ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ Α2 2008 (Β' ΓΥΡΟΣ)

Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό water-poloholic » Πέμ Απρ 17, 2008 3:51 am

:arrow: π.χ. Είναι ένας δυνατός φουνταριστός με καλή τεχνική , παίζει με το μυαλό του , κολυμπάει καλά και είναι πολύ καθαρός στο παιχνίδι του . Αλλά πρέπει να βελτιώσει πολλά πράματα για να σταθεί στην Α1 και να είναι πρώτος φουνταριστός ! Το βασικότερο είναι ότι πρέπει να στήνεται στα δύο αντί για 5 μέτρα που ήταν συνήθως (όχι δεν έβαλε γκολ από πεντάμετρο φάουλ αυτό το λέω για όσους δεν ήτανε εκεί ) . Μετά για να κρίνετε την αξία του πρέπει να τον δείτε να παίζει με αξιόλογούς αμυντικούς !
Στην Α2 δύσκολα θα βρείτε έναν ή και να βρείτε , δεν θα κάνει προπονήσεις . Στο παιχνίδι με τον Νηρέα μόνο λάθος συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε για το παιδί αυτό . Με αμυντικό φουνταριστού εμένα , δεν είμαι και η καλύτερη μονάδα σύγκρισης . Δεν έχω παίξει ποτέ ξανά άμυνα φουνταριστού στη καριέρα μου (φέτος πρώτη φορά αναγκαστικά :roll: ) και ούτε κάνω προπονήσεις ! Άρα άμα βρεθεί ο Κολόμβος στην Α1 με τον Μάζη , θα προσγειωθεί πολύ άσχημα άμα το μυαλό του μείνει στην άμυνα την δικιά μου και τα 3 γκολ που μου έβαλε ! Δυστυχώς στην Ελλάδα το συνηθίζουμε να λέμε πολύ εύκολα υπερβολικά καλά λόγια για ένα παίκτη και ακόμα ποιο εύκολα λέμε υπερβολικά κακά λόγια για τον ίδιο παίκτη που θα έχει κάνει κάποιο λάθος !
Για να ξεκαθαρίσω με αυτό το θέμα λοιπόν , ο Κολόμβος είναι ένα ταλέντο (σωματικά και νοητικά ) που με σκληρή δουλειά μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό φουνταριστό !!! Είμαι σίγουρος ότι ο Λάμπρος θα τον ετοιμάσει αναλόγως για να φτάσει εκεί ! Του εύχομαι του παιδιού να φτάσει εκεί ψηλά γιατί στην Ελλάδα χρειαζόμαστε νέους φουνταριστούς !!! :) :!: :!: :!:
Ααααα !!! Για τα ψηλοκρεμαστά ! Έλεος ! Το παιχνίδι κερδίζεται άμα η μπάλα μπαίνει στο μπακλαβαδωτό !!! Είτε μπει με 500 χιλιόμετρα είτε μπει μαγικά φαλτσαριστά ψηλοκρεμαστά , το αποτέλεσμα είναι ένα !!! Γκολ !!! Και αυτή είναι η τέχνη του καλού παίκτη ! να έχει πολλούς τρόπους επίτευξης του !!!
Πάλι βιβλίο έγραψα ο άτιμος :twisted: !!! χαχαχαχα 
water-poloholic

Δημοσίευσηαπό pocomac7 » Παρ Απρ 18, 2008 12:58 pm

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ Η' ΜΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΤΡΑ-ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΕ
''ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΧΑΝΕΣΑΙ'' Κ ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ "ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ" ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ... ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!
pocomac7

Δημοσίευσηαπό Douglas » Σάβ Απρ 19, 2008 4:40 pm

Ν.Ο.Λ.-Νηρέας Χαλανδρίου 13-10!!! 8) 8) 8) 8) 8)
(3-0,2-3,5-2,3-5)

Τα γκολ για τον Ν.Ο.Λ.: Παύλου 4, Βαμβουνάκης 4, Μπαριωτάκης 2, Κουλουκτσής 2, Βλαζάκης 1

Εξέλιξη του σκορ:

