ΝΕΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Τετ Μαρ 11, 2009 12:12 am

ΛΑΜΠΡΟΟΟΟΟ επειγον !!!!

Κανε topic >>>>> '' διενέ3εις ''

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Τετ Μαρ 11, 2009 2:52 am

:wink: :wink: μιλησε ο πρωτος διδαξαξαξασσσσσσςςςςςςς.......... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Τετ Μαρ 11, 2009 9:50 am

pisin-os έγραψε::wink: :wink: μιλησε ο πρωτος διδαξαξαξασσσσσσςςςςςςς.......... :lol: :lol:

...μα γιαυτο το λεω ... φίλε Εικόνα
Τα εν οίκω ... μη εν δήμω
Κάποτε οι άνθρωποι άφηναν τα χωριά και πήγαιναν στις πόλεις για να κερδίσουν το δικαίωμα των ελεύθερων επιλογών που μόνο η ανωνυμία εξασφαλίζει."Τα εν οίκω μη εν δήμω" έλεγαν οι αρχαίοι για να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή. Σήμερα νέες τεχνολογίες, σύγχρονες κοινωνικές τάσεις και τα αδυσώπητα πλέον ΜΜΕ έρχονται να τα αλλάξουν όλα. Η εκλαΐκευση της τηλεόρασης μέσα από εκπομπές με πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους που τα βγάζουν όλα στη φόρα ήταν η αρχή.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Κυρ Μαρ 15, 2009 2:12 am

:lol: φιλε φωτη συμφωνω μαζι σου μαλλον εχεις δικιο για εν οικω μη εν δημω αλλα εσυ οταν καποιος σου την πεφτει και νομιζεις οτι εχεις δικιο του σουρνεις τον αναβαλλομενο :lol: :lol: .......και καλα κανεις :wink: μη δινεις λοιπον συμβουλες να μην απανταμε οταν μας μπαινουν ασχημα. εισηγηση για φορουμ με διενεξεις........ μεσα....φιλικα παντα ετσι..... :twisted: :evil:
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Δευτ Μαρ 16, 2009 7:46 am

pisin-os έγραψε::lol: φιλε φωτη ....του σουρνεις τον αναβαλλομενο....

αναβαλλόμενος αναβαλλόμενος αναβαλλόμενος
Δασκαλε μου ... πρωτη φορα την ακοτσα αυτη την λέξη !!! στην αρχη νομιζα οτι εχει σχεση με την αναβολη του αγωνα .... του Βαζελου με το Φάληρο ... αλλα εψα3α και βρηκα >>>
Από Βικιλεξικό
Ετυμολογία
< μετοχή ενεστώτα του ρήματος αναβάλλω, στη μέση φωνή
Η λέξη προέρχεται από την αρχή του εκτεταμένου ψαλμού 103 « Τῷ Δαυῒδ ».Εὐλόγει, ἡ ψυχή μου, τὸν Κύριον. Κύριε ὁ Θεός μου, ἐμεγαλύνθης σφόδρα, ἐξομολόγησιν καὶ μεγαλοπρέπειαν ἐνεδύσω ἀναβαλλόμενος φῶς ὡς ἱμάτιον...
Μετοχή
αναβαλλόμενος αρσενικό
* επίπληξη
Εκφράσεις ....του ψέλνει τον αναβαλλόμενο : τον επιπλήττει αυστηρά
Συνώνυμα
* επίπληξη
* κατσάδα
* μάλωμα
...εισαι ΔΑΣΚΑΛΟΣ ... ΤΕΛΟς !!! ...ΠΕΡνας στην κατηγορία ''Φιλος''
Εικόνα
το χω δηλωσει κατ επαναλειψη... καθομουν στο τελευταιο θρανιο !!!
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Μαρ 16, 2009 2:55 pm

Φώτη, αν συνεχίσεις να γράφεις έτσι, σε βλέπω όχι για αναβολή (αναβαλλόμενος) αλλά για απαλλαγή !!! :lol:

Καλή βδομάδα !
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Σάβ Μαρ 21, 2009 3:08 am

:lol: :lol: φιλε delfos η βομβα που ειχες δει στον υπνο σου για την νεπ μαλλον εσκασε αλλα στο φαληρο..... βεβαια αν ειχες μυαλο θα καταλαβαινες οτι με τις εξυπναδες σου μονο κακο κανεις γιατι οσοι μενουν κ τα χωνουν στο αθλημα μας που δεν εχει εσοδα μονο χαιδεμα θελουν κ οχι βλακες να τους διωχνουν... περιμενε βομβες σε εθνικο, χανια, χιο,ηρακλη,νοπ,κτλ αλλα κανε το σταυρο σου χαζε ανθρωπε να μην ερθουν πετρινα χρονια,,, βλαξ
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Μαρ 21, 2009 3:13 am

pisin-os έγραψε::lol: :lol: ...οτι με τις εξυπναδες σου μονο κακο κανεις γιατι οσοι μενουν κ τα χωνουν στο αθλημα μας ....χαζε ανθρωπε να μην ερθουν πετρινα χρονια,,, βλαξ

και ειπα που χαθηκε ο ''ΦΙΛΟΣ'' ... τελικα εχεις δορυφορικη ... να σου στειλω κατι σε ΄΄σπασμένο΄΄ ???
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Σάβ Μαρ 21, 2009 3:22 am

:D :D βλεπω ξενυχταμε...... αργια αυριο χαλαραααα.....,,,,, ελα δωσε στειλε σπασμενο σε μικρα κομματακια ομως να χωνευονται..... :D :D
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Μαρ 21, 2009 3:36 am

pisin-os έγραψε:... σπασμενο ...

λεωω για σπασμενο σε καρτα για το δορυφορικα .. για να δεις το finalFour ρε Φιλε :wink: :wink:
Εικόνα
... τα άλλα μου τα εκοψε ο γιατρος ... μετα ΝΙΚΗ των ΤΕΚΝΩΝ μας !!! δεν τα χρειαζομαι ΠΛΕΟΝ :wink: Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Σάβ Μαρ 21, 2009 1:40 pm

:lol: :lol: :lol: good luck :lol: :lol: :lol: εγω να σου στειλω ενα κιβωτιο σοδες.... για να χωνεψετε τα γκολλλλλλλ........... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Μαρ 21, 2009 4:33 pm

pisin-os έγραψε::lol: :lol: :lol: good luck :lol: :lol: :lol: εγω να σου στειλω ενα κιβωτιο σοδες.... για να χωνεψετε τα γκολλλλλλλ........... :lol: :lol: :lol:
..θα τις περιμενω τοτε ... ομως ΚΟΝΤΑ να μην ξυνισουν .. σε λιγο θα σου στειλω την Δ/νση του Ξενοδοχείου που θα ειμαι :wink:
Δε μου πες !!! να στα γραψω τα παιχνιδια σε DVD ... και να στα στειλω :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό delfos » Σάβ Μαρ 21, 2009 4:40 pm

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ''pisine'' ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ & ΧΡΟΝΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗ ΝΕΠ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ & ΤΟ ΝΟΠ ΜΕΣΑ.ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ? ΟΤΙ Η ΝΕΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ & ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ,ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ & ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.Η ΝΕΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ & ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΑΘΕ & ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ............
delfos

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Κυρ Μαρ 22, 2009 5:58 am

:shock: :shock: φωτη μου αν πας σε παρακαλω ναι γραψε μου τα γκολ που θα φαει ο παοκ ετσι να τα θυμαμαι....... :lol: :lol: :lol: :lol: τις σοδες τις εχεις φιλος .... λουξ...... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Κυρ Μαρ 22, 2009 6:14 am

:o :o ρε delfos με σενα θα ασχολουμαι..... τα εν οικω μη εν δημω.... που λεει κ ο σοφοτατος φωτης2310+φπΑ αει..... κοιμησου...... :wink: :wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Πέμ Απρ 02, 2009 7:43 pm

:lol: :lol: δηλαδη οι σοφοι του ΑΣΕΑΔ τωρα που απερρψαν αναιτιολογητα την ενσταση του ΝΟΠ πως θα αιτιολογησουν τιμωρια ομαδας για αντικανονικη συμετοχη αθλητη που ειχε αποβληθει με κοκκινη στο προηγουμενο παιγνιδι. Για σοβαρευτειτε!!!!.... Εγω λεω το Σαββατο με ΠΑΟ να παιξει ο Πλατανιτης..... δεν τρεχει τιποτα ετσι ΚΟΕ κ ΑΣΕΑΔ... συνενοηθηκαμε μη μας τιμωρησετε!!!!! ρε δεν υπαρχει τσιπα.... :cry: :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό moxito » Παρ Απρ 03, 2009 9:55 am

Doom και Νο7 τα παιχνιδια κερδιζονται μεσα στις πισινες και στους αγωνιστικους χωρους γενικα....Ποσο μικροι ειστε για να κανετε ενσταση και να κερδισετε στα χαρτια....Τωρα παιξτε μαζι μας κανενα διπλο για να παρηγορηθουμε και οι δυο.............Περαστικα!!!!!!
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό BIGMAN » Παρ Απρ 03, 2009 11:10 am

MOXITO προσεχε μη δαγκωσεις τη γλωσσα σου και παθεις δηλητηριαση.
BIGMAN

Δημοσίευσηαπό SilverDolphin » Παρ Απρ 03, 2009 4:08 pm

γεια παιδια ειμαι πατρινος και ΝΕΠ καινουριος. χαιρομαι που οι πατρινες ομαδες πανε καλα.Σας προειδοποιω δεν θα δεχτω προσβλητικα σχολια για τη ΝΕΠ, αλλα μονο νικες κανει... :D
Άβαταρ μέλους
SilverDolphin

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Παρ Απρ 03, 2009 4:26 pm

Καλα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν βαρεθηκες να αλλάζεις NickName ... τωρα έΓινες τρειΧασμένη προσωπικότητα !!!
Admin δεν θελω αλλο bonus στο Ατακες !!! θα υπάρξει αλλοιωση Αποτελεσμάτων Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis2310

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες