delfos έγραψε:ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΥΤΙΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΦΕΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ & ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΝΟΠ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.Σ'ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ & ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΜΠΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ.Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΔΙΝΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ & ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ.Ο ΚΟΟΥΤΣ ΣΩΣΤΑ ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ & ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΡΜΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΘΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ & ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ & ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
vs έγραψε:Καταλαβαίνω ότι κάπου πρέπει να βασιστούμε για να μορφώσουμε γνώμη, όμως θα παρακαλούσα να μην συσχετιστεί το σχόλιό μου (ούτε σε μορφή "παραδείγματος χάρη") με τα ονόματα που ανέφερες.
Το σχόλιό μου ΔΕΝ είχε την έννοια ότι ο Δημήτρης δεν έχει παίκτες και γι αυτό δεν κάνει αλλαγές.
Το σχόλιό μου είχε την έννοια ότι η ομάδα είναι αρκετά καλή για να χτυπήσει 6άδα και Ευρώπη, ο στόχος δηλαδή είναι εφικτός, αλλά επ'ουδενί δεδομένος. Όπως ακριβώς είχα πει για το 5x5. Είναι πολύ πιθανό ο ΝΟΠ αυτή τη στιγμή να πληρώνει και μια αφ'υψηλού θεώρηση κάποιων πραγμάτων.
PatrasPolo έγραψε:Αν είσαι συνεργάτης με κάποια άλλη ομάδα μπορώ να καταλάβω οτι πιθανώς θες να κρατήσεις ισορροπίες.
DIOGO έγραψε:patraspolo, οι παρατηρησεις σου σχετικα με τα παιδια που ειναι στον παγκο εμενα μου φαινονται σωστες, οντως μπορουν να σταθουν μια χαρα...
θα συμφωνησω λοιπον μαζι σου , αρκει να μην παιζει καποιο ρολο στο σκεπτικο σου το γεγονος οτι ειναι και οι 4 πατρινοπουλα...![]()
solid έγραψε:Aπλα ο ''αρειος'' TOVARICH το' χει λιγο παραχεσει με το τοπικιστικο του μενος.Δεν μας εχει πει ομως απο που καταγεται.Να παμε ολοι εκει.
Τι ζορι τραβαει ο καθενας δεν μπορω να το καταλαβω.
Δηλαδη τι σχεση εχει η κριτικη στις ομαδες με το απο που ειναι η βαση τους .
Γραψε οτι θες για πολο και ασε τις υπολοιπες π...ιες.
Δυστυχώς εκεί είναι το πρόβλημα. Έχετε όλοι κουβαληθεί εκεί από όπου κατάγομαι, στην Αθήνα, αλλά ξεχάσατε να αφήσετε πίσω σας τη στάνη και τη φέρατε μαζί. Έτσι μας καταντήσατε μία μεγαλούπολη που κατοικείται από χωρικούς.solid έγραψε:Δεν μας εχει πει ομως απο που καταγεται.Να παμε ολοι εκει
tovarich έγραψε:Δυστυχώς εκεί είναι το πρόβλημα. Έχετε όλοι κουβαληθεί εκεί από όπου κατάγομαι, στην Αθήνα, αλλά ξεχάσατε να αφήσετε πίσω σας τη στάνη και τη φέρατε μαζί. Έτσι μας καταντήσατε μία μεγαλούπολη που κατοικείται από χωρικούς.solid έγραψε:Δεν μας εχει πει ομως απο που καταγεται.Να παμε ολοι εκει
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες