solid έγραψε:Οι προηγουμενες αποδοσεις δεν καθοριζουν τις επομενες.
Εξαλου τι θα επρεπε να κανει?Μηπως να του χρεωσουμε και την πορεια της ελληνικης υδατοσφαιρισης?
Δηλαδη με μεσο θα παει οπου ειναι να παει?Εσυ δηλαδη που βλεπεις παντου τα ιδια προσωπα εισαι ικανοποιημενος?Φοβασαι μην τους φαει την θεση?Εξαλου προπονητης ειναι οχι ταξιτζης που δεν βγαζεις καινουρια αδεια που να χτυπιεσαι
fitilakia, δε μας τα λες καλά! Ο Κώστας για κάποιο λόγο το είχε κόψει.Ωραία.Στον Εθνικό όμως είχε καλή πορεία αν θυμάμαι καλά αλλά και στον Γέρακα πήγε καλά.Νομίζω πως είχε καλή πορεία η ομάδα του Κώστα.Και συν τοις άλλοις (ίσως για μερικούς δεν μετράει) είναι ένας άνθρωπος-προπονητής πολύ ήρεμος,δε φωνάζει στους αθλητές,δεν τους βρίζει,δεν τους βαράει εν αντιθέση με άλλους προπονητές που αναφέρετε.Ο Λαζρίδης δεν νομίζω πως είναι και ο πιο ήρεμος.Εκτός κι αν αυτός είναι ο τρόπος για να βγάλουμε αθλητές.fitilakias έγραψε:Γιατι να με πειραξει γιατι?Την δικια μου θεση πηρε ? Απλα προσπαθω να ειμαι δικαιος......παντως ο λογος σου χειμαρος!! Μεστος και με καλες εκφρασεις! καλα δεν εχω λογια! με ταπωσες ! χαχαχ μπραβο ρε! λυπαμαι που δεν μπορεις να κανεις κουβεντα. δεν πειραζει !
vs έγραψε:Αυτό πρέπει να το ρωτήσεις σε poll. (Και) στο θέμα αυτό, πάντως, παρατηρώ ότι οι περισσότεροι δυσκολεύεστε να κατανοήσετε την ανθρώπινη φύση, με τα χούγια της, τις συμμαχίες, τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες, τις χημείες και τις αλχημείες κλπ.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες