primus έγραψε:Για την γκαντεμια μονο το ανέφερα.
ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝgvardal έγραψε:ΟΦΗ-ΟΥΚ 13-6
Το ματς ξεκίνησε 0-1 κι ο ΟΦΗ το γύρισε 3-1. Ακολούθως 3-3 και μετά 6-3.
Η 3η περίοδος έληξε 10-5 και η 4η ήταν καθαρά διαδικαστική.
FAT BOY έγραψε:ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝgvardal έγραψε:ΟΦΗ-ΟΥΚ 13-6
monahous-monahous έγραψε:FAT BOY έγραψε:ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝgvardal έγραψε:ΟΦΗ-ΟΥΚ 13-6
η διαδικασια ξεκιναει την ημερα που οριζονται οι διαιτητες... μετα ολα τα υπολοιπα γινονται για τα ματια του κοσμου.
gvardal έγραψε:monahous-monahous έγραψε:FAT BOY έγραψε:ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝgvardal έγραψε:ΟΦΗ-ΟΥΚ 13-6
η διαδικασια ξεκιναει την ημερα που οριζονται οι διαιτητες... μετα ολα τα υπολοιπα γινονται για τα ματια του κοσμου.
Ψάχνω, ρε παιδιά, να βρω έναν αγώνα που κέρδισε ο ΟΦΗ με την αξία του, μήπως ξέρετε εσείς; Ούτε έναν να μη βρίσκω;
pepe έγραψε:Εγω δεν εχω σχεση με τον ΟΦΗ αλλα μεσα στον Ηρακλή κερδισε ελεω διαιτησίας?
Οχι, κέρδισε ελέω παράνομου στοιχήματος. Αν έχεις καμμιά άκρη προς Ηρακλή μεριά ρώτα για περισσότερα.![]()
![]()
monahous-monahous έγραψε:FAT BOY έγραψε:ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝgvardal έγραψε:ΟΦΗ-ΟΥΚ 13-6
gvardal έγραψε:pepe έγραψε:Εγω δεν εχω σχεση με τον ΟΦΗ αλλα μεσα στον Ηρακλή κερδισε ελεω διαιτησίας?
Οχι, κέρδισε ελέω παράνομου στοιχήματος. Αν έχεις καμμιά άκρη προς Ηρακλή μεριά ρώτα για περισσότερα.![]()
![]()
Φίλε μου, πώς πετάγεσαι έτσι και λες κάτι τέτοιο εκθέτοντας τα παιδιά του Ηρακλή και μειώνοντας τη νίκη του ΟΦΗ; Ας προσέχουμε τι γράφουμε εδώ μέσα!
ΥΓ. Όσο για το προηγούμενό μου σχόλιο, φίλε scorer, είναι καθαρά ειρωνικό, πιστεύω να το κατάλαβες, απλά απάντησα με το ίδιο ύφος που σχολίασαν οι παραπάνω...
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης