ΝΕΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό naruto » Σάβ Οκτ 04, 2008 9:19 pm

O Μανατζερ της ομαδας ειναι ο Χρηστος Αργυροπουλος.
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό otto11 » Τετ Οκτ 08, 2008 12:20 pm

Η ουσία είναι μία και το ερώτημα απλό.
Τι θα έκαναν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του στον ΟΥΚ αν είχαν οικογένεια και ανάγκες όπως ο συγκεκριμένος παίκτης?

Το Bet-otto δίνει 1.05 ότι όλοι θα είχαν ήδη υπογράψει και θα είχαν ήδη τις επιταγές στα χέρια τους.

Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωνη και άν είναι πραγματικοί φίλοι του θα έπρεπε να τον είχαν προτρέψει να τα πάρει.

Είναι δύσκολες οι εποχές για παλικαρισμούς και καπρίτσια.

Εντάξει αν μιλάγαμε για μικροδιαφορές τότε θα το βλέπαμε απο άλλη μεριά.

Αλλά τι είναι καλύτερο τελικά θα το δούμε απο τον άμεσσα εμπλεκόμενο.

Τελικά υπάρχει δικαίωση......
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό takis » Τετ Οκτ 08, 2008 2:00 pm

otto δυστυχως ή ευτυχως εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο! :wink:
takis

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τετ Οκτ 08, 2008 2:00 pm

Καλο θα ηταν ο καθενας να μιλαει για τον εαυτο του αγαπητε otto. Στο κατω κατω οι περισσοτεροι στον ΟΥΚ εχουν οικογενεια και καποιοι απο αυτους πολυ πιο αμφιβολο επαγγελματικο στατους και ομως διαχρονικα εχουν αλλη σταση. Μου κανει εντυπωση λοιπον που κανεις αυτη τη τοποθετηση δικαιωνοντας ουσιαστικα μια παρεουλα που κινειται αδιαμφισβητητα ανηθικα και εσχατως στα ορια (τουλαχιστον) της νομιμοτητας. Το γιατι δειχνουν τοσο ενδιαφερον να διορθωσουν τις επιλογες τους θα επρεπε να το ειχες υποψιαστει, ειναι προφανες οτι δεν μπορει να εχει σχεση μονο με το αγωνιστικο σκελος. Παντως μπροστα σε ενα τετοιο διλημα κανεις πρεπει να βαζει στο ζυγι οχι μονο το ποσο, αλλα και το ποιον αυτου που του προσφερει το ποσο. Γιατι αυριο - μεθαυριο αυτος που σημερα προσφερει επιταγες θα τον κραταει απο εκει που ολοι ξερουμε και νομιζω καταλαβαινεις γιατι τα εχεις ζησει και ο ιδιος με πολυ κακο τροποοτι δεν υπαρχει καμια εγγυηση για την ποιοτητα της συμπεριφορας του. Ισα - ισα δηλαδη. Το παθημα θα επρεπε να ειναι μαθημα.
Τελευταία επεξεργασία από TooTall και Τετ Οκτ 08, 2008 2:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
TooTall

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τετ Οκτ 08, 2008 2:03 pm

takis έγραψε:otto δυστυχως ή ευτυχως εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο! :wink:

Βαζουμε στοιχημα οτι μονο ενα pm αν σου στειλω με μερικα ακομη δεδομενα θα αναθεωρησεις; Καλως ή κακως λιγοι εχουν πληρη αποψη για το τι συμβαινει τις τελευταιες μερες οποτε κρατηστε μια πισινη.
TooTall

Δημοσίευσηαπό takis » Τετ Οκτ 08, 2008 2:06 pm

οκ δεν θελω να ειμαι απολυτος αλλα...
takis

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Οκτ 08, 2008 2:43 pm

Ψηλέ, όσοι από μας ενημερωνόμαστε από το forum σχηματίζουμε άποψη με τα εμφανή δεδομένα. Το τι άλλο μπορεί να συμβαίνει (και να αλλάζει τη συνολική εικόνα) δεν το ξέρουμε, οπότε είναι λογικό αντίστοιχα να οδηγείται και η άποψή μας.

Επειδή π.χ. εγώ δεν έχω ακόμα καταλάβει την εξέλιξη της ιστορίας : ο Αντίοχος τελικά εμμένει στην απόφασή του να μη συζητήσει με τη ΝΕΠ ή άλλαξε κάτι ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τετ Οκτ 08, 2008 2:52 pm

Καλως ή κακως απο πλευρα μας υπαρχει εμπαργκο προς το παρον σχετικα με τα τελευταια εξοφρενικα. Προσωπικα δε συμφωνω αλλα ειμαι αναγκασμενος να το τηρησω. Οταν ληξει η υποθεση και αρθει το εμπαργκο θα σας ενημερωσω και ο καθενας θα βγαλει τα συμπερασματα του σχετικα με την ποιοτητα των δυο πλευρων.
TooTall

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Οκτ 08, 2008 3:15 pm

Οκ, σεβαστό.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό telesforos » Τετ Οκτ 08, 2008 4:15 pm

ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ. Η ΝΕΠ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΧΑΝΔΑΝΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΤΡΑ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΟΦΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ Α2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ;
The name of the game is: Hell or Nowhere!!!
telesforos

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τετ Οκτ 08, 2008 4:26 pm

Η ΝΕΠ επανήλθε με πρόταση συνεργασίας για ΔΥΟ έτη
στον Κώστα Αντίοχο με ένα αξιοσέβαστο συμβόλαιο
και άμεσση εξασφάλιση των χρημάτων με επιταγές...
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό delfos » Τετ Οκτ 08, 2008 8:52 pm

Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΠ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΜΠΙΤΣΑΚΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ.ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ.
delfos

Δημοσίευσηαπό otto11 » Τετ Οκτ 08, 2008 10:29 pm

Αγαπητέ too tall συμφωνώ μαζί σου σε πολλά πράγματα αλλά μερικές φορές στην ζωή μας δεν κάνουμε οτι θέλουμε αλλά ότι πρέπει.
Δυστηχώς έτσι είναι και η συγκεκριμένη περίπτωση......

Πρέπει να καταλάβεις όμως ότι μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι μαύρα ή άσπρα αλλά έχουν τόνους γκρί.

Και στο λέω εγώ που όπως ξέρεις πήγα κόντρα στον π...στη και σταμάτησα και ενώ όλοι με χλευάζανε στο τέλος αποδείκτηκε οτι είχα δίκαιο.
Σαφώς και πρέπει κανονικά να τους γράψει στα αρχ..α του γιατί όλη την προηγούμενη χρονιά ενώ ήταν απο τους πιό σημαντικούς παίκτες άλλοι έπερναν τα πολλά.
Σαφώς γιατί το καλοκαίρι τον είχαν στο περίμενε και στο τέλος τον έκλασαν.

¨ομως πρέπει να παραδεχθείς ότι δεν τα έσκασε σε κανέναν "μανατζερ" για να μείναι και να πάρει λεφτά όπως κάποιοι άλλοι και έφυγε.

Αυτό που γίνεται τώρα είναι απλά δικαίωση.
Και βέβαια αυτοί που τον θεωρούσανε λίγο το καλοκαίρι τώρα μαζευτήκαν.
`Απίστευτο με 400.000 μπάτζετ εγώ θα είχα πάρει παικταράδες και θα κοπάναγα τετράδα.

Τέλος Πάντων θα αφήσουμε όλοι τον χρόνο να δείξει τι μέλλει γενέσθαι.....
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τετ Οκτ 08, 2008 10:53 pm

otto το μονο που διαφωνω ειναι αυτο:
otto11 έγραψε:Αυτό που γίνεται τώρα είναι απλά δικαίωση.

εν μερει φιλε μου γιατι ακομη και τα 25 ειναι λιγα μπροστα σε αυτα που δινουν για κατι αλλους που στα ματια μου ειναι μετριοι μπροστα στον αγαπημενο μου καρναβαλο.

Τελοσπαντων επειδη μου αρεσε, θα συνταχθω μαζι σου σε αυτο:
otto11 & TooTall έγραψε:Απίστευτο με 400.000 μπάτζετ εγώ θα είχα πάρει παικταράδες και θα κοπάναγα τετράδα.

ΥΓ Ερωτηση κρισης: με την κριση στον κατασκευαστικο τομεα ως ποτε το 4 θα εχει απο πισω του πεντε μηδενικα?? οταν (και οχι αν) την κοπανησει το ενα απο τα πεντε θα φαω το τριτο μου κρυο πιατο, αν με εννοεις :lol: 8) Περσι εφαγα το πρωτο, φετος μου σερβιρεται το δευτερο, που θα μου παει, θα το προλαβω και το τριτο πριν κρεμασω το σκουφακι μου...
TooTall

Δημοσίευσηαπό naruto » Τετ Οκτ 08, 2008 11:21 pm

Otto αν ο Σακης γινει καλα γρηγορα η τετραδα ειναι ρεαλιστικοτατος στοχος.Για πες μου ποιες αλλες ομαδες εχουν την πληροτηττα της Ν.Ε.Π?

Σκεψου τη Βουλιαγμεννη χωρις το Χατζηδακη,το Φαληρο χωρις το Μπασιτς,τον Εθνικο χωρις τον Κροατη του κ.ο.κ....Πιστευεις οτι θα παρουσιαζαν μια τοσο αξιοπρεπη εικονα οσο η Ν.Ε.Π στα 2 τουρνουα που αγωνιστηκε χωρις το Σακη?

Αντι να βλεπετε τα κακα μονο της ιστοριας καλο ειναι να παραδεχομαστε και τα θετικα.Ο συλλογος κανει μια πολυ καλη προσπαθεια να χτισει ενα image στο χωρο που ολοι ξερουμε ποσο σημαντικο ειναι και θα επρεπε να αναγνωριζουμε και να επικροτουμε ολοι αυτην την προσπαθεια.Ειδικα μαλιστα που γινεται σε μια πολη οπως η Πατρα.
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό otto11 » Πέμ Οκτ 09, 2008 12:24 am

Δεν σε ξέρω φίλε μου αλλά αν αυτή η ομάδα θέλει να αποκτήσει ένα κύρος ειδικά στην πόλη της θα πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να ονομαστεί και πάλι ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΑΤΡΩΝ...και όχι το imitation NEΠ.

Το έχω ξαναπεί και έχω ξαναρωτήσει πόσα λεφτα κοστίζει να αποκτήσει πάλι αυτή η ομάδα την ταυτότητα τηςκαι την ιστορία της.

Πόσο στοίχησε τελικά κανένασ δεν έχει απαντήσει.

Έχετε καταλάβει οτι μια ομάδα άλλξε το ονομά της απλά και μόνο για να κάνει την κόντρα του ένας παράγοντας (ασ τον πούμε έτσι) στον ΝΟΠ.

Το έχω ξαναπεί δεν φταίει αυτός αλλά κάποιοι άλλοι που θέλουν να λέγονται παράγοντες και ξεπουλήσαν την ιστορία μιας ομάδας για πόσα? πέντε ,δέκα, είκοσι μύρρια?

Βέβεα με τα λεφτά του άλλου το παίζω και εγώ παράγοντας και δικηγόρος και επιχειρηματίας.

Αλλά αυτό το θέμα είναι για άλλο τόπικ.

Α ρε Ακομινάτε (πού σε έλεγε ο Λουκάτος κάποτε) μόνο εσύ μπορείς να το αλλάξεις αυτό!!!!
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό T.Q » Πέμ Οκτ 09, 2008 12:27 am

Lambros10 έγραψε:Η ΝΕΠ επανήλθε με πρόταση συνεργασίας για ΔΥΟ έτη
στον Κώστα Αντίοχο με ένα αξιοσέβαστο συμβόλαιο
και άμεσση εξασφάλιση των χρημάτων με επιταγές...

Ο ΟΥΚ επανηλθε με νεα προταση συνεργασιας για ΔΥΟ ετη στον αντιοχιτς με ενα αξιοσεβαστο κοντεινερ απο μπυρες εισαγωγης απο βελγιο και αμεση εξασφαλιση μεγαλων ποσοτητων αγριογουρουνου ...

η προταση αυτη ηταν κινηση ματ για το κλεισιμο του παικτη στην ομαδα του βολου ...
T.Q

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Οκτ 09, 2008 12:44 am

Μαλλον εχετε ξεχασει κατι πολυ σημαντικο.
Υπαρχει μια ομαδα επαγγελματικη (ΝΕΠ), η οποια εχει ενα μεγαλο μπατζετ, και στοχους πολυ σημαντικους. Αυτη η ομαδα, δυστυχως χανει για καιρο ενα σημαντικο κομματι της, και προσπαθει να το καλυψει, προσπαθωντας να ακυρωσει μια μετακινηση ενος πρωην παικτη της, αφου οι κανονικες μεταγραφες εχουν πλεον τελειωσει. Οι περισσοτερες, αν οχι ολες, επαγγελματικες ομαδες στον πλανητη σε οποιοδηποτε σπορ, θα εκαναν την ιδια προσπαθεια ενισχυσης τους.
Απο την αλλη, υπαρχει μια ομαδα παρειστικη, οπου οι παικτες κατα δηλωση τους περνανε πολυ ωραια, παραμενουν στην Α2 μαλλον ευκολα καθε χρονο, και δεν εχουν στοχους ιδιαιτερα μεγαλους μεσα στο αθλημα, ενω τα χρηματα που παιρνουν ειναι ουσιαστικα τα οδοιπορικα τους, και αντε και κατι παραπανω.
Και υπαρχει ενας ανθρωπος, ο οποιος παιρνει μια προσωπικη ρεβανς πολυ πιο γρηγορα απο οτι ο ιδιος φανταζοταν, και καλειται να παρει μια αποφαση η οποια ειναι πολυ σημαντικη, και αφορα την καριερα του στον χωρο μας, αλλα και την πολυ μεγαλη οικονομικη του ενισχυση.
Τα παντα εξαρτωνται απο αυτον, για αυτο καλο ειναι να τον αφησουμε στην ησυχια του, να παρει την αποφαση για την οποια να μην μετανοιωσει αργοτερα.
Κι επειδη εχουμε να κανουμε με τεραστιες οικονομικες διαφορες και με διαφορετικες κατηγοριες, καλο ειναι να προσπαθησουμε ολοι μας να βρεθουμε στη θεση του για να δουμε κι εμεις τι θα καναμε...
doom

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Οκτ 09, 2008 1:53 am

doom έγραψε:...προσπαθει να το καλυψει, προσπαθωντας να ακυρωσει μια μετακινηση ενος πρωην παικτη της, αφου οι κανονικες μεταγραφες εχουν πλεον τελειωσει. Οι περισσοτερες, αν οχι ολες, επαγγελματικες ομαδες στον πλανητη σε οποιοδηποτε σπορ, θα εκαναν την ιδια προσπαθεια ενισχυσης τους.

Να με συμπαθας κοουτς αλλα ξεχνας και εσυ κατι σημαντικο. Με δεδομενα οτι η ομαδα προορισμου του παιχτη δε συμφωνει, η αιτηση αποδεσμευσης εχει κατατεθει προ πολλου, η αιτηση για δελτιο επισης και η μεταγραφικη περιοδος εχει τελειωσει οποιαδηποτε αλλη ομαδα στον πλανητη εκτος του Ελληνικου κωλοχανιου θα ειχε κατσει στα αυγα της. Για να μη σου πω οτι η αντιστοιχη ομοσπονδια αν το επαιρνε γραμμη θα την περναγε στεγνο καθαρισμα.

Και για να πουμε το αλλο, σημερα εχουμε 9 Οκτωβριου, το πρωταθλημα αρχιζει 15 Νοεμβρη και δεν εχει εμβολιμες αγωνιστικες. Σιγα πια τη μη αναστρεψιμη αγωνιστικη ζημια που θα παθει η μελλουσα σταχτοπουτα της Ελληνικης υδατοσφαιρισης. Να με ξανασυμπαθας αλλα νομιζω οτι αλλη ειναι η αγωνια της παρεουλας.

Παρεϊστικη-ξεπαρεϊστικη η αλλη ομαδα περιμενε 1,5 μηνα να τελειωσει ο νεοπλουτος τις διαπραγματευσεις του με τη μιση πρωην Γιουγκοσλαβια και να ασχοληθει με τις ποταπες περιπτωσεις των Πατρινων παιχτων για να μην κανει ανφεαρ. Τετοιοι μαλ....ς ειμαστε :lol: και το εχουμε καμαρι μας. Αλλα 1000 φορες αυτο το ιματζ που λεει και ο naruto παρα τα χαλια της "επαγγελματικης" ΝΕΠ και των μανατζερ της (κρυφων και φανερων).
TooTall

Δημοσίευσηαπό otto11 » Πέμ Οκτ 09, 2008 5:22 am

too tall τελικά αρχίζω και ανακαλύπτω πολλές αρετές σε εσένα.
Έπρεπε να είμασταν συμπαίκτες......

Ερε πλάκα που θα κάναμε......με τον πούσ.η ειδικά θα γελάγαμε πολύ.

Δίκαιο έχεις αλλά είπαμε είναι πολλά τα λεφτά Άρη.....
Άβαταρ μέλους
otto11

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης