Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Αντώνης Βλοντάκης. Ο Έλληνας πολίστας, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνίζονταν με την ομάδα του Πανιωνίου, επιστρέφει μετά από εφτά χρόνια στους «ερυθρόλευκους».
Ο 34χρονος άσος, μετά από αυτό το γεγονός, τόνισε πως είναι τιμή για αυτόν, που επιστρέφει ξανά στους Πειραιώτες.
«Εχω τη χαρά και την τιμή να επιστρέψω, μετά από 7 χρόνια, στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στην καριέρα μου. Ερχομαι με τη φαρέτρα μου γεμάτη φιλοδοξίες και όνειρα ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει ξανά στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που πιστεύουν σε εμένα και το απέδειξαν εμπράκτως, όπως επίσης ευχαριστώ την προηγούμενη ομάδα μου τον Πανιώνιο Γ.Σ. και ειδικά τον πρόεδρο, κ.Βεντούρη για την άψογη συνεργασία που είχαμε την περασμένη χρονιά και τους εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο», ήταν τα λόγια του Βλοντάκη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.
www.sport-fm.gr