ΠΑΟΚ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Πέμ Μαρ 19, 2009 9:17 pm

Να θυμισω οτι η μεγαλυτερη επιτυχεια του πολο της Θεσσαλονικης ειναι η συμετοχη του Αρη στον τελικο του1985. Οταν και εχασε απο τον αυτοκρατορα εθνικο ,που δεν εχανε τιποτα τοτε με 8-7.
Να θυμισω επισεις οτι ο Ηρακλης με τον βενετο παικτη ο 1985 επαιξε ημιτελικο με την Γλυφαδα και εχασε.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Πέμ Μαρ 19, 2009 9:28 pm

w.p.4 έγραψε:Να θυμισω οτι ....

ΝΑ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΩΩΩΩΩΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ .... εεεε Περσυνα 3υνα Σταφίλια το λένε στο ''χωριο'' σου ... γιατί στο δικό μου το ''χωριο'' το λένε :wink: :wink: :wink:
http://ffwp2009.wordpress.com/
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Πέμ Μαρ 19, 2009 9:32 pm

Η ιστορια ειναι καλο να υπαρχει και να την θυμομαστε
w.p.4

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Πέμ Μαρ 19, 2009 9:37 pm

w.p.4 έγραψε:Η ιστορια ειναι καλο να υπαρχει και να την θυμομαστε

εεε οχι ομως απο την μια της πλευρα :wink: :wink: :wink:
Τ Ε Λ Ο Σ

ΑΛΉΘΕΙΑ πες μου ... εψαξες το NickName μου ... και γιατι ειχα βαλει ΑΥΤΟ :wink: :wink: :wink: και ποτε άρχησα να postαρω ... για δες
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ... Κατεβαινω στον ΦΙΛΟ ΜΑς ΤΟΝ ΛΑΚΗ ... ΕΧΕΙ ωραίες περδικες σε Whisky :wink: :wink: :wink: ... ελα κερναω .... ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ...παει αυτο ... αλλα για τα γενέθλια ΜΟΥ http://ffwp2009.wordpress.com/
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Πέμ Μαρ 19, 2009 9:41 pm

Δυστυχως για την θεσσαλονικη ουτε υπαρχει σοβαρη ιστορια(για το πολο) ουτε βλεπω να υπαρξει ετσι οπως παμε.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Παρ Μαρ 20, 2009 2:05 am

w.p.4 έγραψε:Δυστυχως για την θεσσαλονικη ουτε υπαρχει σοβαρη ιστορια(για το πολο) ουτε βλεπω να υπαρξει ετσι οπως παμε.

RE σΥ ... ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙς ...

εσυ ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΓΙΑΥΤΟ ... ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΧΏΝΕΙς ΣΥΟ FORUM ... και οτι επαιξες ΚΑΠΟΤΕ πολο !!! ... ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙς ΣΤην Ιστορια ΠΛΕον ... το καταλαβες ....
Προταση .... ελα ... ενεργοποιησου ... συμμετοχή ... δωσε τη μαχη σου ... οχι μονο μεσα απο το Forum με μια 3ερει ''κριτική'' .... επι παντος ;-) ... πηγαινε συον ΑΡΗ στις ''Γριες'''... ασχετο αν σε χρωστανε !!!! ανελαβε δραση ... αλλιως εισαι ''γραφικος'' ... καποτε επαιζα ΠΟΛΟ ... σε καλύτπτει ΑΥΤΟ ????
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Παρ Μαρ 20, 2009 5:03 pm

σε περιμενω σε 3-4 χρονακια να μου πεις τα ιδια. Δεν σου κανει εντυπωση οτι κανενας απο τους "τυχαιους" που επαιξαν πολο στην Θεσσααλονικη δεν ασχοληται, η ασχοληθηκε για λιγο και μετα τα παρατησε?
Εισαι καινουριος στον χωρο και θα μαθεις....
Υ.Γ. η μονη ομαδα που μου χρωσταει κατι ψιλα παιζει στη Γ εθνικη.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Παρ Μαρ 20, 2009 6:18 pm

w.p.4 έγραψε:...κανενας απο τους "τυχαιους" που επαιξαν πολο στην Θεσσααλονικη δεν ασχοληται, ...

Ο τΑΣΟς ΜΑς - Ο Veneto - Ο Ομοσπονδιακος ... ο κυρ. Ανεστης γιατι ''τοχει'' ΑΚΟΜΑ ? ΚΑΙ τοσοι άλλοι ... γιατι να δεχτω την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ???
... σεβομαι αυτα που λες αλλα δεν ειναι ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ αυτό :wink:
Εικόνα
... απλα λεω οτι επειδη το αθλημα ειναι για επαγγελματιες !!! και με την δουλεια που κανατε σαν ΑΘΛΗΤΕΣ ... ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ... και αυτο ειναι ΟΛΟ !!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Παρ Μαρ 20, 2009 6:34 pm

Ειδες που ερχεσαι στα λογια μου. ολοι οσο εχουμε σχεση οικονομικη με τον χωρο αντεχουμε και μενουμε. Οταν ομως σταματαει το χρημα, οι αντοχες τελειωνουν πολυ γρηγορα, γιατι ο χωρος ειναι δυσκολος και διοικητε απο ατομα που αγαπανε πολυ την καρεκλα για να αφησουν να κανει κουμαντο ο Κιουκας, ο Παπουδης κλπ. Για αυτο, οπως θα καταλαβεις στο μελλον μολις φας μερικες 'σφαλιαρες' απο τους γνωστες, ολοι απομακρινονται.
Υ.Γ. οκυρανεστης ειναι εκτος συνγωνισμου.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Παρ Μαρ 20, 2009 7:23 pm

w.p.4 έγραψε:....Για αυτο, οπως θα καταλαβεις στο μελλον μολις φας μερικες 'σφαλιαρες' ...

Εικόνα
ΤΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ finalFour ...
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό naruto » Σάβ Μαρ 21, 2009 2:12 am

Σοβαρα ολοι αυτοι στο Ποσειδωνιο τις προαλλες ηταν σε λιστα?
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Σάβ Μαρ 21, 2009 2:46 am

:lol: :lol: pitsessssss......... :wink: :wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό veneto » Σάβ Μαρ 21, 2009 2:48 am

naruto έγραψε:Σοβαρα ολοι αυτοι στο Ποσειδωνιο τις προαλλες ηταν σε λιστα?

Ναι :oops: :oops: :oops: :oops: στη λίστα του Σίντλερ :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
veneto

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Μαρ 21, 2009 2:50 am

naruto έγραψε:Σοβαρα ολοι αυτοι στο Ποσειδωνιο τις προαλλες ηταν σε λιστα?

οι ολοι αυτοι ηταν ΑΥΤΟΙ που βλεπεις ... αναμεσα τους και ο προεδρος του Δ.Σ του Α.Σ. ΠΑΟΚ μας , κος Δημοκρατης Παπαδόπουλος ο 2ος κος απο αριστερα !!!
ΝΑΙ ΡΕ naruto ηταν με λιστα ... εμεις στον ΠΑΟΚ ειμαστε Large !!! δεν το εχεις ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ : παοκ πανω απ ολα !!! και άλλοι τοσοι παλι με λιστα ηταν και στον αγωνα με τον ΕΘΝΙΚΟ προχτες ... πιστεψε το :wink:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
εδω μεχρι και το σκυλο μας ... ζητησαν διαπιστευση :wink: :wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό veneto » Σάβ Μαρ 21, 2009 2:57 am

w.p.4 έγραψε:Να θυμισω οτι η μεγαλυτερη επιτυχεια του πολο της Θεσσαλονικης ειναι η συμετοχη του Αρη στον τελικο του1985. Οταν και εχασε απο τον αυτοκρατορα εθνικο ,που δεν εχανε τιποτα τοτε με 8-7.
Να θυμισω επισεις οτι ο Ηρακλης με τον βενετο παικτη ο 1985 επαιξε ημιτελικο με την Γλυφαδα και εχασε.

Αν δεν κάνω λάθος απο τον Άρη είχε αποκλειστεί ο Ηρακλής στον ημιτελικό και όχι απο την Γλυφάδα.Ήταν την ίδια χρονιά που ο Άρης έπαιξε τελικό με τον Εθνικό.
veneto

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Μαρ 21, 2009 3:18 am

εεεεεππππ !!!! τι τον κανεις τον Στεφανο εκει ???

Εικόνα

ΓΙΑ να δεις τι ''κανει'' το Φατσοβιβλιο !!! Στεφανε sorry eee :wink:
εεε δεν βαριεσαι .. παιδια ημασταν ολοι Κ Α Π Ο Τ Ε :wink:
ειδες που βρηκες με τι να ασχοληθεις !!!

Πρόσφατη Δραστηριότητα
w.p.4 is playing Biotronic. · Προσθήκη σχολίου · Μου αρέσει!-Δεν μου αρέσει- Μου αρέσει.
Γράψτε ένα σχόλιο...
Ο w.p.4 έγινε μέλος της ομάδας 7 Επτά καρτέλ πνίγουν την αγορά ! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ! · Προσθήκη σχολίου · Μου αρέσει!-Δεν μου αρέσει-Μου αρέσει.
Γράψτε ένα σχόλιο...
O w.p.4 is playing Biotronic. · Προσθήκη σχολίου · Μου αρέσει!Δεν μου αρέσει- Μου αρέσει.
Γράψτε ένα σχόλιο...
Ο w.p.4 έγινε μέλος της ομάδας POSA HRAKLAKIA EIMASTE STO FACEBOOK. · Προσθήκη σχολίου - Μου αρέσει!Δεν μου αρέσει- Μου αρέσει.
Γράψτε ένα σχόλιο...
Οw.p.4 και Panagiotis ...είναι πλέον φίλοι. · Προσθήκη σχολίου · Μου αρέσει!Δεν μου αρέσει- Μου αρέσει.-Γράψτε ένα σχόλιο...
O w.p.4 is playing Biotronic. · Προσθήκη σχολίου · Μου αρέσει!
πολυ Biotronic φίλος
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Σάβ Μαρ 21, 2009 11:40 am

veneto έγραψε:
w.p.4 έγραψε:Να θυμισω οτι η μεγαλυτερη επιτυχεια του πολο της Θεσσαλονικης ειναι η συμετοχη του Αρη στον τελικο του1985. Οταν και εχασε απο τον αυτοκρατορα εθνικο ,που δεν εχανε τιποτα τοτε με 8-7.

Αν δεν κάνω λάθος απο τον Άρη είχε αποκλειστεί ο Ηρακλής στον ημιτελικό και όχι απο την Γλυφάδα.Ήταν την ίδια χρονιά που ο Άρης έπαιξε τελικό με τον Εθνικό.

Εχεις δικιο Νικο. Και αλλη μια φορα παιξαμε στους 4 με την Γλυφαδα. Πρεπει να ησουν ακομα στην ομαδα. (τοτε που κατεβηκε το εφηβικο, για διαμαρτηρια... δεν θυμαμε τον λογο)
w.p.4

Δημοσίευσηαπό veneto » Σάβ Μαρ 21, 2009 2:53 pm

w.p.4 έγραψε:
veneto έγραψε:

Εχεις δικιο Νικο. Και αλλη μια φορα παιξαμε στους 4 με την Γλυφαδα. Πρεπει να ησουν ακομα στην ομαδα. (τοτε που κατεβηκε το εφηβικο, για διαμαρτηρια... δεν θυμαμε τον λογο)

Φοβερή χρονιά εκείνη είχαμε ανέβει για πρώτη φορά στην Α' κατηγορία(τότε) και τερματίσαμε 5οι.Μάλιστα στα προημιτελικά του κυπέλου είχαμε αποκλείσει τον Ολυμπιακό με 8-2 στο Εθνικό.Στη συνέχεια αποκλειστήκαμε στον Ημιτελικό απο τον Αρή (Σαμαρτζίδης - Τσικάρης - Κώνστας(τερματοφύλακας) - Σιμωνόπουλος κ.α) με 11-9 στο ανοικτό τότε Ποσειδώνειο.
Βοήθα ρε Χρήστο καλά τα λέω?
veneto

Δημοσίευσηαπό doom » Σάβ Μαρ 21, 2009 3:33 pm

Λαθος τα λετε και οι 2

Το 1985 ο Αρης με ολους τους καλους παικτες μεσα + Κωνστα στο τερμα και Περικλη Δαμασκο, και με προπονητη Ανδρεα Γαρυφαλλο, τερματισε 3ος στην Α1 και τα αποτελεσματα στους 2 ημιτελικους του κυπελλου ηταν :
Παναθηναικος - Αρης 9-10
Εθνικος - Γλυφαδα 7-5
Στον τελικο το αποτελεσμα ηταν 8-7 υπερ του Εθνικου, αλλα ειναι τελειως πλασματικο αποτελεσμα. Ο Εθνικος προηγηθηκε ακομα και με 8-3, και ο Αρης μειωσε στο τελος.
Ο Ηρακλης ηρθε 5ος το 1988. Τοτε πρωταθλητης ο Εθνικος, 2η η Γλυφαδα, τριτη η Χιος, 4η η Βουλιαγμενη, 5ος ο Ηρακλης, 6ος ο Ολυμπιακος, και 7ος ο Παναθηναικος. Υποβιβαστηκε ως 8η η Κερκυρα.
Τοτε δεν ισχυε η διαφορα μεταυ των 2 ομαδων στην ισοβαθμια, και στην 6η θεση με τους ιδιους βαθμους ισοβαθμισαν οι Ολυμπιακος και ΠΑΟ. Ο Παναθηναικος ειχε κερδισει το 1 ματς με 8-6 και ο Ολυμπιακος το αλλο με 11-10. Τελικα επαιαν αγωνα μπαραζ στον οποιο ο Ολυμπιακος κερδισε με 10-9. Ο ΠΑΟ επαιε μπαραζ με τα Χανια (2α στην Α2) οπου εφερε 1 ισοπαλια (9-9) και μια νικη (9-7) και εμεινε στην Α1. Απο την Α2 ανεβηκε τοτε ο ΝΟΠ.
doom

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Μαρ 21, 2009 4:30 pm

doom έγραψε:Λαθος τα λετε και οι 2

ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ - ΣΕΛΕΤΟΠΟΥΙΛΙΑΑΔΑ :roll: αντε Νικο μας να του την βγεις ... μα ποιος εσαι ρε Δημητρη Η Δομή ??? ΚΑΛΟ Σ.Κ.
Άβαταρ μέλους
fotis2310

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης