Καλό μηναααα Φίλοι μου για χτες .
Για να πάρω θέση και εγώ εκφράζοντας την άποψή μου … εεε forum είναι !!!
Takis ΕΣΥ βλέπε τα λάθη μου … να δω τι θα καταλάβεις !!!
VS ΕΣΥ το νόημα .. μια και μας τα ‘’έχωσες’’ περί νοημάτων και ….
Οι Υπόλοιποι για προβληματισμό και … προτάσεις …
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ … κάτι από επαγγελματίες και κάτι
από Δ.Υ
Αλλά σίγουρα μιλάμε για αγωνιστές μέσα στο νερό αλλά και στην ΖΩΗ … που τα ‘’έχει με άλλον …’’
Λοιπόν …
1. Οι αγωνιστές αμείβονται όπως βλέπω … από τα γραφόμενα σας με τον ΜΗΝΑ !!!
Πρώτο λάθος … που σε πηγαίνει στην ‘’νοοτροπία του Δ.Υ.
2. Γιατί … μόνο στην Ελλάδαααα μας αμειβόμαστε (όχι εγω) με τον μήνα (ελέω Δ.Υ νοοτροπίας )
Παντού ..απ΄ ότι γνωρίζω … σε όλες τις δουλειές -και όχι δουλείες - … σου λένε πόσα θέλεις να βγάλεις σαν εισόδημα τον επόμενο χρόνο ???
Άρα 12, 13, 14 , 15 , μισθοί … επίδομα καυσο3υλων και επίδομα γαλοπούλας …και αμμόλουτραααα … μας παραπέμπουν αλλού !!1
Αρα συμφωνίες σε ετήσια βάση …
Άσχετο ‘’ανασφάλιστοι αγωνιστές …που ακούστηκε ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟ που ???…έστω κατι διεκδικείστε σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία ( για να βλογήσουμε και λίγο τα γένια μας ) …
Περιμένετε να γίνει αυτό που συνέβη στον Κ.Δ. για να σας πιάσουν οι συναισθηματισμοί !!!
2. Η αγωνιστική direct περίοδος είναι max. 7 μήνες …
που σημαίνει από Ιουνιο διακοπές … ή μήπως δεν είναι ΕΤΣΙ ???
… πάλι μας παραπέμπει σε νοοτροπίες Δ.Υ. ή μάλλον στο Όνειρο των γονέων μας … να γίνουμε ΔΑΣΚΑΛΟΙ ή ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ να καθόμαστε το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!
μην μου πείτε ότι κάποιοι από σας προπονήστε το καλοκαίρι … γιατί απ’ ότι βλέπω και μου λένε και οι παλιοί κατεβαίνουν τα ρολά με την τελευταία αγωνιστική … και μετά τον Δεκαπενταύγουστο …σιγά - σιγά να μαζευτείτε !!! καλός Σεπτέμβρης … δηλαδή !!!
μήπως λεω μήπως τελικά βολεύει και τους μεν αλλά και τους Δε ….η ιστορία του μηνιάτικου ???
όποιος δεν καταλαβαίνει …ας postαρει να κάνουμε κουβέντααααα !!!!
3.Αλήθεια οι Ξένοι γιατί πληρώνονται με την σεζόν … και από τι λετε στα post πληρώνονται ή κάνω λάθος !!!
4.εμπρος στον δρόμο που χάραξαν οι Ιταλοί … και εξυπηρετεί μόνο του Ολυμπιακούς στο Ελλαδα μας !!!
.. για να παίξουν και τα Ελληνόπουλα μας …
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ 3ο ΞΈΝΟ ΠΑΙΚΤΗ …
Τέλος … παμε για τον ΑΕΤΟ της καθαρής-ας Δευτέρας … άσχετο ότι κάποιοι πετάνε ΑΕΤΟ χειμώνα καλοκαίρι
Άσχετο …. Δημήτρη που είσαι σε νησί και πέρυσι ήσουνα κοντά μας !!!
Ίσως η ατυχία σου !!! να τελειώσει εδώ … να τρίτωσε το κακό εδώ , δηλαδή εκεί …
Οι περυσινό σου εργοδότες … κάνουν ενέργειες να βρούνε αυτά
που σε …..
…όταν ανέβεις πάνω … ααα πάρε και την φόρμα την πράσινη Brazil του κολλητού σου … μου την έταξε …. αν δεν ανέβει γιατί έμαθα έχει αγωνιστικές ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ !!!
Πιστεύω οι φετινοί να μην κάνουν το ίδιοοοοοοο
Και οι μεθαυριανοί … να είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους !!!
5. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ … μπράβο στους Γηραιούς … που στραβά κουτσά θα την βγάλουν και φέτος … έχουν και αυτοί τα προβλήματά τους στα ‘’πρότυπα’’ τμήματα ΥΠΟΔΟΜΩΝ τους .. ο Ρούπακας έφυγεε !!! και η ‘’προίκα’’ που τους άφησε φαγώθηκε …
Πιστεύω πιστεύω Πιστεύω …. πιστεύω εις ένα θεόν ….. εμείς τα φτιάχνουμε ΟΛΑ από εμάς γίνονται - εξαρτάται το αύριο μας και το μεθαυρίο μας !!!
Τέλος … παω για το αετόοοοο …στα Κωνσταντινοπολίτικα κάπου εκεί κοντά … βλέπεις ΕΜΕΙΣ οι ΜΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ δεν απομακρυνόμαστε και πολύ από τον χώρο δράσης ΜΑς … έχουμε και τις φοβίες ΜΑς !!!
Ζούμε σε μια μέτρια χώρα που αποτελείται από μέτριους ανθρώπους … αλλά και που κινούμαστε με μέτριους ρυθμούς αλλά με παχιά λόγια ….
Δ.Υ. Δημοσίους Υπαλλήλους