Α' Οκτάλεπτο
1-0 Μπαριωτάκης
2-0 Κουλουκτσής
3-0 Βαμβουνάκης

Β' Οκτάλεπτο
4-0 Βαμβουνάκης
4-1
5-1 Κουλουκτσής
5-2
5-3

Γ' Οκτάλεπτο
6-3 Παύλου
6-4
7-4 Παύλου
8-4 Παύλου
8-5
9-5 Βλαζάκης
10-5 Παύλου

Δ' Οκτάλεπτο
10-6
10-7
10-8
11-8 Βαμβουνάκης
12-8 Μπαριωτάκης
12-9
12-10
13-10 Βαμβουνάκης
Douglas

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Σάβ Απρ 19, 2008 6:08 pm

ΝΟΒΑ-ΟΦΗ 8-6
Μπραβο στην Λαρισα. Επεσα εξω στις αρχικες μου προβλεψεις οταν και πιστευα οτι δεν θα εχει τυχη με τις θεωρητικα καλες ομαδες της κατηγοριας.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό delfos » Σάβ Απρ 19, 2008 8:49 pm

Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ 16-8........& ΜΟΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
delfos

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Απρ 19, 2008 9:59 pm

Νίκη του γηραιού με 17 -11

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ

Τα οκτάλεπτα : ( 4 - 2 ) - ( 3 - 4 ) / ( 6 - 1 ) - ( 4 - 4 )
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Κυρ Απρ 20, 2008 12:13 am

16η αγ. -Αποτελέσματα
ΝΟΒΑ-Ο.Φ.Η. 7-5
ΝΟ Λάρισα-Νηρ Χαλανδ 13-10
Χαλκίδα-Περιστέρι 5-15
Ηρακλής-ΟΥΚ Βόλου 17-11
ΝΟ Πατρών-ΝΟ Καλαμακίου 16-8
Ποσ Ιλισίω-Ιωνικός 8-9

Η βαθμολογία
1 Ηρακλής 29 16
2 ΝΟ Πατρών 26 16
3 Νηρέας Χαλανδρίου 25 16
4 Ιωνικός 23 16
5 ΝΟ Λάρισας 23 16
6 Ποσειδών Ιλισίων 16 16
7 ΝΟ Καλαμακίου 13 16
8 Περιστέρι 12 16
9 ΟΥΚ Βόλου 11 16
10 Ο.Φ.Η. 8 16
11 ΝΟΒΑ 6 16
12 Χαλκίδα 0 16
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό alex11 » Κυρ Απρ 20, 2008 4:17 am

A re Lambro, poli special to doraki sas kaname! :D :D
Άβαταρ μέλους
alex11

Δημοσίευσηαπό five » Κυρ Απρ 20, 2008 4:55 am

delfos έγραψε:Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ 16-8........& ΜΟΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Θα ηθελα να συγχαρω την ομαδα της Πατρας για τη νικη της σημερα,εδειξε ομαδα που αν και καποια στιγμη εχασε για λιγο τον συγκεντρωση της καταφερε να ανακαμψει συντομα και να ξαναμπει στο παιχνιδι.
Επισης θα ηθελα να συγχαρω το φιλο Λαμπρο,που στο σημειο του παιχνιδιου που απο 7-1 πηγε 8-7,εδειξε μεγαλη ηρεμια (σπανιο προσον για νεο προπονητη,και το λεω εχοντας μεγαλη εμπειρια σ αυτο το θεμα και παρατηρουσα τις αντιδρασεις του στον παγκο),και τη μετεδωσε στην ομαδα του με αποτελεσμα να ξαναβρει την αγωνιστικοτητα της.
Επισης να πω οτι ο Κολομβος ηταν παρα πολυ μαχητικος,απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο,και εδειξε αθλητη με νοοτροπια και χαμηλο προφιλ.
Τελος μου εκανε εντυπωση και ο τερματοφυλακας της Πατρας που επαιζε πολυ καλα και εμπνεε μια σταθεροτητα στην ομαδα του.
Μου αρεσε πολυ η ομαδα οπως ηταν στημενη.

Αν εχει αξια το φορουμ αυτο,ειναι κυριως για να λεμε πραγματα που βελτιωνουν το χωρο μας
five

Δημοσίευσηαπό water-poloholic » Κυρ Απρ 20, 2008 5:41 am

Συγχαρητήρια στα παιδιά τις Λάρισας για την νίκη τους ! Έπαιξαν πάρα πολύ καλά !!! :!:

Χωρίς να θέλω να μειώσω τον κόπο τον παιδιών θα ήθελα να σας πω 2 πράγματα και τα υπόλοιπα θα τα αφήσω να τα σκεφτείτε μόνοι σας !
Όταν μια ομάδα αντιμετωπίζει άμυνα Press επί 4 οκτάλεπτα και κερδίζει μόνο 2 αποβολές , τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει ! Τελικά ο «ακατανόμαστος» δεν έχει τόσες δυνάμεις ώστε να μας δώσει και καμιά αποβολή πέρα από τις 2 που κερδίσαμε σε όλο τον αγώνα ! Που ήταν η μαγική του δύναμη στον αγώνα με την Λάρισα ? Δεν θα πω τι άλλα όργια έκαναν οι διαιτητές γιατί πιστεύω ότι οι 2 αποβολές σε άμυνα press τα λένε όλα !
Δεν γουστάρω να ασχολούμαι με διαιτησία γιατί καταντάει γραφικό και χαζό το όλο θέμα αλλά το σημερινό ήταν πρωτόγνωρο θέαμα !!! Μας σόκαρε όλους !!! Κρίμα γιατί έτσι σκοτώνουν ένα άθλημα που το αγαπάμε !!!
Σιχάθηκα :evil: που ήμουν στην πισίνα και πάλευα να κερδίσω τους πολύ καλούς αντίπαλους μου και ήταν από πάνω δύο άτομα που μαγείρευαν το παιχνίδι έτσι όπως τους συνέφερε !!! και με τέτοια κοιλιά που έχει ο ένας , μάλλον μαγειρεύει συχνά και καλά !!! Εβίβα και στην υγειά των σέφ που πήραν και τα γλυκάκια τους μετά τον αγώνα !!!
water-poloholic

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Κυρ Απρ 20, 2008 11:25 am

Ποιοι ηταν οι "σεφ"-διαιτητες του αγωνα?
w.p.4

Δημοσίευσηαπό water-poloholic » Κυρ Απρ 20, 2008 12:07 pm

Mesie Νάκος και Σπανούδης !!! Κατευθείαν από Γαλλία !!!
water-poloholic

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Κυρ Απρ 20, 2008 2:39 pm

five έγραψε:
Θα ηθελα να συγχαρω την ομαδα της Πατρας για τη νικη της σημερα,εδειξε ομαδα που αν και καποια στιγμη εχασε για λιγο τον συγκεντρωση της καταφερε να ανακαμψει συντομα και να ξαναμπει στο παιχνιδι.
Επισης θα ηθελα να συγχαρω το φιλο Λαμπρο,που στο σημειο του παιχνιδιου που απο 7-1 πηγε 8-7,εδειξε μεγαλη ηρεμια (σπανιο προσον για νεο προπονητη,και το λεω εχοντας μεγαλη εμπειρια σ αυτο το θεμα και παρατηρουσα τις αντιδρασεις του στον παγκο),και τη μετεδωσε στην ομαδα του με αποτελεσμα να ξαναβρει την αγωνιστικοτητα της.
Επισης να πω οτι ο Κολομβος ηταν παρα πολυ μαχητικος,απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο,και εδειξε αθλητη με νοοτροπια και χαμηλο προφιλ.
Τελος μου εκανε εντυπωση και ο τερματοφυλακας της Πατρας που επαιζε πολυ καλα και εμπνεε μια σταθεροτητα στην ομαδα του.

Αν εχει αξια το φορουμ αυτο,ειναι κυριως για να λεμε πραγματα που βελτιωνουν το χωρο μας

Ειλικρινά ΣΥΓΧΑΙΡΩ με την σειρά μου την ομάδα του ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ
γιατί είναι μια ομάδα που παίζει και ευχαριστιέται το άθλημα μες το νερό !!
Δεν παράτησε το παιχνίδι καθόλου (και αυτό φάνηκε στην ανατροπή του σκορ) αλλά αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο τρόπος αντιμετώπισης των έμπειρων προς τους νεότερους αθλητές (ιδίως του Κων/νου)
με το να τους μεταφέρουν την γνώση τους και τον τρόπο που πρέπει να παίζουν ανά περίσταση, με ηρεμία και παράλληλα τονώνοντας την ψυχολογία τους.

Δεν τα αναφέρω αυτά για να ανταποδώσω τα καλά του λόγια (και τον ευχαριστώ για αυτό) αλλά ειλικρινά είναι τιμή και σχολείο για την κατηγορία αυτή να αγωνίζονται
παίκτες σαν τον Κώστα μεταδίδοντας την γνώση και το ήθος τους στους νεότερους...

Επίσης να συγχαρώ την ομάδα της ΛΑΡΙΣΑΣπου έπαιξε στα ίσα ένα παιχνίδι
αν και "ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ". Ο χώρος έχει ανάγκη από την ισχυρή επαρχεία και μόνο έτσι θα αναβαθμιστεί το άθλημα. Ειλικρίνα εύχομαι για το μέλλον και την ιστορία της. Σίγουρα ήταν για μας ένα δώράκι "πασχαλιάτικο" αλλά πιστέψτε με, έχει πολύ συνέχεια το
πρωτάθλημα τίποτα δεν έχει κριθεί και για αρκετές ομάδες τώρα αρχίζει.

Οσο οξύμωρο και αν φαίνεται είναι κρίμα για την υπερπροσπάθεια του ΝΗΡΕΑ στο φετινό πρωτάθλημα και την προσπάθεια πολλών φίλων μου εκεί (προπονητής-παίκτες) να μην καταφέρουν την άνοδο
αλλά το γνωρίζουν καλά πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο...

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και (αν και σχετικά νωρίς) ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ μιας και δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι την επόμενη Τετάρτη.
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό No 7 » Κυρ Απρ 20, 2008 3:08 pm

Lambros10 έγραψε:
five έγραψε:

Ειλικρινά ΣΥΓΧΑΙΡΩ με την σειρά μου την ομάδα του ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ
γιατί είναι μια ομάδα που παίζει και ευχαριστιέται το άθλημα μες το νερό !!
Δεν παράτησε το παιχνίδι καθόλου (και αυτό φάνηκε στην ανατροπή του σκορ) αλλά αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο τρόπος αντιμετώπισης των έμπειρων προς τους νεότερους αθλητές (ιδίως του Κων/νου)
με το να τους μεταφέρουν την γνώση τους και τον τρόπο που πρέπει να παίζουν ανά περίσταση, με ηρεμία και παράλληλα τονώνοντας την ψυχολογία τους.

Δεν τα αναφέρω αυτά για να ανταποδώσω τα καλά του λόγια (και τον ευχαριστώ για αυτό) αλλά ειλικρινά είναι τιμή και σχολείο για την κατηγορία αυτή να αγωνίζονται
παίκτες σαν τον Κώστα μεταδίδοντας την γνώση και το ήθος τους στους νεότερους...

Επίσης να συγχαρώ την ομάδα της ΛΑΡΙΣΑΣπου έπαιξε στα ίσα ένα παιχνίδι
αν και "ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ". Ο χώρος έχει ανάγκη από την ισχυρή επαρχεία και μόνο έτσι θα αναβαθμιστεί το άθλημα. Ειλικρίνα εύχομαι για το μέλλον και την ιστορία της. Σίγουρα ήταν για μας ένα δώράκι "πασχαλιάτικο" αλλά πιστέψτε με, έχει πολύ συνέχεια το
πρωτάθλημα τίποτα δεν έχει κριθεί και για αρκετές ομάδες τώρα αρχίζει.

Οσο οξύμωρο και αν φαίνεται είναι κρίμα για την υπερπροσπάθεια του ΝΗΡΕΑ στο φετινό πρωτάθλημα και την προσπάθεια πολλών φίλων μου εκεί (προπονητής-παίκτες) να μην καταφέρουν την άνοδο
αλλά το γνωρίζουν καλά πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο...

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και (αν και σχετικά νωρίς) ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ μιας και δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι την επόμενη Τετάρτη.

Kι εγώ από την μεριά μου να συγχαρώ τόσο τον Λάμπρο,όσο και τον Κώστα για το ήθος τους και για τον τρόπο που φέρονται και κινούνται μέσα στα κολυμβητήρια.Είναι σχολείο και μάθημα για όλους μας κι ένας τρόπος να αλλάξει κάτι στον τόσο βρώμικο χώρο μας.
Επίσης συγχαρητήρια στα φιλαράκια μου από την Λάρισα για την μεγάλη τους νίκη !
Ave Γιώγια,Ανδρέα,Γιάννη,Αλέξανδρε !
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό waterfighter » Κυρ Απρ 20, 2008 4:34 pm

Οσοι θελανε να βγαλουνε απο την μεση των Νηρεα τα καταφερανε στο ματς του Σαββατου ... Μονο αυτο ...
waterfighter

Δημοσίευσηαπό kukuruku » Δευτ Απρ 21, 2008 3:29 am

waterfighter έγραψε:Οσοι θελανε να βγαλουνε απο την μεση των Νηρεα τα καταφερανε στο ματς του Σαββατου ... Μονο αυτο ...

Κριμα κ αδικο γι αυτο το πολυπαθο κ κατατρεγμενο σωματειο που γνωριζει το μενος του κατεστημενου καθε χρονο ολο κ χειροτερα.....
που ειναι αραγε ο " ακατανομαστος " με την παγκοσμια πρωτοτυπια του "παρολι", να προστατευσει το παιδι του, το νηρεα απο τους κακους..... :lol: :lol: :lol:
μηπως περιμενει την ανασταση ή τη δευτερα παρουσια....?
οχι, οχι κυριοι, το ξεζουμισμα του " καλαματιανου " εχει δρομο ακομη κ το επομενο επεισοδιο του "ακατανομαστου" ερχεται... :lol: :lol:

Υ.Γ. " Αμαρτίες γονέων τέκνα παιδεύουσι " ........

"πωπω ζωγραφισα, ο π...."
Τελευταία επεξεργασία από kukuruku και Δευτ Απρ 21, 2008 3:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
kukuruku

Δημοσίευσηαπό kukuruku » Δευτ Απρ 21, 2008 3:38 am

water-poloholic έγραψε:Συγχαρητήρια στα παιδιά τις Λάρισας για την νίκη τους ! Έπαιξαν πάρα πολύ καλά !!! :!:

Χωρίς να θέλω να μειώσω τον κόπο τον παιδιών θα ήθελα να σας πω 2 πράγματα και τα υπόλοιπα θα τα αφήσω να τα σκεφτείτε μόνοι σας !
Όταν μια ομάδα αντιμετωπίζει άμυνα Press επί 4 οκτάλεπτα και κερδίζει μόνο 2 αποβολές , τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει ! Τελικά ο «ακατανόμαστος» δεν έχει τόσες δυνάμεις ώστε να μας δώσει και καμιά αποβολή πέρα από τις 2 που κερδίσαμε σε όλο τον αγώνα ! Που ήταν η μαγική του δύναμη στον αγώνα με την Λάρισα ? Δεν θα πω τι άλλα όργια έκαναν οι διαιτητές γιατί πιστεύω ότι οι 2 αποβολές σε άμυνα press τα λένε όλα !
Δεν γουστάρω να ασχολούμαι με διαιτησία γιατί καταντάει γραφικό και χαζό το όλο θέμα αλλά το σημερινό ήταν πρωτόγνωρο θέαμα !!! Μας σόκαρε όλους !!! Κρίμα γιατί έτσι σκοτώνουν ένα άθλημα που το αγαπάμε !!!
Σιχάθηκα :evil: που ήμουν στην πισίνα και πάλευα να κερδίσω τους πολύ καλούς αντίπαλους μου και ήταν από πάνω δύο άτομα που μαγείρευαν το παιχνίδι έτσι όπως τους συνέφερε !!! και με τέτοια κοιλιά που έχει ο ένας , μάλλον μαγειρεύει συχνά και καλά !!! Εβίβα και στην υγειά των σέφ που πήραν και τα γλυκάκια τους μετά τον αγώνα !!!

Γ' Οκτάλεπτο
6-3
6-4
7-4
8-4
8-5
9-5
10-5

Ετσι εμαθα κ εγω οτι οι διαιτητες κατακρεουργησαν τον πολυπαθο κ αδικημενο νηρεα...
αλλα το double score του γ 8λεπτου π.χ. πως ερμηνευεται...?
kukuruku

Δημοσίευσηαπό scoReR » Δευτ Απρ 21, 2008 11:36 am

water-poloholic έγραψε:Συγχαρητήρια στα παιδιά τις Λάρισας για την νίκη τους ! Έπαιξαν πάρα πολύ καλά !!! :!:

ΦΙΛΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ Ο «ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ» ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΛΙΕΣΑΙ. Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΡΕΤΑΡΕΙΣ, ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΠ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ- ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ- ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΠΑΛΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
scoReR

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Δευτ Απρ 21, 2008 2:50 pm

Lambros10 έγραψε:16η αγ. -Αποτελέσματα
ΝΟΒΑ-Ο.Φ.Η. 7-5
ΝΟ Λάρισα-Νηρ Χαλανδ 13-10
Χαλκίδα-Περιστέρι 5-15
Ηρακλής-ΟΥΚ Βόλου 17-11
ΝΟ Πατρών-ΝΟ Καλαμακίου 16-8
Ποσ Ιλισίω-Ιωνικός 8-9

Η βαθμολογία
1 Ηρακλής 29 16
2 ΝΟ Πατρών 26 16
3 Νηρέας Χαλανδρίου 25 16
4 Ιωνικός 23 16
5 ΝΟ Λάρισας 23 16
6 Ποσειδών Ιλισίων 16 16
7 ΝΟ Καλαμακίου 13 16
8 Περιστέρι 12 16
9 ΟΥΚ Βόλου 11 16
10 Ο.Φ.Η. 8 16
11 ΝΟΒΑ 6 16
12 Χαλκίδα 0 16

Αναλυτικότερα οι αγώνες της 16ης αγωνιστικής:

ΝΟΒΑ - ΟΦΗ 7-5
Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-1, 1-2, 4-2.
ΝΟΒΑ: Παπαγιαννάκης 3, Νιάκαρης 2, Φρυδάς 1, Χαλάς 1.
ΟΦΗ: Σπαγουλάκης 2, Γιαννάκης 2, Γεωργόπουλος 1.

Χαλκίδα - Περιστέρι 5-15
Τα οκτάλεπτα: 2-6, 1-1, 0-2, 2-6.
Χαλκίδα: Αλαφάκης 2, Τρίκας 1, Μερκουριάδης 1, Αντωνίου 1.
Περιστέρι: Κουρτίδης 3, Σαρρής 2, Τσούμας 2, Σταυρόπουλος 2, Κίτσος 2, Κωνσταντάς 2, Οικονομίδης 1, Μαρούλης 1.

Ηρακλής - ΟΥΚ Βόλου 17-11
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-4, 6-1, 4-4.
Ηρακλής: Βογιατζόγλου 5, Βαχαρέλης 3, Καρύκας 3, Ζαρκαντζάς 2, Κουνέλας 1, Αλιαπούλιος 1, Γκαγκασούλης 1, Κορύτσας 1.
Βόλος: Μπλάνας 3, Ζουμπουλιάς 2, Ευαγγελός 2, Καραμάνης 1, Ξυφόλης 1, Κολυβάς 1, Μυκονιάτης 1.

ΝΟ Πατρών - Καλαμάκι 16-8
Τα οκτάλεπτα: 7-2, 0-3, 5-2, 4-1.
ΝΟΠ: Παπαδέας 3, Ν. Μερκουριάδης 3, Κοντάκος 3, Χριστοφής 1, Καραγιάννης 1, Α. Μερκουριάδης 1, Κολόμβος 1, Αποσκίτης 1, Μάνεσης 1, Καθρέπτας 1.
Καλαμάκι: Μεζελής 1, Γεωργίου 2, Δάνδολος 2, Κουζέλης 2, Μαράσογλου 1.

Λάρισα - Νηρέας Χαλανδρίου 13-10
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-3, 5-2, 3-5.
Λάρισα: Παύλου 4, Βαμβουνάκης 4, Κουλουκτσής 2, Μπαριωτάκης 2, Βλαζάκης 1.
Νηρέας: Χριστοδούλου 4, Γιακουμάτος 3, Κεχαγιάς 2, Καψοκόλης 1.

Ποσειδών Ιλισίων - Ιωνικός 8-9
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-2, 2-3, 0-2.
Ποσειδών: Κοράκης 3, Λάζαρης 2, Μουρίκης 1, Βαρδαραμάτος 1, Χελιώτης 1.
Ιωνικός: Κουτσογιάννης 3, Παυλάκης 3, Γεωργακόπουλος 3.
Τελευταία επεξεργασία από Lambros10 και Δευτ Απρ 21, 2008 3:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό TooTall » Δευτ Απρ 21, 2008 2:54 pm

Lambros10 έγραψε: Ηρακλής - ΟΥΚ Βόλου 17-11
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 6-1, 4-4.

2+2+1+4=9<11 :lol:

Το σκορ του 2ου 8λεπτου ηταν για την ακριβεια 3-4.
TooTall

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης