T.Q έγραψε:naruto έγραψε::)![]()
![]()
![]()
T.Q 7 ωρες την ημερα πιστεψε με ουτε η Εθνικη ομαδα δεν τις κλεινει.Εγω δεν ξερω τη γνωμη ουτε του προπονητη ουτε της διοικησης και ουτε με νοιαζει γιατι εχω δικη μου για τον παικτη,μιας και τον ειχα αντιπαλο απο πολυ μικρη ηλικια..Κι αυτη ειναι οτι ειναι ενας πολυ καλος παικτης.Περυσι δεν τον ειδα βεβαια πολυ αλλα το θεμα ειναι πως οταν μια ομαδα του επιπεδου της Ν.Ε.Π εχει διδυμο Μπιτσακο-Πλατανιτη νομιζω θεωρειται επιτυχια.Εγω εκει μενω.
μα τοτε αφου ξερεις τον παικτη, μαθε οτι δεν επεξε φετος φουντα οπως τον τοποθετεις απεναντι σε μπιτσακο και πλατανιτη(εννοειτε οτι οι 2 ειναι απο τους μεγαλυτερους στον χωρο), αλλα οπου υπηρχε αναγκη και σε ολες τις θεσεις ...
και επαναλαμβανω οτι θα πρεπει σε μια ομαδα να κρατουντε καποιες ισορροπιες και στις προσφορες και τις συμπαθειες ...
naruto έγραψε:Συμφωνω με την οπτικη σου γωνια.
Εχει ομως ενα λαθακι.Δεν πρεπει να το βλεπουμε ετσι.Αν ο Αντιοχος ειχε να προσφερει στην ομαδα παραπανω σε συγκριση με τους τωρινους παικτες τοτε πολυ κακως εφυγε.Αν μαλιστα ο προπονητης τον ηθελε τοτε ακομα χειροτερα.
Η προσφορα του στην ομαδα τα προηγουμενα χρονια ομως ΔΕΝ πρεπει να θεωρειται παραγοντας που θα καθοριζει το ποσα χρηματα θα παρει φετος.Το χρηματικο κομματι,και μονο αυτο,πρεπει να καθοριζεται απο αυτα που αναμενεται να προσφερει ενας παικτης.Σε επαγγελαμτικες συνθηκες τουλαχιστον.........
vs έγραψε:TQ, αυτά που λες δείχνουν προφανή και αναμφισβήτητα για να μην τα ξέρουν οι διοικούντες. Κι όμως δεν επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση. Ξέρουμε κάτι για το παρασκήνιο των κινήσεών τους ; Για ποιο λόγο έκαναν τέτοια πρόταση και δεν ανέβασαν καν το ποσό ούτε στη συνέχεια ;
pistolis έγραψε:Οι μεταγγραφες της ΝΕΠ εχουν κλεισει? Ποιο ειναι τελικα το ροστερ? Η ακομα περμενουμε στο θα ερθει-ουν δεν θα ερθει-ουν ?????
pistolis έγραψε:Δημοσιογραφος δεν ειμαι, copy paste την ίδια ερώτηση εκανα, γιατι και στις δυο ομαδες επικρατει ενα ερωτιματικο. ?
pistolis έγραψε:Συγχωρεμενος
pistolis έγραψε:Αλλα θα ηθελα μια απαντηση σχετικα με αυτες τις δυο ομαδες γιατι εχουν ακουστει πολλα απο την αρχη του καλοκαιριου.
T.Q έγραψε:οχι , αβυσος η ψυχη των διοικουντων ...
vs έγραψε:Ψηλέ, καταλαβαίνω απολύτως την αγανάκτησή σου αλλά νομίζω ότι βλέπεις μόνο τα μισά. Π.χ. ο Αντίοχος μετά από τέτοιο φτύσιμο και στενοχώρια που έφαγε το καλοκαίρι γιατί τώρα συζητάει να γυρίσει στη ΝΕΠ ; Και ειδικά αν έχει δώσει και το λόγο του σε σας. Αυτός βγαίνει λάδι δηλαδή ;
Αυτή είναι η άποψή μου. Σχετικά με τα γεγονότα τώρα, ο ΟΥΚ συζητάει για πώληση του Αντίοχου ;
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες