nikosk έγραψε:Δεν νομιζω οτι υπηρχε σπασμενο δοντι,αυτο εγινε αφου εριξε την μπουνια στο ματι του παιχτη μας (και του εκανε το αιματωμα) καθαρα απο αντιδραση(λαθος του) και απ'την στιγμη που εσενα καποιος στα περιεγραψε πιστευε τα εγω ημουν ακριβως διπλα...Λοιπον εγω το μονο που ειπα ειναι οταν καποιος κανει αναλυση ενος αγωνα να τον κανει οπως ολοι και οχι με ειρωνικα σχολια για τον αντιπαλο η να μιλαει μονο για την ομμαδα του οπως επισης κανουν ολοι...
nikosk έγραψε:Τωρα το πας αλλου γιατι ετσι και αν τον σκοτωνε μεσα στην πισινα η επισημη Λαρισα θα του πληρωνε και τα εξοδα της κηδειας και θα εστελνε και στεφανι,τι μας λες τωρα???Απλα το θεμα εχει ξεφυγει και ανοιγουν παραθυρα δεξια κ αριστερα εγω οπως ξανα ειπα απλα απαντησα για καθε περιστατικο και απλα ειπα αλλη φορα να ειστε πιο συγκεκριμμενοι στις αναλυσεις σας.
shallow έγραψε:εχεις κανει 2 προπονησεις απανωτες κ δεν πιανεσαι..CyBeR_JiM έγραψε:ας μην ξεχναμε οτι και περυσι το ΚΟΠΙ ειχε ξεκινησει με ενα σερι 6 στα 6..........![]()
απανταχου..CyBeR_JiM έγραψε:shallow έγραψε:εχεις κανει 2 προπονησεις απανωτες κ δεν πιανεσαι..CyBeR_JiM έγραψε:ας μην ξεχναμε οτι και περυσι το ΚΟΠΙ ειχε ξεκινησει με ενα σερι 6 στα 6..........![]()
πες μου μονο μια ατακα για να καταλαβω ποιος εισαι!...![]()
pepe έγραψε:scoReR έγραψε:Γιατι τέτοιο κόψιμο ρε φίλε για τους διαιτητες...τόσο σημασια δίνεις για ποιοι παιζουν που?
Καλά κάνει και ρωτάει ScoReR. Να μην ξέρει που να κόψει την επιταγή ο άνθρωπος ;
CyBeR_JiM έγραψε:ας μην ξεχναμε οτι και περυσι το ΚΟΠΙ ειχε ξεκινησει με ενα σερι 6 στα 6..........
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες