ΧΑΝΙΑ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Τετ Σεπ 16, 2009 2:33 am

και για σαντα κατι ακουγεται
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Τετ Σεπ 16, 2009 4:57 pm

παιδια χαλαρα οι ΧΑΝΙΩΤΕΣ ειναι κυριοι μπορει να εχουν
χαμηλο μπατζετ αλλα δεν νομιζω να χρωστανε σε κανενα
το αντιθετο θα ελεγα ολοι οι αλλοι τους χρωστανε και το πολο
γενικοτερα :!: :!:
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό takis » Τετ Σεπ 16, 2009 7:56 pm

oforas100 έγραψε:παιδια χαλαρα οι ΧΑΝΙΩΤΕΣ δεν νομιζω να χρωστανε σε κανενα

εχεις μιλησει με τα παιδια που επαιξαν φετος και το λες αυτο;
Τελευταία επεξεργασία από takis και Κυρ Αύγ 29, 2010 2:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
takis

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Τετ Σεπ 16, 2009 8:00 pm

:lol: :lol: :lol: καλο θα το βαλω στα ανεκδοτα
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό boom » Πέμ Σεπ 17, 2009 9:37 am

καραμπετσος στα χανια; ετσι γραφει η γκολντεϋ! :shock:
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Παρ Σεπ 18, 2009 8:28 pm

εαν καποιος ξερει κατι αντιθετο να μας το πει δεν εχω
προβλημα δεν ειμαι ΠΑΠΑΣ 8)
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό monahous-monahous » Παρ Σεπ 18, 2009 10:50 pm

ισχυει ο καραμπετσος εκλεισε στα χανια.
Άβαταρ μέλους
monahous-monahous

Δημοσίευσηαπό GOAL4 » Σάβ Σεπ 26, 2009 10:43 pm

Παιδια ευχομαι και εγω καλη επιτυχεια στα χανια.
GOAL4

Δημοσίευσηαπό sifis M. » Κυρ Δεκ 13, 2009 12:04 pm

Οι ανθρωποι του ΝΟΧ ετοιμαζουν αλλαγες στο προπονητικο τιμ και στον φουνταριστο της ομαδας.Αλλα κρατουν επτασφραγιστο μυστικο τα ονοματα τους. Οι πληροφοριες που εχω ειναι οτι ο φουνταριστος θα ειναι απο την σερβικη σχολη. Ο προπονητης θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα ο Κουνδουρακης με Βλαζακη κυρ Νικο βοηθο. Μυριζομαι παντως του χρονου τη μαχη της κρητης στην Α2. Χανια- ΟΦΗ, φανταστειτε να ανεβει κι ο Αγιος Νικολαος.
Άβαταρ μέλους
sifis M.

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Κυρ Δεκ 13, 2009 2:10 pm

προπονητης θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα ο Κουνδουρακης με Βλαζακη κυρ Νικο βοηθο.

βοηθειαααααααα!!!!!!!!!!!!
DIOGO

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Δεκ 14, 2009 1:36 am

Μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις :wink:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό sifis M. » Δευτ Δεκ 14, 2009 3:36 am

vs έγραψε:Μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις :wink:
θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα....
Άβαταρ μέλους
sifis M.

Δημοσίευσηαπό lupo » Δευτ Δεκ 14, 2009 12:05 pm

sifis M. έγραψε:Οι ανθρωποι του ΝΟΧ ετοιμαζουν αλλαγες στο προπονητικο τιμ και στον φουνταριστο της ομαδας.Αλλα κρατουν επτασφραγιστο μυστικο τα ονοματα τους. Οι πληροφοριες που εχω ειναι οτι ο φουνταριστος θα ειναι απο την σερβικη σχολη. Ο προπονητης θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα ο Κουνδουρακης με Βλαζακη κυρ Νικο βοηθο. Μυριζομαι παντως του χρονου τη μαχη της κρητης στην Α2. Χανια- ΟΦΗ, φανταστειτε να ανεβει κι ο Αγιος Νικολαος.
Φιλαρακι αν θες να ξερεις το παλικαρακι που αναφερεις δεν εχει χαρτακι προπονητου και η Α2 και η Α1 δεν σε δικαιολογει αν δεν τοχεις. Οποτε ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα για τις θεωριες σου.
Και το show ξαναξεκιναει. Γιουπιιιιιιιι!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lupo

Δημοσίευσηαπό scoReR » Δευτ Δεκ 14, 2009 2:00 pm

lupo έγραψε:
sifis M. έγραψε:Οι ανθρωποι του ΝΟΧ ετοιμαζουν αλλαγες στο προπονητικο τιμ και στον φουνταριστο της ομαδας.Αλλα κρατουν επτασφραγιστο μυστικο τα ονοματα τους. Οι πληροφοριες που εχω ειναι οτι ο φουνταριστος θα ειναι απο την σερβικη σχολη. Ο προπονητης θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα ο Κουνδουρακης με Βλαζακη κυρ Νικο βοηθο. Μυριζομαι παντως του χρονου τη μαχη της κρητης στην Α2. Χανια- ΟΦΗ, φανταστειτε να ανεβει κι ο Αγιος Νικολαος.
Φιλαρακι αν θες να ξερεις το παλικαρακι που αναφερεις δεν εχει χαρτακι προπονητου και η Α2 και η Α1 δεν σε δικαιολογει αν δεν τοχεις. Οποτε ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα για τις θεωριες σου.

...και μόνο που βάζεις τον κυριο Νίκο βοηθό του παντελώς άγνωστου Κουνδουράκη τα λέει όλα. Το δημοσίευμα στερείτε σοβαρότητος.
scoReR

Δημοσίευσηαπό kukuruku » Δευτ Δεκ 14, 2009 7:07 pm

scoReR έγραψε:
...και μόνο που βάζεις τον κυριο Νίκο βοηθό του παντελώς άγνωστου Κουνδουράκη τα λέει όλα. Το δημοσίευμα στερείτε σοβαρότητος.

δηλαδη ο ντουντα οτν ηταν διπλα στον ομπραντοβιτς στην εθνικη σερβιας ηταν υποτιμητικο?
οπως κ να χει μακαρι τα χανια να βρουν το δρομο τους κ να μη σταματησει ο κυκλος τους εδω το 2010
kukuruku

Δημοσίευσηαπό tovarich » Δευτ Δεκ 14, 2009 7:12 pm

Τι Ομπράντοβιτς, τι Κουλουράκης, εεεε Παξιμαδάκης, εεε Φρυγανάκης
Μία μεγάλη πόλη με μικρό πόλο. Ποιά είναι;;;
Μία μικρομεσαία πόλη με μικρούτσικο πόλο. Ποιά είναι;;;
tovarich

Δημοσίευσηαπό sifis M. » Τρί Δεκ 15, 2009 1:15 am

lupo έγραψε:
Τι να το κάνεις το χαρτί φιλαράκι.Εδω αλλοι που εχουν το χαρτι και υποτίθεται ειναι και παιδαγωγοί διατηρούν σχεσεις με ανηλικες αθλητριες τους.Αυτα γιατι δε τα λες ; Ε Lupo, γιατι; Α ξεχασα σημερα ηρθε κι ο υπο δοκιμην ξενος.Και το ονομα αυτου Κορολια.Αλλα μην ψήνεστε δεν ειναι ο φουνταριστος ο αδερφος του ο αμυντικος ειναι.
Άβαταρ μέλους
sifis M.

Δημοσίευσηαπό lupo » Τρί Δεκ 15, 2009 9:27 am

sifis M. έγραψε:
lupo έγραψε:
Τι να το κάνεις το χαρτί φιλαράκι.Εδω αλλοι που εχουν το χαρτι και υποτίθεται ειναι και παιδαγωγοί διατηρούν σχεσεις με ανηλικες αθλητριες τους.Αυτα γιατι δε τα λες ; Ε Lupo, γιατι; Α ξεχασα σημερα ηρθε κι ο υπο δοκιμην ξενος.Και το ονομα αυτου Κορολια.Αλλα μην ψήνεστε δεν ειναι ο φουνταριστος ο αδερφος του ο αμυντικος ειναι.
Δεν εχω πει εγω οτι αυτα τα πραγματα δεν ειναι καταδικαστεα αλλα επειδη δεν ξερεις καποια πραγματα καλα καλο θα ηταν πριν ξεστομισεις κακοηθειες να μαθαινες απο γνωστες και οχι απο ραδιο αρβυλα το τι εγινε. Δε θα ηθελα να ξαναναφερθω σε τετοια θεματα γιατι δεν ειναι στο χαρακτηρα μου το κουτσομπολιο. Το θεμα μας ομως ειναι απλο. Η ΚΟΕ δεν επιτρεπει προπονητη χωρις διπλωμα να κατεβαζει ομαδα στα πρωταθληματα Α1 και Α2. Δεν ειναι ψεμματα και τραβα ενημερωσου γιατι επειδη εσυ νομιζεις οτι ετσι του κανετε διαφημηση εγω σου λεω οτι το μονο που καταφερνετε ειναι να τον κανετε ρομπα σε αυτο το χωρο. Τα χουμε ξαναπει. Μη τα ξαναλεμε.
Άβαταρ μέλους
lupo

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Δεκ 15, 2009 12:07 pm

Καταρχήν, ο Μιχάιλο Κορόλια παίζει και αμυντικός (κανονικά αυτή είναι η θέση του) αλλά και φουνταριστός, όπως επίσης και στα ντεμί. Έχει και καλό σουτ και το όνομά του συζητήθηκε σε αρκετές ελληνικές ομάδες το καλοκαίρι. Είναι καθαρά μια κλάση επάνω από τον Ούγγρο και λίγο καλύτερος (ως φουνταριστός) από τον Αμερικάνο.

Σε ό,τι αφορά τον Κουνδουράκη, εγώ μίλησα μαζί του και για μια ακόμη φορά ο Sifis διασπείρει φήμες άσχετες με την πραγματικότητα.

Σήφη, επίσης, το ότι "θα εκτεθώ ανεπανόρθωτα" το άκουσα ακριβώς ίδιο το καλοκαίρι από άλλο μέλος του φόρουμ, το οποίο (όλως τυχαίως ; ) έγραφε ανάλογα πράγματα για τον Κουνδουράκη και διέσπειρε ανάλογες φήμες για άλλη ομάδα. Αλλά τουλάχιστον οι δικές του οι φήμες είχαν και ένα 5-10% επιτυχία.

Σε ό,τι αφορά τον "προπονητή" και τις όποιες σχέσεις του με αθλήτρια (-ες), συμφωνώ με τον lupo : καλό είναι να μη μεταφέρουμε τέτοιου είδους φήμες επειδή έτυχε και τις ακούσαμε. Ειδικά για ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα γραφής επί σειρά ετών.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό geotria » Τρί Δεκ 15, 2009 3:56 pm

vs έγραψε:Σε ό,τι αφορά τον "προπονητή" και τις όποιες σχέσεις του με αθλήτρια (-ες), συμφωνώ με τον lupo : καλό είναι να μη μεταφέρουμε τέτοιου είδους φήμες επειδή έτυχε και τις ακούσαμε. Ειδικά για ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα γραφής επί σειρά ετών.

Και γι'αυτο έχει δώσει δείγματα επι σειρά ετών...
geotria

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης