ΝΟΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Τετ Νοέμ 04, 2009 1:14 am

:lol: :lol: :lol: αποχωρησεις Νο1--ο φωτης
Νο2--ο γιαννης
Νο3--ο μελισανιδης ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό boukoulos » Τετ Νοέμ 04, 2009 9:55 am

it s alive , it s alive ...
ξυπνησε ο franki ...
boukoulos

Δημοσίευσηαπό boom » Πέμ Νοέμ 05, 2009 2:21 pm

«Φουρτούνες»
"Goal" 09:59 4/11

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Η αναπάντεχη ήττα από τη Χίο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 13-12 προκάλεσε αρκετούς τριγμούς στη διοίκηση του ΝΟΠ. Οχι τόσο για την απώλεια των βαθμών όσο για τον τρόπο που ήρθε η ήττα, καθώς η ομάδα της Πάτρας είχε προβάδισμα με 10-3 και 12-7 στην αναμέτρηση και δέχτηκε έξι γκολ σε πέντε λεπτά για να χάσει τελικά!

Αμέσως άρχισε μία παραφιλολογία για τον τρόπο που χειρίζεται η διοίκηση την ομάδα, ενώ βγήκαν προς τα έξω αρκετά εσωτερικά προβλήματα που αφορούν παίκτες, αλλά και μέλη της διοίκησης, προβλήματα που έφεραν την έκρηξη του προέδρου της ομάδας, Αλέξανδρου Καλλέργη.

Ο Καλλέργης σε δηλώσεις του στον Σπορ FM Πάτρας ανέφερε πως υπάρχουν και εσωτερικές κόντρες στην ίδια τη διοίκηση και πως αν δεν αλλάξουν τα πράγματα και δεν γίνουν όπως εισηγηθεί αυτός, τότε θα αποχωρήσει από το σύλλογο.

«Ολοι ανακατεύονται»

Ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στις εσωτερικές κόντρες, σχολιάζοντας:

«Εχουμε ανάγκη από εσωτερική οργάνωση. Ομως, κάποιοι μέσα από το ΔΣ το βλέπουν σαν χόμπι και όχι μόνο. Θέλουν να ανακατεύονται με όλα και να κρίνουν, δίχως να παράγουν έργο. Υπάρχει πρόβλημα συνεργασίας, κάποιοι "βαλτώνουν" την προσπάθεια με διάφορα "κωλύματα", αντιπαραθέσεις και κατινιές. Οικονομικά δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι θέμα νοοτροπίας, μιζέριας και κακομοιριάς. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορώ να ακολουθήσω, λυπάμαι. Η Πάτρα πρέπει να μάθει να δέχεται και όχι να κατακρίνει. Θα θέσω κάποιους όρους στο ΔΣ και αν δεν τηρηθούν, λυπάμαι, αλλά θα αποχωρήσω. Ή θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα».

Ολα αυτά και ενώ η ομάδα προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να ετοιμαστεί για την αναμέτρηση του Σαββάτου, όπου θα αγωνιστεί εκτός έδρας στη νεοφώτιστη Λάρισα, αναζητώντας τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=5847774
no comments :shock: :? 8) 8)
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό tovarich » Πέμ Νοέμ 05, 2009 4:39 pm

Το μεγάλο πρόβλημα της Πάτρας ανέκαθεν ήταν ότι την κατοικούν Πατρινοί. Δεν είναι τυχαίο ότι η πόλη είναι γνωστή μόνο για τον Καρνάβαλο.
Μία μεγάλη πόλη με μικρό πόλο. Ποιά είναι;;;
Μία μικρομεσαία πόλη με μικρούτσικο πόλο. Ποιά είναι;;;
tovarich

Δημοσίευσηαπό boukoulos » Πέμ Νοέμ 05, 2009 11:55 pm

tovarich έγραψε:Το μεγάλο πρόβλημα της Πάτρας ανέκαθεν ήταν ότι την κατοικούν Πατρινοί. Δεν είναι τυχαίο ότι η πόλη είναι γνωστή μόνο για τον Καρνάβαλο.

ειναι γνωστη και για τους κωλομπαραδες ...
πηγαινε μια βολτα απο κει ...
boukoulos

Δημοσίευσηαπό Roiter » Παρ Νοέμ 06, 2009 1:18 am

boukoulos έγραψε:
tovarich έγραψε:Το μεγάλο πρόβλημα της Πάτρας ανέκαθεν ήταν ότι την κατοικούν Πατρινοί. Δεν είναι τυχαίο ότι η πόλη είναι γνωστή μόνο για τον Καρνάβαλο.

ειναι γνωστη και για τους κωλομπαραδες ...
πηγαινε μια βολτα απο κει ...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 'ΠΙΚΡΑΘΕΙ΄ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΝΟ .....?
Roiter

Δημοσίευσηαπό tovarich » Παρ Νοέμ 06, 2009 3:48 pm

Αναμενόμενες Πατρινές απαντήσεις στο αναμενόμενο Πατρινό επίπεδο. Πήγε ένας σοβαρός άνθρωπος στην Πάτρα και θα τον κάνουν να πάρει των ομματιών του και να φύγει.
tovarich

Δημοσίευσηαπό gate4 » Παρ Νοέμ 06, 2009 4:34 pm

tovarich εξακολουθεις να εισαι κ κα........ς κ κομπλεξικος καλα εκανες κ εξαφανιστηκες κ ησυχασαμε .........οπως λεμε ελεφαντας 8) 8) 8) 8)
Άβαταρ μέλους
gate4

Δημοσίευσηαπό tovarich » Παρ Νοέμ 06, 2009 10:04 pm

Όταν έρθει σοβαρός άνθρωπος στη Μεγάλη Φτωχομάνα, μικρέ μου ψωμιάδη, θα σου το πω.
tovarich

Δημοσίευσηαπό solid » Κυρ Νοέμ 08, 2009 11:18 am

Παντως tovarich πρεπει να ξερεις οτι εχουνε βαρεθει και αλλοι τον τροπο γραφης σου.Εγραψες μια , δυο ,τρεις ενταξει φτανει πια.Ειναι λιγο ανοητο.
solid

Δημοσίευσηαπό lolos » Κυρ Νοέμ 08, 2009 8:13 pm

τι εγινε ρε παληκάρια με τον νοπ? με τις μεταγραφές του καλοκαιριου ( :?: )
ολοι πιστεύαμε οτι βλέπει 4αδα?μήπως στοίχισε η ηττα απο την Χίο στην πρώτη αγωνιστική? :twisted:
lolos

Δημοσίευσηαπό PatrasPolo » Σάβ Νοέμ 28, 2009 3:14 am

Δύσκολο το ματσακι με τον ΠΑΟΚ...Απ'ολες τις απόψεις...έχει βλέψεις φέτος η ομάδαρα, θέλει ευρώπη εκει που αρμόζει στον ΝΟΠ με την τεράστια ιστορια του (οχι 3-4 χρονάκια)

Οπότε με όλες αυτές τις απαιτήσεις αυριο το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος.

Φυσικά ο ΝΟΠ ειχε κάποια προβληματάκια αυτή την βδομάδα αλλά και απο τον ΠΑΟΚ δεν ξέρω αν θα ειναι κομπλέ η ομάδα.

Το φετινό πρωτάθλημα ειναι καρμανιόλα και μερικά κακά αποτελέσματα μπορούν να σε πάνε πολύ πίσω. Με την Χιο ο ΝΟΠ έκαψε το ένα στραβοπάτημα απο τα ελάχιστα που δικαιούται να κάνει φέτος.

Και όταν ο ΝΟΠ πήγαινε για 10 βαθμους στην πρώτη 5αδα των αγώνων, όλοι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική ειναι η νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που ήδη έχει χάσει 3 βαθμούς.

Κρίνονται πολλά λοιπόν από αυτόν τον αγώνα και αυτό μπορεί να φανεί και μετά την λήξη του.

Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας...Πολλά φιλάκια, ελπίζω όχι αποχαιρετιστήρια για κάποιους :twisted:
PatrasPolo

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Νοέμ 28, 2009 4:26 am

Η εντός έδρας νίκη με Χίο όντως είναι εκ των ουκ άνευ για κάθε ομάδα που στοχεύει στα playoffs. O NOΠ μετράει καθαρά -2 βαθμούς από αυτούς που θα μπορούσε να υπολογίζει.

Το διπλό στη Λάρισα, όμως, από πότε θεωρήθηκε δεδομένο ; Και μάλιστα με τις τότε απουσίες ;

Αλλά και το 5/5 από πότε θεωρήθηκε δεδομένο ; Από τότε που ο Ολυμπιακός κληρώθηκε για αργότερα ; Πλάκα κάνουμε ή μου φαίνεται ; :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό No 7 » Σάβ Νοέμ 28, 2009 9:49 am

VS , όταν έγινε γνωστή η κλήρωση,το τεχνικό team του ΝΟΠ οριοθέτησε σαν στόχο της ομάδας για τα 5 πρώτα παιχνίδια τις 5 νίκες...Υπολόγιζαν και να πάρουν την νίκη εντός με την Χίο (ο πρόεδρος είχε τάξει και μπουζούκια μετά) και νίκη εκτός με την Λάρισα (ως νεοφώτιστη καθώς έλεγαν),για το ΚΟΠΙ δεν το συζητούσαν και στο εκτός με το Π.Φάληρο αν διάβαζες τις δηλώσεις στον τοπικό τύπο της Πάτρας θα καταλάβαινες ότι και η ισοπαλία θα τους στενοχωρούσε...Αυτήν την εβδομάδα διαρρέουν κάποια προβληματάκια λόγω ιώσεων,αλλά υπερθεματίζεται το γεγονός ότι ο ΝΟΠ τον ΠΑΟΚ στην Πάτρα έχει να τον κερδίσει 5 χρόνια...Αυτά τα ολίγα... :oops:
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Νοέμ 28, 2009 1:10 pm

:oops:
Νομίζω ότι θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο πονηρό. (Τουλάχιστον αυτό) ο Δημήτρης το ξέρει. Μου το είχε επισημάνει από την προετοιμασία κιόλας.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό PatrasPolo » Σάβ Νοέμ 28, 2009 1:47 pm

vs έγραψε:Πάμε στη λογική του "έδρα είναι, θα τη βοηθήσει και η διαιτησία, ξέρεις τώρα πώς είναι αυτά" κλπ. ή μου φαίνεται ; :wink:

Η ΝΕΠ, ας πούμε, τι σου λέει φέτος ; Τα Χανιά ; Η Λάρισα ; Θεωρείς ότι όλοι αυτοί είναι τόσο πολύ καλύτεροι από τον Ποσειδώνα που δε θα έχει καν ελπίδες ; Βέβαια καλό είναι να περιμένουμε να δούμε την κατάσταση των ομάδων έστω στα τουρνουά, αλλά εγώ το τόνισα ότι για την ώρα η άποψή μου βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στα ρόστερς.

Τούμπες τουμπες κολοτουμπες...

Κύριοι δεν μιλάμε απλά για διακαείς πόθους δικούς μου ως φιλάθλου του ΝΟΠ...μιλάμε για πραγματάκια ειπωμένα...

Οχι επειδή η Λάρισα πήρε αποτελέσματα κάνουμε τους μετά Χριστον προφήτες και λέμε οτι δεν πήγαινε ο ΝΟΠ για το διπλό στην Λάρισα.

Βέβαια η Λάρισα έχει καλό προπονητή. Όλοι κάποια κοοουτσαρίσματα στα παιχνίδια ΝΟΠ-ΝΕΠ τα έχουμε δει και έχουμε δει τις διαφορές.

Δεν ξυπνήσαμε και φανταστήκαμε το 5χ5. Ήταν πεποιθηση του τεχνικού τιμ. Αν ως Δημήτρη εννοείς τον κ.Σελετόπουλο, χαίρομαι που κατάλαβε έστω και λίγο αργά το πονηρό του πρωταθλήματος.

Μάλλον χρειάστηκε πρώτα να καλύψει η Χιος διαφορά 5 γκολ και να πάρει διπλό στην Πάτρα για να γίνει αυτό.
PatrasPolo

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Νοέμ 28, 2009 8:51 pm

Με συγχωρείς, εγώ (για το 5x5) είπα πράγματα που θεωρούσα αυτονόητα. Δε θα ανακατευόμουνα αν είχα καταλάβει ότι κι εσύ μπήκες για να του ανοίξεις πόλεμο.

Αν είπε όσα λέτε (για τα λεγόμενα του Φώτη, τουλάχιστον, δεν αμφιβάλλω) σίγουρα θα τα είπε πριν του τραυματιστούν ο Κολόμβος και ο Ευάγγελος, αλλιώς μάλλον θα έπρεπε να τον πάτε σε γιατρό.

Όσο για την "κωλοτούμπα" μου (που εσύ τη λες έτσι), αν ενδιαφέρεσαι, μπορώ να σου εξηγήσω πού ακριβώς έπεσα έξω. Και πάλι, όμως, κωλοτούμπα δε βλέπω.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό No 7 » Σάβ Νοέμ 28, 2009 8:58 pm

Φίλε vs,όπως ξέρεις μετά την αποχώρηση μου λόγω διαφωνιών με τον Σελέ,προσέχω παρα μα παρα πολύ καλά τι λέω ,γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθώ...Το 5Χ5 το έχει δηλώσει κι αν δεν με εμπιστεύεσαι (πια),μπορείς να ρωτήσεις τα παιδιά του ΝΟΠ...
Και μεταξύ μας , δεν είναι τόσο η ουσία του πράγματος,γιατί αν θέλεις να μπείς 5άδα (όπως πάλι έχει δηλώσει ο ίδιος),πρέπει να πάρεις την Χίο και τον ΠΑΟΚ στην έδρα σου και να προσπαθήσεις να κάνεις ζημιές στα εκτός με τους συνδιεκδικητές σου,αλλά ο τρόπος που το είπε αυτο (με περίσσια αλαζονεία και έπαρση).
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Σάβ Νοέμ 28, 2009 8:59 pm

...και δεν πιστεύω να τοποθετείς κι εμένα σε αυτούς που του έχω ανοίξει πόλεμο...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Νοέμ 28, 2009 10:39 pm

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα, ο τρόπος που σε ανέφερα δείχνει ότι εμπιστεύομαι την πληροφορία (ότι ο Δημήτρης είπε για το 5x5) επειδή το επισημαίνεις κι εσύ.
Άβαταρ μέλους
vs

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης