tovarich έγραψε:Δεν έχει ανάγκη ρα από λεφτά ρα ο μΠΑΟΚ ρα. Έχει μπαιχταράδες ρα. Από τις ΥΠΟΔΟΜΕΣ ρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tovarich έγραψε:Συμφωνούμε φίλε μου Σάββα, όνομα που ο Γεωργίου πάντα συνοδεύει με τη γνωστή έκφραση.Όποιο σωματείο βγάζει παίχτες από υποδομές. πάει καλά. Τα παραδείγματα άπειρα. Άρα δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον Γεωργίου.
vs έγραψε:Σάββα :
τον Μιτελούδη η Βουλιαγμένη τον απέκτησε ως μεγάλο ταλέντο αλλά βρίσκεται στο Λαιμό πάνω από 10 χρόνια. Τώρα είναι 27.
ο Χατζηγούλας παίζει στη Βουλιαγμένη τα τελευταία 2 χρόνια. Πριν ανήκε μεν στη Βουλιαγμένη αλλά δεν είχε βρει σταθερή θέση ούτε καν στη 13άδα (και μην αρχίσουμε πάλι τις ιστορίες περί Γιαννουρή-Μαυρωτά, ως γεγονός το αναφέρω).
ο Καρούντζος ανήκε δεν ξέρω και γω πού, έπαιζε το 2005/6 στον Εθνικό ως 10ος-11ος παίκτης (κυρίως για τον παίκτη παραπάνω), έπαιξε αρκετά για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών το 2006/7 στη Βουλιαγμένη (επί Μαυρωτά), από την οποία και αποκτήθηκε με τρόπο που έδειχνε ότι στον Εθνικό δεν τον πολυ-υπολόγιζαν. Φυσικά την πρόοδό του δεν την πιστώνεται μόνο ο σύλλογος και οι προπονητές του αλλά και ο ίδιος που προσπαθεί σκληρά καθημερινά.
για Γούνα-Κουρλιάφτη τα έγραψε ο Perez.
Θέλεις μήπως να ξαναδείς από πού ξεκίνησαν οι 20-25 κορυφαίοι Έλληνες αυτή τη στιγμή και πόσα πρωταθλήματα έχει ο κάθε σύλλογος στα πρωταθλήματα υποδομών ; Φυσικά δεν υπάρχει μόνο η Βουλιαγμένη, υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι με αντίστοιχο έργο και προσφορά, έστω και αν το ξεκίνησαν πιο πρόσφατα.
Τι να απαξιώσω; Το τίποτα;Savvas h2o έγραψε:απαξιώνει όλες τις ομάδες και ειδικά αυτες της Θεσσαλονίκης
tovarich έγραψε:Τι να απαξιώσω; Το τίποτα;Savvas h2o έγραψε:απαξιώνει όλες τις ομάδες και ειδικά αυτες της ΘεσσαλονίκηςEάν έχεις αντίθετη άποψη, μπορείς να την τεκμηριώσεις με στοιχεία. Υπάρχει το αντίστοιχο thread, υπάρχουν και τα στοιχεία.
Προς ώρας σε περιγράφει η έκφραση του Γεωργίου.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες