dolphin έγραψε:η ηλιθιοτητα ειναι ανικητη.αν το εχεις εμφυτο οσο και εμπειρος να ειναι ο αλλος....παντως καλα κανεις και κανεις τετοιεσ δηλωσεις.μας εχεις συνηθισει στις κωλοτουμπες,οποτε αναμενουμε,..οπως και στις δηλωσεις σου περι γαιταναρου να κανεις την παπια
Απο σημερινο δημοσιευμα στην εφημεριδα ’’ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ’’ :
Νεα δεδομενα προεκυψαν χθες σε οτι αφορα την υποθεση ενασχολησης του Α.Γιταναρου με τον ΝΟΠ.Ο προεδρος της ΝΕΠ μετα την συναντηση που ειχε με τον ομολογο του στον ΝΟΠ Τακη Λαμπροπουλοσ,κατα την οποια παρελαβε τους ισολογισμους και τα οικ.στοιχεια του Ομιλου,ζητησε διορια 1-2 ημερων προτου δωσει την οριστικη του απαντηση.
Η σταση αυτη του Γαιταναρου μεταφραζεται ποικιλοτροπωςΚαταρχην ειναι πλεον ξεκαθαρο οτι ο προεδρος της ΝΕΠ δεν εχει πια την ιδια θερμη την οποια ειχε πριν απο ενα μηνα ,με το να ασχοληθει με τα διοικητικα του ΝΟΠ ή με το να ηγηθει μιας πιθανης συνεργασιας-συγχωνευσης μεταξυ των 2 ομαδων της Πατρας.
Ισως παλι ο Γαιταναρος να ζυγισε καλυτερα καποια πραγματα,να αναθεωρησε καποια αλλα ή να θελει να ελεγξει πιο προσεχτικα τα δεδομενα που του προσκομιστηκαν απο τους ανθρωπους του ΝΟΠ.
Αλλοι παλι υποστηριζουν πως προκειται για μια προσπαθεια απεμπλοκης απ’ολη αυτην την ιστορια,με την βοηθεια του προεδρου της ΝΕΠ προς τον ΝΟΠ να περιοριζεται απλα σε μια μορφη χορηγια ή αλλου ειδους υποστηριξης και ενισχυσης.
Πάντως πλεον και στο στρατοπεδο του ΝΟΠ υπαρχει μια επιφυλακτηκοτητα κι ενας διαχυτος προβληματισμος σε οτι αφορα την υλοποιηση του ολου εγχειρηματος,το οποιο μεχρι και πριν απο 10 ημερες εμοιαζε ως δεδομενο.
Εξακολουθείς φίλε μου dolphin να υποστηρίζεις ότι εγώ είμαι ο ’’κωλοτούμπας’’ της υπόθεσης...;