Σελίδα 1 από 10
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2008-2010

Δημοσιεύτηκε:
Τετ Ιουν 18, 2008 3:36 pm
από Lambros10
Τα νέα της ομάδας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2008-09.

Δημοσιεύτηκε:
Τετ Ιουν 18, 2008 7:01 pm
από vs
Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Κροάτη διεθνή Τόνι Πέτκοβιτς. Θα αντικαταστήσει το Βράνιες (αν δεις καράβι στο βουνό ...)

Δημοσιεύτηκε:
Δευτ Ιουν 30, 2008 10:57 pm
από Lambros10
Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. από τη Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/6 στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η κατασκευή του Κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού.
Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. θα πραγματοποιηθούν από 18 έως 20 Ιουλίου και δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα τακτικά και οικονομικά ενήμερα μέλη του Ολυμπιακού.
Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται έως τις 15/7 στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο Πέτρος Κόκκαλης.

Δημοσιεύτηκε:
Δευτ Ιουν 30, 2008 11:31 pm
από vs
Lambros10 έγραψε:Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η κατασκευή του Κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού.
Λες και θα το πληρώσουν μόνοι τους

Δημοσιεύτηκε:
Δευτ Σεπ 22, 2008 4:22 pm
από Lambros10
Παραιτήθηκε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
κος Πέτρος Κόκκαλης.
Οι λόγοι άγνωστοι προς το παρόν....

Δημοσιεύτηκε:
Δευτ Σεπ 22, 2008 5:47 pm
από vs
Λες να μην τους φτιάχνουν το κολυμβητήριο ;


Δημοσιεύτηκε:
Δευτ Σεπ 22, 2008 5:50 pm
από billy
σιγα μην παραιτήθηκε για το πολο ο πετράκης... Απο ολο τον ερασιτέχνη έφυγε...

Δημοσιεύτηκε:
Δευτ Σεπ 22, 2008 5:52 pm
από vs
Μη νομίζεις. Τι άλλο μπορεί να έχει ο ερασιτεχνης που να ... ενδιαφέρει τον Πετράν ; Το βόλεϊ και το στίβο τα πληρωνουν άλλοι.

Δημοσιεύτηκε:
Δευτ Σεπ 22, 2008 11:43 pm
από delfos
ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ.

Δημοσιεύτηκε:
Τρί Σεπ 23, 2008 12:41 am
από vs
Ώστε αληθεύουν αυτά που ακούγονται εδώ και καιρό ;

Δημοσιεύτηκε:
Τρί Σεπ 23, 2008 1:34 am
από ale3is
Για αυτον ακουγονται ή για τον πατερα του???

Δημοσιεύτηκε:
Τρί Σεπ 23, 2008 12:17 pm
από vs
Τη μία για τον ένα, την άλλο για τον άλλο. Τουλάχιστον 5 χρόνια. Αλλά υπάρχουν και αυτά :
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=22062
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=22134
Φαίνεται ότι ο Σωκράτης προτιμάει περισσότερο τον άλλο γιο του, το μικρό Σωκράτη. Είναι μάλλον λιγότερο απειλητικός για τη φήμη του.

Δημοσιεύτηκε:
Τρί Σεπ 23, 2008 2:10 pm
από telesforos
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΣΕ ΤΗΝ "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ". ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ. ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ "ΤΖΟΥΝΙΟΡ" ΤΙ...ΓΑΒΡΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ.

Δημοσιεύτηκε:
Τρί Σεπ 23, 2008 3:13 pm
από statler
Αυτά τα περι άρρωστος γαύρος κτλ, για μένα είναι μέγα ψέμα. Ο άνθρωπος είναι επιχειρηματίας και τίποτα παραπάνω. Ανα καιρούς ο Ολυμπιακός τον βοήθησε, όπως βοήθησε και αυτός την ομάδα.
Η διαφορά του μπαμπά με τον γιο είναι στο τρόπο λειτουργίας της εταιρείας. Κάτι που γίνεται πολύ συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δημοσιεύτηκε:
Τρί Σεπ 23, 2008 4:33 pm
από vs
Θεωρώ ότι αυτό που έχει ο Σωκράτης δεν είναι τόσο το συναίσθημα όσο το "εγώ" του. Θέλει να αποθεώνεται ο ίδιος για ό,τι συμβαίνει. Στην ανάγκη κρατάει χαμηλά την κατάσταση διότι ψηλότερα δε θα μπορεί να την ελέγχει. Π.χ. δείτε τι έγινε πέρισυ στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Γι αυτό λέω ότι όσα χρήματα και να βάλει, στον αθλητισμό είναι λίγος για μεγαλύτερα πράγματα. Στις επιχειρήσεις, βέβαια, μόνο λίγος δεν είναι.

Δημοσιεύτηκε:
Τετ Σεπ 24, 2008 2:32 pm
από vs
Σημερινό, από το site του Sport-FM. Για όσους τυχόν δεν την έχουν παρακολουθήσει, η Κουντούρη γράφει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, άρα σίγουρα προσέχει τι γράφει και ποιους στεναχωρεί.
http://www.sport-fm.gr/article/147769

Δημοσιεύτηκε:
Παρ Οκτ 03, 2008 4:06 pm
από COACHFK
vs έγραψε:Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Κροάτη διεθνή Τόνι Πέτκοβιτς. Θα αντικαταστήσει το Βράνιες (αν δεις καράβι στο βουνό ...)
Ρε παιδια τον εχει δει ποτε κανεις αυτον; Ακουω πολλα και οχι ιδιαιτερα ευχαριστα για τις ικανοτητες του...
Αντε, αντε. Για να παιρνουμε μπροστα.


Δημοσιεύτηκε:
Δευτ Οκτ 06, 2008 5:12 pm
από pistolis
Οταν επαιξε ο Ολυμπιακος περσυ στην Κροατια, παραγοντας του Ολυμπιακου μπηκε σε ταξι για να γυρισει στο ξενοδοχειο. Ο οδηγος του ταξι ηταν συγγενης του καινουργιου ξενου του Ολυμπικου. Και αρχισε το παραμυθι οτι ειναι ταλεντο, φοβερος παιχτης κτλ κτλ, του δινει την καρτα του με τηλεφωνο. Και οταν ηρθε η ωρα εγινε το τηλεφωνο.
Ταδε εφη ανθρωπος του Ολυμπιακου φετος το καλοκαιρι.

Δημοσιεύτηκε:
Δευτ Οκτ 06, 2008 5:32 pm
από vs
Εν έτει 2008 και με 2 Κροάτες στην περσινή ομάδα είναι δυνατόν να έχει γίνει έτσι ;

Δεν αμφιβάλλω για την αξιοπιστία του pistoli αλλά μήπως ο παράγοντας έλεγε παραμύθια για να μην αποκαλύψει τις πραγματικές επαφές της ομάδας ;

Δημοσιεύτηκε:
Δευτ Οκτ 06, 2008 6:25 pm
από takis
οποιος πιστευει οτι πηραν ετσι απλα παιχτη στον ολυμπιακο ειναι το λιγοτερο αφελης...δεν εννοω εσενα vs..
