ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό tovarich » Πέμ Ιουν 25, 2009 10:20 pm

Τι φιλοσοφίες και μπούρδες λέτε; O Βολτυράκης (εκ του γαλλικού voleur και του ελληνικού τυρί) θέλει άλλο βοηθό. Σιγά μην είχε και πολιστική "φιλοσοφία" ο Πανιώνιος.
tovarich

Δημοσίευσηαπό parapano » Παρ Ιουν 26, 2009 12:31 am

tovarich έγραψε:Τι φιλοσοφίες και μπούρδες λέτε; O Βολτυράκης (εκ του γαλλικού voleur και του ελληνικού τυρί) θέλει άλλο βοηθό. Σιγά μην είχε και πολιστική "φιλοσοφία" ο Πανιώνιος.

+1
Άβαταρ μέλους
parapano

Δημοσίευσηαπό solid » Παρ Ιουν 26, 2009 10:15 am

Fitilakia το εαν ειναι καλος προπονητης καποιος ή οχι δεν εχει να κανει με τα ποσα χρονια ειναι προπονητης αλλα σε ποια ομαδα ειναι και τι συνθηκες αντιμετωπιζει.Επειδη τον γνωριζω προσωπικα θεωρω οτι και σαν χαρακτηρας αλλα και σαν προπονητης ειναι πολυ καλος.Τον Λαζαριδη δεν τον γνωριζω προσωπικα επομενως γνωριζω απο οτι ακουω παντως δεν μπορεις να πεις οτι δεν ητανε πετυχημενος.Δηλαδη ο Ρουπακας που εχει σταματησει εδω και κανα 2 χρονια εαν σε 3-4 χρονια αποφασισει να ασχοληθει παλι θα ειναι ξεπερασμενος?
solid

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Παρ Ιουν 26, 2009 3:32 pm

Το αν ειναι καλος προπονητης ο Κωστας θα το δειξει η πορεια του. Σαν ανθρωπος προς θεου! Ειναι απο τα καλτερα "παιδια" της πισινας! Δεν το αμφισβτει κανεις αυτο, ομως δεν μπορω να δεχτω (προπονητικα εννοω και μονο ) τον Ρουπακα στην ιδια θεση με τον Σπηλιοπουλο και βαση ομαδων που εχουν δουλεψει και το τι πορεια εως τωρα εχουν , δεν νομιζω οτι ειναι στο ιδιο " σκαλοπατι" !
Αν κανω λαθος πειτε μου. Κουβεντα κανουμε, παντως αυτη ειναι η γνωμη μου
fitilakias

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Σάβ Ιουν 27, 2009 11:41 am

επειδη ολα κρινονται στην πισινα για πες μας
φιλε nemesis τι πορεια εχει σαν προπονητης
Ο ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ για να μαθουμε και εμεις
και να μπορεσουμε να συγκρινουμε :?:
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό solid » Σάβ Ιουν 27, 2009 3:09 pm

Οι προηγουμενες αποδοσεις δεν καθοριζουν τις επομενες.
Εξαλου τι θα επρεπε να κανει?Μηπως να του χρεωσουμε και την πορεια της ελληνικης υδατοσφαιρισης?
Δηλαδη με μεσο θα παει οπου ειναι να παει?Εσυ δηλαδη που βλεπεις παντου τα ιδια προσωπα εισαι ικανοποιημενος?Φοβασαι μην τους φαει την θεση?Εξαλου προπονητης ειναι οχι ταξιτζης που δεν βγαζεις καινουρια αδεια που να χτυπιεσαι
solid

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Σάβ Ιουν 27, 2009 3:54 pm

Φιλε ofora 100 παλι καλα που σαι κι εσυ διοτι τηα με τρελανουν! Ακους εκει να τον συγκρινουν με τον Ρουπακα :D :D .

Ο Κωστας απ οσο θυμαμαι προπονητικα ηταν στον Εθνικο ( ωχ! τυχαιο! κι αυτος?? :D ) σε γυναικειο τμημα. Αν δεν κανω λαθος πριν 7- 8 χρονια.Σωστα?
fitilakias

Δημοσίευσηαπό nemesis » Σάβ Ιουν 27, 2009 6:16 pm

Δεν εχει νόημα να το συζητήσουμε απο την στιγμή που το βλέπετε όπως

σασ συμφέρει!
nemesis

Δημοσίευσηαπό solid » Σάβ Ιουν 27, 2009 11:04 pm

Μαθε να διαβαζεις τι γραφουμε για να μην λες μπουρδες.
Δεν τον συγκρινα με τον Ρουπακα οσον αφορα την προπονητικη τους υποσταση αλλα το οτι εαν και εχει σταματησει εδω και 3 χρονια εαν επανελθει δεν θα εχει καποιο προβλημα και αφορουσε το σχολιο σου οτι ο Κωστας δεν ασχολουταν καποιο διαστημα.
Τωρα εαν σε πειραξε τοσο η προσληψη του το υπαρχει το ΤΟP(μαρκα ξυδιου)
solid

Δημοσίευσηαπό nemesis » Κυρ Ιουν 28, 2009 4:53 pm

:lol: :wink:
nemesis

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Κυρ Ιουν 28, 2009 8:25 pm

Γιατι να με πειραξει γιατι?Την δικια μου θεση πηρε ? Απλα προσπαθω να ειμαι δικαιος......παντως ο λογος σου χειμαρος!! Μεστος και με καλες εκφρασεις! καλα δεν εχω λογια! με ταπωσες ! χαχαχ μπραβο ρε! λυπαμαι που δεν μπορεις να κανεις κουβεντα. δεν πειραζει !
fitilakias

Δημοσίευσηαπό solid » Κυρ Ιουν 28, 2009 11:55 pm

Oταν διαβαζω ανακριβειες ετσι απαντω.Αν νομιζεις οτι ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει για καποιον αλλο ετσι απλα επειδη δεν εχει τι να κανει εγω δεν το αφηνω αναπαντητο.Οσο το οτι εγω δεν κανω κουβεντα τοτε αυτο που κανουμε τι ειναι?
Τελος εαν θελεις να εισαι δικαιος περιμενε το τελος της χρονιας και μετα πες μας τις διαπιστωσεις σου.
solid

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Τρί Ιουν 30, 2009 1:35 pm

solid έγραψε:Οι προηγουμενες αποδοσεις δεν καθοριζουν τις επομενες.
Εξαλου τι θα επρεπε να κανει?Μηπως να του χρεωσουμε και την πορεια της ελληνικης υδατοσφαιρισης?
Δηλαδη με μεσο θα παει οπου ειναι να παει?Εσυ δηλαδη που βλεπεις παντου τα ιδια προσωπα εισαι ικανοποιημενος?Φοβασαι μην τους φαει την θεση?Εξαλου προπονητης ειναι οχι ταξιτζης που δεν βγαζεις καινουρια αδεια που να χτυπιεσαι

φιλε solid μην ισοπεδωνεις τα πραγματα μιλαμε για εναν προπονητη ο οποιος
παει στο Ν ΑΝΔΡΩΝ στην δευτερη ομαδα του πρωταθληματος και υποτιθεται οτι παει με περγαμηνες προπονητικες και οχι μονο το κριτηριο οτι ειναι καλο παιδι που λεει και οσυμπαιχτης του o nemesis γιατι τοτε μιλαμε για αλλο πραγμα ,και μην ξεχναμε οτι και ο αλεφαντος καλο παιδι ειναι :!: :!:
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό parapano » Τρί Ιουν 30, 2009 3:03 pm

Τελικά τον Λαζαρίδη γιατί τον διώξανε?
Τον Λούδη το καταλαβαίνω, θέλανε να βάλουν τον Βολτυράκη, αλλά τον Λαζαρίδη?
Άβαταρ μέλους
parapano

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Ιουν 30, 2009 5:28 pm

Αυτό πρέπει να το ρωτήσεις σε poll. (Και) στο θέμα αυτό, πάντως, παρατηρώ ότι οι περισσότεροι δυσκολεύεστε να κατανοήσετε την ανθρώπινη φύση, με τα χούγια της, τις συμμαχίες, τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες, τις χημείες και τις αλχημείες κλπ.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό wildman » Τρί Ιουν 30, 2009 7:03 pm

fitilakias έγραψε:Γιατι να με πειραξει γιατι?Την δικια μου θεση πηρε ? Απλα προσπαθω να ειμαι δικαιος......παντως ο λογος σου χειμαρος!! Μεστος και με καλες εκφρασεις! καλα δεν εχω λογια! με ταπωσες ! χαχαχ μπραβο ρε! λυπαμαι που δεν μπορεις να κανεις κουβεντα. δεν πειραζει !
fitilakia, δε μας τα λες καλά! Ο Κώστας για κάποιο λόγο το είχε κόψει.Ωραία.Στον Εθνικό όμως είχε καλή πορεία αν θυμάμαι καλά αλλά και στον Γέρακα πήγε καλά.Νομίζω πως είχε καλή πορεία η ομάδα του Κώστα.Και συν τοις άλλοις (ίσως για μερικούς δεν μετράει) είναι ένας άνθρωπος-προπονητής πολύ ήρεμος,δε φωνάζει στους αθλητές,δεν τους βρίζει,δεν τους βαράει εν αντιθέση με άλλους προπονητές που αναφέρετε.Ο Λαζρίδης δεν νομίζω πως είναι και ο πιο ήρεμος.Εκτός κι αν αυτός είναι ο τρόπος για να βγάλουμε αθλητές.
wildman

Δημοσίευσηαπό parapano » Τρί Ιουν 30, 2009 7:23 pm

vs έγραψε:Αυτό πρέπει να το ρωτήσεις σε poll. (Και) στο θέμα αυτό, πάντως, παρατηρώ ότι οι περισσότεροι δυσκολεύεστε να κατανοήσετε την ανθρώπινη φύση, με τα χούγια της, τις συμμαχίες, τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες, τις χημείες και τις αλχημείες κλπ.

ή μας αρέσει η κουβεντούλα!!!
Άβαταρ μέλους
parapano

Δημοσίευσηαπό oforas100 » Τρί Ιουν 30, 2009 9:48 pm

αρα για να ανακεφαλαιωσουμε τα ποιο πανω
μιλαμε για ενα καλο παιχτη
ενα καλο παιδι που δεν βριζει δεν χτυπαει και καλυπτει
χουγια,συμμαχιες ,συμπαθειες,αντιπαθειες,χημειες..αλχημειες
δεν ακουγεται και ασχημο αυτο :!: :!:

βεβαια για να πουμε και του στραβου το δικιο απο
προπονητικη δεν ακουω τιποτα περι ορεξεως κολοκυθοπιττα δηλαδη
Άβαταρ μέλους
oforas100

Δημοσίευσηαπό N.13 » Τετ Ιούλ 01, 2009 9:30 am

Για μισό λεπτό γιατι θα τρελαθούμε με όλα αυτά που γράφονται για τον Σπηλιόπουλο και γενικά για τον Πανιώνιο. Το θέμα είναι αν είναι καλός προπονητής ο Σπηλιόπουλος, ή αν σωστά απομακρύνθηκε απο τον Πανιώνιο ο Λαζαρίδης?

Fitilakia σωστά θυμάσαι οτι κάποια στιγμή ο Σπηλιόπουλος ήταν στο γυναικείο τμήμα του Εθνικού, δεν θυμάσαι όμως (δεν είχες βέβαια και υποχρέωση) οτι πρίν ήταν προπονητής του Ηλυσιακού στην Α1, και στην συνέχεια στο ανδρικό του Εθνικού ως βοηθός του Ματουτίνοβιτς.

Αναφορικά με την απομάκρυνση του Λαζαρίδη, αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με την αποφάση του ίδιου να μην επιτρέψει στην ομάδα του να παραλάβει τα μετάλλια της στον τελικό του πρωταθλήματος ως ένδειξη διαμαρτυρίας πρός τους διαιτητές.Η πράξη του αυτη δεν άρεσε βέβαια στην διοίκηση, και αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που τιμωρήθηκε και απο την ΚΟΕ.

Αν τώρα προκαλεί εντύπωση το γεγονός οτι μετά απο κάποια χρόνια απουσίας του απο τον χώρο έχει πρόταση απο μια κορυφαία ομάδα, αυτο θα έπρεπε να θεωρείται απόδειξη τόσο της προπονητικής του αξίας όσο και της εκτίμησης του χαρακτήρα του, που πραγματικά είναι σπάνιος και αποτελεί κόσμημα για τον χώρο της πισίνας. Η πισίνα άλλωστε όπως και να το κάνουμε ένα θεματάκι με τους χαρακτήρες που την απαρτίζουν το έχει....
N.13

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Ιούλ 01, 2009 9:14 pm

Δε νομίζω ότι υπήρξε κάποιος που να αναφέρθηκε απαξιωτικά στο χαρακτήρα του Κώστα. Ούτε ότι δεν μπορεί να προσφέρει. Αυτό που όλοι πιστεύουν(-με) είναι ότι προτιμήθηκε λόγω (και) της σχέσης που είχε με το πρώην περιβάλλον του Εθνικού. Το οποίο δεν είναι ντροπή, ούτε για να το κοροϊδεύουν οι μεν ούτε για να το διαψεύδουν οι δε.

Στην τελική, ακόμα κι αν δεν αναλάμβανε ο Κώστας, ο Λαζαρίδης πάλι μπορεί να έφευγε, οπότε νομίζω ότι είναι άσκοπη η σύγκριση ανάμεσά τους. Δεν προκύπτει από κάπου ότι προτιμήθηκε ο ένας έναντι του άλλου.
Άβαταρ μέλους
vs

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες