ΝΟΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό solid » Δευτ Νοέμ 30, 2009 1:04 pm

Aπλα ο ''αρειος'' TOVARICH το' χει λιγο παραχεσει με το τοπικιστικο του μενος.Δεν μας εχει πει ομως απο που καταγεται.Να παμε ολοι εκει.
Τι ζορι τραβαει ο καθενας δεν μπορω να το καταλαβω.
Δηλαδη τι σχεση εχει η κριτικη στις ομαδες με το απο που ειναι η βαση τους .
Γραψε οτι θες για πολο και ασε τις υπολοιπες π...ιες.
solid

Δημοσίευσηαπό PatrasPolo » Δευτ Νοέμ 30, 2009 2:42 pm

delfos έγραψε:ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΥΤΙΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΦΕΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ & ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΝΟΠ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.Σ'ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ & ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΜΠΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ.Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΔΙΝΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ & ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ.Ο ΚΟΟΥΤΣ ΣΩΣΤΑ ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ & ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΡΜΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΘΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ & ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ & ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ας αρχίσω με την αναφορά στο τι πετυχε πέρσυ ο ΝΟΠ. Δεδομένα η ομάδα άρχισε με σκοπό την σωτηρία. Όλοι ειδαμε όμως οτι οι 3 ξένοι που είχε ο ΝΟΠ ήταν ικανοί να κάνουν την διαφορά. Ετσι φυσικά και δεν είναι κατόρθωμα το γεγονός οτι ο ΝΟΠ τερμάτισε πάνω απο τους ανυπαρκτους Ηρακλή και Εθνικό καθώς και απο τα Χανιά. Η μοναδική υπερβαση που έκανε ήταν το ότι δεν τερματισε ανάμεσα σε φάληρο και ΠΑΟΚ αλλά πάνω και απο τους 2. Κατα τ'αλλα τίποτα. Εχασε και τα 2 τοπικά ντερμπυ, αποκλειστηκε η ομάδα απο ενα τραγικό φάληρο στο Κύπελλο και το μόνο μη αναμενόμενο αποτέλεσμα ήταν το διπλό στην χιο.
Το ότι οριοθετηθηκαν κάποιοι στόχοι (σωτηρία) δεν σημαίνει οτι ο ΝΟΠ στην πορεία δεν ήταν ικανός να μπει στην εξάδα.

Στα υπόλοιπα:

Ο κ.Σελετόπουλος μπορεί να είναι καλός γυμναστής. Δεν το γνωρίζω αυτό, αυτό πιθανώς μόνο οι παίκτες της ομάδας θα μπορουσαν να το ξέρουν. Αυτό που πλέον βγάζει μάτια είναι το γεγονός ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ coachαρει στην διαρκεια του παιχνιδιού.

Αναλώνεται σε νευρα, κλάματα και φωνές, βρίζει τους παίκτες και δεν κάθεται ήρεμα να δει τι φταίει. Βλέπεις οτι ο Δουδέσης έχει χάσει το πέναλτυ και το παλικαρι ειναι σε συγχηση. Ο Μερκουριάδης έχει χάσει την μπάλα. Και έχεις και έναν Ζοζεφ ο οποίος είναι άρρωστος όλη την βδομάδα. Εχεις μέσα τον Κολομβο 3 οκτάλεπτα και έχει πεθάνει ο άνθρωπος. Το ίδιο και ο Γκίμπαν.

Και τι κάνεις; τους κρατάς μέσα και περιμένεις ως δια μαγείας να ηρεμήσουν και να κάνουν αυτά που πρέπει. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΕΛΕΤΟΠΟΥΛΕ. Γύρνα στον πάγκο σου. Κάθεται εκεί ο Μάνεσης, ο Αντίοχος, ο Αποσκίτης, ο Κανελλόπουλος. Κανε ροτεισον, άλλαξε την ομάδα, πες στα παιδιά που βγαίνουν "ηρεμηστε, έχουμε ολοκληρο παιχνίδι μπροστά μας, πάμε δυνατά"

Μέχρι και ο κ.Λαμπρόπουλος ηρθε πάνω απο τον πάγκο και τους παρακινουσε να προσπαθήσουν. Οχι καντήλια. Εισαι εκεί να διαχειριστείς το ματς σωστά, να ηρεμήσεις τους παίκτες.

Ο ΝΟΠ έχει καλό υλικό. Πολύ καλό. Και χρειάζεται άνθρωπο που να εμπνέει εμπιστοσύνη, να ξέρει τακτική και στην πίεση του παιχνιδιού να ξέρει να ρισκάρει και να παίρνει σωστές αποφάσεις.
PatrasPolo

Δημοσίευσηαπό panthro » Δευτ Νοέμ 30, 2009 4:04 pm

paidia rixte ligo toys tonoys edw eimaste gia na syzhtame sxetika me to polo ola ta alla den xreiazontai!
panthro

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Νοέμ 30, 2009 4:17 pm

Εγώ για τα φετινά δε γνωρίζω λεπτομέρειες και δε θέλω να μάθω λεπτομέρειες, γι αυτό και δε ρώτησα ούτε το Δημήτρη, ούτε το Λάμπρο, ούτε το Φώτη, με τους οποίους έχω καλή σχέση. Επίσης, μια που οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι είμαι συνεργάτης άλλης ομάδας, ελπίζω να μη με παρεξηγησετε που καταθέτω τη γνώμη μου σε μια "περίεργη" στιγμή για τον ΝΟΠ. Το κάνω με όλο το θάρρος και στα φιλικά πλαίσια του φόρουμ, όπως πάντα, και όχι με κάποια ιδιότητα.

Διαφωνώ, όμως, μαζί σου στο θέμα της αξιολόγησης της περσινής πορείας. Σίγουρα η ομάδα ήταν πολύ καλή για να περάσει τον πήχυ της παραμονής, όμως ο πήχυς μπήκε αναγκαστικά εκεί όπως θα συνέβαινε με κάθε νεοφώτιστη και άπειρη ομάδα. Το κρατάμε αυτό, θα επανέλθω σε λίγο.

Πέρισυ η απειρία αυτή κόστισε στον ΝΟΠ μια σειρά από βαθμούς καθώς έχασε ισοπαλίες και νίκες από αδυναμία να διαχειριστεί την ψυχολογία του αγώνα. Πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό οι αγώνες εκτός με Φάληρο και εντός με ΠΑΟ. Έτσι είναι η εμπειρία, όμως, δεν αγοράζεται.

Παράλληλα, έχασε τους δυο αμυντικούς της στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό και στο καπάκι έπαιξε χωρίς τον Αλεξάντερ και με τραυματία το Χριστόδουλο, στον αγώνα με τη Βουλιαγμένη.

Κανείς δε λέει ότι αν έπαιζε πλήρης θα κέρδιζε, ωστόσο ειδικά στο Παπαστράτειο (που ήμουν παρών) μπορώ να σας πω ότι αυτό θα γινόταν σίγουρα : ο Εθνικός εκείνη τη μέρα βασίστηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Ντέλας (βρήκε κι έκανε όσα δεν έκανε σε όλο το πρωτάθλημα) και ο Χριστόδουλος, όσο άντεχε, έκανε πάρτι με τους αμυντικούς του Εθνικού. Βγήκε από τον αγώνα για πρώτη φορά στο 4ο οκτάλεπτο επειδή ο Θάνος έπρεπε να παίζει αμυντικός, ελλείψει Αλεξάντερ και Αποσκίτη.

Νομίζω, λοιπόν, ότι η περσινή πορεία ήταν εξαιρετική, όπως και οι επιλογές των ξένων, τις οποίες (απ'όσο μπορώ να ξέρω) τις πιστώνεται ο Δημήτρης και οι συνεργάτες του.

Φέτος, η μείωση των ξένων έπληξε τον ΝΟΠ πιθανότατα περισότερο από κάθε άλλη ομάδα διότι βρισκόταν από πολύ νωρίς σε συζητήσεις με καλούς παίκτες, οι οποίοι όμως δεν μπορούσαν να χάσουν τις εναλλακτικές τους λύσεις περιμένοντας την ΚΟΕ.

Στη συνέχεια, ο ΝΟΠ έπαιξε όλα τα τουρνουά με το Χριστόδουλο είτε τραυματία είτε απόντα και τραυματίστηκε και ο Ευάγγελος, ο οποίος "ξεμπουκώνει" και τον Χρόσικ. Επομένως, ήταν δεδομένο ότι θα μπει μουδιασμένα στο πρωτάθλημα, καθόλου δεδομένο βέβαια ότι μέσα σε λίγα λεπτά θα έχανε διαφορά 5 γκολ, εντός και από μια χειρότερη ομάδα. Αλλά αυτά γίνονται μία φορά το χρόνο και για το 2009/10 (ευτυχώς για τους υπόλοιπους, δυστυχώς για σας) κλήρωσε στον ΝΟΠ.

Εγώ, όμως, διέκρινα και κάτι ακόμα στα φιλικά : ότι κάποιοι παίκτες που πέρυσι ήταν ικανοί να συνδράμουν στο στόχο της παραμονής (και έχοντας το ελαφρυντικό του πρωτάρη στην Α1), φέτος θα δυσκολευτούν πολύ να συνδράμουν στο βάρος της Ευρώπης και μάλιστα με απαιτήσεις.

Κοινώς, η ομάδα ήταν πολύ καλή για να παραμείνει και να διεκδικήσει (χωρίς άγχος) το κάτι παραπάνω, όμως φέτος που έχει στοχο αυτό το παραπανω κάποιοι παίκτες θα πρέπει να δείξουν άλλο πρόσωπο και να ανεβάσουν επίπεδο, αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ο καθένας μπορεί να υποθέσει ό,τι θέλει, όμως ούτε ονόματα είναι πρέπον να πω ούτε να φωτογραφίσω. Στην τελική μπορεί να κάνω και λάθος.

Προσωπικά, δε λέω ότι φταίνε μόνο οι παίκτες (δε γίνεται να φταίνε μόνο αυτοί), ήδη όμως όπως ακούγονται γνώμες για κακή διαχείριση από το Δημήτρη (που νομοτελειακά σίγουρα θα έχει και αυτός το μερίδιό του), έχω ακούσει και φήμες που άπτονται ευθυνών της διοίκησης.

Ήδη διαφώνησα με το 5x5, αλλά νομίζω ότι το πρωτάθλημα θέλει υπομονή (και ταπεινότητα) ακόμα διότι οι εκπλήξεις συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη. Ρεαλιστικά να το δείτε, βαθμολογικά είστε ακόμα απολύτως μέσα στους στόχους σας.

Και όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό με διάρκεια πρέπει να μπορείς να σηκώνεσαι όταν είσαι κάτω και να μπορείς να λύνεις τα προβλήματά σου. Αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο δεν έχει τεσταριστεί ακόμα το οικοδόμημα του ΝΟΠ. Να, λοιπόν, μια ευκαιρία να ανέβει επίπεδο η ομάδα. Το θέμα είναι : υπάρχει η θέληση και η υπομονή ή τα "παρατάμε" στην πρώτη δυσκολία ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό PatrasPolo » Δευτ Νοέμ 30, 2009 4:39 pm

vs δεν έχεις άδικο σε κάποια απο αυτά που λες. Ο τραυματίας κολόμβος όμως έχει ήδη πάρει αρκετές φορές πάνω του τον ΝΟΠ. Συμφωνώ ο δουδέσης ήταν τραυματίας.
Τι κάνεις ως προπονητής; την προσευχή σου; λες δεν πειράζει αυτοί ειναι οι καλύτεροι, τους βάζω και οτι κάνουν;

Σιγουρα θα ξέρεις οτι μια ομάδα δεν βγαίνει με 6 και 7 παίκτες. Γι'αυτο και έχει πάγκο ωστε με εναλλαγές να βρεις την σωστη χημεία και να πάρεις τα παιχνίδια.

Και βλέποντας την πορεία της Λαρισας δεν μπορώ να πιστέψω οτι παιδιά όπως ο Μάνεσης, ο Κανελλόπουλος, ο Αντίοχος, ο Αποσκίτης δεν είναι ικανοί να προσφέρουν...

Ο Κανελλόπουλος πέρσυ τράβηξε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος, ο Μανεσης ήταν εκεί όπου του ζητήθηκε, ο Αποσκίτης είναι ένα νέο παιδί με ικανότητες.

Δεν μπορεί λοιπόν όλοι αυτοί να μην δυνανται να καλύψουν τους υπολοιπους ώστε να πάρουν ανάσες και να ηρεμήσουν.

Το παιχνιδι σε μια φάση έγινε αρένα, οι παίκτες ήθελαν καθοδήγηση να ξέρουν τι και πως, να ηρεμήσουν, να μην παρασυρθουν. Όλα αυτά είναι δουλειά του προπονητή και στον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, δεν την έκανε σωστά.
PatrasPolo

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Νοέμ 30, 2009 4:53 pm

Καταλαβαίνω ότι κάπου πρέπει να βασιστούμε για να μορφώσουμε γνώμη, όμως θα παρακαλούσα να μην συσχετιστεί το σχόλιό μου (ούτε σε μορφή "παραδείγματος χάρη") με τα ονόματα που ανέφερες.

Το σχόλιό μου ΔΕΝ είχε την έννοια ότι ο Δημήτρης δεν έχει παίκτες και γι αυτό δεν κάνει αλλαγές.

Το σχόλιό μου είχε την έννοια ότι η ομάδα είναι αρκετά καλή για να χτυπήσει 6άδα και Ευρώπη, ο στόχος δηλαδή είναι εφικτός, αλλά επ'ουδενί δεδομένος. Όπως ακριβώς είχα πει για το 5x5. Είναι πολύ πιθανό ο ΝΟΠ αυτή τη στιγμή να πληρώνει και μια αφ'υψηλού θεώρηση κάποιων πραγμάτων.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό PatrasPolo » Δευτ Νοέμ 30, 2009 5:04 pm

vs έγραψε:Καταλαβαίνω ότι κάπου πρέπει να βασιστούμε για να μορφώσουμε γνώμη, όμως θα παρακαλούσα να μην συσχετιστεί το σχόλιό μου (ούτε σε μορφή "παραδείγματος χάρη") με τα ονόματα που ανέφερες.

Το σχόλιό μου ΔΕΝ είχε την έννοια ότι ο Δημήτρης δεν έχει παίκτες και γι αυτό δεν κάνει αλλαγές.

Το σχόλιό μου είχε την έννοια ότι η ομάδα είναι αρκετά καλή για να χτυπήσει 6άδα και Ευρώπη, ο στόχος δηλαδή είναι εφικτός, αλλά επ'ουδενί δεδομένος. Όπως ακριβώς είχα πει για το 5x5. Είναι πολύ πιθανό ο ΝΟΠ αυτή τη στιγμή να πληρώνει και μια αφ'υψηλού θεώρηση κάποιων πραγμάτων.

Δεδομένο δεν είναι τίποτα. Αλλιώς θα ορίζαμε τις θέσεις και τέλος. Γι'αυτο πέφτουν οι ομάδες στην πισίνα.

Απο κει και πέρα είναι θέμα ερμηνειών. Εγώ ως θεατής, είδα τον ΝΟΠ να μην μπορεί να κερδίσει την Χιο ενώ ήταν 5 γκολ μπροστά και να μην μπορει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ ενώ είχε 4 λεπτά παίκτη παραπάνω.

Για μένα είναι λάθος διαχειριση του παιχνιδιού απο τον προπονητή. Αν είσαι συνεργάτης με κάποια άλλη ομάδα μπορώ να καταλάβω οτι πιθανώς θες να κρατήσεις ισορροπίες. Αλλά δυστυχώς έτσι είναι.

Ο ΝΟΠ δεν παίζει με βάση τις ικανοτητές του. Και αν κάποιος καλείται να βγάλει το 100% των παικτών, αυτός ειναι ο προπονητής. Και δυστυχώς δεν το κάνει.
PatrasPolo

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Νοέμ 30, 2009 5:05 pm

Φίλε vs τα λές και τα αναλύεις πολύ όμορφα και μπράβο σου γι'αυτό...Να σου θυμίσω,γιατί το γνωρίζεις,ότι μια από τις κύριες περσινές μου διαφωνίες με τον κ.Σελετόπουλο,ήταν στο πώς θα διαχειριστούμε την πολύ καλή εικόνα της ομάδας...Η γνώμη μου ήταν να κρατάμε χαμηλούς τόνους,να συνεχίσουμε να μιλάμε για παραμονή μόνο,όχι γιατί δεν πίστευα στο υλικό της ομάδας μας,αλλά λόγω της απειρίας (όπως κι εσύ ανέφερες),δεν ήθελα να φορτωθούν οι παίχτες με επιπλέον βάρος την συγκεκριμένη χρονική στιγμή...Αντίθετα ο κ.Σελετόπουλος μετά τις πρώτες νίκες μίλησε για είσοδο στα play-off και στο final four του Κυπέλλου...Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι είμαστε στο χτίσιμο μιας ομάδας,ότι είναι πρώιμο και επικίνδυνο να κάνουμε τέτοιο άλμα και η απάντησή του σε αυτά ήταν να με απομακρύνει σιγά-σιγά,να ''φτιάχνει'' την διάδοχή μου κατάσταση με τον κ.Σερέτη και να με συκοφαντεί σε κάποιους παίχτες...
Έγιναν κι άλλα που δεν είναι στιγμή να τα αναφέρω και προτίμησα να ''αποτραβηχτώ'' αθόρυβα για να μην προκαλέσω κακό στην ομάδα που αγαπώ...Βέβαια όλα αυτά που έλεγα στον κ. Σελετόπουλο τα είπα ,τα ξαναείπα και τα έδωσα και γραπτώς στην διοίκηση του ΝΟΠ...Εδώ μπαίνει και το μερίδιο ευθύνης της Διοίκησης του ΝΟΠ...
Όντας ''απ'έξω'' από τα αγωνιστικά της ομάδας ο κ.Σελετόπουλος καρπώθηκε όλες τις επιτυχίες και την καλή εικόνα της περσινής χρονιάς και ανανέωσε το συμβόλαιό του και για την νέα...(Σε άλλη ευκαιρία θα σας γράψω και τι έγινε αυτό το καλοκαίρι)...
Ζήτησε από την Διοίκηση αύξηση του περσινού μπάτζετ και το πέτυχε (νομίζω ότι ο ΝΟΠ σε αυτό το πρωτάθλημα είναι στο top 5 στους προυπολογισμούς των ομάδων),πήρε μέρος σε όσα τουρνουά προετοιμασίας ήθελε και ζήτησε,γλύτωσε απο μένα (με χαρακτήρισε ως καρκίνωμα της ομάδας) και στην θέση του έφερε τον κολλητό του κ.Σερέτη και μάλιστα με μηνιαίο μισθό 1000 ευρώ,έδιωξε Κράτοσβιλ και Αλεξάντερ (ακόμα μία μεγάλη διαφωνία μας) και στην θέση του έφερε τον Ρουμάνο Γκίμπαν (τα συμπεράσματα δικά σας),παρόπλισε τον Ορφανό κι έφερε τον Λέντζο στην θέση του (δεν αμφισβητώ την αξία του Λέντζου,αλλά θα τα πούμε μια άλλη στιγμη και για το θέμα του τερματοφύλακα στον ΝΟΠ και το τι περάσαμε την περσινή σεζον) και γενικά έκανε ότι ήθελε και πήρε αυτά που ζήτησε από την Διοίκηση προκειμένου όπως οριοθέτησε αυτός και η Διοίκηση να βγεί ο ΝΟΠ στην Ευρώπη...
Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι λόγω οικονομικής κρίσης,αρκετές ομάδες της Α1 χτυπήθηκαν και αποδυναμώθηκαν,έτσι ο ΝΟΠ βγήκε πιο δυναμωμένος από το καλοκαίρι αυτό και σε πιο πλεονεκτική θέση...
Όταν δε έγινε και η κλήρωση και η αλήθεια είναι ότι ''διαβάζοντας'' το πρόγραμμα , ο ΝΟΠ έχει πιο βατό ξεκίνημα,ο κ.Σελετόπουλος μίλησε για 5 στα 5,με νίκη στην πρεμιέρα επί της αποδεκατισμένης απο πέρσι λογω οικ.προβλήματων Χίου,στην συνέχεια νίκη εκτός έδρας επι της νεοφώτιστης Λάρισας,για το ματς με το ΚΟΠΙ δεν το συζητούσε καν κ.ο.κ.
Μετά από αυτά τα λίγα (θα συνεχίσω και με άλλα,από Τετάρτη,γιατί θα έχουμε εξελίξεις από αύριο στον ΝΟΠ),ψάχνετε ακόμα να βρείτε τον ένοχο...?
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Δευτ Νοέμ 30, 2009 5:15 pm

patraspolo, οι παρατηρησεις σου σχετικα με τα παιδια που ειναι στον παγκο εμενα μου φαινονται σωστες, οντως μπορουν να σταθουν μια χαρα...
θα συμφωνησω λοιπον μαζι σου , αρκει να μην παιζει καποιο ρολο στο σκεπτικο σου το γεγονος οτι ειναι και οι 4 πατρινοπουλα... :wink: :wink:
DIOGO

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Νοέμ 30, 2009 6:22 pm

PatrasPolo έγραψε:Αν είσαι συνεργάτης με κάποια άλλη ομάδα μπορώ να καταλάβω οτι πιθανώς θες να κρατήσεις ισορροπίες.

Δε συμβαίνει αυτό. Απλά, δεν υπάρχουν καν ισορροπίες για να κρατηθούν. Το αντίθετο, θεωρητικά συμφέρει τους ανταγωνιστές του ΝΟΠ να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό PatrasPolo » Δευτ Νοέμ 30, 2009 6:55 pm

DIOGO έγραψε:patraspolo, οι παρατηρησεις σου σχετικα με τα παιδια που ειναι στον παγκο εμενα μου φαινονται σωστες, οντως μπορουν να σταθουν μια χαρα...
θα συμφωνησω λοιπον μαζι σου , αρκει να μην παιζει καποιο ρολο στο σκεπτικο σου το γεγονος οτι ειναι και οι 4 πατρινοπουλα... :wink: :wink:

Ελα ρε, δεν θελω να ακούω βλακείες :lol:

Τι σχέση έχει αυτό; δεν είπα να τους δώσει σκουφάκι βασικού. Είπα να χρησιμοποιήσει το ροστερ έτσι ώστε να ξεκουράσει παίκτες, να ανασάνουν, να ηρεμήσουν και με καθαρό μυαλό να ξαναπέσουν στην πισίνα.

Με το ροτεισον δεν θα βγουν έξω και ο Κοντάκος και ο Κολόμβος που είναι επίσης πατρινόπουλα;

Μην κολλάτε ρε παιδιά σε μικρότητες και εντοπιοτητες :wink:

Αλλού είναι το πρόβλημα του ΝΟΠ.
PatrasPolo

Δημοσίευσηαπό wp_insider » Τρί Δεκ 01, 2009 12:56 pm

Υπαρχει οντως ενα προβληματακι με τον "μπεμπη" και δεν ειναι καινουργιο....και στο παρελθον (σε αλλες ομαδες πριν τον ΝΟΠ) υπηρχε προβλημα στην διαχειριση των παικτων στον παγκο και μια ελλειψη καθαρου μυαλου στα δυσκολα, τοτε που ο προπονητης πρεπει να στροφαρει γρηγορα και να δινει λυσεις...χωρις να αγχωνει τους παιχτες του !!!
Στο time-out λες τι πρεπει να γινει και οχι " τι εκανες εσυ και τι δεν εκανε ο αλλος" (βλ. Τεο) :wink:
Το εχουμε πει, αλλο καλος παιχτης και αλλο προπονητης... χρειαζονται και αλλα πραγματα γι'αυτο !!! :wink: :wink: 8)
VS... για μια ακομη φορα μου αρεσε πραγματικα η αναλυση σου.... και sorry που οταν μου δινεται η ευκαιρια τα χωνω λιγο στον φιλο σου !!! :P
Άβαταρ μέλους
wp_insider

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Δεκ 01, 2009 1:52 pm

Δε χρειάζεται η άδειά μου για να "τα χώσετε" οπουδήποτε. Τα ίδια δικαιώματα έχουμε όλοι εδώ μέσα. Είναι αλήθεια, βέβαια, ότι κρίνοντας ένα φίλο δεν μπορεί να είμαστε απολύτως αντικειμενικοί (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αβαντάρουμε) αλλά ο ίδιος ο Δημήτρης σίγουρα έχει συνηθίσει στην κριτική, δεν είναι καινούριος στο χώρο ούτε βγήκε τώρα στην κοινωνία.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό wp_insider » Τρί Δεκ 01, 2009 8:33 pm

Ελα ρε VS.....την πατησες ?
Tον Τεο εννοουσα φιλο σου !!!!!! :wink:
Άβαταρ μέλους
wp_insider

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Δεκ 01, 2009 9:17 pm

Τι να κάνω, είμαι ... δημοφιλής !
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό boom » Τετ Δεκ 02, 2009 2:30 pm

solid έγραψε:Aπλα ο ''αρειος'' TOVARICH το' χει λιγο παραχεσει με το τοπικιστικο του μενος.Δεν μας εχει πει ομως απο που καταγεται.Να παμε ολοι εκει.
Τι ζορι τραβαει ο καθενας δεν μπορω να το καταλαβω.
Δηλαδη τι σχεση εχει η κριτικη στις ομαδες με το απο που ειναι η βαση τους .
Γραψε οτι θες για πολο και ασε τις υπολοιπες π...ιες.

αρειος ο συντροφος; πως σου ηρθε αυτο; ευτυχως που δεν τον ειπες και "αρειανο" να γελαμε timeless :lol: :lol: 8)
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό tovarich » Τετ Δεκ 02, 2009 3:09 pm

solid έγραψε:Δεν μας εχει πει ομως απο που καταγεται.Να παμε ολοι εκει
Δυστυχώς εκεί είναι το πρόβλημα. Έχετε όλοι κουβαληθεί εκεί από όπου κατάγομαι, στην Αθήνα, αλλά ξεχάσατε να αφήσετε πίσω σας τη στάνη και τη φέρατε μαζί. Έτσι μας καταντήσατε μία μεγαλούπολη που κατοικείται από χωρικούς.
Μία μεγάλη πόλη με μικρό πόλο. Ποιά είναι;;;
Μία μικρομεσαία πόλη με μικρούτσικο πόλο. Ποιά είναι;;;
tovarich

Δημοσίευσηαπό solid » Τετ Δεκ 02, 2009 4:17 pm

''ΣΥΝΤΡΟΦΕ'' καλυτερα να μυριζω την προβατιλα απο την στανη παρα την σκατιλα που κουβαλας στα μυαλα σου.
Γελαω με το κομπλεξ σου παρα πολυ και φανταζομαι ποσο εχεις ''καλοπερασει '' σε ολες αυτες τις πολεις.ΠΑΤΡΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΛΑΡΙΣΑ.
Σε λιγο και στα ΤΡΙΚΑΛΑ.
Βοοm για αυτον δεν εχει διαφορα το αρειος με τον αρειανο .Δεν γνωριζει καν πια ειναι.Ειπαμε ειναι ακατοικητο
solid

Δημοσίευσηαπό boom » Τετ Δεκ 02, 2009 4:45 pm

tovarich έγραψε:
solid έγραψε:Δεν μας εχει πει ομως απο που καταγεται.Να παμε ολοι εκει
Δυστυχώς εκεί είναι το πρόβλημα. Έχετε όλοι κουβαληθεί εκεί από όπου κατάγομαι, στην Αθήνα, αλλά ξεχάσατε να αφήσετε πίσω σας τη στάνη και τη φέρατε μαζί. Έτσι μας καταντήσατε μία μεγαλούπολη που κατοικείται από χωρικούς.

φανταζομαι πως εισαι βερος πρωτευουσιανος. απο παπου και γιαγια αθηναια. για να μην πω απογονος του περικλεους. ξερεις εσυ. του χρυσου αιωνος. Α' Αθηνας. με τα γαλλικα. το πιανο σου. το τζακι σου. ρε μηπως εισαι και πονεμενος της κυριακης που μας περασε; :shock: :lol:
by the way. μεγαλη πολομανα η αθηνα. η α' αθηνας. ετσι :shock: :wink: :lol: :lol: 8)
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό solid » Τετ Δεκ 02, 2009 4:50 pm

Αφου ειναι βερος πρωτευουσιανος θα τον λεμε ΜΙΜΙΚΟ!!
solid

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες