίκη εναντίον του.

Όλο το ενδιαφέρον είναι το πρωταθλητριών, που η μη συμμετοχή του στα τελικά, πέρυσι, ήταν αποτυχία.

Μπορεί φέτος ?, δεν ξέρω.

Πιστεύω ότι στην περιφέρεια (όλη η δύναμη του Ελληνικού πόλο είναι εκεί) και στους φουνταριστούς είναι πλήρης και ενισχυμένοι, στα της άμυνας το ερώτημα είναι αν οι Σχίζας Κομάντινα, Χατζη Δεληγιάννης στα 32+, υπάρχει φυσικά και ο Νικήτας, στην Ευρώπη αντέξουν στα πονηρά παιχνίδια δεν το γνωρίζω, μακάρι να το κατορθώσουν, ταπεινή μου γνώμη είναι ότι στη θέση θα ήταν ορθολογικό να αποκτούσε κάποιον τεράστιο παίκτη στην άμυνα φουνταριστού αλλά και πολλά θα κόστιζε και θα χάλαγε τις ισορροπίες στο roster (αμοιβές φαντάζομαι)

Ο στόχος του πρωταθλητή πρέπει να είναι το πρωταθλητριών, τα ενδοχώρια τα έχει ήδη κατακτήσει.
PEREZ

Δημοσίευσηαπό pistolis » Τρί Σεπ 08, 2009 12:48 pm

Νομιζω οτι υποτιμας λιγο τιην αξια του Κομαντινα. Επι σειρα ετων συγκαταλεγεται στην ελιτ αμυντικων. Οσο για το 32+ ειναι αρκετοι αυτοι...
pistolis

Δημοσίευσηαπό naruto » Τρί Σεπ 08, 2009 2:37 pm

32+ δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλοι....
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό tas99 » Τρί Σεπ 08, 2009 3:46 pm

απο τις καλες ηλικιες για πολο συμφωνω
μια μεγαλη πολη η αθηνα μ εναν μικρο καραγκιοζη τον tovarich
Άβαταρ μέλους
tas99

Δημοσίευσηαπό boom » Τρί Σεπ 08, 2009 3:55 pm

naruto έγραψε:32+ δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλοι....

μια χαρα ηλικια ειναι ρε παιδια. να σκεφτειτε πως φετος ειναι απο τις χρονιες που οι περισσοτεροι εχουν γεμισει μπαταριες. αφου δεν ειχαν πολλες υποχρεωσεις με εθνικες ομαδες. και καθολου οι περισσοτεροι. αρα ειναι φρεσκοι. αν εμαθαν και απο την περσινη μακακια καλα θα πανε. λιγο τυχη στην κληρωση θενε μονο.
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό pestaola » Τρί Σεπ 08, 2009 5:09 pm

Μια χαρά ηλικία είναι το 32 ,καλά λέει ο Doom,Zoom,boom........
pestaola

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Σεπ 08, 2009 9:52 pm

Τελευταία επεξεργασία από doom και Πέμ Μάιος 20, 2010 9:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
doom

Δημοσίευσηαπό boom » Τετ Σεπ 09, 2009 3:31 pm

αρχισε το boom-doom :lol:
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Τετ Σεπ 09, 2009 7:45 pm

Αγαπητε boom δεν κανεις καποια αλλαγη στο ονομα μην μπερδευομαστε με τον doom, λεω ο δυστυχως που μπερδευομαι
PEREZ

Δημοσίευσηαπό boom » Πέμ Σεπ 10, 2009 11:00 am

σορυ κουβανε μου. αλλα δεν αλλαζει το ριμαδι. καλο εινα ομως οπως εγινε. περα απο τα μπουμ ντουμ θα χρειαστει να προσεχετε και το νικ για καλυτερη αποδοση. και για τους μεγαλυτεροι στο δεμας(τσι ηλικιωμενοι ντε) ευκαιρια να βαλουν και γυαλακι στραβωμαρας :lol: :lol:
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό boom » Πέμ Σεπ 10, 2009 12:12 pm

γ.φουντουλης στο λιμανι και επισημα.
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Σεπ 10, 2009 12:17 pm

Ξέρουμε (αν και) τι πήρε η Χίος ως αντάλλαγμα ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό boom » Πέμ Σεπ 10, 2009 12:50 pm

στο περιμενε τους εχουν
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Σεπ 10, 2009 1:29 pm

Καλά κάνουν. Να δουν και αυτοί πώς είναι το "περίμενε". Όχι μόνο οι αθλητές τους :evil:
Άβαταρ μέλους
vs

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης