ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Οκτ 07, 2008 10:32 am

Συζητουσα με καποιον γνωστη στα του Ολυμπιακου και μου ειπε πως η συγκεκριμενη επιλογη ηταν "αστοχη" για την ποιοτητα που θελει ο Ολυμπιακος.
Και τωρα μαλιστα που πηρε και τον Μυλωνακη που παιζει στην ιδια θεση, ο συγκεκριμενος θα ειναι 4η και βλεπουμε, επιλογη στις θεσεις 1-2 για τον ΟΣΦΠ.
Και αυτο γιατι με Μυλωνακη, Σαντα, Χ"θεοδωρου αλλα και τον ανεβασμενο Β.Δελακα δεν τον βλεπω να εχει πολυ χρονο συμμετοχης. Βεβαια αυτο δεν λεει τιποτα, γιατι τις ευκαιριες θα τις εχει με τοσα "ευκολα" παιχνιδια στην Ελλαδα. Μενει να δουμε τον βαθμο προσαρμογης, ετοιμοτητας και βελτιωσης του παικτη.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό pistolis » Τρί Οκτ 07, 2008 1:36 pm

Εγω απλως μετεφερα οπως μου τα ειπανοχι ενας, αλλα δυο ανθρωποι του Ολυμπιακου. Και ειδικα ο ενας ηταν τοσο σιγουρος που δεν το πιστευε οτι εγινε ετσι η μεταγραφη.
Προσωπικα ουτε εγω πιστευα οτι ενα σωματειο τοσο μεγαλο οσο ο Ολυμπιακος εδρασε τοσο ανωριμα για την αποκτηση του 2ου κοινοτικου.
pistolis

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Δευτ Οκτ 13, 2008 3:01 pm

Ο Γιάννης Συγγελίδης είναι ο νέος Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., καθώς υπερψηφίστηκε ομόφωνα, η υποψηφιότητά του στη χθεσινή (Σάββατο 11 Οκτωβρίου) Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, από τα Μέλη που ήταν παρόντα.
Ο Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., κ. Γιάννης Συγγελίδης στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση είπε:

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και ταυτόχρονα αισθάνομαι μεγάλη την ευθύνη να ηγηθώ του μεγαλύτερου σωματείου στην Ελλάδα και ενός από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και στον κόσμο, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή σας και την αποδοχή στο πρόσωπό μου. Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο που προήλθε από τις τελευταίες εκλογές, το οποίο ουσιαστικά με πρότεινε για τη θέση του προέδρου, που είναι ύψιστη τιμή για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον ηγέτη του Ενιαίου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, της Ολυμπιακής οικογένειας Σωκράτη Κόκκαλη, για το ενδιαφέρον που δείχνει πάντα για τη λειτουργία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ και τη συμβολή του ώστε να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ για την οικονομική τους συνεισφορά, χάρις την οποία καταφέραμε εφέτος να έχουμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να είμαστε πρώτοι σε όλα τα αθλήματα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη για την πολύχρονη προσφορά του στον Σύνδεσμο, που επί προεδρίας του πέτυχε πολύ μεγάλες διακρίσεις. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλα τα απλά μέλη του συνδέσμου μας, γιατί με τη συνδρομή τους εγγυώνται την ομαλή λειτουργία του.

Τυπικά διαδέχομαι στην προεδρία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τον κ. Πέτρο Κόκκαλη και αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για το ό,τι έχει προσφέρει στην ομάδα και να δηλώσω δημόσια ότι οι σχέσεις φιλίας και αλληλοεκτίμησης που έχουμε θα μείνουν αδιατάραχτες. Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι μεγάλο κεφάλαιο και αναπόσπαστο κομμάτι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γι αυτό τον θεωρώ άμεσο και πολύτιμο συνεργάτη.

Αγαπητοί φίλοι δεν θέλω να σας κουράσω, σας εκφράζω πάλι τις ευχαριστίες μου, τόσο για την μέχρι τώρα συμβολή σας και κυρίως για την συνέχεια, όπου όλοι μαζί, ανεξάρτητα από τη θέση που βρίσκεται ο καθένας μας, θα δουλέψουμε σκληρά, για να κάνουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας ακόμη μεγαλύτερο, να τον φτάσουμε ακόμη ψηλότερα.»

Επίσης, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. για τη συγκρότηση του Δ.Σ. του Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ως εξής:

Γιάννης Συγγελίδης Πρόεδρος

Στέλιος Κούβαρης Μέλος

Μανώλης Λαϊνόπουλος Μέλος

Παντελής Ταρνατώρος Μέλος

Γιάννης Δαλέζιος Μέλος

Αλέξανδρος Αδαμαντόπουλος Μέλος

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. ο οποίος ήταν και Πρόεδρος της σημερινής Γενικής Συνέλευσης, κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης δήλωσε για τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Γιάννη Συγγελίδη:

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά την οικογένεια Συγγελίδη. Πρόκειται για μία οικογένεια που δεν έγιναν Ολυμπιακοί αλλά γεννήθηκαν Ολυμπιακοί και στέκονται πάντα δίπλα στον Σύνδεσμο. Ο Γιάννης Συγγελίδης βρίσκεται στη διοίκηση του Ολυμπιακού από το 1993 με συνεχή και ενεργή διοικητική δράση. Ηταν, από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας της σπουδαίας ομάδας βόλεϊ που κατέκτησε το κύπελλο Ευρώπης το 1996 και είχε συνεισφέρει ώστε να έχουμε προπονητή τον Μοντάλι.
Από σήμερα είναι και πρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξαναφέρει την ομάδα βόλεϊ εκεί όπου ανήκει. Στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Αυτή τη στιγμή θέλω να του παραδώσω και την μετεγγραφή του σπουδαίου κολυμβητή, Στέφανου Δημητριάδη ο οποίος παραχωρήθηκε στην ομάδα μας από τον Πανιώνιο με την ευχή μου, να κατακτήσουμε φέτος το 50ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης.»
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Νοέμ 12, 2008 11:35 pm

"Αρχίζω να ζω το όνειρό μου"

Ο Μανώλης Μυλωνάκης αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Ο Εθνικός δεν προσέφυγε τελικά στα δικαστήρια για την διεκδίκηση του παίκτη και συμφώνησε στην έκδοση δελτίου για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα. Ο διεθνής περιφερειακός είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά από το Σεπτέμβριο, αλλά βρισκόταν στην αναμονή μέχρι να εγκριθεί η μεταγραφή του.

"Κόκκινος" για τέσσερα χρόνια ο Μυλωνάκης

Ολα ξεκίνησαν όταν ο παίκτης βλέποντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εθνικός, θέλησε να πάρει τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, που τον είχε πλησιάσει. Ο Εθνικός ξαφνιάστηκε και προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον ενδιαφερόμενο σύλλογο, ώστε να έχει καλύτερες απολαβές ίσως και έμψυχα ανταλλάγματα. Τελικά μετά από δύο μήνες αποφάσισε να κάνει πίσω, καθώς έχουν μείνει και ικανοποιημένοι από τη μεταγραφή του Τόμισλαβ Πρίμορατς.

Ο Μυλωνάκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού τόνισε τους στόχους που θέλει να πετύχει με τους Ερυθρόλευκους στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο πρωτάθλημα της Α1. "Οι στόχοι μου συμβαδίζουν απόλυτα με τους στόχους της ομάδας. Με συναρπάζει το γεγονός ότι είμαι μέλος της κορυφαίας ομάδας της Ελλάδας. Μίας ομάδας που έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ στην υδατοσφαίριση και κάθε χρόνο ξεκινά τη διοργάνωση ως ένα από τα φαβορί. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό δεν το λέμε εμείς. Είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζεται από τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες".

Σχετικά με τη θέληση που επέδειξε ο πρωταθλητής Ελλάδος για να τον αποκτήσει σχολίασε: "Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση του Ολυμπιακού απέδειξε ότι με θέλει πολύ και με θέλει πραγματικά στην ομάδα. Το ίδιο και ο προπονητής μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου να απαντήσω θετικά. Πλέον, που ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετεγγραφή μπορώ να πω ότι αρχίζω να ζω το όνειρό μου".

Το πρωτάθλημα της Α1 των αντρών ξεκινά το Σάββατο (15/11) και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική. Ωστόσο αυτό που φαίνεται να απασχολεί περισσότερο τον 23άχρονο περιφερειακό είναι το παιχνίδι απέναντι στην Μπρέσια για τη φάση των 16 της Ευρωλίγκα. "Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θεωρώ ότι η νίκη στον αγώνα με την Μπρέσια αποτελεί μονόδρομο. Θα είναι το κλειδί για την πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης. Όπως επίσης και το αμέσως επόμενο με τη Σίμπενικ στην Κροατία. Αν καταφέρουμε και κάνουμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου ισάριθμες νίκες, θα ανοίξουμε διάπλατα το δρόμο προς την τελική φάση. Τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Αν εμείς δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών και παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα", κατέληξε ο χανιώτης πολίστας.

www.sport.gr
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Νοέμ 18, 2008 10:05 pm

http://www.aquaticsnews.com/?section=pr ... =845&lang=
Για κολυμβητήριο κινείται ο Ολυμπιακός για να στεγάσει τα τμήματά του.
Μπράβο του αλλά αρκεί να μην το πληρώσουμε (και αυτό) όλοι εμείς.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Νοέμ 19, 2008 11:52 am

vs έγραψε:http://www.aquaticsnews.com/?section=product&id=845&lang=
Για κολυμβητήριο κινείται ο Ολυμπιακός για να στεγάσει τα τμήματά του.
Μπράβο του αλλά αρκεί να μην το πληρώσουμε (και αυτό) όλοι εμείς.

Πω, πω καρφι!!!!!!! 8) :shock: :lol:
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Δεκ 04, 2008 1:01 pm

"Είμαι κοντά σας"

Γεύμα στους παίκτες και το προπονητικό τιμ του τμήματος πόλο παρέθεσε την Τετάρτη (3/12) ο Γιάννης Συγγελίδης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για ακόμη μια φορά έδειξε πως βρίσκεται κοντά και στο τμήμα της υδατοσφαίρισης.

Παρόντες στο γεύμα ήταν μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη καθώς και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας πόλο, Ακης Λογοθέτης. Ο Γιάννης Συγγελίδης είχε θερμή χειραψία με τους πολίστες και τις πολίστριες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, ευχόμενός τους καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, εν συνεχεία μίλησε σε όλους τους παρευρισκομένους. "Η διοίκηση κι εγώ θα είμαι κοντά σας καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Σας έχουμε εμπιστοσύνη και πιστεύουμε πως θα έχουμε μεγάλες επιτυχίες και στο τμήμα πόλο", είπε ο Γιάννης Συγγελίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και σε θέματα οικονομικής φύσεως: "Δεν θα χάσει κανένας τα λεφτά του. Κάντε λίγο υπομονή και όλα θα διευθετηθούν".

Θέμα συζήτησης εκτός από το πόλο, ήταν φυσικά και το ποδόσφαιρο καθώς άπαντες είχαν στο μυαλό τους το ματς για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, της ομάδας του μεγάλου λιμανιού με αντίπαλο την Μέταλιστ

www.sport.gr
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Κυρ Φεβ 08, 2009 3:26 pm

Οι πολίστες του Ολυμπιακού δεν ξέχασαν τη "μαύρη" επέτειο των 28 ετών από την τραγωδία στη Θύρα 7. Απαντες αφιέρωσαν τη νίκη επί της Πρίμορατς Κότορ στα θύματα της Θύρας 7, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν τον κόσμο του Ολυμπιακού, που έδωσε βροντερό "παρών" το Σάββατο (07/02) στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Αν κάποιοι δεν ικανοποιήθηκαν με την εμφάνισή μας, ίσως θα πρέπει να ικανοποιηθούν με το γεγονός ότι κατά 99% εξασφαλίσαμε όχι μόνο την πρόκριση στην οκτάδα, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο. Είναι πολύ σημαντικό που παραμείναμε αήττητοι για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συνεχίζουμε με ανεβασμένο ηθικό για να νικήσουμε τη Σίμπενικ την επόμενη αγωνιστική και να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο".

Ο Γιώργος Αφρουδάκης συμπλήρωσε: "Το ματς κρίθηκε στις πολλές αποβολές. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν λειτουργήσαμε καλά ούτε στον παίκτη παραπάνω, ούτε στον παίκτη λιγότερο, με αποτέλεσμα να δώσουμε τη δυνατότητα στην Πρίμορατς να μπει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει το αποτέλεσμα. Κι όταν αυτοί οι τομείς δεν λειτουργούν επέρχεται εκνευρισμός. Κάναμε κάποια λάθη που δεν επιτρέπονται. Το θετικό είναι ότι πλέον έχουμε κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση και την πρώτη θέση. Εχουμε το απόλυτο στην έδρα μας και οι 4 βαθμοί που έχουμε πάρει εκτός έδρας, μας κάνουν το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά. Πρέπει να γίνει κάτι εξωπραγματικό για να αποκλειστούμε πλέον. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του. Μας βοήθησε πάρα πολύ, ειδικά στα τελευταία κρίσιμα λεπτά".

www.sport.gr
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Φεβ 08, 2009 9:18 pm

Πράγματι είναι μεγάλο κατόρθωμα για τον Ολυμπιακό αυτό το σερί. Ειδικά στην Ελλάδα αποτελεί τεράστια επιτυχία. Πάντως τις ελπίδες για το Ευρωπαϊκό τις έχει.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Τρί Φεβ 24, 2009 3:56 pm

Τη χαρά που δεν έδωσε η ομάδα μπάσκετ στους οπαδούς του Ολυμπιακού, με την απώλεια του Κυπέλλου, θέλει να δώσει η ομάδα πόλο. Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (25/02) τον Παναθηναϊκό και ελπίζουν να ανοίξουν έναν νέο κύκλο επιτυχιών επί του "αιωνίου" αντιπάλου, τον οποίο ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του την Κυριακή (01/03) τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ.

Οπως λέει ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου: "Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι μόνο στα χαρτιά και δεν τίθεται θέμα ποιος θα είναι ο νικητής. Θέλουμε να συνδυάσουμε τη νίκη με θέαμα και να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο επιτυχιών επί του Παναθηναϊκού. Οπως και οι φίλαθλοί μας έτσι και εμείς στεναχωρηθήκαμε για την απώλεια του Κυπέλλου στο μπάσκετ. Εύχομαι στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν αυτή την εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό σε πόλο, ποδόσφαιρο και μπάσκετ να έχουμε ισάριθμες νίκες".

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: "Το παιχνίδι εντάσσεται στο πρόγραμμα της προετοιμασίας μας για τον σημαντικό αγώνα με τη Σίμπενικ που ακολουθεί το Σάββατο (28/01), καθώς με νίκη επί της κροατικής ομάδας θα προκριθούμε ως πρώτοι του ομίλου μας στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης".

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ζήτησε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ψυχραιμία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Παράκληση όλης της ομάδας είναι να μη συμβεί το παραμικρό στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το αγωνιστικό μας επίπεδο είναι πολύ καλύτερο από αυτό των αντιπάλων μας. Δεν έχουμε το άγχος που έχει ο Παναθηναϊκός για βαθμούς και θα είναι τραγικό να τιμωρηθεί η ομάδα σε ένα τόσο εύκολο παιχνίδι. Θέλουμε ο κόσμος μας να μας υποστηρίξει όπως άλλωστε κάνει πάντα και εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα, τόσο την Τετάρτη όσο και το Σάββατο".
www.sport.gr
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό lykos » Κυρ Μαρ 01, 2009 2:39 pm

Τρεις μήνες δεν έχουμε δει το χρώμα του χρήματος

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

"Η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πετύχει κάτι καλό στην Ευρώπη και αυτό αποδεικνύεται και στο νερό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί εδώ και τρεις μήνες αγωνιζόμαστε χωρίς να έχουμε δει το χρώμα του χρήματος.

Πήραμε τις εγγυήσεις από την διοίκηση ότι την εβδομάδα που έρχεται το θέμα θα λήξει".
lykos

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Κυρ Μαρ 01, 2009 8:58 pm

Την Τετάρτη (04/03) καλείται να απολογηθεί ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕ ο Χρήστος Αφρουδάκης. Ο 24χρονος διεθνής πολίστας κλήθηκε από την ομοσπονδία σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά, εξαιτίας της λογομαχίας που είχε με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, μετά τη λήξη του αγώνα της Εθνικής με τη Γαλλία για το World League.

Στο στόχαστρο ο Χρήστος Στα χαρακώματα!

Προφανώς η ΚΟΕ βρήκε το εξιλαστήριο θύμα και επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Χρήστο Αφρουδάκη ως παράδειγμα για να ...συνετιστούν οι διεθνείς πολίστες, οι οποίοι ζητούν απλά τα χρήματα που τους οφείλονται μετά τη σχετική συμφωνία με την ομοσπονδία για την ολυμπιακή προετοιμασία.

Η ΚΟΕ φαίνεται διατεθειμένη να τραβήξει την κόντρα στα άκρα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τόσο ο Ολυμπιακός, στον οποίο αγωνίζεται ο Χρήστος Αφρουδάκης, όσο και οι διεθνείς πολίστες θα αφήσουν έτσι αυτό το γεγονός. Ισως μάλιστα, την ΚΟΕ να την περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις εν όψει της αναμέτρησης με τη Σερβία για το World League (10/03).
www.sport.gr
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Μαρ 01, 2009 9:04 pm

Να την πάρει και να τη σηκώσει την ΚΟΕ ! Γιατί μπορεί ο Διαθεσόπουλος να μιλάει όπως θέλει και απαιτεί οι άλλοι να μην του απαντούν ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Κυρ Μαρ 01, 2009 9:09 pm

lykos έγραψε:Τρεις μήνες δεν έχουμε δει το χρώμα του χρήματος

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

"Η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πετύχει κάτι καλό στην Ευρώπη και αυτό αποδεικνύεται και στο νερό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί εδώ και τρεις μήνες αγωνιζόμαστε χωρίς να έχουμε δει το χρώμα του χρήματος.

Πήραμε τις εγγυήσεις από την διοίκηση ότι την εβδομάδα που έρχεται το θέμα θα λήξει".
Και να ήταν μόνο οι παίκτες του ολυμπιακού.... :roll:
Βάλε πόσοι άλλοι παίκτες βρίσκονται στο ίδιο χάλι και χειρότερα......(πχ 1 ολόκληρο χρόνο απλήρωτοι... :evil: )
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό alex11 » Κυρ Μαρ 01, 2009 10:15 pm

dimakovitch έγραψε:Και να ήταν μόνο οι παίκτες του ολυμπιακού.... :roll:
Βάλε πόσοι άλλοι παίκτες βρίσκονται στο ίδιο χάλι και χειρότερα......(πχ 1 ολόκληρο χρόνο απλήρωτοι... :evil: )

όπως???...
Άβαταρ μέλους
alex11

Δημοσίευσηαπό lykos » Κυρ Μαρ 01, 2009 11:08 pm

http://www.sport24.gr/html/ent/450/ent.278450.asp
αυτοι για παραδειγμα
lykos

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Μαρ 02, 2009 1:14 am

Μέχρι στιγμής είναι και επίσημα δεδομένο ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Χίου (δηλ. οι 3 της πρώτης 4άδας !)και των Χανίων είναι απλήρωτοι ή έχουν πάρει ψίχουλα. Μέχρι πρότινος το ίδιο συνέβαινε και με τον Εθνικό απλώς δεν ξέρω τι έγινε μετά την πρώτη εβδομάδα της νέας διοίκησης.

Δεν έχει ακουστεί κάτι επίσημα για Πανιώνιο, ΝΕΠ, Βουλιαγμένη, Παλαιό Φάληρο, ΝΟΠ, ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Μπράβο τους και ελπίζω να μην υπάρχει θέμα ούτε ανεπίσημα.

Σκεφτείτε τώρα το εξής : κάποιοι στις παραπάνω 5 ομάδες το παίζουν (ή το έπαιξαν) παράγοντες, κυκλοφόρησαν με την ιδιότητα μελών ΔΣ, διαπραγματεύτηκαν με παίκτες, εν τέλει κατέβασαν ομάδες με στόχους και δυνατότητες διάκρισης. Παράλληλα οι άνθρωποι π.χ. του Ηρακλή, αντί να λειτουργήσουν σαν τους παραπάνω και να φεσώσουν 13+2=15 Έλληνες και 2 ξένους, αποφάσισαν να μην πάρουν ξένους και να βγάλουν περιστασιακά τη χρονιά στην Α1.

Στις υπόλοιπες 6 ομάδες (Πανιώνιο, ΝΕΠ, ... ΠΑΟΚ) επίσης ήξεραν πώς να βρουν πιο ακριβούς ξένους και να "χτυπήσουν" διεθνείς Έλληνες. Αλλά δεν ήταν κουτοπόνηροι και δεν το έκαναν διότι γνώριζαν ότι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν.

Κι έτσι τώρα π.χ. η ΝΕΠ, η Βουλιαγμένη και το Φάληρο παλεύουν για τα playoffs και καποιος θα μείνει έξω. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός και η Χίος έχουν σχεδόν εξασφαλίσει τη θέση τους εκεί, ίσως και με αβαντάζ έδρας. Ο Ολυμπιακός (που είναι ο μόνος που τελικά σίγουρα θα πληρώσει) γυρνάει δεξιά κι αριστερά και παίρνει τα ματς για πλάκα. Γιατί ; Αυτό δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός ;

Και έρχομαι εγώ και ρωτάω : ποιοι νόμοι επιβραβεύουν την εντιμότητα π.χ. του Ηρακλή απέναντι στους όσους τυχάρπαστους ανταγωνιστές του ; Γιατί να μην μπορεί μια σοβαρή διοίκηση να απολαύσει μια άνετη και ουσιαστική χρονιά στην κατηγορία, τη στιγμή που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της ενώ οι άλλοι τάζουν πράγματα που δεν μπορούν να καλύψουν ;

Θυμίζω επίσης κάτι που είπε ο doom αμέσως μετά τα Χριστούγεννα σχετικά με τις ομάδες που εκπληρώνουν εγκαίρως τις υποχρεώσεις τους και οι οποίες θα έπρεπε να θεωρούνται μαγαζιά-γωνία. Καλό είναι η ειλικρίνεια και ο προγραμματισμός τους να επιβραβεύεται με την προτίμηση των παικτών ώστε και το σκηνικό να αλλάζει από σαιζόν σε σαιζόν. Συμφέρει και τους ίδιους τους παίκτες αυτό, ας το καταλάβουν.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Μαρ 02, 2009 10:26 am

Στον ΝΟΠ είναι στην ώρα τους και όλοι πληρωμένοι...!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Δευτ Μαρ 02, 2009 10:56 am

... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ''ΑΚΟΥΩ'' ΚΑΤΙ ... ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΛΛΕΡΟΥΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ*

*ΕΠ ΑΛΛΑΞΕ ΜΗΝΑΣ ΧΤΕΣ :wink: :wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Δευτ Μαρ 02, 2009 12:56 pm

Καλό μηναααα Φίλοι μου για χτες .

Για να πάρω θέση και εγώ εκφράζοντας την άποψή μου … εεε forum είναι !!!

Takis ΕΣΥ βλέπε τα λάθη μου … να δω τι θα καταλάβεις !!!

VS ΕΣΥ το νόημα .. μια και μας τα ‘’έχωσες’’ περί νοημάτων και ….

Οι Υπόλοιποι για προβληματισμό και … προτάσεις …

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ … κάτι από επαγγελματίες και κάτι από Δ.Υ

Αλλά σίγουρα μιλάμε για αγωνιστές μέσα στο νερό αλλά και στην ΖΩΗ … που τα ‘’έχει με άλλον …’’

Λοιπόν …

1. Οι αγωνιστές αμείβονται όπως βλέπω … από τα γραφόμενα σας με τον ΜΗΝΑ !!!
Πρώτο λάθος … που σε πηγαίνει στην ‘’νοοτροπία του Δ.Υ.
2. Γιατί … μόνο στην Ελλάδαααα μας αμειβόμαστε (όχι εγω) με τον μήνα (ελέω Δ.Υ νοοτροπίας )
Παντού ..απ΄ ότι γνωρίζω … σε όλες τις δουλειές -και όχι δουλείες - … σου λένε πόσα θέλεις να βγάλεις σαν εισόδημα τον επόμενο χρόνο ???

Άρα 12, 13, 14 , 15 , μισθοί … επίδομα καυσο3υλων και επίδομα γαλοπούλας …και αμμόλουτραααα … μας παραπέμπουν αλλού !!1

Αρα συμφωνίες σε ετήσια βάση …

Άσχετο ‘’ανασφάλιστοι αγωνιστές …που ακούστηκε ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟ που ???…έστω κατι διεκδικείστε σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία ( για να βλογήσουμε και λίγο τα γένια μας ) …
Περιμένετε να γίνει αυτό που συνέβη στον Κ.Δ. για να σας πιάσουν οι συναισθηματισμοί !!!

2. Η αγωνιστική direct περίοδος είναι max. 7 μήνες …

που σημαίνει από Ιουνιο διακοπές … ή μήπως δεν είναι ΕΤΣΙ ???

… πάλι μας παραπέμπει σε νοοτροπίες Δ.Υ. ή μάλλον στο Όνειρο των γονέων μας … να γίνουμε ΔΑΣΚΑΛΟΙ ή ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ να καθόμαστε το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!

μην μου πείτε ότι κάποιοι από σας προπονήστε το καλοκαίρι … γιατί απ’ ότι βλέπω και μου λένε και οι παλιοί κατεβαίνουν τα ρολά με την τελευταία αγωνιστική … και μετά τον Δεκαπενταύγουστο …σιγά - σιγά να μαζευτείτε !!! καλός Σεπτέμβρης … δηλαδή !!!

μήπως λεω μήπως τελικά βολεύει και τους μεν αλλά και τους Δε ….η ιστορία του μηνιάτικου ???

όποιος δεν καταλαβαίνει …ας postαρει να κάνουμε κουβέντααααα !!!!

3.Αλήθεια οι Ξένοι γιατί πληρώνονται με την σεζόν … και από τι λετε στα post πληρώνονται ή κάνω λάθος !!!

4.εμπρος στον δρόμο που χάραξαν οι Ιταλοί … και εξυπηρετεί μόνο του Ολυμπιακούς στο Ελλαδα μας !!!

.. για να παίξουν και τα Ελληνόπουλα μας …

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ 3ο ΞΈΝΟ ΠΑΙΚΤΗ …

Τέλος … παμε για τον ΑΕΤΟ της καθαρής-ας Δευτέρας … άσχετο ότι κάποιοι πετάνε ΑΕΤΟ χειμώνα καλοκαίρι

Άσχετο …. Δημήτρη που είσαι σε νησί και πέρυσι ήσουνα κοντά μας !!!

Ίσως η ατυχία σου !!! να τελειώσει εδώ … να τρίτωσε το κακό εδώ , δηλαδή εκεί …
Οι περυσινό σου εργοδότες … κάνουν ενέργειες να βρούνε αυτά που σε …..

…όταν ανέβεις πάνω … ααα πάρε και την φόρμα την πράσινη Brazil του κολλητού σου … μου την έταξε …. αν δεν ανέβει γιατί έμαθα έχει αγωνιστικές ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ !!!

Πιστεύω οι φετινοί να μην κάνουν το ίδιοοοοοοο

Και οι μεθαυριανοί … να είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους !!!

5. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ … μπράβο στους Γηραιούς … που στραβά κουτσά θα την βγάλουν και φέτος … έχουν και αυτοί τα προβλήματά τους στα ‘’πρότυπα’’ τμήματα ΥΠΟΔΟΜΩΝ τους .. ο Ρούπακας έφυγεε !!! και η ‘’προίκα’’ που τους άφησε φαγώθηκε …

Πιστεύω πιστεύω Πιστεύω …. πιστεύω εις ένα θεόν ….. εμείς τα φτιάχνουμε ΟΛΑ από εμάς γίνονται - εξαρτάται το αύριο μας και το μεθαυρίο μας !!!

Τέλος … παω για το αετόοοοο …στα Κωνσταντινοπολίτικα κάπου εκεί κοντά … βλέπεις ΕΜΕΙΣ οι ΜΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ δεν απομακρυνόμαστε και πολύ από τον χώρο δράσης ΜΑς … έχουμε και τις φοβίες ΜΑς !!!

Εικόνα

Ζούμε σε μια μέτρια χώρα που αποτελείται από μέτριους ανθρώπους … αλλά και που κινούμαστε με μέτριους ρυθμούς αλλά με παχιά λόγια ….

Δ.Υ. Δημοσίους Υπαλλήλους
Άβαταρ μέλους
fotis2310

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης