oforas100 έγραψε:παιδια χαλαρα οι ΧΑΝΙΩΤΕΣ δεν νομιζω να χρωστανε σε κανενα
Φιλαρακι αν θες να ξερεις το παλικαρακι που αναφερεις δεν εχει χαρτακι προπονητου και η Α2 και η Α1 δεν σε δικαιολογει αν δεν τοχεις. Οποτε ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα για τις θεωριες σου.sifis M. έγραψε:Οι ανθρωποι του ΝΟΧ ετοιμαζουν αλλαγες στο προπονητικο τιμ και στον φουνταριστο της ομαδας.Αλλα κρατουν επτασφραγιστο μυστικο τα ονοματα τους. Οι πληροφοριες που εχω ειναι οτι ο φουνταριστος θα ειναι απο την σερβικη σχολη. Ο προπονητης θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα ο Κουνδουρακης με Βλαζακη κυρ Νικο βοηθο. Μυριζομαι παντως του χρονου τη μαχη της κρητης στην Α2. Χανια- ΟΦΗ, φανταστειτε να ανεβει κι ο Αγιος Νικολαος.
lupo έγραψε:Φιλαρακι αν θες να ξερεις το παλικαρακι που αναφερεις δεν εχει χαρτακι προπονητου και η Α2 και η Α1 δεν σε δικαιολογει αν δεν τοχεις. Οποτε ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα για τις θεωριες σου.sifis M. έγραψε:Οι ανθρωποι του ΝΟΧ ετοιμαζουν αλλαγες στο προπονητικο τιμ και στον φουνταριστο της ομαδας.Αλλα κρατουν επτασφραγιστο μυστικο τα ονοματα τους. Οι πληροφοριες που εχω ειναι οτι ο φουνταριστος θα ειναι απο την σερβικη σχολη. Ο προπονητης θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα ο Κουνδουρακης με Βλαζακη κυρ Νικο βοηθο. Μυριζομαι παντως του χρονου τη μαχη της κρητης στην Α2. Χανια- ΟΦΗ, φανταστειτε να ανεβει κι ο Αγιος Νικολαος.
Και το show ξαναξεκιναει. Γιουπιιιιιιιι!!!!!!!![]()
![]()
scoReR έγραψε:
...και μόνο που βάζεις τον κυριο Νίκο βοηθό του παντελώς άγνωστου Κουνδουράκη τα λέει όλα. Το δημοσίευμα στερείτε σοβαρότητος.
Τι να το κάνεις το χαρτί φιλαράκι.Εδω αλλοι που εχουν το χαρτι και υποτίθεται ειναι και παιδαγωγοί διατηρούν σχεσεις με ανηλικες αθλητριες τους.Αυτα γιατι δε τα λες ; Ε Lupo, γιατι; Α ξεχασα σημερα ηρθε κι ο υπο δοκιμην ξενος.Και το ονομα αυτου Κορολια.Αλλα μην ψήνεστε δεν ειναι ο φουνταριστος ο αδερφος του ο αμυντικος ειναι.lupo έγραψε:Φιλαρακι αν θες να ξερεις το παλικαρακι που αναφερεις δεν εχει χαρτακι προπονητου και η Α2 και η Α1 δεν σε δικαιολογει αν δεν τοχεις. Οποτε ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα για τις θεωριες σου.sifis M. έγραψε:Οι ανθρωποι του ΝΟΧ ετοιμαζουν αλλαγες στο προπονητικο τιμ και στον φουνταριστο της ομαδας.Αλλα κρατουν επτασφραγιστο μυστικο τα ονοματα τους. Οι πληροφοριες που εχω ειναι οτι ο φουνταριστος θα ειναι απο την σερβικη σχολη. Ο προπονητης θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα ο Κουνδουρακης με Βλαζακη κυρ Νικο βοηθο. Μυριζομαι παντως του χρονου τη μαχη της κρητης στην Α2. Χανια- ΟΦΗ, φανταστειτε να ανεβει κι ο Αγιος Νικολαος.
![]()
Δεν εχω πει εγω οτι αυτα τα πραγματα δεν ειναι καταδικαστεα αλλα επειδη δεν ξερεις καποια πραγματα καλα καλο θα ηταν πριν ξεστομισεις κακοηθειες να μαθαινες απο γνωστες και οχι απο ραδιο αρβυλα το τι εγινε. Δε θα ηθελα να ξαναναφερθω σε τετοια θεματα γιατι δεν ειναι στο χαρακτηρα μου το κουτσομπολιο. Το θεμα μας ομως ειναι απλο. Η ΚΟΕ δεν επιτρεπει προπονητη χωρις διπλωμα να κατεβαζει ομαδα στα πρωταθληματα Α1 και Α2. Δεν ειναι ψεμματα και τραβα ενημερωσου γιατι επειδη εσυ νομιζεις οτι ετσι του κανετε διαφημηση εγω σου λεω οτι το μονο που καταφερνετε ειναι να τον κανετε ρομπα σε αυτο το χωρο. Τα χουμε ξαναπει. Μη τα ξαναλεμε.sifis M. έγραψε:Τι να το κάνεις το χαρτί φιλαράκι.Εδω αλλοι που εχουν το χαρτι και υποτίθεται ειναι και παιδαγωγοί διατηρούν σχεσεις με ανηλικες αθλητριες τους.Αυτα γιατι δε τα λες ; Ε Lupo, γιατι; Α ξεχασα σημερα ηρθε κι ο υπο δοκιμην ξενος.Και το ονομα αυτου Κορολια.Αλλα μην ψήνεστε δεν ειναι ο φουνταριστος ο αδερφος του ο αμυντικος ειναι.lupo έγραψε:Φιλαρακι αν θες να ξερεις το παλικαρακι που αναφερεις δεν εχει χαρτακι προπονητου και η Α2 και η Α1 δεν σε δικαιολογει αν δεν τοχεις. Οποτε ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα για τις θεωριες σου.sifis M. έγραψε:Οι ανθρωποι του ΝΟΧ ετοιμαζουν αλλαγες στο προπονητικο τιμ και στον φουνταριστο της ομαδας.Αλλα κρατουν επτασφραγιστο μυστικο τα ονοματα τους. Οι πληροφοριες που εχω ειναι οτι ο φουνταριστος θα ειναι απο την σερβικη σχολη. Ο προπονητης θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα ο Κουνδουρακης με Βλαζακη κυρ Νικο βοηθο. Μυριζομαι παντως του χρονου τη μαχη της κρητης στην Α2. Χανια- ΟΦΗ, φανταστειτε να ανεβει κι ο Αγιος Νικολαος.
![]()
vs έγραψε:Σε ό,τι αφορά τον "προπονητή" και τις όποιες σχέσεις του με αθλήτρια (-ες), συμφωνώ με τον lupo : καλό είναι να μη μεταφέρουμε τέτοιου είδους φήμες επειδή έτυχε και τις ακούσαμε. Ειδικά για ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα γραφής επί σειρά ετών.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης